• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

aaa ne güzelll :16:
aslında 06/06/12 de güzel bir tarih hemde tam kırkıncı haftamız oluyor her açıdan uygun bir tarih ama o zamana kalmam inş. bana sorsan akşama doğurmak istiyorumm hatta biraz sonra ama gel gör ki hislerimm 3 hazirana kadar gelmez diyorrrr :26:

benım doğum da 06/06/2012. 15 hazıran da 10.evlılık yıldönumuz.ılk kızımın d.gunu de 27 haz. hazıran ayı bizim için başka:)))

çorbam hazır yemeğim hazır tek pilav kaldı oda annem gelince yaparım sıcak sıcak :32:

bu arada ölçüyorum 2 parmak sığıyor bu durumda ne olcak :26:

hayır canım
benim alerjim 4 mevsim süren tipten, küf mantarı yoğunlukta, ama biçok maddeye karşı çıktı alerjim
ben ilacımı almazsam çok ilerleyebiliyor, nefesimi de kesiyor çoğu zaman
hamilelik öncesi etkili bir sprey ve ilaç kullanıyordum ama şimdi tabi ki hafif bir ilaca geçildi
benimki ileri derece olduğundan kesinlikle kullanmalısın denildi, kullanmazsam daha fazla zararı olabilirmiş
bir dönem baya rhattım hamileliğin etkisi sanırım ama yine arttı sonra
kullandığım ilaç allerset çok hafif bişey
pek etki etmiyor, üstelik yarım içiyorum
ama en azından hafif de olsa rahatlatıyor beni

Gecmis olsun canim
Seninki benimkinden cok ileri dereceymis.

Ilk_dogurdumu acaba,ses cikmadi.Gerci sabah doktor 5 saat icinde dogum gerceklesir demisti

Kac annemiz oldu acaba?Haberlerini almadigimiz anneler vardir diye dusunuyorum:18:

ay kızlar takip edemiyorum evde işlerim var çamaşır yıkıyorum arkadaşım gelcek bebişine kırk uçurmaya acele girip bakıyorum İlk_'ten haber varmı

bizimde bütün 23 ler dolu:1:
23 MART flört
23 Kasım söz
23 Haziran evlilik
23 Haziran doğum olursa tam olacak:1:

tam kaburga kemiginin altindan ölçülüo 4 parmak duz bi sekilde durmasi gerekio beni goren herkes once ona bakio doktor bile
benim yaklasik 2,5 parmak

ayaktaykenmi oturararkmı ölçüyoruz farketmezmi çünkü ben ayaktayken daha aşağıda oluyor sanki :)

yalancı doğum ağrıları bende de oluyormuş ben onları normal
yorgunluktan oluşan ağrılar sanıyordum:1:
:37::23:

benım doğum da 06/06/2012. 15 hazıran da 10.evlılık yıldönumuz.ılk kızımın d.gunu de 27 haz. hazıran ayı bizim için başka:)))
:16::16:

benim 1 parmak sığıyor :1:eğer doğru yapıyorsam tabi:1:
utopya şimdiye kadar uğraşacak bişeyler hep buldum ama
benimde hiç uğraşım kalmadı ev işini arada bir hala
yapıyorum ama toplam 2 3 saatimi alıyor dinlene dinlene anca işte.
yemekte çok zamanımı almıyor cumartesi gününe kadar hep evde oluyorum
bazen annemle oturuyoruz bide çocukluk arkadaşım komşu geldi 21 yıllık :)
bazende onunla oturuyoruz.onun dışında çarşıya inip duruyorum yürüyüş olsun diye
ama 2 gündür sol bacağım acayip ağrıyor dün kramp girmişti hala acısı geçmedi.
eşimin bi pazarı var o günlerde de ya pikniğe gidiyoruz ailece ya da avm geziyoruz
dediğin gibi ankarada pek seçeneğin yok işte.

yine şanslısın benim gelecek kimsem de yok :) dışarı çıkamıyorum yürümek çok zor gelyo bde yalnız başıma.yerimden bile kalkmak istemiyorum çok halsizim özellikle 2 gündür.evde öyle bunaldım ki zaman geçmiyo.halim olsa işe gidicem:))

alllahım allahım ben saf salak bıseyım neyıme benım marshmelovlu kurabıye ver 50 kurusluk hobı cıkolata mıllete yeter ıste:47::47::47:

geberdım anlatayım maceramızı benmarı usulu koydum beyazlar ayrı pembeler ayrı buarda 48 beyaz 33 pembe cıktı 3 paketın ıcınden tegesız rakama bak :37:

neyse ıyı hos su kaynamaya basladı erımeye basladı kasıkla karıstırın dıyor tarıfte aman allahım ne mumkun kasık yapısıyor ne yukarı ne asagı oynamıyor ıkına ıkına resmen dondurmeyecalıstım neyse baktım cok erımeden ıcınde pudra sekerını koyun dıyor bı guzel koydum karıstır dıyor bıraz daha kolay oldu karıstırmak :34: ıyı hos dedım

baska bı kaba bolca pudra sekerı serp ıcıne erıyen hamuru koy dıyor aman allahım one yarısı tabaga yapıstı yok cıkmıyor malzemenın anca yarısını kaba almıs bulundum ne kasıkla kazındı ne bıcakla tabak oldu benım pespembe aamann dedım bukadar hamur yeter ugrasamıcam basladım elımle yogurmaya :50::50::50::50::50:

aman allahım bu kabus olmalı elıme yapıstı kaldı pudra sekerı enmıyor butun kamur elımde kabın ıcınde ınanın sadece 1 yemek kasıgı kadar hamur var dedım ben nasıl 50 adet kurabıye yapcam :20::20::20::20:

