nayırrrrrrrrrrr bu sorudan korkuyordummmmm işteeeee yapamazsınn bunu banaaaaa[
canım ben de senin pijama alma dediğini falan yazmadım ki... doğum sonrası pijama giymek rahat oluyo dedin ya ben de kapri tarzı alırım dedim... yanlış anladın heralde.pijamayı kendimiz için dedim yani
ben sürekli bebeği görmek isterim canım.. teyzemden biliyorum 1 saat yürüyüşe çıkıyodu, bebeği çeviriyodu kendine, sürekli onla sohbet ede ede, bebeğin gülücüklerini görerek yaptı yürüyüşlerini... ben de böyle isterim sanırım...
canımm sağol bidenemmm.. ALlaha şükür ben de bebekte çook iyiyiz... dün doktorumuz herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi...
Ahh bide eşimi İstanbul'da doğuma razı edebilsem... ben napçam Konya'da yaaaa ufff
selam canım, akşam baya şişti çok canım yandı(( bugün fazla yürümeyim dedim ama yeni bir makine ayarı var, sık sık girip kontrol ediyorum. yukarda tutmaya çalışıyorum ayağımı.
senin ayakların nasıl oldu, rahatsız etti mi dün akşam seni?
bide bak ne dicem sana güzelyalı da bir spor külubunde hamilelere pilates eğitimi veriyorlarmış, dün ben aradım, en az 2 kişi en fazla 4 kişi olacakmış grupta. bir hamile bayan varmış, bir kişi daha istiyorlar. bana uzak baya kararsız kaldım. 19:30 da anca orda olurum, sen daha yakınsın düşünür müsün?
bize ders verecek bayan doktora yapmış, konuştukta baya tecrübeli üff ne faydaları varmış anlattı. fiyatta uygun aylık 80 tl. ne dersin?
evet bakalım çok soymasalar bari
kesin değil ama 2000-1500 tl arası sezeryan normalde 1000-1500 arası sanırım :44:
tarihler şaşıyor canım ya kadın sürekli ynı tarihte yumurtlamıyormuşş bende o ay ne canım cektiyse yedim bol bol kola içtim spor yaptım kooştumm ama bişi olmadı şükür Allahıma hamd olsun nasibi varmıs ya Rabbim korumus
Sorma canım yaa,aynen...
Ben bi de hemen çocuk istemiyordum ya (iş dolayısıyla)ilişkiden hemen sonra küçük wc'mi yapıyordum direk duşa giriyordum.Çok afedersiniz zıpladığımı hatırlıyorum duşta"Eşim diyordu ki:aşkım ayaklarını tavana dik bekle biraz hemen girme duşa"
Hiç yapmadığım halde çok şükür beklemedik 2.ayda geldi velet ama çabuk olduğu için şok olmuştum.Yine de şükrettim hep..
Diyorum demek ki geleceği varsa geliyor ayakları tavana dik,bekle falan hikaye..Giden zaten gidiyor,ilk giden yarışı kazanıyor zaten
namaza bende baslamak istiyorum cnaım ya 1 hafta kılıyorum sonra bırakıyrum çok kötüyüm ben
eve gittiğimde yorgun hissediyorum kendimi halbuki toplasan gunluk 1 saat
aynen canım bizimde iptal sigortamız var bizede doktor izin vermezse bizde iptal ettircez.o parayı bebeişe harcarız
Çok sevindim canım şükür bişeyiniz yokmuş, ahhh esracım sen bu cilveyle kocanı razı edemezsen biz ne yapalım be tatlım, karnın büyütükçe üzülür kıyamaz belki götürmez be canım..içini ferah tut...
Aaaa burcum neden öyle oldu kıyamam ne zor, beni ayaklar hala dombili basamıyorummmakşamda geçmezse doktor teyzesine gidicez bakalım..
Çok süpermiş bu pilates işi, çokta isterim ama bana yasakfıtıktan dolayı.Hamile kalmadan önce yazılıp acile kaldırılınca yasak geldi..bende yogaya gideyim diyorum bizim belediyede var yoga hocası işlerden fırsat bulursam yanına gideceğim ama fırsat olmadı..belki şişliklerime iyi gelir diye düşünüyorum
yaz yaz hadi bir kenara yaz bütün şişko kilonuuuuuu
Çok sevindim canım şükür bişeyiniz yokmuş, ahhh esracım sen bu cilveyle kocanı razı edemezsen biz ne yapalım be tatlım, karnın büyütükçe üzülür kıyamaz belki götürmez be canım..içini ferah tut...
evet bende aynı başlıyom bırakıyorm vicdanım hiç rahat değil
evet öyle yaparız ama inşallah gidebiliriz yoksa bunalırım heralde evde:)
Sorma canım yaa,aynen...
Ben bi de hemen çocuk istemiyordum ya (iş dolayısıyla)ilişkiden hemen sonra küçük wc'mi yapıyordum direk duşa giriyordum.Çok afedersiniz zıpladığımı hatırlıyorum duşta"Eşim diyordu ki:aşkım ayaklarını tavana dik bekle biraz hemen girme duşa"
Hiç yapmadığım halde çok şükür beklemedik 2.ayda geldi velet ama çabuk olduğu için şok olmuştum.Yine de şükrettim hep..
