2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Nabersiniz kızlar?

Ben bugün pek havamda değilim,annemle tel.de tartıştık konu babaannem yani 80 yaşındaki kaynanası
Ya cadıdır biraz 80 yaşında ama 50 yaşındakilerden farksız,dinçtir,çenesi sağlamdır.
Hala kendi dişlerini kullanıyo bu derece gamsız bi kadındır

Çok çektirdi anneme ama tabi biraz duruldu yaşı gereği..
Bende dedim ki anneme"anne artık bunları anlatmaktan vazgeç,sürekli sürekli stres yapıp kafana taka taka allah korusun bi yerlerinden patlak verir görürsün"dedim(allah korusun)

Maaşallah şükret babam başında,sağlığınız yerinde 2 tane gül gibi damadın,1 tane dünyalar tatlısı torunun var,biri de yolda çok şükür hep beraber içiçe mutlu bir aileyiz

Neden 80 yaşındaki kadının yaptıklarını bu kadar takıyorsun,senden,sağlığından önemli mi,sen bizi düşün diyorum ama annecim beni ters anlıyo"bıktırdıysam konuşma benimle,ne kadar kibirlisin vs vsalakaya bak yaa...

Ben kendisini,sağlığını düşünüyorum,bağırdı çağırdı bana ağlattı beni öyle gerildim ki,oysa ki annem benim herşeyim onu düşündüğüm için konuştum ama o beni ters anladı yaaaa....

Alınganlık böyle bişey galiba

canım ya üzme kendini akşam eve geldiğinde belki fikri değişmiş olur eşinin (inşallah)

kurnaz işte dogrudan hayır demiyor ki kızıp inada bindirmeyeyim diye

daha maile cevap vermedi veremezde biliyor çünkü ben aptal değilim.. Ya salağım beeennn aptal gibi herseylerine sustum ailesininn kocam dişlerini yaptırdıda 300 lira tuttu benim kocam 1000 TL verdi neymiş dugunde ortalıkta harcamışş harcasınn o kayınpeder değil mii ben birde salak gibi ver hayatım haklısın dedimmmm ama aptalım ben enayiyim

aysuncum canım kızçeni üzme lütfen kendini de üzme rabbim hayırlara çıkarsın üzülme ne olur

haklısın kuzum ama emin ol anneninde hassas bir zamanına denk gelmiştir yoksa anne kuzusunu üzmek ister mi düzelir mutlaka arar o seni, hiç canını sıkma anneyle olur öyle şeyler güzellik

kuzummmm benim... sakinleş kendini toparla bir süre sessiz kal, bence düzelir bu mailin üstüne durum...

canım ne diyim bilemedim ki... inşallah herşey yoluna girer canım...

iyiyiz tatlım sen nasılsın?? pek iyi görünmüyosun gerçi. ahh anneler.. biz de mi böyle olucaz acaba :) benim annem de çok alıngandır. küçük kardeşim fotograf çekiliyo annem yanına geldi o da şakasına "anne sen resimlerde güzel çıkmıyosun" dedi kadın nasıl bozuldu anlatamam...

bu arada kaç tane Ayetelkürsi okuyabilirsin canım... 313e tamamlayalım her hafta dedik.??

ahhh canım benim seni çok iyi anlıyorum, ama şuna emin ol kimbilir ne dertler vardır, duyunca halimize şükrederiz. her evin derdi ayrı be güzelim çok şükür halimize.

sen davanda haklısın ama umudunu kaybetme eşin en azından ışık yakmış, sen annene demişsin avans vermiyorlar, onlar bulur nasılsa verirler parayı, maili sana attıktan sonra haber geldi de eşine, 500 lirasını sonra vereceklerini söylemişler, kabul olmuş dersin. alınca maaşını verirsin en kötü ihtimal bu. bide üstüne eşine teşekkür et. sağol de.

canım seninde eline koz geçmiş olur bundan sonra oda kendi ailesine veremez yüzü olmaz ama inşallah doğru olan ortak paydada buluşursunuz yaws

neden kafana takıyorsunda maaşı aldığında verirsin ablanlara parayı bulmuş olsalar bile yanlarında hazırda bulunur o para sorarsa neden verdin diye maaşı aldığında ver dedin ya dersin

o zamanda hayatım bak ihtiyacları yokmus gördün mü dicekkk çok sinirlendimmm beddua etmek istemiyorummmm

ben bakıyorumda bizimkiler tırnaklarııyla biryerlere geldiler hala babam calısıyor cabalıyor

annem genc yasında reflu seker hastası babam desen kalp beyin yuksek tansıyon hastası 2 kez anjiyo kalpten 1 kezde beyinden oldu buna ragmen gecınmeye calısıyorlar

birde eşimin ailesine bakıyorum ne tansıyon ne seker ne refluu sapa sağlamlar dertleri yok geçim sıkıntıları yokk o kadar dertsizler ki benle ugrasabiliyorlar ne diyeceksin Allahın takdiri...

anneler bazen öyle seylere alınganlık yapıyorlar ki anlayamıyorsun canım sen ağlaama düzelir aranız

anne bu işte canım demek ki çok doldu ve sana patlatı sen gene ara anneni bırakma

bu fikir süper olurrr

Ayetel-kürsi ile (7 veya 11) ihlas suresi olsa...
İnşikak surasi sanırım iç ferahlatmak için okunan bir dua, ancak ihlas herşey için okunur....
Bir de inşikak suresini herkes ezbere bilmeyebilir yolda yolakta olur diye bir laf var ya, dua kitabı bulamayabilir...
Ancak ihlas ve ayetelkürsiyi ezberden çok rahat okuruz...
Ben bugün işten az erken çıktım evimle işimin arası 1 saat...
51 kevser diye başladım (sanırım 71 kevser suresi okudum) 7 ayetelkürsi okudum, daha yolun çeyreği bitmişti....
Hani onun için ayetelkürsi ve ihlas sureleri daha rahat okunur..
..