elımden hamur gıtmıyorkı hamuru yogurmak ne mumkun :1::1::1:

sınırlendım yıkadım elıme hamurun cogu lavobaya dogru aktı aaa kabın ıcıne baktım dedımkı bu bı kasık seker hamurunu kurtarmam lazım tezgaha doktum pudra sekerını aldım ustune baktımkı bu seferde yarısı tezgahta kaldı :41::41::41::41::41:

dedım boyle olmucak bu ıs yagladım folyayı sardım teptım posete veee bı baktımkıı daha beyaz olan erımısoler benı beklıyor :52::52::52:

aynı ıskenceyle onuda yaptım ama resmen cope atacaktım az kaldı neyse onu sardım aldım kenara kıra kapları yıkamaya geldııı :51::51::51::51:

veee sankı yapıstırmılar sınırden ova ova kaplarımı yıkadım :1::1: veee ben bu ıse gıcık olduuuuuuummmm:37::37::37::37::37:

Merhaba sevgili annişler.
Doğum yapan arkadaşlar varmış.
Allah sağ salim kurtarsın inşallah ikisini de.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

yine şanslısın benim gelecek kimsem de yok :) dışarı çıkamıyorum yürümek çok zor gelyo bde yalnız başıma.yerimden bile kalkmak istemiyorum çok halsizim özellikle 2 gündür.evde öyle bunaldım ki zaman geçmiyo.halim olsa işe gidicem:))

benimde çıkıp dolaşacağım kimse yok kayınvalidem yakın ama o kalsın almayayım :1::1: tek başınada gezmek sıcı geliyor pöff bebişler gelse bari :16:

slmmmmmm
ewde olunca düzenli nete bile girilmiyormuş bunu anladım
gerçi annemlerdeyim de o yüzden
kendi ewimde olsam bütün gün pc başında olurdum
ne gelen war ne giden
dün en sonunda sabahlık ve pijama takımımı aldım
ama maviş renkte taç bulamadım
onu da arkadaşıma werdim
kurdele saracak üstüne
kendisi moda tasarımcı zaten
bi de bu akşam eşim gelecek nasipse
çok şükür o yokken hiçbişi olmadı

şimdi geçmişe bakalım kaç kişi daha doğum yapmış

alllahım allahım ben saf salak bıseyım neyıme benım marshmelovlu kurabıye ver 50 kurusluk hobı cıkolata mıllete yeter ıste:47::47::47:

geberdım anlatayım maceramızı benmarı usulu koydum beyazlar ayrı pembeler ayrı buarda 48 beyaz 33 pembe cıktı 3 paketın ıcınden tegesız rakama bak :37:

neyse ıyı hos su kaynamaya basladı erımeye basladı kasıkla karıstırın dıyor tarıfte aman allahım ne mumkun kasık yapısıyor ne yukarı ne asagı oynamıyor ıkına ıkına resmen dondurmeyecalıstım neyse baktım cok erımeden ıcınde pudra sekerını koyun dıyor bı guzel koydum karıstır dıyor bıraz daha kolay oldu karıstırmak :34: ıyı hos dedım

baska bı kaba bolca pudra sekerı serp ıcıne erıyen hamuru koy dıyor aman allahım one yarısı tabaga yapıstı yok cıkmıyor malzemenın anca yarısını kaba almıs bulundum ne kasıkla kazındı ne bıcakla tabak oldu benım pespembe aamann dedım bukadar hamur yeter ugrasamıcam basladım elımle yogurmaya :50::50::50::50::50:

aman allahım bu kabus olmalı elıme yapıstı kaldı pudra sekerı enmıyor butun kamur elımde kabın ıcınde ınanın sadece 1 yemek kasıgı kadar hamur var dedım ben nasıl 50 adet kurabıye yapcam :20::20::20::20:

sınırlendım yıkadım elıme hamurun cogu lavobaya dogru aktı aaa kabın ıcıne baktım dedımkı bu bı kasık seker hamurunu kurtarmam lazım tezgaha doktum pudra sekerını aldım ustune baktımkı bu seferde yarısı tezgahta kaldı :41::41::41::41::41:

dedım boyle olmucak bu ıs yagladım folyayı sardım teptım posete veee bı baktımkıı daha beyaz olan erımısoler benı beklıyor :52::52::52:

aynı ıskenceyle onuda yaptım ama resmen cope atacaktım az kaldı neyse onu sardım aldım kenara kıra kapları yıkamaya geldııı :51::51::51::51:

veee sankı yapıstırmılar sınırden ova ova kaplarımı yıkadım :1::1: veee ben bu ıse gıcık olduuuuuuummmm:37::37::37::37::37:

resmen mecera yaşamışsın :1::1:

ben de deneyecektim marshmellow dan şeker hamuru, yapmıyayım mı yani??

gerçi biz hazır şeker hamuru da aldık şekerim, kilosu 10 tl:1::1::1:

ben olsam çoktaaan atmıştım :1:
iyi sabırlıymışsın valla
bende sabır olmadığından böyle işlere de hiç girişmem
inşallah işin içinden çıkabilirsin

zemka ve pelloshe evelsi gün doğum yapmışlardı
dün kimse doğum yapmadı mı?
sezeryana gidecekler vardı...
haber mi alamadık?

bende cok sıkıldım kızlar yaa..

neyseki kocacım 4 te gelicek we kadıköye annemlere gidicez :16:
o gelene kadar bende bizim burdaki awm. ye gidiyim bari bi dolaşayım.
yoksa burda küf bağlicam :37:
nerde hareket, orda bereket :9:

aksama görüşürüzzzzz :54::54::54:

bu arada oğluşum sağolsun sağ kaburgamı yine oyuncak etti kendine, koparcak birazdan :20::20: :9::9:

Back
X