2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hahha süpermiş bu iyi oldu valla

ah cnaım sende dertlisin bizler gibi yazık basitlik resmen senle mi yarısıyormus koskooca kadınn

bugünü kayınvalideleri çekiştirme günü ilan ediyorum topiktee yazın kızlarrrrr

off cnaım sneınkıde ne fenaymıs uzaktan bıle karısıyor yavv

valla canım daha anlatcak çok şey varda evlendiğimin 4. günü onların yüzünden şiddet gördüm ben ((( ama 6 yıl sevdim diye katlandım melekti biranda oldu şeytan unutamam o günü ömrüm geçse yine unutmam Allah yukarda ama ben ona sığındım

valla ağlarken güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün .)))

selam kızlar nasılsınız amma kaynatmışınız okuyamadım bugün anamı ağlattılar tam anlamıyla canım çıktı valla ama yorgunum :) varmı özel bir gelişme kızlar anlatın bana

oyyy oyyy yagız efeyi anasına gönderen yaradana kurban olayım ben:26: eşinden allah razı olsun canım...tam canım sıkkın demiştin hızır gibi yetişti enişte...bizde senin mutlu olmana çok sevindik...doğum günün yeniden kutlu olsun...allahın izniylee seneye doğum gününü kuzunun kokusunu taaaaaa içine çekerek kutlarsın

haaa benim annem bana pırlantı set taktı nişan hediyesi...bende düğünde gelinliğimin üstüne onu taktım.. kayınvalidem aldıklarını takmak istemedi...çünkü yeniden gelinliğimin üstüne takmam için pırlanta yada en azından beyaz altın bişey almadı

sonra eşim yüz görümlüğü incecik spor bi kolye taktı..haa çok hoş...severek takıyorum ama yüz görümlüğü için basitti biraz sankii:44:

eşimin taktıgı gözükmüyor bilee tabi...millet uzaktan demişkii...(boynumdaki koca pırlantayı görmemeleri mümkün değil) wooowwww damat pırlanta kolye taktı gelineee:44:

hahahaaaaaaaaa süpermiş....

selam kızlar nasılsınız amma kaynatmışınız okuyamadım bugün anamı ağlattılar tam anlamıyla canım çıktı valla ama yorgunum :) varmı özel bir gelişme kızlar anlatın bana

iyiyiz canımmm.... ayy kıyamam ben sana yaaa... haftasonu bol bol dinlenirsin inşallah.

yaren canım hoşgeldin birşey soracam
Ali Gülssoy u tanıyormusun kadın doğumcuymuş

ayyyyyyyyy üfffffffff işten başımı kaldıramadım beeeeee

ne bu ya aynı anda bir sürü sıkıntı üst üste geldi. bir sürü şey kaçırdım ama en güzel şeyi görsüm sanırım.

Lavinya27 doğum günün kutlu olsun canım. nice günler bebişinle eşinle yaşamanı dilerim. :119:

eşinin güzel süprizini gördüm, kolay kolay bir erkek akıl edemez bunu :)))

yaren canım hoşgeldin birşey soracam
Ali Gülssoy u tanıyormusun kadın doğumcuymuş

merhaba tatlım benım tam sana yzacaktım kı yazdını gördum canım hıc duymadım sankı hatırlamıyorum hayırmı tatlım dr mu değiştırcen ben bı benımkını tanır sseverım hhahaha

aaa lavinya canım doğum günün kutlu olsun bilmiyordum ben nice mutlu yaşlara bebişin ve eşinle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…