canım ya üzme kendini akşam eve geldiğinde belki fikri değişmiş olur eşinin (inşallah)
ahhh kıyamam üzülmüşş hemde çok üzülmüş benim hemşom...biliyormusun sanki eşin verme dememiş aysunum yaaa:44: Avans çekmede maaşını alınca ver demiş...acaba ödemenin bu hafta oldugu kısmınımı göz ardı etti...:44:
Nabersiniz kızlar?
Ben bugün pek havamda değilim,annemle tel.de tartıştık konu babaannem yani 80 yaşındaki kaynanası
Ya cadıdır biraz 80 yaşında ama 50 yaşındakilerden farksız,dinçtir,çenesi sağlamdır.
Hala kendi dişlerini kullanıyo bu derece gamsız bi kadındır
Çok çektirdi anneme ama tabi biraz duruldu yaşı gereği..
Bende dedim ki anneme"anne artık bunları anlatmaktan vazgeç,sürekli sürekli stres yapıp kafana taka taka allah korusun bi yerlerinden patlak verir görürsün"dedim(allah korusun)
Maaşallah şükret babam başında,sağlığınız yerinde2 tane gül gibi damadın,1 tane dünyalar tatlısı torunun var,biri de yolda çok şükür hep beraber içiçe mutlu bir aileyiz
Neden 80 yaşındaki kadının yaptıklarını bu kadar takıyorsun,senden,sağlığından önemli mi,sen bizi düşün diyorum ama annecim beni ters anlıyo"bıktırdıysam konuşma benimle,ne kadar kibirlisin vs vsalakaya bak yaa...
Ben kendisini,sağlığını düşünüyorum,bağırdı çağırdı bana ağlattı beni öyle gerildim ki,oysa ki annem benim herşeyim onu düşündüğüm için konuştum ama o beni ters anladı yaaaa....
Alınganlık böyle bişey galiba
kurnaz işte dogrudan hayır demiyor ki kızıp inada bindirmeyeyim diye
daha maile cevap vermedi veremezde biliyor çünkü ben aptal değilim.. Ya salağım beeennn aptal gibi herseylerine sustum ailesininn kocam dişlerini yaptırdıda 300 lira tuttu benim kocam 1000 TL verdi neymiş dugunde ortalıkta harcamışş harcasınn o kayınpeder değil mii ben birde salak gibi ver hayatım haklısın dedimmmm ama aptalım ben enayiyim
ödeme bu hafta diyorum sen sonra maaşı alınca verirsin diyor nasıl olsa bulusutururlar diye dusunuyor
içim yanıyor resmen ben neden bu kadar anlayışlıyım ona karsı aptalım ben ama bundan sonra görücekler bir çöp dahi almıcammm umarım umarımm para istemezlerrr pişman edicem görür o
Nabersiniz kızlar?
Ben bugün pek havamda değilim,annemle tel.de tartıştık konu babaannem yani 80 yaşındaki kaynanası
Ya cadıdır biraz 80 yaşında ama 50 yaşındakilerden farksız,dinçtir,çenesi sağlamdır.
Bende dedim ki anneme"anne artık bunları anlatmaktan vazgeç,sürekli sürekli stres yapıp kafana taka taka allah korusun bi yerlerinden patlak verir görürsün"dedim(allah korusun)
Maaşallah şükret babam başında,sağlığınız yerinde2 tane gül gibi damadın,1 tane dünyalar tatlısı torunun var,biri de yolda çok şükür hep beraber içiçe mutlu bir aileyiz
Neden 80 yaşındaki kadının yaptıklarını bu kadar takıyorsun,senden,sağlığından önemli mi,sen bizi düşün diyorum ama annecim beni ters anlıyo"bıktırdıysam konuşma benimle,ne kadar kibirlisin vs vsalakaya bak yaa...
Ben kendisini,sağlığını düşünüyorum,bağırdı çağırdı bana ağlattı beni öyle gerildim ki,oysa ki annem benim herşeyim onu düşündüğüm için konuştum ama o beni ters anladı yaaaa....
konu işte ablamın mevzusu ben destek olamıcakmıyım yaaa bu hafta ödeme var bende maaşımdan avans cekeyhim dedim beyefendi maaşını alınca verirsin dedi bu verme demenin kapalısı
annem de kızım kocan istemiyorsa verme dedi bende "vermek istiyorum da oda kendi ailesine yardımda bulunmuyor ya konusuyor arada " dedım annemde aran bozulur verme tamam dedi ondan sonra kocamı aradım bana işte yukarıdakini dedi çok moralim bozuldu bende anneme yalan söylemek zorunda kaldım " anne avans istedim vermediler " dedim daha maasa 10 gun var
nefret ediyorum aglıyorum sinirden bu maili atttım
"sana kırıldım kızdım küstüm(((
bazen çok bencil oluyorsun hayatım.. Sende haklısın evet bebeğimiz için geleceğimiz için para biriktirmeye calısıyoruz ama o da benim ablam en kötü zor zamanında ufakta olsa destek olamıcakmıyım ?
