• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydınnnnnnnnnnnnn :3:
sabahın 06.00'sından beri yine ayaktayım,kocişim içerde misss gibi uyuyor...
bense uyandım dön babam dön nerdeeee gram uykum yok...kalktım 1 kaşık sarelle attım ağzıma,baktım oğlan içimde kımıldanıyor iyi dedim şükür bugüne de...1 bardak süt aldım elime geldim yine k.k başına :1:
öyle geçmişe bakıyorum...
bugün doğum günüm...niyeyse çok önemsemiyorum geçen seneler gibi...garip oysa ne burnundan getirirdim herifimin plan yapmadıysa...şimdi çokta tınnnnn,oğlum,ben,eşim,ailem sağlıklı olalım da diyorum...eyyy annelik sen nelere kadirsin gözünü seveyim....

bu arada dün son kez kapalıçarşı yapalım dedik...paşam doğunca bir süre gidemeyeceğiz çünkü...
kocişlim doğum hediyemi aldı...avcılar da bir kuyumcudan 800 küsüre sorduğumuz künyeyi kapalıçarşı dan 500 küsüre aldık...
haberiniz olsun...altın neyim işiniz varsa bu aralar rotayı yakın olanlar oraya çevirsin :1:
ben biraz daha bakınayım geçmişe...sonra da kocişimin yanına uzanırım...saati 07:00 ettim yav...

doğum günün kutlu olsun canım,sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı yıllar geçirmeni dilerim..kapalı çarşı ile diğer yerlerin bu kadar fiyat farkı olacağı hiiiiiiiç aklıma gelmezdi:53:teşekkürler işim olduğunda mutlaka uğrayacağım:34:

günaydın hanımlar:3:bakalım bugün kimler doğum yapacak,yapacakların arasında ben de var mıyım acaba!!!!!!oğlumun kilosu fazla değil diye cevizmiş,sütmüş yiyip içiyorum ama bugün tartıldığımda 300gr az çıktı kilom,anlamadım ben bu işi ya:44::44:

adaer , elbebek doğum günleriniz kutlu olsun..
istanbuldaki kızlarrrr haberleri gördünüz mü sıcaklıklar 12 derece artacakmış:52::52::52:
canım gördüm yuhh dedim Allah yardımcımız olsun..
Adaer, canim dogumgunun kutlu olsun. Nice mutlu yillara...
Detox, 12 derece mi diyorsun? Bu benim bittigim andir. Evden burnumu cikarmam disari. Sicaktan eller ayaklar sisiyor bende.

Bu arada bebekleri nasil giydiricez bu kadar sicakta? Patikli tulumun icine corap, badi, ustune battaniye falan. Piser bunlar ben diyim size.
Dun hepsiburadadan chicconun gogus ucu temizleme mendili, gogus pedi, sinek kovucu sprey, bir de emzik tutacagi siparisi verdim. 75 lira uzerine kargo bedavaydi. Onceki gun de bebek bakim yatagi (alt degistirme icin) bebe jou marka normalde 70 lira, jokerde yesil rengine indirim yapmislar 40 liraya dusmus onu aldim. Alt acma icin bence en uygunu onlar, ustunu rahatlikla silebiliyorsun, yanlari korumali falan. Tavsiye ederim.
Son eksiklerim onlardi, geriye kaldi oyun halisi ve lazim olursa sallanan ana kucagi. Bizdeki oto koltugu ayni zamanda ana kucagi oluyormus. Bakalim deniycez.

canım aldıkların hayırlı olsun , bu giyim konusuna bende takmış durumdayım bu bebek bu sıcakta benim giydirceklerimle pişer ama büyükler bebek üşür diyolar ikilemdeyim bende..

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnn sımdı kalktııımkı wcye gıttım sarılı kanlı sumuksu akıntım geldı nişn sanırımmm az az kanlı gelıo bekleymmı gdıyımmı bnm persembe sezeryndıı napyımmmmmm:52::52::52::52::52::52:

elbebekgulbebek; seninde dogum gunun kutlu olsun:16:

Bnmge:52:
Bence git hastaneye/doktoruna
Normal dogum baslicak belki:52:

ama nişn gelnce beklmıyomyz dahaaa bnm doktrm yok yrn gelcekkk baska dktor dgurturrr:18::52:

Ay bilemedimki.Ben hastaneyiaramistim.Nisan gelmisti ama kanli degildi.O yuzden bekletiliyorum kanli veya baska bir dogum belirtisi olana kadar.
Sancin filan varmi?
Heycan yaptim:52:

günaydın kızlar. güzel bi pazar olur inşallah hepimiz için.
doğum günü olan arkadaşlar doğum gününüz kutu olsun.
ben daha doğuramadım. sanırım takvimim de terketti beni. o kadar iyiyim ki. ağrı sancı hiçbişey yok. ben doğuramıycam galiba. hani 10 aylık derler ya bizim paşa da 10 aylıklardan olur beklesek herhalde.

bnmge nişanın geldiyse bi git bence doktora. nişan gelince hemen doğum olmuyor diye biliyorum. ama ne olur ne olmaz yine de bi gör doktoru nderim ben. benim arkadaşım nişanı geldikten 2 hafta sonra doğum yaptı. hem de sezeryanla. ama yine de doktora sor derim.

bnmge nişanın geldiyse bi git bence doktora. nişan gelince hemen doğum olmuyor diye biliyorum. ama ne olur ne olmaz yine de bi gör doktoru nderim ben. benim arkadaşım nişanı geldikten 2 hafta sonra doğum yaptı. hem de sezeryanla. ama yine de doktora sor derim.

