• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar herkese selam benim suyum geldi birazdan hastaneye gidiyoruz bana dua edin inşallah normal doğurucam:16::16::16:

:52::52::52::52::52::52::52: ınanmıyoruuuummmm ILK okadar dua ettım sıra bızde pentı sen ben ıns kandılde dogururuz dıeee vee ıns su saat ıtıbarıyle bebegını saglıcakla kucagına almısındırr ayy aglıcam sımdı sıra banada gellsıııınnnn :16::16::16::16:

ILK CIM coookkk heyecanlandııımm senın adınnaaaa pufff :32::32::32:

günaydın herkeslere
ilk_ in doğumda olmasına çok sevindim
hayırlısıyla inşallah normal doğurur
kandiliniz de mübarek olsun kızlar
allah dualarımızı kabul etsin inşallah

benim sağ kalçam çook fena ağrıyor
hatta dün gece hiç hareket edemedim
acısından gözümden yaş geldi resmen yaa
şimdi de ağrıyor biraz ama dünkü gibi değil
dün doktoruma sormuştum kas sıkışması olur normal dedi, dayanamazsan parol iç, magnezyumunu iç dedi
magnezyumu içiyorum zaten ama çok fenayım yaa
inşallah artmaz
zaten hareketli değildim, şimdi iyice çakıldım kaldım

gülbeni de izliyorum
hep benle ilgili
fl kısalığı konuşuldu
tsh sordu şimdi de
ama adam felaket tellalı gibi
fl kısalığına hemen down riski dedi :47: gıcık oldum
az ılımlı olsana
tsh fazlalığı için de şimdi felaket tellallığı yapacak kesin

canım iyi düşün ii olsun her bebek farklıdır sonuçta...

herkese hayırlı kandiller arkadaşlar.rabbim hepimizin dualarını kabul etsin doğum yapan arkadaşlar gibi bizede sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.:nazar:
utopya06 bildiğim kadarıyla ağrılara kasılmalara muz,maden suyu,kayısı ii geliyor bi dene istersen umarım ii gelir.

kızlar...belimde bir ağrı var...
normal bel ağrısı mı yoksa doğum habercisi mi bilmem...
bekleyem biraz bakalım...

benim de belimde ara ara oluyor..benim bir de karnımın üst tarafında bir acı oluyor,adeta içten kanıyor,gece de karnımın alt tarafında rahatsızlık vardı,doğuma hazırlayıcı sancı mıydı ki?offf istanbul çok sıcak,bugün çalışmak zor olacak gibi,öğrenciler gelmese bari:27:

kızlar herkese selam benim suyum geldi birazdan hastaneye gidiyoruz bana dua edin inşallah normal doğurucam:16::16::16:

walla ağladım bende ya. mutlulukla hüzün karıştı.. :5:
İlk_ cim Rabbim su mübarek günde bi nefeste kurtarsın insallah seni..
Ne kadar önemli we mübarek bi günde doğuruyosun MASALLAH..
Ne güzel sezeryan düşündüğün günde suyun geldi, hemencecik doğur insallah..
Benimde hayalim..
Böyle günümde suyumun gelip de hastaneye gitmem.. :16:

medicalparkta dr. ahmet yılmaza gidiyorum. nasıl doğum yapacağım henüz belli değil.

Umarım normal olur:49:

senin doktorun kim

bende çekirge doruk melike hanıma gidiyorum şimdilik normal dğum gözüküyor,inşallahta öyle devam eder,seninde inşallah.ilk doğumun mu?bakalım önce hangimiz yapıcak doğumu hayırlısıyla alırız inşallah bebişlerimizi.

kizlar hepinizden Allah razi olsun pilates topunda yarim saatten fazla zipladim simdi suni sanci bagladilar arada sancilarim giriyo ama cekilemeyecek gibi degil, insallah dogurabilirim canli yayin yapiyorum size cepten:) ne olur dua edin cok ihtiyacim var

ayyyyyyy ınssss normal dogurursun ınss Allah ım bu kandıl gununun hurmetıyle sana kolay dogum yapmamna yardımcı olucak meleklerını gonderır ınssss bı avazda kurtulursunnn ılk cnm cok sevındımm vallaa bole anlatınca bende dogurmak ıstedım ıcten ıctennn ne guzel bı gunde doguma gıtmıssın bu arada tum musluman alemının regaıp kandılı mubarek olsun kızlar bol bol dua edın kandılı bos gecırmeyın ben sımdı bı dua edıyım Allah dogumu bekleyen tum hamılelere bı an once kolay dogum nasıp etsın aminnnnnnnnnn

günaydın kızlarrr:3::3:

kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun

ilkcim ve hsnblr kızlar bu mübarek günde rabbim acısız sıkıntısız kurtarsın sizi bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın
yaa ben nasıl heyecanlandım üçümüzünde doğum tarihleri aynıydı Hayırlısıyla bebişlerinize bugün kavuşcaksınız benim paşa da hiiiiiçç gelme gb bi durum yok daha kanala bile girmedi doktorumuz hiç gelmeyi düşünmüyor rahatı yerinde dedi sizleri okuyunca bi an gelsin istedim :52::52:

yürüyüş yapamıyorum hemen yoruluyorum... :5:

evde hareket etmeye çalışıyorum ama yeterli değil

hurma ka adet yiyorsun canım ben günde 2-3 tane yemeye başladım

azar azar da yürüsen olur aslında. ben uzun yürüyemediğimde öyle yapıyorum. 10' ar dk cıkıyorum..
bende günde 2-3 adet yiyorum ama 37' den sonra artırıcam canım.

Back
X