Son düzenleme:
aysuncum canım kızçeni üzme lütfen kendini de üzme rabbim hayırlara çıkarsın üzülme ne olur

okadar üzüldümki kalp atıslarımı güm güm duyabiliyorumm sakin olmalıyım dunya 1 gunluk değil ama inan ben kendime kızıyorummm ben cok iyi niyetliiym çok salağım salak olmasam bu zamana kadar bizi sömurmelerine iizn vermezdimmm :2:

kızlar dua listesine eklenmek isteyenler annesininbirtanesine beklenen doğum tarihi ve kaç tane ayetelkürsi okuyacaklarını da eklesinler lütfen...

ketenhelva ve sudem in doğum tarihi de belirsiz...benim mesaj hakkım şuan yok unutmadan kim onlara mesaj atabilir?????? bi kişi ketenhelvaya bi kişi sudeme atabilir mi???

öyle deme canım yaa, hepsi senin ailenin başınızın gözünüzün sadakası olsun. görürsün ilerde faydasını.

eğer bu iş istediğin gibi çözülmezse sende gözünü açarsın artık. eşinde bundan sonra bişiye cesaret edemez. ama bak huzurunu bozma sakın, tamam alındın kızdın ama bu işin sonu feci bir kavgayla bitmesin. yuvana sahip çık. düşmanını sevindirme.

haklısın kuzum ama emin ol anneninde hassas bir zamanına denk gelmiştir yoksa anne kuzusunu üzmek ister mi düzelir mutlaka arar o seni, hiç canını sıkma anneyle olur öyle şeyler güzellik

Sağol canım benim galiba öyle,yıllardır atamadı babaannemin laflarını üstünden,yengem(eltisi)tınlamaz bile sende takma diyorum ama işte neyse düzeliriz tabi,yarın ararım ben :)

aynen yaa,gerçekten çok alınganlar allahım bizde bu kadar alıngan olmayalım yaa.
bak işte bozulacak ne var di mi çocuğun şaka yapıyo sonuçtaa,ayy hepsi aynılar
allah sağlık versin de yeter ki...

Canım dua topiğine de yazdım 5 tane okurum,felak,nas,inşirah ve ihlas ta okurum..

anneler bazen öyle seylere alınganlık yapıyorlar ki anlayamıyorsun canım sen ağlaama düzelir aranız

sorma yaaa,ben sanki başka bişey konuşuyorum sonuna kadar annemi savunuyorum,o başka bi şekilde algıladı beni ona üzüldüm en çok..sağol canm

canım boşver sen alttan al... sıkma kendini.
ekilyorum canım görmemişim.

Allah hepimizin yardımcısı olsun burcum yok sinirden unuttum şimdi aklıma geliyor bana " nasıl yok anlamıyorum senin 500 liraya mı ihtiyacları var " dedi sonrada maaşını alınca verirsin dedi istemiyor versem de hayıra geçmez zaten sinirlerim bozuldu iki tarafıda idare etmeye calısıyorum ne kadar zormuş..

umarım kayınvalidemler bize gelirler bu yaz ve umarım bir laf sokar butun hıncımı alıcam o kocam da arada kalıcakkk sinirleri bozulcak aynı seyleri yasatmazsam bende aysun değilimmm

anne bu işte canım demek ki çok doldu ve sana patlatı sen gene ara anneni bırakma

Aynen canım,oysa ki ben onun kötülüğünü ister miyim,her gün onlar için ayrı ayrı dualarımı ederim,sağlıkları için herşeyi yaparım.Yeter ki başımızdan eksik olmasınlar..

Ben onu sevdiğim,savunduğum için konuştum ama yanlış anlaşıldım,yine de ararım ben onu dayanamam ki..

bu da bir denemeydiiii ve sen farkettinn tebrik ederim

kül yutmam

ay caım benim yaa insan yardım etmek istiyor değil mi ? çok haklısın güzelde bir msj yazmışsın ama adam olmaz dememiş, işte bu yüzden bazı şeyleri saklı yapıyor anneler, öğrenmiş olayı :)

ay kıymam kuzum yaaa,seni ağlatmak istememiştirr onunda hassas üzüntülü oldupu ana denk gelmiş, seni yanlış anlamışş kuzum yaa, unutursunuzzz üzmeyin ana kız birbirinizi

Sıkma canını, abuk subuk bir iş için olsa eşini ezme derdim, o seni ezse sen ne yapardın derdim ancak bu çok nazik bir konu...
Sen eşinin ailesinin gereksiz yere yaptıkları şeylere amenna demişsen o da sana başımla beraber demeli...
Ha baktın olmuyor, Rabbim inşallah şu mebarek günler yüzü suyu hürmetine ablana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder de teyzesi olarak elinden geleni bol bol yaparsın o vakit...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…