- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #35.881
günaydınnnnnnnnnnnnn
sabahın 06.00'sından beri yine ayaktayım,kocişim içerde misss gibi uyuyor...
bense uyandım dön babam dön nerdeeee gram uykum yok...kalktım 1 kaşık sarelle attım ağzıma,baktım oğlan içimde kımıldanıyor iyi dedim şükür bugüne de...1 bardak süt aldım elime geldim yine k.k başına
öyle geçmişe bakıyorum...
bugün doğum günüm...niyeyse çok önemsemiyorum geçen seneler gibi...garip oysa ne burnundan getirirdim herifimin plan yapmadıysa...şimdi çokta tınnnnn,oğlum,ben,eşim,ailem sağlıklı olalım da diyorum...eyyy annelik sen nelere kadirsin gözünü seveyim....
bu arada dün son kez kapalıçarşı yapalım dedik...paşam doğunca bir süre gidemeyeceğiz çünkü...
kocişlim doğum hediyemi aldı...avcılar da bir kuyumcudan 800 küsüre sorduğumuz künyeyi kapalıçarşı dan 500 küsüre aldık...
haberiniz olsun...altın neyim işiniz varsa bu aralar rotayı yakın olanlar oraya çevirsin
ben biraz daha bakınayım geçmişe...sonra da kocişimin yanına uzanırım...saati 07:00 ettim yav...
doğum günün kutlu olsun canım,sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı yıllar geçirmeni dilerim..kapalı çarşı ile diğer yerlerin bu kadar fiyat farkı olacağı hiiiiiiiç aklıma gelmezdi