• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

utopya06 ; merhaba.
ve bütün haziran annelerine merhaba..

takip ettiğim kadarıyla senin bebeğinde 2 hafta geri çıkmıştı. şimdi uyumu yakalamış çok sevindim. en son kontrolümde bana da aynısını dedi dr.um. nasıl yakaladın uyumu? ne yapmam gerekiyor acaba benimde .

(bu arada ilk mesajım. daima takipteyim, çok şey öğrendim buradan, haberiniz olmasada sizlerle çok şey paylaşmış oldum :) hepiniz iyi ki varsınız. Bursa'da yalnızım. ailem uzakta. kimse yok yanımda. siz de olmasanız napardım :) )

Bir Bursalı daha hoşgeldin canım

utopya06 ; merhaba.
ve bütün haziran annelerine merhaba..

takip ettiğim kadarıyla senin bebeğinde 2 hafta geri çıkmıştı. şimdi uyumu yakalamış çok sevindim. en son kontrolümde bana da aynısını dedi dr.um. nasıl yakaladın uyumu? ne yapmam gerekiyor acaba benimde .

(bu arada ilk mesajım. daima takipteyim, çok şey öğrendim buradan, haberiniz olmasada sizlerle çok şey paylaşmış oldum :) hepiniz iyi ki varsınız. Bursa'da yalnızım. ailem uzakta. kimse yok yanımda. siz de olmasanız napardım :) )
hoşgeldin bu zamana kadar niye yazmadın
sıkılmazdın artık son haftalara doğru ilerliyoruz.
burda da kimse kalmayacak:31:

kızlaryaa ne dıcem artık bebıslerımız ıcın cocuk dru bulmamız lazım dımı

arastırmaya gırmem lazım suanda dogum ıcın ozel hastaneyue gııdyorum ama ordakı cocuk dru dusunmuyorum oyuzden yenıden ozel bır hastane ve dr bulmam lazım :44:

cnm sen medıkabıle gıdıyordun dımı orda muaneler ve dogum ucretı nasıl

Canım ben Medicabile gitmiyorum. Özel muayehaneye gidiyorum.
Doğumu orada yaptıracak.
Para konuşmadık.
Özel olunca bir garip geldi doktorla para konuşmak
Önümüzdeki hafta konuşacaz artık
Ama orda yapanlar hastaneden çok memnun
1.800 falan duydum en son
Bakalım bizimki nolcak
Doktordan doktora değişir belki
Haftaya netleşir canım

Yuruyusden geldik biz oglum ile. Hava cok guzel. Gunes resmen yakiyor.
Simdide evi temizlicem :37: bir enerji geldi.
Yarinde evdeyim,ebe ye gitcem sabah 9.15de. :52:

arastırmaya gırmem lazım suanda dogum ıcın ozel hastaneyue gııdyorum ama ordakı cocuk dru dusunmuyorum oyuzden yenıden ozel bır hastane ve dr bulmam lazım :44:
benim gittiğim hastanede çok iyi çocuk doktoru var
neyse ki araştırmaya gerek yok :)

38. hafta içinde olucak canım benim kısmetse 37+5 de
gelişimi tamamlanıyor değilmi o tarihlerde canım
ben de sabın sabunlara bayıldım açıkçası.kaça mal oldu pekı sorması ayıp ve kaç adet yaptırdın.face sayfasında fıyat yok çünkü.

hangı şehırdesın?istanbulda yanı gun yolluyolarmış.ben ızmırdeyım 3 gun de geldı.

ben 80 tane yaptırdım tanesini 3 liraya canım benim

tunambabym, hoşbulduk :)

tansell, daldım gitti. :) takipte olmakta bayağı işe yarıyor. hepinizden ayrı feyizlendim sağolasınız :) ooo demek bursalı çok burada. bak bunu kaçırmışım.

tunambabym, hoşbulduk :)

tansell, daldım gitti. :) takipte olmakta bayağı işe yarıyor. hepinizden ayrı feyizlendim sağolasınız :) ooo demek bursalı çok burada. bak bunu kaçırmışım.

aaa nasıl kacırırsın topıgın %60 bursalı sen hangı hastaneye gıdıyorsun bakalım

Dorukta Atilla bey var değil mi canım çok kalabalık oluyormuş.
İyi bir doktor diyorlar ama beklemek insanların canına tak etmiş
Kaç kişi duyduysam bekleme derdine bırakmışlar doktoru

hoşgeldin bu zamana kadar niye yazmadın
sıkılmazdın artık son haftalara doğru ilerliyoruz.
burda da kimse kalmayacak:31:

hoşbulduk :) yoo sizi takip ederken sıkılmadım. sıkılmak mümkün mü? :) çoğunuzda kendimi buldum zaten. cevaplarımıda. özellikle senle aynı gündeyiz. senden de çok şey öğrendim canım. Rabbim bu güzel günde yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı nasip etsin inşaallah. bu arada bütün kk nın "Regaip kandili kutlu olsun." Allah'ım kalbimizdeki hayır dileklerimizi kabul etsin inşaallah.

