2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Çok sevindim canım şükür bişeyiniz yokmuş, ahhh esracım sen bu cilveyle kocanı razı edemezsen biz ne yapalım be tatlım, karnın büyütükçe üzülür kıyamaz belki götürmez be canım..içini ferah tut...

Aaaa burcum neden öyle oldu kıyamam ne zor, beni ayaklar hala dombili basamıyorummm akşamda geçmezse doktor teyzesine gidicez bakalım..

Çok süpermiş bu pilates işi, çokta isterim ama bana yasak fıtıktan dolayı.Hamile kalmadan önce yazılıp acile kaldırılınca yasak geldi..bende yogaya gideyim diyorum bizim belediyede var yoga hocası işlerden fırsat bulursam yanına gideceğim ama fırsat olmadı..belki şişliklerime iyi gelir diye düşünüyorum

ben de bol bol ananas ve kivi yedim

ayy canım yaaa ne çabuk olmuş gerçekten... zıpladın mı bi de ayyy canımmm.. insan kıyarmı bebeğine hiçççç... iyi ki tutunmuş anneciğine sımsıkı...
canım bazıları gebe kalıyor fakat çok aşağılarda da olabiliyor... eğer o kişi dikkat etmese bebek tutunmayabilir... bi doktor demişti ilişkilerin yarısından çoğunda siz farketmeden bebek düşüyor diye...

tabi olacağı varsa olur o ayrı...

ayy bi gün eşim ne dedi: aşkım, tecavüze uğrayanlar nasıl hemen hamile kalıyo yaa anlamıyorum, tecavüz mü etsem sana,napsak ki manyakkk

namaza bende baslamak istiyorum cnaım ya 1 hafta kılıyorum sonra bırakıyrum çok kötüyüm ben

eve gittiğimde yorgun hissediyorum kendimi halbuki toplasan gunluk 1 saat

evet bende aynı başlıyom bırakıyorm vicdanım hiç rahat değil

aynen canım bizimde iptal sigortamız var bizede doktor izin vermezse bizde iptal ettircez.o parayı bebeişe harcarız

evet öyle yaparız ama inşallah gidebiliriz yoksa bunalırım heralde evde:)

çok gezmekten oluyor canım ya, akşamda gezdim ben hakettim sanırım ama öldüm öldüm dirildim. eşimden de fırça yedim, hem ayağım ağrıyor diyorsun hem çıkıp geziyorsun dedi ama dayanamadı geldi aldı beni, paketlerimi taşıdı

sen demiştin sanki fıtığını elvvelden şimdi hatırladım. bana uzak olmasa hemen kabul ederdim. bu iki gün içinde karar vermem lazım, diğer bayan ev hanımı imiş, akşam 19:30 u kabul etmez gibi geliyor, aslında karşıyaka da bulmam lazım, kaç yere sordum hamilelere özel yapmıyorlarmış. olmadı bir iki video buldum, baka baka yaparım. zaten vücudum yatkın önceden de yapmıştım.

yaz yaz hadi bir kenara yaz bütün şişko kilonuuuuuu

ama çok aldımmm aysun yaaaaa nasıl aldım bilmiyorummm...çok ta yemiyorum halbuki... ciddi diyorum... akşamları doğru düzgün yemiyorum bileenmmmm:2::2::2::2::2::2::2:

telefonda nazımı geçiremiyorum ki be güzelim bi de ben de emin değilim ne yapacağıma karar veremedim aslında tam olarak... evimde eşimle mi olayıma anneler bizde kalsın, yoksa annemin yanında olayım da eşim biz de mi kalsın.. o da rahat edemez 1 ay boyunca. hem kendi evimde de daha rahat olurum belki...ama annem süreki yanımda olamaz işte... uff ne biliyim ben de çok kararsızım.

evet yaaa bende çok istiyorum tatile gitmeyi.seneye bebişlerimizle zaten zor olcak bu sene karnımızdayken rahat rahat yapalım tatilimizi

ben gibi olmuş seninde 1 yıl kadar hapla korundum sonra vücuduma zarar veriyor diye bıraktım doğal yöntemlerle devam ediyordum hemen wcye gidip iyice yıkıyordum falan 6 ay sonra geldi benim minik oğluşumda:)

