• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bende takıldım suan. normalde izlemem öle denk geldikçe bakıyorum.
uffffff ama cok can yakıcı bi dizi bu ya :43:

pufff kaç kere yazmışız öyle, nooluyosa takılıyo gitmiyo yazdıklarım..
sonra hepsi birden geliyo:1::1::1:

ayyy gerçekten çok acıklı bi dizi.
keşke baştan izleseymişim, bi bu eksik kalmış:9::9:

jang_bogo....canım hep aklımdasın biliyor musun...ben çok şükür kurtuldum,böbrek ağrım falan kalmadı 2 kez taş düşürdükten sonra...Rabbim seni de kurtarsın canım benim,dualarım seninle...

bana da dr.um normal doğum dedi,sen de bana ve bebeğime dua et olur mu,hayırlısıyla kavuşalım...

pelloshe msj attım kızlar
doğum gerçekleşmiş
şimdi bebişi emziriyomuş :nazar:
akşama doğru nete girerse daha net yazacakmış
birazcık ağrısı varmış

utopya06 canım banada listeyi mesaj atarmısın? benim daha 100 mesaj sınırım dolmadı az kaldı ama :( bende sizlere numaramaı vermek istiyorum mesaj hakkım dolar dolmaz sana yollicam numaramı. PELLOSHE la aynı şehirdeyiz kendisini aramak istiyorum

cerser maşallah bebişine,ne kadar tatlı öyle,rabbim bağışlasın
peloş tu sanırım doğum yapan,rabbim bebeğine uzun ömürler nasib etsin
tuana seninde bebeğin iyi gelişmiş bu defa,inşallah herşey hep yolunda olur
kızlar geçmiş ne kadar çok öyle,okusam bile herkese cevap vermek mümkün değil
bugün benim başım çok ağrıdı,birde midem bulanıyo tekrardan,sizlerde de midesi bulanan var mı?

slm kızlar :3:
yine geçmişe bakamadım.. sabah utopya msg atmıstı cok saolun kocama yazdırdım msgı..
oğlum cok tatlı:nazar: mucizeee diyorum baskada bişey demiyorum..
o küçücük agzıyla emmeye calısması fln:16:
hastaneden baglanıyoruz tabikide size..
dogum hikayemi anlatmasam daha iyi:53:
genel oldum anesteziyi.. bütün o planlar istekler fln doguma hazırlanırken pufff diye yokoluyomuşşşş..
ameliyathaneye girince o yeşil örtüler örtülmeye baslanınca ve çırılcıplak kalınca eller ayaklar dolanıyo birbirine.. ölüm ve yaşam..
insan bi milyon şey düşnmeye başlıo..

boncuum agladıda smdı aldm kucagıma yasladm gögsume popişini pışpışlıyorm..
yazıcam yıne kızlar
oyy maşallah size:nazar::nazar::nazar::nazar:
ne güzel duygudur o:16::16:
darısı bize
cerser maşallah bebişine,ne kadar tatlı öyle,rabbim bağışlasın
peloş tu sanırım doğum yapan,rabbim bebeğine uzun ömürler nasib etsin
tuana seninde bebeğin iyi gelişmiş bu defa,inşallah herşey hep yolunda olur
kızlar geçmiş ne kadar çok öyle,okusam bile herkese cevap vermek mümkün değil
bugün benim başım çok ağrıdı,birde midem bulanıyo tekrardan,sizlerde de midesi bulanan var mı?

canım benim mide bulantım hiç geçmedi ki
2 gün geçiyor sonra yine başlıyor
bugün çok kötüydü mesela

yine geçmişe bakamadım.. sabah utopya msg atmıstı cok saolun kocama yazdırdım msgı..
genel oldum anesteziyi.. bütün o planlar istekler fln doguma hazırlanırken pufff diye yokoluyomuşşşş..
ameliyathaneye girince o yeşil örtüler örtülmeye baslanınca ve çırılcıplak kalınca eller ayaklar dolanıyo birbirine.. ölüm ve yaşam..

yazıcam yıne kızlar

ayyy Rabbim mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasın inşallh katlanarak devam etsin Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin bebişine ve darısı sabırsızlıkla bebişlerini bekleyen annelere siz böyle anlattıkça daha çok merak ediyorum kızımı. gel kızım gel gel gelllll:16:

geçen sene bu zamanlar ben de bilgisayarın başında oturup okuyordum heyecanla biraz korkuyla... nasıl olacak nasıl olacak, derken karnıma bir tekme yiyordum. içimde bebeğim varken merak ediyordum...