doktorum bugun yok yrın gelcek hastneye baska doktr var bılemdm basksnda dgm yapmk ıstemıorm korkuorm zatn sezeyn demiştı bana bebek ırı dıe eger knlı bidha olursa sancım olursa gıdeymmm:52:52::52:

doktorum bugun yok yrın gelcek hastneye baska doktr var bılemdm basksnda dgm yapmk ıstemıorm korkuorm zatn sezeyn demiştı bana bebek ırı dıe eger knlı bidha olursa sancım olursa gıdeymmm:52:52::52:

ya ne güzel sizde bi belirti var en azından. ben de hiç bişey yok günümüzde doldu. yarın gitcez doktora. sezeryan diyecek diye tırsıyorum. benim bebişim de iri en son 3800 ölçtü. seninki ne kadar canım.

günaydın annejikler...
adaercanım doğum günün kutlu olsun,evine ve eşine de kavuşmuşsun gözün aydın..
Ben dedim ama. Bu gecede bana uyku yok.. Sirf agrilar yuzunden
Suan anneme cok kiziyorum :47:
Ama dusunmekde istemiyorum kendisini :47:
geçmiş olsun canım.. gündüz telafi etmeye çalışırsın dünü eminim eşin de yrdcı olur sana bu noktada..
elbebekgulbebek canım senin de doğum günün kutlu olsun. ben de son 10 a girdim ama doğal olarak seninki kdr kesin bi 10 değil +-10 daha oynayabilir bizimkisi.. gerçi bugün hiç doğurasım yok.. çok ilginç bebişin çıkacağı yer dünden beri garip garip acıyo.. hurmaya başlamıştım acaba açılma mı yapıyo??:44::44: yarın dr kontrolümüz var,oradan öğreniriz bakalım...
nilobella aldıkların hayırlı olsun kuzum.. bi de sen bilirsin şu nefes tekniklerinde karın nefesi mi göğüs nefesi mi alıcaz doğumdayken?? nette biraz baktım ama anlatımların hepsi aynı..:44::44:
bnmge kuzum nişanın gelmiş ama dün birşey yazmıştın yeşilimsi falan birşey geldi diye o an yazamadım ama gece de aklımdan çıkmadı. yeşil renkle ilgili çok iyi olmayan birşey duymuştum sanki.. hastaneyi ara,k.doğum servisinde nöbetçi ebe falan vardır bi sor istersen. hem acil gitmen gerekli bi durum olup olmadığını anlarsın hem içimiz rahat eder:34:

Son düzenleme:
günaydın annejikler...
adaercanım doğum günün kutlu olsun,evine ve eşine de kavuşmuşsun gözün aydın..

geçmiş olsun canım.. gündüz telafi etmeye çalışırsın dünü eminim eşin de yrdcı olur sana bu noktada..
elbebekgulbebek canım senin de doğum günün kutlu olsun. ben de son 10 a girdim ama doğal olarak seninki kdr kesin bi 10 değil +-10 daha oynayabilir bizimkisi.. gerçi bugün hiç doğurasım yok.. çok ilginç bebişin çıkacağı yer dünden beri garip garip acıyo.. hurmaya başlamıştım acaba açılma mı yapıyo??:44::44: yarın dr kontrolümüz var,oradan öğreniriz bakalım...
nilobella aldıkların hayırlı olsun kuzum.. bi de sen bilirsin şu nefes tekniklerinde karın nefesi mi göğüs nefesi mi alıcaz doğumdayken?? nette biraz baktım ama anlatımların hepsi aynı..:44::44:
bnmge kuzum nişanın gelmiş ama dün birşey yazmıştın yeşilimsi falan birşey geldi diye o an yazamadım ama gece de aklımdan çıkmadı. yeşil renkle ilgili çok iyi olmayan birşey duymuştum sanki.. hastaneyi ara,k.doğum servisinde nöbetçi ebe falan vardır bi sor istersen. hem acil gitmen gerekli bi durum olup olmadığını anlarsın hem içimiz rahat eder:34:

duydugun sey ne cnm solermısn merak ettmmm

gunaydin kizlar
gecmisi biraz karistirdim da
adaer ve elbebekgulbebek dogum gununuz kutlu olsun
dogum yapablarin gozu aydin basta da tanselin :1:
dogum hikayelerini de okudum cok duygulanitorum

hepinize de tesekkur ederim
gun belli olunca bi tuhaf oluyormus insan
dun sabah bi ciktik evden gece donduk 3 farkli gezme yaptik
kendimi gezmelere verdim
bugun de piknige gidicez
son gunleri gezerek degerlendirelim diyoruz
sezeryan olacak olmak zor olacak benim icin
canim cok acicak dogum sonrasi da bunalima gircem gibi geliyor
umarim yasamam fazla skinti
persembeden malt icecegi iceyim cars pers de humana still iceyim diyorum
hastaneye de malt goturcem
umarim sut ve gogus ucu skintisi yasamayiz

günaydın güzel annneler :)

adaer, elbebekgülbebek - doğum günleriniz kutlu olsun. NE güzel bebişlerinizle yakın olacak doğumgünleriniz :)

duydugun sey ne cnm solermısn merak ettmmm
canım tam hatırlamıyorum. dün de ansiklopediden çocuk,bebek hastalıklarını okumuştum orada da sürekli yeşilden bahsediyordu karıştırıyo olabilirim o yüzden canını sıkmak istemedim. tam tersi etki yaptıysam pardon:26::26:

Back
X