2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben 10 tane ayetel kürsi + 1 inşirah suresi + 1 nas + 1 felak okuyabilirimmm

bende bu sekılde okuyabılırım nasla felakta sayı arttırabılrıım

şimdilik 15 de ben alayım canlarım elinizde kalırsa okurum daha ayetel kürsiden

5 Ayetel Kürs'i 5 İnşirah 5 nas 5 felakta bende cinconlarr

10 Ayetel Kürsi 1 İnşirah 3 er tane nas felak okurum kızlar bende

tamam o zman 10 ayetel kürsi 1inşirah 1 felak 1 nas

bilgi: 15 e kadar çıkabilirim alan kalan olursa

esra bu arada tabloda 22 haziran lavinya yazıyor :26: bu gün 27 haziran zaten ?

ekliyorum sizi... bundan sonrakiler diğer topice yazsın lütfen karışıp kaynamasın.....

aysun nolduu?????

29 haz.olarak değişiyorum canım pardon :)

gelin yanıma ders vereyim ben size :103:adama göz açtırmayacan o zamn aklı çalışmıyor senin dediğini düşünmekten
burcunun dediği gibi çok hızlı konusurum adam hakkımdan gelemez tamam sensin derrr

:)))))))))) he valla, bide bu kafayla içimden tekrar ettim durdum dediklerini.

çok haklısın canım adamın gözünü açmamak lazım, tepesine çökmek lazım, korku salmalı onu. :))))

bende 10 ayetel kürsi, 1 inşirah,1 felak, 1 nas okuyabilirim eğer sayı eksik kalırsa arttırabilirim.

moonsun aklıma geldi ablanla ilgili eşin ne dedi yardım edebilecekmisin

eşim bana sensin der ama ben hala devam ederimmm ama aşkım diye diye baktım kızmayamı başlıyor kapıdan çıkarken gene söyler söyleyeceğimi çıkarımmmbu hareketime sinir oluyormuş beyzadem söylediğim lafla başbaşa kalınca

amannnnnnn onlar herşeye sinir olurlar, eleştiriye gelemezler, dediğin gibi tam giderken söylenen çok koyuyor bunlara.

çok uyanık olup tam zamanında hatalarını yüzlerine vurmak lazım. normal zamanda söylenmiyor maalesef. hele başkalarının yanında ayyyy bizimki pek bozulur, hep yüceltmeliyim onu. bende evde yalnızken iyice içimi boşaltıyorum, dışarda istediği gibi yere göğe sığdıramıyorum onu. yazık pek hoşuna gidiyor, bir böbürleniyor ama evdeki halini Allah biliyor :)))) ayrıca benden iyisi olmuyor. sağolsun ondan iyisinide görmedim zaten

konu işte ablamın mevzusu ben destek olamıcakmıyım yaaa bu hafta ödeme var bende maaşımdan avans cekeyhim dedim beyefendi maaşını alınca verirsin dedi bu verme demenin kapalısı

annem de kızım kocan istemiyorsa verme dedi bende "vermek istiyorum da oda kendi ailesine yardımda bulunmuyor ya konusuyor arada " dedım annemde aran bozulur verme tamam dedi ondan sonra kocamı aradım bana işte yukarıdakini dedi çok moralim bozuldu bende anneme yalan söylemek zorunda kaldım " anne avans istedim vermediler " dedim daha maasa 10 gun var

nefret ediyorum aglıyorum sinirden bu maili atttım

"sana kırıldım kızdım küstüm (((

bazen çok bencil oluyorsun hayatım.. Sende haklısın evet bebeğimiz için geleceğimiz için para biriktirmeye calısıyoruz ama o da benim ablam en kötü zor zamanında ufakta olsa destek olamıcakmıyım ?
moralim çok bozuldu.. ben neden sana anlayışlıyım kii umarım abinin sıkışıpta senden para istemez umarım babanın annenin ihtiyacı olmaz umarım kız kardeşinin basına böyle bir imtihan gelmez hayatım umarım...

bankada 120 liramız varken kız kardeşine aldıgın 80 liralık kitaba bişi dememiştim ama 40 lirayla idare ettiğimizi biliyorum babamların ev alırken tapu parası için bozdurdugu takı bileziğinede bizim altınlardan torununa, baska dugune taktıgı altınlarada bişey demedim ben aptalmıyım söylee seninkiler durumları varken sesini cıkarmadın sen ya yok olsaydı o zmaan napıcaktın??

her neysee sen boşver hayatım.

hoşçakal."

bakıyorumda hep dertler benim ailemdeee

canım maaşını çekince verirsin demek verme anlamına mı geliyor? bu mail çok iyi olmuş canım.. ben dün daha ılımlı yaklaşabileceğini sanıyordum...

bana da derler baya yağ yakıyorsun diye dışarda bununda pek hoşuna gider ama evde fırsatını buldum mu çöküyorum boğazına

üzülme canım inşş hallolur sorunlar haklısın tamam ama annenin dediği gibi huzurunu kaçırma kuşumm

canım ya üzme kendini akşam eve geldiğinde belki fikri değişmiş olur eşinin (inşallah)

ahhh kıyamam üzülmüşş hemde çok üzülmüş benim hemşom...biliyormusun sanki eşin verme dememiş aysunum yaaa:44: Avans çekmede maaşını alınca ver demiş...acaba ödemenin bu hafta oldugu kısmınımı göz ardı etti...:44:

slm kızlar nasılsınz laptopum yok bırkc hafta yzamıyrm arkadassımdn grıyrm bız cınsıyetımızı ogrendık umut glıyr adıyla gelıyrrr oglumuz bu araada herkz neler yapıyr taakıp eedemıyrm ckılıse bende katılmaaak ıstyrm tam olarak ne cekılısı anlamaadım ama sssssanırm hedye bıde ne ıcın dua okuyrsunuz bende okuycam ama gremıyrm hrzzaman banada anlatın bugun bende okuyayım hepsını takıp edemıyrm

canım maaşını çekince verirsin demek verme anlamına mı geliyor? bu mail çok iyi olmuş canım.. ben dün daha ılımlı yaklaşabileceğini sanıyordum...

ödeme bu hafta diyorum sen sonra maaşı alınca verirsin diyor nasıl olsa bulusutururlar diye dusunuyor

içim yanıyor resmen ben neden bu kadar anlayışlıyım ona karsı aptalım ben ama bundan sonra görücekler bir çöp dahi almıcammm umarım umarımm para istemezlerrr pişman edicem görür o

kuzum benim ya kıyamam çok iyi anlıyorum seni.. offf içinde kalıyor insanın canının bir parçası zor durumda ve sen bişey yapamıyorsun.. inşallah eşinin fikri değişir bitanem....

canım her cuma bir ya da iki kişiye 313 ayetelkürsi 1er inşirah-ihlas-felak-nas okucaz... katılmak istermisin

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/539133-2012-kasim-annelerinin-dua-cizelgesi.html

Ayetelkürsi kaç tane okuyabilirsen yazıyoruz, kalanları da aramızda bölüştürücez.

neden kafana takıyorsunda maaşı aldığında verirsin ablanlara parayı bulmuş olsalar bile yanlarında hazırda bulunur o para sorarsa neden verdin diye maaşı aldığında ver dedin ya dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…