kızlar içim şişti vallahi... ben size bi fıkra anlatıyım en iyisi
Temelin üç tane sevgilisi vardir.Biri ögretmen biri doktor, biri de santral görevlisidir. Fakat ögretmenle evlenmeye karar verir. Bunu duyan arkadasi sorar "Niye ögretmen de digerleri degil?" diye. Temel de döner: "Ula der,bilmez misin doktorlar "Bugün git yarin gel" der. Santral görevlisi de"Su an mesgul, daha sonra tekrar deneyin" der. Ama ögretmen ne der? Haydi bir daha tekrarlayalim..."
Ahhh ahhhh herkesin içinde var bişeyler demi kızlar ben düğün alışverişiyle başlayım ben ne aldıysam aynısından oda istedi korktum gelinlikte isteyecek diye :))) mutfak masa takımı aldım ben beğendim güzelce eşyalar eve bi geldi ankaradan masa yok eksik dedim eşim yok eksik değil dedi masa yok annesi kendine köşe takım almışta mutfağa bana kendi masasını verecekmiş ve verdide kendi yeni gelin gibi köşe takımı kullandı ben masasını onun düğünde gelin arabasına bindik neymiş görümcem yanımıza oturcakmış oturdu tarlatanım kırıldı :)))) eşim bana kırdım diye demediğini bırakmadı kardeşi oturdu üstüne ama bana kızdı düğün sırasında oynarken çekip çekip kendi taraflarıyla oynattılar hiç arkadaşlarımla oynayamadım eğlenemedim evimize gittik biz içeri girdik arkasından kayınvalidem ve akrabaları ev gezmeye geldiler gece 1 de :))) altınları görmedik bile eşyaları eşim ödedi şimdi başka yere taşındık perdem fazla geldi kaldırdım tlf ediyo fazlalıkları gönder ben kullanırım durmasın boşyere diye offff offff daha anlatcak okadar çok şey varki unutulmuyor
off cnaım sneınkıde ne fenaymıs uzaktan bıle karısıyor yavv
Temelin üç tane sevgilisi vardir.Biri ögretmen biri doktor, biri de santral görevlisidir. Fakat ögretmenle evlenmeye karar verir. Bunu duyan arkadasi sorar "Niye ögretmen de digerleri degil?" diye. Temel de döner: "Ula der,bilmez misin doktorlar "Bugün git yarin gel" der. Santral görevlisi de"Su an mesgul, daha sonra tekrar deneyin" der. Ama ögretmen ne der? Haydi bir daha tekrarlayalim..."
valla ağlarken güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün .)))
çok duygulandım o kadar güzel ki... çiçekçi çiçeği vardiğinde eşimden diye bekliyorum aldım kokladım.. sonra notu açtım 'güzel annem... iyi ki doğdun, iyi ki annem oldun.. seni çok seviyorum canım annem...' yağız efe
çok güzel bir şey tarifi yok bunun....
Ayy kuzuumm mantı sarma bulsam öpüp başıma koyardım herhalde, o gece eskişehirden istanbula geçtik bir gün sonra el öpmeye gittik giderken de annemin hazırladığı kaynana bohçasıyla kocaman bir tepsi baklavayı götürdük misafirlere verilsin diye. Normalde geline bir şey takılır değil mi nerdeeeeeee... Bir de götürdüğüm koca tepsi tatlıyı o akşam yemişlerAaa unutmadan bana yüz görümlüğü de takmadı eşim. Ben küçük setlerden istiyordum kar tanesi gibi olanlardan kaynana duymuş biz konuşurken (nasıl duyuyorsa artık ) hemen paramız yok da borç altına çok girmeyin de...Ooof off.
Yaa işte bu para olayları iyice soğutuyor beni, bir ceplerinden alıp diğer ceplerine koyuyorlar ama kendilerine gelince hiçbir şeyden geri kalmıyorlar yaaa sinirrr oluyorumm
oyyy oyyy yagız efeyi anasına gönderen yaradana kurban olayım ben:26: eşinden allah razı olsun canım...tam canım sıkkın demiştin hızır gibi yetişti enişte...bizde senin mutlu olmana çok sevindik...doğum günün yeniden kutlu olsun...allahın izniylee seneye doğum gününü kuzunun kokusunu taaaaaa içine çekerek kutlarsın
saol canım ya valla öyle oldu ya acayip mutlu oldum.....
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...beklerinin-cinsiyetini-ogrenmek-ister-94.html
burdan cinsiyete baktırdım bende kız dedi , rus takvimide kız dedi ,mınure2ye hem özelden msj attım hemde normal konuştuk dün akşam bakıp cevap yazıcam dedi ama benden sonra yazanlar cevap vermiş bana yazmadı cevap
selam kızlar nasılsınız amma kaynatmışınız okuyamadım bugün anamı ağlattılar tam anlamıyla canım çıktı valla ama yorgunum :) varmı özel bir gelişme kızlar anlatın bana
Bende sormuştum ama erkek dedi bana sonra doktor kiz olduğunu soyledi
Bende sormuştum ama erkek dedi bana sonra doktor kiz olduğunu soyledi
yaren canım hoşgeldin birşey soracam
Ali Gülssoy u tanıyormusun kadın doğumcuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?