• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kizlar iyi geceler..
bi bebegimiz daha olmus ne guzel :nazar::46:
ben bugun kontrole gittim hersey iyi ama 3 kere nstye baglanmak zorunda kaldim. kizim tam diyaframin ustune yatmis nst yi baglayip bir sure yatar pozisyonda kalinca tansiyonum 8-5 e dustu bayiliyordum hadi bastan tekrar tekrar derken 10.30dan 15.30a kadar hastanedeydim. biraz sancim cikti haftaya tekrar gidicem nst icin :50:
simdilik normal dogum gorunuyor insallah erkenci olmaz bebis. 15 hazirandan sonra beklemeye basla dedi doktorumuz :52:

Ya kızlar bişey diyim mi..
Bu normal doğum olayı bende saplantı we hırs oldu resmen..
Sanırım cewremdekilerin beni sezeryana yönlendirişi we normal doğumdan korkutuşu
garip bi şekilde bende tersine etki yaratıyo..
bugün düşündüm eskiden korkuyodum normal doğumdan
ama simdi günü gelse de ceksem o sancıları doğursam diyorum..

Allahım mazoşist mi oldum ben nedirrrr :52::52:

yok oku oku bitiremedim gitti...hala 29 sayfa var geçmişte...
sanırım okuyamayacağım ama doğumlar vardı onları da merak ediyorum...
en son geldiğim sayfada esra ile nilgün daha kurabiye yapmamışlardı düşünün yani :1: o kadar geçmişteyim....

Coook uykum geldi, yatiyorum.
Hepinize iyi geceler, tatli ruyalar.
Bana da dileyin kizlar, uyku konusunda sagim solum belli olmuyor.
Sabahin ucunde dordunde burda olmak istemiyorum:-)

yok oku oku bitiremedim gitti...hala 29 sayfa var geçmişte...
sanırım okuyamayacağım ama doğumlar vardı onları da merak ediyorum...
en son geldiğim sayfada esra ile nilgün daha kurabiye yapmamışlardı düşünün yani :1: o kadar geçmişteyim....

Yaptik ama, ön deneme olarak. Haftaya esas kurabiyemizi yapicaz:-)

Herkese iyi geceler.Bugün kontrolüm vardı.10 gün öncesine kadar bebeğim tersti.10 gün önceki kontrolümüzde nihayet dönmüştü.Ama bugün birde baktıkki bebek yine ters dönmüş.Doktoruma bu normal mi dedim,pek olmuyor ama çok hareketli bu bebek dedi ve oda şaşırdı.Normal doğum istediğimi biliyor.Son ana kadar bekleriz dönmezse sezeryanla alırız dedi.Şaştım kaldım bende.Benim kızımın keyfi yerinde anlaşılan.dışarı çıkmayı düşünmüyor.
Şimdi geçmişi okuyalım bakalım neler olmuş.

kızlar geldim geçmişi anca okuyabildim ve artık gidiyorum... üç aylara giriş programımız vardı iftarlı. oruç tutamadım tabii antibiyotik içmekten, ama oruç tutanların sofrasında olmak bile keyif.. bana dua et bu ay bol bol dediler.. hamilelerin duası daha çok kabul olurmuş ya.. ben de sizden rica ediyorum, şu idrar yolları ve böbrek sıkıntımı hayırlısıyla atlatayım günde 3-5 saat yüksek ateşle yatıyorum feci mikrop kapmışım :50::50: geceleri de ağrısı mahfediyor, herkes bebekten dolayı ağrısını hissederken benim hissettiğim ağrı böbrek.. üstelik enfeksiyon çok olursa normal doğumu bile engelleyebiliyormuş. bebiş enfeksiyon kapmasın diye kanadan geçmesine müsaade etmiyorlarmış dr lar..
geçen hafta devlete gitmiştim, yarın yine randevum var. bakalım bu sefer ne olacak.. geçende yatırıcam dediğinde gelip hemen bebişin çantasını hazırlamıştım, bu sefer de öyle derse anca hazırlarım kendi çantamı... hepsi hazır aslında ama doğum sonrası annemlere gideceğim için iki çanta birden hazırlamak zoruma gidiyor.. neyse ben kaçtım, hayırlı geceler size..

Herkese iyi geceler.Bugün kontrolüm vardı.10 gün öncesine kadar bebeğim tersti.10 gün önceki kontrolümüzde nihayet dönmüştü.Ama bugün birde baktıkki bebek yine ters dönmüş.Doktoruma bu normal mi dedim,pek olmuyor ama çok hareketli bu bebek dedi ve oda şaşırdı.Normal doğum istediğimi biliyor.Son ana kadar bekleriz dönmezse sezeryanla alırız dedi.Şaştım kaldım bende.Benim kızımın keyfi yerinde anlaşılan.dışarı çıkmayı düşünmüyor.
Şimdi geçmişi okuyalım bakalım neler olmuş.

doktorum bana bu hafta gittiğimde dönmüş artık değiştirmez demişti :44:
demekki sıpalar hareketli olunca dönebiliyolar :9:
güwenmemek lazım demekki..
hakkımızda hayırlısı olsun canımcım napalım..
nasıl gelmek istiyolarsa öyle geliyo minikler..
yeterki sağlıklı gelsinler dee:nazar::emir_bebek:

bnm ki de uzun süredir başaşağı ama 3 hafta önce dr demişti yine terse dönebilir son haftaya kadar demişti.
olabiliyomuş öyle....

bnm ki de uzun süredir başaşağı ama 3 hafta önce dr demişti yine terse dönebilir son haftaya kadar demişti.
olabiliyomuş öyle....

olabiliyomuş öyle....

olabiliyomuş öyle....

olabiliyomuş öyle....

Back
X