moralim çok bozuldu.. ben neden sana anlayışlıyım kii umarım abinin sıkışıpta senden para istemez umarım babanın annenin ihtiyacı olmaz umarım kız kardeşinin basına böyle bir imtihan gelmez hayatım umarım...
bankada 120 liramız varken kız kardeşine aldıgın 80 liralık kitaba bişi dememiştim ama 40 lirayla idare ettiğimizi biliyorum babamların ev alırken tapu parası için bozdurdugu takı bileziğinede bizim altınlardan torununa, baska dugune taktıgı altınlarada bişey demedim ben aptalmıyım söylee seninkiler durumları varken sesini cıkarmadın sen ya yok olsaydı o zmaan napıcaktın??
her neysee sen boşver hayatım.
hoşçakal."
bakıyorumda hep dertler benim ailemdeee
kurnaz işte dogrudan hayır demiyor ki kızıp inada bindirmeyeyim diye
daha maile cevap vermedi veremezde biliyor çünkü ben aptal değilim.. Ya salağım beeennn aptal gibi herseylerine sustum ailesininn kocam dişlerini yaptırdıda 300 lira tuttu benim kocam 1000 TL verdi neymiş dugunde ortalıkta harcamışş harcasınn o kayınpeder değil mii ben birde salak gibi ver hayatım haklısın dedimmmm ama aptalım ben enayiyim
neden kafana takıyorsunda maaşı aldığında verirsin ablanlara parayı bulmuş olsalar bile yanlarında hazırda bulunur o para sorarsa neden verdin diye maaşı aldığında ver dedin ya dersin
Nabersiniz kızlar?
anne bu işte canım demek ki çok doldu ve sana patlatı sen gene ara anneni bırakmaNabersiniz kızlar?
bu fikir süper olurrrahhh canım benim seni çok iyi anlıyorum, ama şuna emin ol kimbilir ne dertler vardır, duyunca halimize şükrederiz. her evin derdi ayrı be güzelim çok şükür halimize.
sen davanda haklısın ama umudunu kaybetme eşin en azından ışık yakmış, sen annene demişsin avans vermiyorlar, onlar bulur nasılsa verirler parayı, maili sana attıktan sonra haber geldi de eşine, 500 lirasını sonra vereceklerini söylemişler, kabul olmuş dersin. alınca maaşını verirsin en kötü ihtimal bu. bide üstüne eşine teşekkür et. sağol de.
BEBEĞİM HER CUMA 1-2 VEYA ANNEMİZE DUA EDİCEZ...DUA GÜNÜMÜZ OLUCAK...BEKLENEN DOĞUM TARİHİNE GÖRE SIRAYA KOYUCAM KATILMAK İSTEYEN ANNELERİ...HAYIRLI DOĞUM HAYIRLI EVLAT SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAGIMIZA ALMAK İÇİN VE HERKES NE İÇİN İSTİYORSA ONUN İÇİN DUA EDİCEZ İNŞALAHH..İSME ÖZEL OLACAK ETTİĞİMİZ DUA...
DUALARIMIZ AYETEL KÜRSİ KESİNDE,,,DİĞER İKİNCİ DUADA SANIRIM İNŞİKAK SURESİ OLUCAK..EKLEDİM CANIM SENİDE LİSTEMİZE İNŞALAH...BU CUMA LAVİNYAM VE ŞUANDA YÜREĞİNİN FERAHLAMASI İÇİN DUAYA İHTİYACI OLAN EMAYA İÇİN AYRI AYRI OKUYCAZ BU DUALARI VE İSİMLERİNE YOLLUYCAZ...İSİMLERİNİ BİLMEDİĞİMİZ HAMİŞLEREDE NİCKLERİYLEE YOLLARIZ...