Diyorum demek ki geleceği varsa geliyor ayakları tavana dik,bekle falan hikaye..Giden zaten gidiyor,ilk giden yarışı kazanıyor zaten
ben de bol bol ananas ve kivi yedim
ayy canım yaaa ne çabuk olmuş gerçekten... zıpladın mı bi de ayyy canımmm.. insan kıyarmı bebeğine hiçççç... iyi ki tutunmuş anneciğine sımsıkı...
canım bazıları gebe kalıyor fakat çok aşağılarda da olabiliyor... eğer o kişi dikkat etmese bebek tutunmayabilir... bi doktor demişti ilişkilerin yarısından çoğunda siz farketmeden bebek düşüyor diye...
tabi olacağı varsa olur o ayrı...
ayy bi gün eşim ne dedi: aşkım, tecavüze uğrayanlar nasıl hemen hamile kalıyo yaa anlamıyorum, tecavüz mü etsem sana,napsak kimanyakkk
evet bende aynı başlıyom bırakıyorm vicdanım hiç rahat değil
evet öyle yaparız ama inşallah gidebiliriz yoksa bunalırım heralde evde:)
inşallah normal olur ya ben çok istiyorum normal doğum yapmayı
aynen canım en çok Rabbimize sığınmamız teslim olmamız gereken zamanda görevlerimizi yerine getiremiyoruz iş bizi çok yıpratıyor hiç hl vakit kalmıyor keşke sadece farzını kılabilsek yine yeter zorlamamız lazım 45 gun sabretsek ondan sonra alışkanlık oluyormus yatarak kılmak bile emir verildiyse bizim vay halimize
inşAllah canım hayırlısıyla bir avazda çok kolay bir doğumumuz olsun
ama çok aldımmm aysun yaaaaa nasıl aldım bilmiyorummm...çok ta yemiyorum halbuki... ciddi diyorum... akşamları doğru düzgün yemiyorum bileenmmmm :2::2::2::2::2::2::2:
telefonda nazımı geçiremiyorum ki be güzelimbi de ben de emin değilim ne yapacağıma karar veremedim aslında tam olarak... evimde eşimle mi olayıma anneler bizde kalsın, yoksa annemin yanında olayım da eşim biz de mi kalsın.. o da rahat edemez 1 ay boyunca. hem kendi evimde de daha rahat olurum belki...ama annem süreki yanımda olamaz işte... uff ne biliyim ben de çok kararsızım.
inşallah hem korkuyorum hemde o anı yaşamayı çok istiyorum:18:
evet yaaa bende çok istiyorum tatile gitmeyi.seneye bebişlerimizle zaten zor olcak bu sene karnımızdayken rahat rahat yapalım tatilimizi
aynen canım en çok Rabbimize sığınmamız teslim olmamız gereken zamanda görevlerimizi yerine getiremiyoruz iş bizi çok yıpratıyor hiç hl vakit kalmıyor keşke sadece farzını kılabilsek yine yeter zorlamamız lazım 45 gun sabretsek ondan sonra alışkanlık oluyormus yatarak kılmak bile emir verildiyse bizim vay halimize
inşAllah canım hayırlısıyla bir avazda çok kolay bir doğumumuz olsun
Ayy şu an oralarda olup gezip tozmayı öyle isterdim ki...
Tatil istiyorum ben yaaa,hala kararsızız ne yapıcaz bu sene diye:26:
tatil konusunda bizde çok kararsız kaldık erken rezervasyon yaptırmıştık bebek yoktu o zman geçen doktoruma sordum birdahaki geldiğinde bakarız dedi pazartesi belli olcak.geçen gittiğimde kahverengi akıntım vardı o yüzden birşey diyemiyorum birdahaki kontrole kadar dedi:18:
Canım ben bunu 900 tl' ye aldım.. Çok baktık kapanmak üzre olan bir dükkandan aldık. AMa çok fonksiyonlu bişey
yağmurluğu felanda var artık bişey almaya gerek kalmıyor yani.. Burda fiyatı pahalı ben resim örneği olsun diye attım bunu
ben gibi olmuş seninde 1 yıl kadar hapla korundum sonra vücuduma zarar veriyor diye bıraktım doğal yöntemlerle devam ediyordum hemen wcye gidip iyice yıkıyordum falan 6 ay sonra geldi benim minik oğluşumda:)
çatlak ya
ayy canım yaaa ne çabuk olmuş gerçekten... zıpladın mı bi de ayyy canımmm.. insan kıyarmı bebeğine hiçççç... iyi ki tutunmuş anneciğine sımsıkı...
canım bazıları gebe kalıyor fakat çok aşağılarda da olabiliyor... eğer o kişi dikkat etmese bebek tutunmayabilir... bi doktor demişti ilişkilerin yarısından çoğunda siz farketmeden bebek düşüyor diye...
tabi olacağı varsa olur o ayrı...
ayy bi gün eşim ne dedi: aşkım, tecavüze uğrayanlar nasıl hemen hamile kalıyo yaa anlamıyorum, tecavüz mü etsem sana,napsak kimanyakkk
bende bende bendeeee napalım annelikkk ben eşimde yanımda olsun isterim ama yaa doğurrken değil bagırıp sancı çekerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?