• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım oznur-u cuğummm aynı şeyler bende de varrr dünden beri sonunda bel ağrılarımda başladı ama belimin enn alt kısımı ve ara ara kasık larıma sancılanmalar baskılar hiisediyorum zamanlarımız nerdeyse aynı sana bir şey diyeceğimm ben bir hafta 5 gün sonra doğuracağım gibi hisasediyorum burdan herkese duyuyruyorum hiç bir kesinlik olmamasına rağmen içimden bir hiss ortalamaa 31 mayıs 3haziran arası doğum yapacağm gibi hissedyrm bakalım görelim doğru çıkacakmı yanılıyormuyum acabaaa :1:

merhaba umaygulay seninle bdt lerimiz ayni :3:
birsey sormak istiyorum sana ; anlattigina benzer agrilar 2-3 gundur bende de basladi
karnin aşağıya indi mi? göğsünle karnın arasi kac parmak ?
ben o sekilde ölcme işine cok takildim benim henuz 2 parmak kadar

off çok sıkılıyorum yaaa
evde olmak beni çok sıktı
çık dışarı diceksiniz ama hem yanımda gelecek kimse yok hem de ağrılarım da yürüyecek halim
eve tıkılıp kaldım resmen
hoş çalışacak halim de hiç yok ama evde olmak da baymaya başladı
eşim gelince de yapacak bişey bulamıyoruz
ne yazıkki ankarada alışveriş merkezinden başka çok bir alternatif yok
bir de sanırım oturduğum yerde nezle oldum hapşurup duruyorum
alerji ilacımı içtiğim halde geçmediğine göre bu alerji değil, ya da daha da ilerledi alerjim :26:
siz nasıl zaman geçiriyorsunuz evde ya (ev işi ve yemek dışında, onları yapacak halim hiç yok)

ilk_den haber gelmedi
inşallah doğum olmuştur

jelibons çikolata işini de en iyisini yapmışsın bence

bende 23 haziranda doğurmak istiyorum
evlilik yıl dönümümüzde :1:

aaa ne güzelll :16:
aslında 06/06/12 de güzel bir tarih hemde tam kırkıncı haftamız oluyor her açıdan uygun bir tarih ama o zamana kalmam inş. bana sorsan akşama doğurmak istiyorumm hatta biraz sonra ama gel gör ki hislerimm 3 hazirana kadar gelmez diyorrrr :26:

bende 23 haziranda doğurmak istiyorum
evlilik yıl dönümümüzde :1:

biz ancak o zamanlara doğururuz heralde :1:
şu göbek inme işi var ya
benim 1 parmak bile sığmıyor oraya
bacak bacak üstüne de çok rahat atıyorum
sende durumlar nedir?

ben de sezeryan olursa 16 haziranı isticem
miraç kandili

şu göbek inme işi var ya
sende durumlar nedir?

miraç kandili

bu parmakla ölçme işi nedir ?? banada anlatın ne oluyormuş nasıl oluyormuş niye ölçüyoruz merak ettim :))

utopyacğm inş. istedğin gibi olur herşeyyy ewet pınarrr bende ölçmek istiyorum neyi ölçüyoruz nasıl ölçüyoruzzz :27:

ya şu karın düşüyormuş da
göğüsten itibaren ölçüyormuşuz
4 parmak sığarsa doğum yakınmış
burda yazmıştı kızlar
benim 1 parmak bile zor sığıyor :1:

aaa ne güzelll :16:
aslında 06/06/12 de güzel bir tarih hemde tam kırkıncı haftamız oluyor her açıdan uygun bir tarih ama o zamana kalmam inş. bana sorsan akşama doğurmak istiyorumm hatta biraz sonra ama gel gör ki hislerimm 3 hazirana kadar gelmez diyorrrr :26:
40 ı doldurursan sen sinirden kesin patlarsın :1:
bende çok merak ediyorum nasıl bişey çıkıcak diye ama benim daha haftam küçük
hiç belli olmaz belki sende yakın zamanda doğurursun
şu göbek inme işi var ya
sende durumlar nedir?

