• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

slm annecikler...
1 haftadan sonra evimdeyim,eşimleyim...
nasıl özlemişim evimi en çok ta eşimi :16:
birazdan çıkarım...
hala doğurmadım,bu oğlanın da doğacağı yok sanırım...
yarın doğum günüm umarım d.günümde gelmez...farklı olsun istiyorum :1:

Hosgeldin evine canim. Gorumcek meselesi noldu?

Merhaba anisler nasilsiniz?

Hayirlisi olsun canim. Bu aralar bebisler pek cikmak istemiyor. Yeni sloganimiz su: Gun dogmadan neler dogar:-)

Aynennnnnn benimde bugun gunum doldu ama gelmedi bebisim suni sanci vermelerini istemiyorummmmmmmm

Yarin son sansimiz olmazsa eger pazartesi sabah 7'de suni sanci verecekler

:37::18:

arkadaşlar merhaba.
çarşamba doğum yaptım ama ınanaınanca şimdi bıraz vakıt buldum da açtım kk yı.malum bende çocuk 2 tane.doğumum gayet guzel gectı şükür.53 cm boyunda 3230 gr ağırlıgında doğdu selin.ve bı suru saçı var hem de siyah.ailecek şaşkınız çünkü bizde sarışından başka çocuk çıkmaz e onlarda kel oluyo malum.hanı gözumle görmesem çıktığını karıştı dıyıcem:)) bugun 3.gunumuzdu.haıfı sarılık başlamış.ayrıca benım göğüsler feci kanıyo resmen.2 gundur sağıp kaşıkla verıyorum dua edın de allah şifasını versın.emızrmek muthış bı duygu ama kanayan göğüslerle değil.

öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle büyütü inşallah bebişini.
sonra da geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniz inşallah.

Babalar gunu bizim burda (yurt disindayim) yarin. Ama sanirim turkiyede 17 haziranda

Aaa neden oyle degisik? Bu sene babalar gununde bizim babalari dede yapmis olicaz ahaha super:-)
Ben kocama bagaj tasima aparati aldim bisikletlerimiz icin:-) onu da hepsiburadadan kazandigim hediye cekiyle aldim ahahah:-)
Bir tane de kizimla bir fotosunu alir cerceveletirim tamam iste, kizim o zamana kadar gelmis olursa tabii:-) 40+5 oluyorum ayin 17sine kalirsam:52:

utopya06 hayırlı olsun bebeğinin geleceği gün belli olmuş
tabi daha erken gelmek istemezse:emir_bebek:
sağlıcakla al yavrunu kucağına, darısı bizim başımıza :16:
bu arada akıllıbıdık tan haber var mı? aklıma geldi de doğumu yakındır diye düşünüyorum:44:

Back
X