2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

5 fincan mı ben sadece hafta sonları 2-3 cay bardağı çay içiyorum bazende haftada1 1 tatlı kasıgıyla yapılmıs nescafe içiyorum okadar içen var mı yahuu

Normal izin canım, öğretmenim ben:)))

kızlar ben bebeğimin hareketleri hala hissedemiyorum normal mi :26:

artık hissetmen lazım değil mii yahu ama kız annelerinin bazıları 6. ayda hissedermişş geç hissedilirmiş kuzuu
valla ben günde 3 kez en az hissediyom akşam kıpır kıpırdı yine :)

tatlım bak şu

aynen bu bu gördüğün beşik yatak oluyor, 6-7 yaşına kadar yatabiliyormuş, ama stokta son olduğu için o çekmeceler çamaşırlık yok sadece beşik ve dolap var. ayrıca çilekteki çoğu mobilya buda dahil sitikırlı, bu üstündekileri çıkarabiliyorsun :) dolapta aynen bu, içindeki uyku seti dahil cibinlikte var

ohh kebap canım sen devlette mi ögretmensin

benim en buyuk hatam herhalde annemleri dinleyip ogretmen olmamaktı şimdi bolcaaa tatil yapıyordummm

Ben bırakamayı düşünyorum, kurum değiştirmeyi....
Ne insanlığımız kaldı, ne kıymetimiz, öğrenciden ayrı, velide nayrı laf işitiyoruz, ne tembelliğimiz kaldı ne beleşten maaş aldığımız...
Ben 4 yıl fakülteyi bu hakaretleri hergün televizyondan, gazeteden okumak duymak için okumadım....
Neyse öfkeliyim bu konuda, hiç konuşturma beni....

günaydın canım, geceleri bende rahat yatamıyorum artık, kızım kıpraşıyor, rahat ettiremiyorum diye korkuyorum (

canım eşin ne yapsın merak etmiştir seni, dayanacağız artık 4 aydan az kaldı :))

günaydın canım, güzel geçmiş h.sonun sevindim. ben tam güneş tepedeyken girdim, daha iyi oldu, akşam serinlikte girince kasıklarımı üşütüyorum, dikkatli davrnadıktan sonra güneş rahatsız etmiyor.

evet bebek odası , ev işleri işine bende asıldım. karnım tam beni engellemeden ağır işlerimi kimseye muhtaç kalmadan tamamlamak istiyorum. mobilya işine girişicez bizde ama gezmekten fırsat bulamıyoruz :)))

çilek mobilya olabilir tabi, iyi marka ama netten baktım, dolapları küçük geldi sanki bana? 2 kapılı olsa bile içi baya geniş istiyorum, tıkış tepiş değilde ferah ferah olsun içi, çünkü uzun yıllar kullanacak mobilyalarını biraz daha büyüyünce anası gibi olursa yetmez o dolap

canım geçmiş olsun, bebek iyi ya çok şükür.

güzel bir şehirde yaşıyorum, yazları özel bir tatil yapmadan h.sonları deniz kaçamağı yapabiliyoruz. eşimde bol bol gezelim bebiş olunca bu kadar rahat olamayız diyor :)))

benim en buyuk hatam herhalde annemleri dinleyip ogretmen olmamaktı şimdi bolcaaa tatil yapıyordummm

anam ben ögretmenlık mezunuyum ya hemde beden egıtımı.okudumda nolduu:)) dusunuyorum böle normal hayatta yazları hıc calısmak ıstemıyorum kısın calısıp yazın ısten ayrılıp kısın yıne baslancak bı ıs bulmalıyım dıyorum sonra bakıyorum ögretmenlık yanı bu sartlarda ama ahhh kpsss neyse hayrlısı bakalım bıgun devlet gelcek gel mervecım buyur etcek benı okula o gunu beklıyorum:))

günaydın canım yaa sonra genç odası felan almaz mı kii bilemedim :44:süper arabaları filan çocuk odaları var çalışma masası filan bittim :) ondan ben şimdilik alsam dedim 6-7 yaşından sonra çalışma masalı çocuk odası alınır ?

her mesleğin zorlugu var tabi canım velilerle şımarık psikopat ögrencilerle ugrasmak kolay değil tabi güzel yanı kar yagdı tatil, 15 tatil, yazın 2 ay tatili var emin ol özel sektörde calısan muhendisle ögretmenler aynı alıyor biz daha stresli ortamda calısıyoruz tek fark bu sizin işiniz sabit çok çok kurum değiştirirsiniz ama bizde öyle bir şans yok çok zor ya özelde calısırsan anlarsın beni hakkına hayırlısı olsun

o kadar hissediyosan o bile yeter canım.. yani sıfır değil en azından....

ayy göndercem şimdi...
ya bizim daha çok kaçmamız gerekirken onlar kaçıyo yaaa hayret bişey...ama bu sefer hiç kusura bakmasın, kaçmasına fırsat vermicem

5 fincan bir fincana kadar izin var sadece.. o bile zararlı yaaa.....

bir de kahve içen kadınların bebekleri sinirli olurmuş.

Normal izin canım, öğretmenim ben:)))

ohh ne güzelll...

yok yaaa öğretmenlik zor iş... bir sürü çocuğun vebali üstünde... en iyisi yine memurluk

sola yatıyorum bebek rahat ediyor ama bu seferde benim kas ağrılarım oluyor esram yaa, sırt üstü ve sağa dönnüktee kızım yatırmıyor...eklem ağrılarım olmaya başladı, kramp girdi pazar sabah bacagıma...sanırım magnezyuma başlamam gerekecek...

hayırlı haberlerini getirirsin inşallahh bebeğim yaaa

canımm ögretmenlik guzel yaaa

veliler ögrenciler not için peşinden kosuyor ben matematiği cok severim guzelde anlatırım tam ban göre kar yagdı tatil 19 mayıs 23 nisan 29 ekim 15 tatil yaz tatili ohh superrr ben şurda 15 gunluk ıznımı alamıorum

mutlaka zorlu yanları var olsunda her iştede var o zorluklar

canımm çok şirin ve güzel gerçekten.... çok beğendim. bi de çekmeceli dolap olsa iyi olur aslında...

canım ben hala magnezyuma başlamadım.. geçen hafta bacak ağrısından ölüyodum biliyosun... internette araştırdım magnezyum içeriği olan gıdaları... hurma ve muzda varmış.. hergün bir muz ve bi kaç hurma yiyorum. inanır mısın o ağrılar hemen kesildi.

valla bilemiyorum.. ben bildiğimi anlatma özürlü olduğum için bana cazip gelmyior :) tek cazip yanı tatilleri işte...
senin işinle kıyaslanamaz tabii... inşallah kpss ye asılırsın iyice. girersin bi devlet kurumuna.bebek fırsat verirse tabii :)

tatlım ya benimde öyle sanki vücudum dayak yemiş gibi ağrıyor bir yorgunluk var bacaklarımda iki gündür özellikle bugün işe zor geldim bacaklarım ve kasıklarım ağrıyor..ilerleyyen haftalrda ne yapacağım diye düşünüyorum walla

evet canım ya birde o var dimi bebişimiz olucak o zaman napalım uyudugu zamanlarda calısmaya calıscazz ben en iyisi şimdiden baslayayım ancak biterrrr

benım birde uzmanlık sınavım var ekim sonu gibi o zaman 36 haftalık olucak 6 saatlik yol tehlikeli dimi yolculuk

36 haftalıkkken yolculuk

doktor izin vermez canım... yolda bile doğurma ihtimalin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…