miraç kandili
evet anca ama zamanında olur işte
bende bacak bacak üstüne atabiliyorum
göbeğim indi ya da bebek doğum pozisyonu alınca öyle gibi duruyor
geçen arkadaşım göğüsümün altına dokundu ooo daha var dedi
orası yumuşuyormuş.sezeryan olmayız inş düşünmek istemiyorum:1:

ilkcim ne kadar çok sevindim senin adına bilemezsin. Bu mübarek günde çok istiıdun kucağına almak. Bak rabbim nasip etti. inş çok acı çekmeden kurtulursun. Ayy rabbim ya ne sevindim senin adına kurtulucan ya darısı hepimizin başına. Bu arada kızlar kontrolden geldik benim zillinin gelmeye niyeti yokmuş. Haftaya cumaya kadar gelmezse cumaya gün aldık saat 8.30 da vericekler sancıyı.

benim 1 parmak sığıyor :1:eğer doğru yapıyorsam tabi:1:
utopya şimdiye kadar uğraşacak bişeyler hep buldum ama
benimde hiç uğraşım kalmadı ev işini arada bir hala
yapıyorum ama toplam 2 3 saatimi alıyor dinlene dinlene anca işte.
yemekte çok zamanımı almıyor cumartesi gününe kadar hep evde oluyorum
bazen annemle oturuyoruz bide çocukluk arkadaşım komşu geldi 21 yıllık :)
bazende onunla oturuyoruz.onun dışında çarşıya inip duruyorum yürüyüş olsun diye
ama 2 gündür sol bacağım acayip ağrıyor dün kramp girmişti hala acısı geçmedi.
eşimin bi pazarı var o günlerde de ya pikniğe gidiyoruz ailece ya da avm geziyoruz
dediğin gibi ankarada pek seçeneğin yok işte.

:Yalanc Doum Arlar Kaslmalar Kontraksiyonlar Ars Braxton Hicks Kaslmas Ars Arlar Doum Fotoraflar Fotoraf Videosu Vidyosu Youtube Youtub Youtop Video Vidyo zle Doum creti fiyat doktoru hekimi ssk bakur emekli sand genel zel sigorta anlamal hastane has

kızlar araya araya buldm sonunda bu tabloya bir bir göz atın isterseniz yalancı doğum sancıları ve gerçek doğum sancılarını karşılaştrıyorr

jelibons bencede sence :) kesin patlarım ama bak görr ben bugün yarın diye diyeee haziranı ortalarsam hiç şaşırmaa yok ben dayanamam o zaman sezeryan olurum galiba 6 ya kadr geldi geldi napimmmm

Basladi yine o kotu mide yanmalarim:14:

Utopya seninki yaz alerjisimi?Pollen daha dogrusu

Bende pollen alerjisi var,astim ilacim ile birlikte hap aliyordum ona karsi.Hamile kaldigimda alerji hapini biraktirdi doktor,hamilelere bir etkisi yok diye.
Neyse simdi burda basladi alerji mevsimi ama Allaha sukur ben hissetmiyorum:32: Acaba hamilelikden mi diyorum:44:

of kızlar ortalığa şöyle üstten bi süpürge tuttum, bi makine çamaşır attım,
bi de balkonumu sildim
sanki dünyanın işini yapmış kadar yoruldum.
resmen su gibi terledim ve dilim dışarda şuan :9::9::9:

Basladi yine o kotu mide yanmalarim:14:

Utopya seninki yaz alerjisimi?Pollen daha dogrusu

Bende pollen alerjisi var,astim ilacim ile birlikte hap aliyordum ona karsi.Hamile kaldigimda alerji hapini biraktirdi doktor,hamilelere bir etkisi yok diye.
Neyse simdi burda basladi alerji mevsimi ama Allaha sukur ben hissetmiyorum:32: Acaba hamilelikden mi diyorum:44:

hayır canım
benim alerjim 4 mevsim süren tipten, küf mantarı yoğunlukta, ama biçok maddeye karşı çıktı alerjim
ben ilacımı almazsam çok ilerleyebiliyor, nefesimi de kesiyor çoğu zaman
hamilelik öncesi etkili bir sprey ve ilaç kullanıyordum ama şimdi tabi ki hafif bir ilaca geçildi
benimki ileri derece olduğundan kesinlikle kullanmalısın denildi, kullanmazsam daha fazla zararı olabilirmiş
bir dönem baya rhattım hamileliğin etkisi sanırım ama yine arttı sonra
kullandığım ilaç allerset çok hafif bişey
pek etki etmiyor, üstelik yarım içiyorum
ama en azından hafif de olsa rahatlatıyor beni

tam kaburga kemiginin altindan ölçülüo 4 parmak duz bi sekilde durmasi gerekio beni goren herkes once ona bakio doktor bile
benim yaklasik 2,5 parmak

Back
X