- Konu Sahibi TwoPrincess
- #31.461
ay ben de bugun çok yorgunum yaa ordan kalkıp başka yere atıyorum kendımı.
nerdesın ızmırde?ben k.yakadayım burda yok ama 12-1 arası deli gıbı yağdı.
gaziemirdeyim canım anca geldi demekki buraya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ben de bugun çok yorgunum yaa ordan kalkıp başka yere atıyorum kendımı.
ya şu karın düşüyormuş da
göğüsten itibaren ölçüyormuşuz
4 parmak sığarsa doğum yakınmış
burda yazmıştı kızlar
benim 1 parmak bile zor sığıyor![]()
bu arada kızımın çikolataları geldı tadı da süper.tavsıye ederım düşünenlere.Eki Görüntüle 427028 Eki Görüntüle 427030
samsundayım hayatım benNeresi canım orası bizim burası berbat kapkara heryer
bende evde olsam kendimi ordan oraya atarımda işte.ay ben de bugun çok yorgunum yaa ordan kalkıp başka yere atıyorum kendımı.
bu arada kızımın çikolataları geldı tadı da süper.tavsıye ederım düşünenlere.Eki Görüntüle 427028 Eki Görüntüle 427030
cnm cıkolataları nerden aldın ne kadara aldın kaç adet bnde izmir k.yakadanm buralardnsa alıım bnde
ha bu arada ben 2 kutu sipariş ettım.bı kutu 72 li bı kutu 48 li sanırım.toplam 105 tl.kargo onlardan.
yaaaa sen de k.yakadasın demek ne guzelvalla ben uzun araştırmalarım sonucu ınternetten almaya karar verdım pastaneler çok pahalaı çünkü.bravo kılosu 120 mabel 103 tl dedı ege parkta ve 1 kg da 30 tane falan gelıyodu.ben bunu çikolata yolla.com dıye bı sıte var ordan sipariş verdım.p.tesı yatırdım parasını bugun geldi işte ve tadı da gayet guzel hemen açıp test ettım 1 tane.
kızlar sezeryan haftası görüştünüz mü hiç?kaçıncı haftada sezeryan diyor doktorlarınız sizin
görüntüsü çok güzelmiş çikolatanın.benimde sabunlarım 5inde geliyor bebek çikolatasını halası aldı melodiden.bebek kurabiyelerimizide bir arkadaşım yapıyor sağolsun.
sabunla çikolatayı mevlütte dağıtıcam kurabiyeyide hastanede dağıtırım diyorum
bende bugün sipariş ettim
çikolatayolladan
ne kadar sürede gönderdiler
kızlar sezeryan haftası görüştünüz mü hiç?kaçıncı haftada sezeryan diyor doktorlarınız sizin
bende Ankaradayım o zaman haftaya anca gelirben de sabın sabunlara bayıldım açıkçası.kaça mal oldu pekı sorması ayıp ve kaç adet yaptırdın.face sayfasında fıyat yok çünkü.
hangı şehırdesın?istanbulda yanı gun yolluyolarmış.ben ızmırdeyım 3 gun de geldı.
38. hafta içinde canım 37+5 kısmetse
utopya06 ; merhaba.
ve bütün haziran annelerine merhaba..
takip ettiğim kadarıyla senin bebeğinde 2 hafta geri çıkmıştı. şimdi uyumu yakalamış çok sevindim. en son kontrolümde bana da aynısını dedi dr.um. nasıl yakaladın uyumu? ne yapmam gerekiyor acaba benimde .
(bu arada ilk mesajım. daima takipteyim, çok şey öğrendim buradan, haberiniz olmasada sizlerle çok şey paylaşmış oldum :) hepiniz iyi ki varsınız. Bursa'da yalnızım. ailem uzakta. kimse yok yanımda. siz de olmasanız napardım :) )