2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canlarım eşim eve geldi dr 10 gün rapor vermiş ondan uzak kaldım kusura bakmayın canlarımmm
canım sıkkındı eşime zaten bağırta bağırta doktorun verdiği iğneyi vurdum poposunaama nasıl bağırdı görmeliydiniz

gecmiş olsun cnm eşin rahatsız sanırım ay ığne vuruyomusun tatlım

ayyy kıymasaydın kocişine kız sen iğne vurmayıda mı biliyon?

benimkiyle demin konuştuk yine işte bir sıkıntısı varmış anammmmmmmmmmm yandım ben. akşam çekecem yine bunun sıkıntısını. çocuk gibi ya hemen morali bozuluyor, aşkım biraz güçlü ol diyom, çocuğun yanında da böyle diyip beni küçük düşürcen dimi diyor tam senarist yahuuu

Son düzenleme:
haziran annelerinden aktarıyorum:

64 ile hamile kalıp,
68 ile doğuma giren,
doğumdan hemen sonra 61 kilo çıkıp,hamile kalarak kilo veren tek insan oldum sanırım

------

61.800 ile hamile kaldım, 71 ile doğuma girdim su an 62.600 üm ve bu kilolar 15. günde gitti göbekte gitti ama daha yumusak umarım sertleşir zaman geçtikçe ama hiç çatlağım yok bu sevindirici. karnım toplansın yavaştan diye lierac a banyodan sonra devam ediyorummmmmmmmmm

-----------------

canım ben doğuma girmeden tartıldım 74 kiloydum doğumdan sonra ayağa kalkar kalmaz ilk işim yine tartılmak oldu ve sadece 4 kilo gitmişti şimdi kaç kiloyum hiç bilmiyorum hastaneden çıktığımdan beri hiç tartılamadım çünkü evdeki tartı bozuk tartılır tartılmaz ilk işim buraya yazmak olacak

------------------------

17 kilo aldım kaçı gitti kaçı kaldı çok merak ediyorum ama bir yandan da tartı iyiki bozuk diyorum çünkü tartı da göreceğim rakamdan korkuyorum

--------

benim boyum 1.70 68 kg ile hamile kalmistim 74kg ile doguma girdim toplamda 6 kg almistim suan 66 kiloyum eskisindende az yani emzirmek ciddi kilo verdiriyo korkmayin yani kilolar kolaycacik veriliyor

-----------

haha sizde hergun heyecan neysekı canta bulundu dıjı cnm

merhaba tatlım benım tam sana yzacaktım kı yazdını gördum canım hıc duymadım sankı hatırlamıyorum hayırmı tatlım dr mu değiştırcen ben bı benımkını tanır sseverım hhahaha
bir arkadaşım gidiyorda ondan sordum tatlım

ayy canım yaaaaa naptın adamcağıza... yazık valla üzüldüm

çok kötüsün sen yaaa....

ayy bi tanemmm doğum günün kutlu olsunnnnnnnn oğluşunla ömür boyuuu mutlu ol emii

bu da senin içinn

ayy tatlım sen yazarken ben bile duygulandımmm canım ne güzel süpriz yapmış oğlunnn yerim sizi yaaaaaaaa

ayy bi tanemmm doğum günün kutlu olsunnnnnnnn oğluşunla ömür boyuuu mutlu ol emii

bu da senin içinn
Eki Görüntüle 440086

ayy tatlım sen yazarken ben bile duygulandımmm canım ne güzel süpriz yapmış oğlunnn yerim sizi yaaaaaaaa

aaa lavinya canım doğum günün kutlu olsun bilmiyordum ben nice mutlu yaşlara bebişin ve eşinle inşallah

lavınya nıce mutlu yılaraaa cnm

canlarım benim ya hepinize teşekkür ederim:) sizleri çok seviyorum, iyi ki bebişlerimiz oldu da sizlerle tanışma fırsatı buldum:) iyi ki varsınızz:)

bulemsum çok tatlısın güzelliğim:)

bu da senin içinn
Eki Görüntüle 440086

haha sizde hergun heyecan neysekı canta bulundu dıjı cnm

:))))) ay sorma dünkü sıkıntı neydi öyle. daraldım valla. hergün ya anahtar ya telefon yada çanta kaybolu bulunur. biraz dikkat et dersin biliyorsun sorunlarımı üzerime gelme olur. iyide ölelim yani sorunlarımız varsa. bide ben rahatlıkla suçlanıyorum???? bazen üzülüyorum üzgün durma moralim bozuluyor diyor aaaaaaaaaaaaaaaaaaa imdatttttttt

canım benim çok çok teşekkür ederim:) çok mutlu oldum bugün ya:) hepinizi çok seviyorummm:)

hahaaha ah bu erkekler bebkler he koca bebekler bizimkide unutur bıde derkı hadı ben unutuyom bılıyon sen nıe hatırlaymıyon canım dıo hahahha ben ondan alık körler sağırlar bırbırını ağırlar

ayy kızçeler acayip bir gündü neyse ki atlattımm

tatile gidiyon ne olacak, bugün taş taşı deseler taşırsın. hemde 1 hafta ohhhhhhhhh

:))))))))) evet ya benimkide arabadan ineriz tam apartmana gircez arabayı kitledim mi diye bana sorar ??? kendi yaptığı şeyleride sormuyor mu sinir oluyorum. ben yandım bu akşam. o deşarj olmak için kesin beni sinir etcek bende bağırcam ona sonra kavga etcez ikimizde rahatlıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…