• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bizim aile apartmanı aslında insan çok kayınvalidem görümcem felan ama ne gelen var ne giden herkes ben yokmuşum gibi davranıyo bende kimse yokmuş gibi :))

aman en güzeli.benım k.valıdem de karşı apt.da ama zerre faydası yk.onun yerıne 5 km uzakta eltımın oğlunun başını beklemeye gıtıı.

resmen mecera yaşamışsın :1::1:

maceramıı ayy koca gobegımden zaten tezgaha dayanamıyorum kabus olduuu :1::1::1:

ben de deneyecektim marshmellow dan şeker hamuru, yapmıyayım mı yani??

gerçi biz hazır şeker hamuru da aldık şekerim, kilosu 10 tl:1::1::1:

ayy ınan pısman oldum ugrasılcak gıbı deıl kız hamur kalamdı elımde ben neyle yapcam 50 tane 10 tane cıksa ıyıdır :44::44: ahha hh 10 tl nekı bende bılseydım oyle hazır alırdım 5 tl marshmelovlara verdık 4 paket pudra sekerı gıttı tanesıo 1.70 akı .. korumadıı :37::37:

ben olsam çoktaaan atmıştım :1:
iyi sabırlıymışsın valla
bende sabır olmadığından böyle işlere de hiç girişmem
inşallah işin içinden çıkabilirsin

neden atmadın bılıyormusun ben cok bılmıs kocamın cenesıne dusmemek ıcın atmadım :52: adamın basını yedım resmen bime gıdelım dıe marshmelovları aldık sonra delı gıbı kalıp aradık bulduk paket paket pudra sekerı aldırdım poset aldırdım kurdale mavı boncuklar derken hersey hazır ama seker hamuruuu deıılllll:1::1::1::1::1::1::1:

bizim aile apartmanı aslında insan çok kayınvalidem görümcem felan ama ne gelen var ne giden herkes ben yokmuşum gibi davranıyo bende kimse yokmuş gibi :))

boşver gelip sinirini boacağına hiç gelmesinler daha ii :1: Benim temizliğim duruyo kimsenin umrunda değil sağolsun annem yalovadan atladı geliyor bursaya annelerimizi allah başımızdan eksik etmesin :16:

tansell hakikaten sabırlıymışsın
ben olsam bende atardım o kadar uğraşamazdım :1:
kızlar benim midem bulanıyor üşüttüm mü acaba

kızlar merhaba hepimizin kandili mübarek olsun.. İLK_ canım ne güzel böyle hayırlı bir günde bebişin dünyaya geliyor Allah bir an önce kucağına almak nasip etsin. biz anneannemize gidiyoruz akşam geçmişi okurum hoşçakalın kızlar.

boşver gelip sinirini boacağına hiç gelmesinler daha ii :1: Benim temizliğim duruyo kimsenin umrunda değil sağolsun annem yalovadan atladı geliyor bursaya annelerimizi allah başımızdan eksik etmesin :16:

benimki samsunda geldi boya felan yapıldı derin temizlik halloldu döndü:) annem gelmese yapamazdım bişe .arada da temizlikçi geliyo kimseye iht.yok çok şükür ama aniden doğum olursa die korkuyorum arkamda kimse yok bişe isteyeceğim yada evim dağınık felan kalırsa die tedirgin oluyorum :)

ütopya bebeğin 300 gr almış
sewindim
yaşasınnnnnnnnnnn
sağol canım
ben de çok sevindim
şimdi açığı kapattı çok şükür her konuda
haftasıyla uyumlu gidiyor

tansell hakikaten sabırlıymışsın
ben olsam bende atardım o kadar uğraşamazdım :1:
kızlar benim midem bulanıyor üşüttüm mü acaba

ben de nezle olmuşum kesin
üşütüyoruz heralde
evden çıkmadan da nasıl başarıyoruz bilemiyorum ki
geçmiş olsun

kızlar hepiniz temizlikten konuşuyorsunuz ne güzel yaa
benim evim o kadar pis ki
geçen hafta eşim temizledi,işi vardı
bu hafta sonu temizlicek
ama hiç öyle doğum temizliği falan yapılmadı
bitane kadın bulmam lazım temizlemesi için, nerden bulacağımı da bilemiyorum
bir de keşke kadınla ilgilenecek birisi olsa (onla ilgilenmek beni daha çok geriyo nedense)

benimki samsunda geldi boya felan yapıldı derin temizlik halloldu döndü:) annem gelmese yapamazdım bişe .arada da temizlikçi geliyo kimseye iht.yok çok şükür ama aniden doğum olursa die korkuyorum arkamda kimse yok bişe isteyeceğim yada evim dağınık felan kalırsa die tedirgin oluyorum :)

aman ne yapalım canım doğurur doğurmaz hemen gelmezler heralde :)) kocalarımız sağolsun

sağol canım
ben de çok sevindim
şimdi açığı kapattı çok şükür her konuda
haftasıyla uyumlu gidiyor

ben de nezle olmuşum kesin
üşütüyoruz heralde
evden çıkmadan da nasıl başarıyoruz bilemiyorum ki
geçmiş olsun
sanada geçmiş olsun canım
sabaha kadar ben çok terliyorum
üstümü falan açıyorum sanırım o yüzden böyle oldu
aman dert etme temizliği bulursun birini hallolur

yaa kızlar annem her sabah arıyor agrın sancın varmı dıe hey allahım bendede tık yok neagrı ne sancı annemde oyle haber vermez pat dıe gelır dıyor ıns dıyorum ama ınsan ıstıyorkı bıyerlerım agırsında ayy dogummu baslıyor acaba dıyelım

boyle tık olmayınca daha doguma cok varmıs gıbı gelıyor :50:

Back
X