ben 10 tane ayetel kürsi + 1 inşirah suresi + 1 nas + 1 felak okuyabilirimmm
tatlım arapçasınıda bulabilirmisin ?
kurandan yasin okunurken tabi abdestli ve kapalı okurum aynen, ama dualar başın açıkta okunur abdestsizde okunur her yerde okunur böyle bir kolaylığı rahatlığı vardır herkes okusun gün içerisinde diye.
canım felak-nası birer tane koyalım bence... hatta koymayalım isteyenler okusun... ayetelkürsi bile zor gelebilir bazılarımıza.. kaldı ki bu ekim sonuna kadar her cuma tekrarlanıcak...fire vermeyelim...
ben de 15 alırım... okuyamadığımızda da girer deriz mesela "hilal ben okuaymıcam benimkini alabilecek olan var mı" falan diye...
açtım bile :) ben sabırsızım yaa
çaktırma kızım en aşa alıcam işte seni... ne uyandırıyosun milleti
30 ekim kalmışın aklımda... o kadar da bas bas bağırıyosun halbuki en küçük benim diye
ayyy sorma canım elim nasıl hızlı hızlı yazdı ne ara düşündüm bunları ben de bilmiyorum... tekrar okumadım bile hiç
okuyamayacağımız zaman foruma yazalım ben okuyamıyorum benimkini kim alır diye.......
aa sorma bak o onuda çok iyiyimdir... lafın altında kalmam kesinlikle ama benim adam da fena canım yaaa bazen dumur edip bırakıyo beni
sağol bebeğimmmmm
o zaman şöyle yapalım.... şuanda burda olanlar kaçar tane ayetel-kürsi okyacaklarını yazsınlar, kalanları da ya paylaşırız ya da yeni katılacak olanlara veririz...
son karar 313 ayetel kürsi 1er inşirah-ihlas-felak-nas
canım felak-nası birer tane koyalım bence... hatta koymayalım isteyenler okusun... ayetelkürsi bile zor gelebilir bazılarımıza.. kaldı ki bu ekim sonuna kadar her cuma tekrarlanıcak...fire vermeyelim...
ben de 15 alırım... okuyamadığımızda da girer deriz mesela "hilal ben okuaymıcam benimkini alabilecek olan var mı" falan diye...
açtım bile :) ben sabırsızım yaa
çaktırma kızım en başa alıcam işte seni... ne uyandırıyosun milleti
30 ekim kalmışın aklımda... o kadar da bas bas bağırıyosun halbuki en küçük benim diye
ayyy sorma canım elim nasıl hızlı hızlı yazdı ne ara düşündüm bunları ben de bilmiyorum... tekrar okumadım bile hiç
okuyamayacağımız zaman foruma yazalım ben okuyamıyorum benimkini kim alır diye.......
aa sorma bak o konuda çok iyiyimdir... lafın altında kalmam kesinlikle ama benim adam da fena canım yaaa bazen dumur edip bırakıyo beni
sağol bebeğimmmmm
o zaman şöyle yapalım.... şuanda burda olanlar kaçar tane ayetel-kürsi okyacaklarını yazsınlar, kalanları da ya paylaşırız ya da yeni katılacak olanlara veririz...
son karar 313 ayetel kürsi 1er inşirah-ihlas-felak-nas
bende bu sekılde okuyabılırım nasla felakta sayı arttırabılrıım
tabi kuran öyle okunur canım ben birilerine dua okurken kapalı olmaya abdestli olmaya kıbleye yonelmeye önem veririm duada istediği zaman okunur tabi benim içim rahat etmiyor ondan söyledim canım
istediğin kadar al canım ben elde kalanı okurumbi tanem bölün çarpın kaç tane düşüyorsa payımıza okurum
sayı ver kızımlisteye ne kadar okuyacagımız eklensin herkes görsun
nas ve felak 1 tane canım5 Ayetel Kürs'i 5 İnşirah 5 nas 5 felakta bende cinconlarr
istediğin kadar al canım ben elde kalanı okurum
dua topiği çok ciksssss olmuş esracımeline emeğine sağlık
lavinya şekercimm sabah vipdukkanın kulağını çınlattık heralde dayanamamış benim siparişleri kargolamış oleyyyyyyyyyyoksa çok pis kızcaktım heee
gelin yanıma ders vereyim ben size :103:adama göz açtırmayacano zamn aklı çalışmıyor senin dediğini düşünmekten
burcunun dediği gibi çok hızlı konusurum adam hakkımdan gelemez tamam sensin derrr
bunları dıger topıcın ılk sayfasına yazalım da ınsanlık halı belkı unutanlar olur okunacak surelerle kac kez okunacagı o sayfada olsun hep esraa
30 ekim arcak81 in ben en miniğinizimmmmaşk olsun hemen unut beniiii
bi tanem bölün çarpın kaç tane düşüyorsa payımıza okurum
kızlar esram bu listeye kim ne kadar okucak kayıt mı etsek bak yazıyoruz arada kaynıyor gidiyor gibi :26:
kalaslıkmı yaptı kocişin sana:99:eşime sinirlendim nescafe içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?