canlarım eşim eve geldi dr 10 gün rapor vermiş ondan uzak kaldım kusura bakmayın canlarımmm
canım sıkkındı eşime zaten bağırta bağırta doktorun verdiği iğneyi vurdum poposunaama nasıl bağırdı görmeliydiniz
canlarım eşim eve geldi dr 10 gün rapor vermiş ondan uzak kaldım kusura bakmayın canlarımmm
canım sıkkındı eşime zaten bağırta bağırta doktorun verdiği iğneyi vurdum poposunaama nasıl bağırdı görmeliydiniz
ayyy kıymasaydın kocişinekız sen iğne vurmayıda mı biliyon?
benimkiyle demin konuştuk yine işte bir sıkıntısı varmış anammmmmmmmmmm yandım ben. akşam çekecem yine bunun sıkıntısını. çocuk gibi ya hemen morali bozuluyor, aşkım biraz güçlü ol diyom, çocuğun yanında da böyle diyip beni küçük düşürcen dimi diyortam senarist yahuuu
bir arkadaşım gidiyorda ondan sordum tatlımmerhaba tatlım benım tam sana yzacaktım kı yazdını gördum canım hıc duymadım sankı hatırlamıyorum hayırmı tatlım dr mu değiştırcen ben bı benımkını tanır sseverım hhahaha
kızlar bugün doğum günüm... kayınvalidem aradı az önce doğum günün kutlu olsun diye telefonu kapatırken de 'istediğin bir şey varsa alayım' demez mi? insan bunu sorar mı ya?? oğluna sor ben bana şunu mu al diyecem... benim annem babam damatlarına soruyorlar mı acaba? pazartesi de onlardaydık yumurta pişirme makinası alayım sana dedi. sakın dedim ben mümkün değil kullanmam evde döküntü oluyor dedim. ertesi gün eşim dedi istediğin bir şey varsa söyle dedi ben de bebeğe nevresim takımı alsın bana bir şey almasın dedim. tamam dedi. bugün de eşimle konuşmuştur o tarih falan bilmez eşim hatırlatmıştır hediyeyi de söylemiştir. niye soruyorsun ya?? hadi hiç biri olmadı bir tane hamile bluzu al geç çok mu zor?? ayyyy sinirler zıpladı...
çok duygulandım o kadar güzel ki... çiçekçi çiçeği vardiğinde eşimden diye bekliyorum aldım kokladım.. sonra notu açtım 'güzel annem... iyi ki doğdun, iyi ki annem oldun.. seni çok seviyorum canım annem...' yağız efe
çok güzel bir şey tarifi yok bunun....
bir arkadaşım gidiyorda ondan sordum tatlım
kızlar bugün doğum günüm... kayınvalidem aradı az önce doğum günün kutlu olsun diye telefonu kapatırken de 'istediğin bir şey varsa alayım' demez mi? insan bunu sorar mı ya?? oğluna sor ben bana şunu mu al diyecem... benim annem babam damatlarına soruyorlar mı acaba? pazartesi de onlardaydık yumurta pişirme makinası alayım sana dedi. sakın dedim ben mümkün değil kullanmam evde döküntü oluyor dedim. ertesi gün eşim dedi istediğin bir şey varsa söyle dedi ben de bebeğe nevresim takımı alsın bana bir şey almasın dedim. tamam dedi. bugün de eşimle konuşmuştur o tarih falan bilmez eşim hatırlatmıştır hediyeyi de söylemiştir. niye soruyorsun ya?? hadi hiç biri olmadı bir tane hamile bluzu al geç çok mu zor?? ayyyy sinirler zıpladı...
çok duygulandım o kadar güzel ki... çiçekçi çiçeği vardiğinde eşimden diye bekliyorum aldım kokladım.. sonra notu açtım 'güzel annem... iyi ki doğdun, iyi ki annem oldun.. seni çok seviyorum canım annem...' yağız efe
ayyyyyyyyy üfffffffff işten başımı kaldıramadım beeeeee
ne bu ya aynı anda bir sürü sıkıntı üst üste geldi. bir sürü şey kaçırdım ama en güzel şeyi görsüm sanırım.
Lavinya27 doğum günün kutlu olsun canım. nice günler bebişinle eşinle yaşamanı dilerim. :119:
eşinin güzel süprizini gördüm, kolay kolay bir erkek akıl edemez bunu :)))
aaa lavinya canım doğum günün kutlu olsun bilmiyordum ben nice mutlu yaşlara bebişin ve eşinle inşallah
lavınya nıce mutlu yılaraaa cnm
bir arkadaşım gidiyorda ondan sordum tatlım
haha sizde hergun heyecan neysekı canta bulundu dıjı cnm
ayy bi tanemmm doğum günün kutlu olsunnnnnnnnoğluşunla ömür boyuuu mutlu ol emii
bu da senin içinn
Eki Görüntüle 440086
ayy tatlım sen yazarken ben bile duygulandımmmcanım ne güzel süpriz yapmış oğlunnn yerim sizi yaaaaaaaa
:))))) ay sorma dünkü sıkıntı neydi öyle. daraldım valla. hergün ya anahtar ya telefon yada çanta kaybolu bulunur. biraz dikkat et dersin biliyorsun sorunlarımı üzerime gelme olur. iyide ölelim yani sorunlarımız varsa. bide ben rahatlıkla suçlanıyorum???? bazen üzülüyorum üzgün durma moralim bozuluyor diyor aaaaaaaaaaaaaaaaaaa imdatttttttt
ayy kızçeler acayip bir gündü neyse ki atlattımm
hahaaha ah bu erkekler bebkler he koca bebekler bizimkide unutur bıde derkı hadı ben unutuyom bılıyon sen nıe hatırlaymıyon canım dıo hahahha ben ondan alık körler sağırlar bırbırını ağırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?