çatlak ya

aynen canım en çok Rabbimize sığınmamız teslim olmamız gereken zamanda görevlerimizi yerine getiremiyoruz iş bizi çok yıpratıyor hiç hl vakit kalmıyor keşke sadece farzını kılabilsek yine yeter zorlamamız lazım 45 gun sabretsek ondan sonra alışkanlık oluyormus yatarak kılmak bile emir verildiyse bizim vay halimize

inşallah normal olur ya ben çok istiyorum normal doğum yapmayı

inşAllah canım hayırlısıyla bir avazda çok kolay bir doğumumuz olsun

inşallah hem korkuyorum hemde o anı yaşamayı çok istiyorum:18:

bebeğim hadi söyleeeeee söz kimseye demicemmm alıyoruz kuuzm ya ben 82 oldum dombilii vücut catlıyor eşime diyorum canım sıkkkınn aglıcam catlıyorum diyee bu kız seni çok kıskanıyor boşver aşkım salla gitsin diyor ama işte ne bileyim

sizin kaçıncı ayda olmustu şeker bebek eşin öyle dedi haa delüüüü istemediğin ot burununda biter ya ondan hemen oluyrrr

evet yaaa bende çok istiyorum tatile gitmeyi.seneye bebişlerimizle zaten zor olcak bu sene karnımızdayken rahat rahat yapalım tatilimizi

evet ya valla çok istiyorum iyi olmak için elimden geleni yapacağım ben çok istiyorum bu tatili:)

haklısın kuzum 10 gündür kılmaya çalışıyorum 2 gündür o kadar kötü oluyorum ki sırt ve kas ağrısından akşam ağlaya ağlaya yatıyorum kaza bile yapamadım

kızlar ben çıkıyorum biraz işlerim var halledeyim dönücem gene.görüşürüz

Ayy şu an oralarda olup gezip tozmayı öyle isterdim ki...

Tatil istiyorum ben yaaa,hala kararsızız ne yapıcaz bu sene diye:26:

bende hep gelecek yazı hayal ediyorum bebişimi arabaya koyucam kordon boyu yapıcaz oğluşumla
bence çıkın ben biz bu cuma izine ayrılıyoruzz antalyaya gideceğizz gelirkende pamukk kaleee

yakın yerlere gidin dinlenin dinlenmekte iyi gelri tatlım

hmm anladım cnm güle güle kullan bayıldımm

bende 1 yıl kadar hapla korundum, sonra prezervatif yada doğal yolla korunduk 2.ayda oğluşumm geldii

Sorma yaa o zaman istemiyordum dedim ya resmen eşimin psikolojik baskılarından yılmıştım artık,dedim 2 sene de doğum kontrol hapı kullanmışlığım var,herhalde hemen olmaz 1 sene vermiştim kendime çünkü...

Ama ilk hafta ağlamıştım diyebilirim.İşten dolayı işte..Ama sonra bebişimle konuştum,özürler diledim..Şimdi çok iyiyiz maaşallah

ahahha eşine koptum yalnız tecavüz olayı süpermiş hakikaten yaa işte istemediğin ya da düşünmedin zaman oluyor ben buna inanıyorum...

Mesela bi çok arkadaşımız ısrarla"adetime 10 gün var acaba hamile miyim,belirtilerim uyuyor mu"vs.topikler açıyorlar..
Hepsine de yazıyorum" arkadaşlar lütfen gecikmeden test yapmayın,o ana kadar hamilelik düşüncesini aklınıza bile getirmeyin"diye...

Gerçekten çok önemli bu herşey psikolojik aslında beyinde bitiyor iş...

bende bende bendeeee napalım annelikkk ben eşimde yanımda olsun isterim ama yaa doğurrken değil bagırıp sancı çekerken

benim eşim ben giremem doğuma sen orda bağırırken dayanamam ben diyor.doğumhanenin önünde bile duramam gibi geliyo diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…