2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tabi kuran öyle okunur canım ben birilerine dua okurken kapalı olmaya abdestli olmaya kıbleye yonelmeye önem veririm duada istediği zaman okunur tabi benim içim rahat etmiyor ondan söyledim canım

30 ekim arcak81 in ben en miniğinizimmmm aşk olsun hemen unut beniiii

bi tanem bölün çarpın kaç tane düşüyorsa payımıza okurum

tabi kuran öyle okunur canım ben birilerine dua okurken kapalı olmaya abdestli olmaya kıbleye yonelmeye önem veririm duada istediği zaman okunur tabi benim içim rahat etmiyor ondan söyledim canım

aynen canım bende güzelce temiz temiz tam anlamıyla olsun...

15 ayetel kürsi+1 inşirah+1 nas ve 1 felakda ben okuyayım

şimdilik 15 de ben alayım canlarım elinizde kalırsa okurum daha ayetel kürsiden

10 Ayetel Kürsi 1 İnşirah 3 er tane nas felak okurum kızlar bende

KIZLAR NE KADAR OKUYACAĞIMIZI DUA TOPİCİNE EKLEYELİM BEN ORDAN LİSTE YAPAYIM HEMEN http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/539133-2012-kasim-annelerinin-dua-cizelgesi.html

SAĞOL CANIMMM

gelin yanıma ders vereyim ben size :103:adama göz açtırmayacan o zamn aklı çalışmıyor senin dediğini düşünmekten
burcunun dediği gibi çok hızlı konusurum adam hakkımdan gelemez tamam sensin derrr

bunları dıger topıcın ılk sayfasına yazalım da ınsanlık halı belkı unutanlar olur okunacak surelerle kac kez okunacagı o sayfada olsun hep esraa

tamam canım diğer topice yazıcam ben kim ne kadar toplamda ne ne kadar diye...

30 ekim arcak81 in ben en miniğinizimmmm aşk olsun hemen unut beniiii

bi tanem bölün çarpın kaç tane düşüyorsa payımıza okurum

canım istediğin kadar al, kalnları isteyenler alır.

kızlar esram bu listeye kim ne kadar okucak kayıt mı etsek bak yazıyoruz arada kaynıyor gidiyor gibi :26:

yazıcam da canım http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/539133-2012-kasim-annelerinin-dua-cizelgesi.html topikimize yazsın herkes kilo-boy topicinde olduğu gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…