Dorukta Atilla bey var değil mi canım çok kalabalık oluyormuş.
İyi bir doktor diyorlar ama beklemek insanların canına tak etmiş
Kaç kişi duyduysam bekleme derdine bırakmışlar doktoru

cnm sana soyle soylıyım evet doruk cok kalabalık bır hastane hayatta randevu saatınde druna gıremıyorsun bekle bekle bekle patlar ınsan bıde cocukla hıc beklenmez vallahı ben dogumu yapcam dorukta okadar bıde ben kısmetse 40kım cıkınca ıhsanıyeye tasıncam esımle oralarda yanı nıluferde bı ozel hastanede dr bulalım dıe dusunduk

aaa nasıl kacırırsın topıgın %60 bursalı sen hangı hastaneye gıdıyorsun bakalım

güzel bir konuya değindin bak. ben medikalpark dr. ahmet yılmaz. ama normal doğum 1000, sezeryan 1400 tl. dr.umuzdan çoook memnunuz. bi kaç dr denememize rağmen ahmet beyde karar kıldık. amma velakin; doğum ücreti düşündürüyor biraz beni. devlet düşünüyorum içime sinmese de:( içime sinmemesi bi yana daha hiç gitmedim sormadım da az bi zaman kaldı. sanırım son haftalarda kabul bile etmeyebiliyorlarmış. bende bilemiyorum ne yapıcam.

cnm sana soyle soylıyım evet doruk cok kalabalık bır hastane hayatta randevu saatınde druna gıremıyorsun bekle bekle bekle patlar ınsan bıde cocukla hıc beklenmez vallahı ben dogumu yapcam dorukta okadar bıde ben kısmetse 40kım cıkınca ıhsanıyeye tasıncam esımle oralarda yanı nıluferde bı ozel hastanede dr bulalım dıe dusunduk

Valla canım 3-4 ay evvel bir arkadaşım doğum yaptı.
Çok coçuk doktoru gezdik Medicabilde bulduk
Çok memnunuz diyordu
Ama adını hatırlamıyorum.
Medicabilin muayene ücretleri normal canım
Rapor almaya gittiğimde
Kadın doğuma 35 tl vermiştim
İstersen adını öğrenirim
Bir deneriz artık ben de ona bir gitmeyi düşünüyorum zaten

güzel bir konuya değindin bak. ben medikalpark dr. ahmet yılmaz. ama normal doğum 1000, sezeryan 1400 tl. dr.umuzdan çoook memnunuz. bi kaç dr denememize rağmen ahmet beyde karar kıldık. amma velakin; doğum ücreti düşündürüyor biraz beni. devlet düşünüyorum içime sinmese de:( içime sinmemesi bi yana daha hiç gitmedim sormadım da az bi zaman kaldı. sanırım son haftalarda kabul bile etmeyebiliyorlarmış. bende bilemiyorum ne yapıcam.

Canım bebeğinin cinsiyeti ne?

canım sen ankaradaydın de mi? hangi hastaneye gidiyorsun. benim de çocuk doktoru bulmam lazım.

evet canım da size baya uzak kalıyor sanırım
lokman hekime gidiyorum.doç.dr.Nesrin Şenbil var süper diyorlar
yani yakınım oğlunu sürekli ona götürmüş.geçenlerde de görümcemin bebişi götürdük
oda memnun kaldı bende ona götürmeyi düşünüyorum

ılk hamıle kaldııgımda normal dogumlar dorukta 900 sezeryan 1250 ıdı ve ocak ayında bı zam geldı 1250 normal 1650 sezeryan olmus yuhh dedık esımle esım basladı cok pahalı o parayla baska eksıgımızı tamamlarız demeye aslında haklı adam normal hstanedede dogura bılıyorsun

esım son olar sordu gecen ayy bak kesın varar ver ben ona gore para ayarlıcam dedı bende evet drumdan memnunum ve doruk olsun ıstıyorum dedım adamda sagolsun tamam dedı

evet son haftalarda sgk hastanelerı yada baska ozel hastanelr drlar kabul etmıyor

mesela esen tepe tıpta dogumlar uygunmus ama dr kabul edermı bılmıyorum eger nıyetın hastane degıstırmekse oyalanma bence

Back
X