annesininbirtanesi
moonson88
kestaneşekeri
lavinya
bulemsu
esraa86
kozete
ketenhelva
sahinus
sudem 34
mervecik20
NİLLT
emaya**
BURCUXXX
BEYSAL
HAYATBANAGÜZEL
EMEKİ
MİLONA
FATMAAA56
DELİKIZINDIRDIRI
KAJU80
aysuncum canım kızçeni üzme lütfen kendini de üzme rabbim hayırlara çıkarsın üzülme ne olur
okadar üzüldümki kalp atıslarımı güm güm duyabiliyorummsakin olmalıyım dunya 1 gunluk değil ama inan ben kendime kızıyorummm ben cok iyi niyetliiym çok salağım salak olmasam bu zamana kadar bizi sömurmelerine iizn vermezdimmm :2:
haklısın kuzum ama emin ol anneninde hassas bir zamanına denk gelmiştir yoksa anne kuzusunu üzmek ister mi düzelir mutlaka arar o seni, hiç canını sıkma anneyle olur öyle şeyler güzellik
iyiyiz tatlım sen nasılsın?? pek iyi görünmüyosun gerçi. ahh anneler.. biz de mi böyle olucaz acaba :) benim annem de çok alıngandır. küçük kardeşim fotograf çekiliyo annem yanına geldi o da şakasına "anne sen resimlerde güzel çıkmıyosun" dedi kadın nasıl bozuldu anlatamam...
bu arada kaç tane Ayetelkürsi okuyabilirsin canım... 313e tamamlayalım her hafta dedik.??
anneler bazen öyle seylere alınganlık yapıyorlar ki anlayamıyorsun canım sen ağlaama düzelir aranız
Sağol canım benim galiba öyle,yıllardır atamadı babaannemin laflarını üstünden,yengem(eltisi)tınlamaz bile sende takma diyorum ama işte neyse düzeliriz tabi,yarın ararım ben :)
aynen yaa,gerçekten çok alınganlar allahım bizde bu kadar alıngan olmayalım yaa.
bak işte bozulacak ne var di mi çocuğun şaka yapıyo sonuçtaa,ayy hepsi aynılar
allah sağlık versin de yeter ki...
Canım dua topiğine de yazdım 5 tane okurum,felak,nas,inşirah ve ihlas ta okurum..
sorma yaaa,ben sanki başka bişey konuşuyorum sonuna kadar annemi savunuyorum,o başka bi şekilde algıladı beni ona üzüldüm en çok..sağol canm
ahhh canım benim seni çok iyi anlıyorum, ama şuna emin ol kimbilir ne dertler vardır, duyunca halimize şükrederiz. her evin derdi ayrı be güzelim çok şükür halimize.
sen davanda haklısın ama umudunu kaybetme eşin en azından ışık yakmış, sen annene demişsin avans vermiyorlar, onlar bulur nasılsa verirler parayı, maili sana attıktan sonra haber geldi de eşine, 500 lirasını sonra vereceklerini söylemişler, kabul olmuş dersin. alınca maaşını verirsin en kötü ihtimal bu. bide üstüne eşine teşekkür et. sağol de.
anne bu işte canım demek ki çok doldu ve sana patlatı sen gene ara anneni bırakma
bu da bir denemeydiiii ve sen farkettinn tebrik ederim
konu işte ablamın mevzusu ben destek olamıcakmıyım yaaa bu hafta ödeme var bende maaşımdan avans cekeyhim dedim beyefendi maaşını alınca verirsin dedi bu verme demenin kapalısı
annem de kızım kocan istemiyorsa verme dedi bende "vermek istiyorum da oda kendi ailesine yardımda bulunmuyor ya konusuyor arada " dedım annemde aran bozulur verme tamam dedi ondan sonra kocamı aradım bana işte yukarıdakini dedi çok moralim bozuldu bende anneme yalan söylemek zorunda kaldım " anne avans istedim vermediler " dedim daha maasa 10 gun var
bazen çok bencil oluyorsun hayatım.. Sende haklısın evet bebeğimiz için geleceğimiz için para biriktirmeye calısıyoruz ama o da benim ablam en kötü zor zamanında ufakta olsa destek olamıcakmıyım ?
moralim çok bozuldu.. ben neden sana anlayışlıyım kii umarım abinin sıkışıpta senden para istemez umarım babanın annenin ihtiyacı olmaz umarım kız kardeşinin basına böyle bir imtihan gelmez hayatım umarım...
bankada 120 liramız varken kız kardeşine aldıgın 80 liralık kitaba bişi dememiştim ama 40 lirayla idare ettiğimizi biliyorum babamların ev alırken tapu parası için bozdurdugu takı bileziğinede bizim altınlardan torununa, baska dugune taktıgı altınlarada bişey demedim ben aptalmıyım söylee seninkiler durumları varken sesini cıkarmadın sen ya yok olsaydı o zmaan napıcaktın??
hoşçakal."
Nabersiniz kızlar?
hoşçakal."
canım boşver sen alttan al... sıkma kendini.
ekilyorum canım görmemişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?