- Konu Sahibi TwoPrincess
- #35.841
Kizlar babalar gunu ne zaman? Yarin mi haftaya mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm annecikler...
1 haftadan sonra evimdeyim,eşimleyim...
nasıl özlemişim evimi en çok ta eşimi
birazdan çıkarım...
hala doğurmadım,bu oğlanın da doğacağı yok sanırım...
yarın doğum günüm umarım d.günümde gelmez...farklı olsun istiyorum![]()
Çok sıkıldım![]()
Hayirlisi olsun canim. Bu aralar bebisler pek cikmak istemiyor. Yeni sloganimiz su: Gun dogmadan neler dogar![]()
geçmiş olsun canım.
bende sıkılıyorum ama bişey yapamıyorum
arkadaşlar merhaba.
çarşamba doğum yaptım ama ınanaınanca şimdi bıraz vakıt buldum da açtım kk yı.malum bende çocuk 2 tane.doğumum gayet guzel gectı şükür.53 cm boyunda 3230 gr ağırlıgında doğdu selin.ve bı suru saçı var hem de siyah.ailecek şaşkınız çünkü bizde sarışından başka çocuk çıkmaz e onlarda kel oluyo malum.hanı gözumle görmesem çıktığını karıştı dıyıcem:)) bugun 3.gunumuzdu.haıfı sarılık başlamış.ayrıca benım göğüsler feci kanıyo resmen.2 gundur sağıp kaşıkla verıyorum dua edın de allah şifasını versın.emızrmek muthış bı duygu ama kanayan göğüslerle değil.
doğumlar sıklaştı heyecan basıyor insanı
benimde kocam hasta:2: içim parçalandı ateşi yüksekti buz kompleksi yaptım şükür düştü şimdi uyudu valla kocama böyle üzülüyorum çocukta ne yaparım bilmem
Kizlar babalar gunu ne zaman? Yarin mi haftaya mi?[/QU
haziran ayının üçüncü pazar günü die biliyorum ben..
geçmiş olsun yaz gribi mi yoksa
Babalar gunu bizim burda (yurt disindayim) yarin. Ama sanirim turkiyede 17 haziranda
Babalar günü 17sinde diye biliyorum ben.
Kizlar babalar gunu ne zaman? Yarin mi haftaya mi?[/QU
haziran ayının üçüncü pazar günü die biliyorum ben..
Tesekkurler kizlar. Yarin olmadigina sevindim![]()
evet canım grip oldu. kızlar ateşi düştü ama titremesi var ne yapayım sizce ...![]()