şimdi yine bilgisayarın başındayım. ama karnımın içi boş. kalbim doluuu. yanıbaşımda mışıl mışıl uyuyan kocamaaaan abla kız olmuş bir prensesim var. neredeyse yürümek üzere. hiç geçmeyecek sanmıştım o ilk 3 ay. 6 ay derken, şimdi yaşına gelmek üzere...

doğum mu?

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç korkmayın. valla hamileliğimin tadını keşke daha çok çıkarsaymışım. daha çok naz yapsaymışım. daha çok fotoğraf çekinseymişim. daha çok ciciler alsaymışım. daha çok kendimle eğlenseymişim. keşke korkmasaymışım hiç. özledim bile karnımın içinde bebek oluşunu...

doğumum şahaneydi. spinal sezaryen ile doğum yaptım. hayatımın en güzel anlarındandı. muhteşem ameliyat ekibime ve Darıca Boğaziçi hastahanesi - Ceyhun Ateş ' kocaman sevgiler kocaman saygılar göndermek isterim hep. bu kadar şahane olsun yani.

hiç korkmayın. ben üstelik astım hastasıydım riskler vardı. ve bebeğim o kadar ufacık doğdu ki halen de yaşıtlarından ufacık. ama olsun. doğum korkulacak şey değil. istisnaları kafaya takıp da bugünlerinizi zehir etmeyin kendinize. Allaha çok güvenin. her anın tadını çıkarın. sancı çekmenin bile evet sancı çekmenin, ameliyat yerinizin acımasının bile tadını çıkarın...

al şimdi ben dikişlerimin yerini elliyorum hiç bi acı yok. hiç bir his yok.. ama geçen sene geçmiş oldu kaldııı.. bir daha geri gelmeyecek..

ne mutlu ki Allah sizlere evlat vermiş.
Rabbim güzeelce kendinizi nasıl rahat hissederseniz öyle güzel doğum versin size.

ha çatı muayenesi mi? yok yok gerçekten hiç sorun olan bişey değil. acı yok, kötü olan bişey yok. sadece anne olmaya odaklanın. geriisi teferruat.

anne olmak ise, paha biçilemez.

benim ilk doktorum da sonra ki doktorum da
eleviti emzirirken bile içmek gerektiğini söylemişti
ayrıca demiri de.ben her ikisini de içmeyi düşünmüyorum bıktım zaten
doğum yapınca bırakırım

evet benim doktorumda öyle dedi doğumdan sonrada kullanacaksın mutlaka dedi.

ayy bende uykusuzlardanım evin içinde zombi gibi dolanıyorum :)) bu arada hala geçmişi bitiremedim :)

hayır o değil koltuklarımda o kadar alçakki bilgisayar başında oturmakta acı veriyo. gerçi yatsamda bütün gece tuvalete kalkmaktan yine uyuyamıycam. annem uyu diye kızıyo kızınıda uykusuz yapıcaksın:1: karnıma örtü kapattım karanlık olsun uyusun diye:9::9:

yazıcam yıne kızlar

canım sonunda bebişini kucağına aldın ne güzel bir duygu olmalı darısı başımıza.. :) maşallah bebişine

hayır o değil koltuklarımda o kadar alçakki bilgisayar başında oturmakta acı veriyo. gerçi yatsamda bütün gece tuvalete kalkmaktan yine uyuyamıycam. annem uyu diye kızıyo kızınıda uykusuz yapıcaksın:1: karnıma örtü kapattım karanlık olsun uyusun diye:9::9:

karnınımı kapattın :))) iyi fikir ;)

Back
X