Kızlar şimdi dinledim, kafein (çay-kahve-neskafe) fazla tüketildiğinde gebeliği önlüyormuş ve hamilelikte çok tüketim düşüğe sebep oluyormuş...
Özellikle tüp bebek isteyenler daha çok dikkat etmeliymiş....
Günde 5 fincandan fazla tüketilen kafein zararlıymış, arkadaşlarınızı uyarın mutlaka....
ben de ilk başlarda teyzemin bambu beşiği var onda yatırıcam bi kaç ay.. sonra park yatak alıyım diyorum. odada alıcam ama bir ya da iki yaşına kadar odasında yatırmıcam.. gündüz uykularında odasında yatırırım sadece...
beşik en fazla 4-5 ay canım...6. ayda rahatsız olmaya başlar bile bebek. resmini göndersene yaa çok merak ettim.. çileğin sitesinde vardır belki..
bi de ne kadar fiyatı??
canım ne izni? tatil izni mi?
bi tepsiye güzelce hazırla, geç tv nin karşısına keyif yapp.. ohh ne güzelll
günaydın canımm.. hoşgeldin.
Normal izin canım, öğretmenim ben:)))
5 fincan mıben sadece hafta sonları 2-3 cay bardağı çay içiyorum bazende haftada1 1 tatlı kasıgıyla yapılmıs nescafe içiyorum okadar içen var mı yahuu
kızlar ben bebeğimin hareketleri hala hissedemiyorum normal mi :26:
ben de ilk başlarda teyzemin bambu beşiği var onda yatırıcam bi kaç ay.. sonra park yatak alıyım diyorum. odada alıcam ama bir ya da iki yaşına kadar odasında yatırmıcam.. gündüz uykularında odasında yatırırım sadece...
beşik en fazla 4-5 ay canım...6. ayda rahatsız olmaya başlar bile bebek. resmini göndersene yaa çok merak ettim.. çileğin sitesinde vardır belki..
bi de ne kadar fiyatı??
canım ne izni? tatil izni mi?
bi tepsiye güzelce hazırla, geç tv nin karşısına keyif yapp.. ohh ne güzelll
günaydın canımm.. hoşgeldin.
ohh kebap canım sen devlette mi ögretmensin
benim en buyuk hatam herhalde annemleri dinleyip ogretmen olmamaktı şimdi bolcaaa tatil yapıyordummm
Okudum okudum geçmişi bitirdim...hepinizden haberler aldım...
esramm hadi gözün aydın..kociş geliyormuş..darısı temelli gelmesine olsun inşallahh...
aysunum üzme tatlı canını, vardır bundada bi hayır...doktordan sonra ayrılma fikri bencede mantıklı...inşallahh işler o boyuta gelmez kuzum...doğuma kadar çalışır, maaşını alırsın...
burcumm ohh ne güzel..bende deniz istiyorum...iyi yapmışın kızçeyi yüzdürdün demek annesiii
bulemsumm eşin için hayırlısı ne ise o olsun inşallah..uzun yol şöförlüğü elbette zor olacaktır ama ekmeğini ordan helalinden kazanacaksaa neden olmasın...bebeğin kısmetiylee gelsin inşallahh balım...
mervecik geçmiş olsun kuzum....
bizde iyiyiz teyzoşlar...haftasonu biraz temizlik yaptık...anneannemiz geldi mutfagımı elden geçirdik...dolap içlerini falan döktük...örtülerini yıkadık...pek hoş oldu...bayrama ve doğuma kadar idare eder bizi...iş başı yapmak zor geldi bu sabah..uyku problemim oluyor...sabaha kadar yatakta 40 şekle girdim...sağ sol sağ sol...her tarafım ağrıyordu...eşimde huzursuz oldu tabiki...tam dalmış oluyorum bu seferde beni kontrol mü ediyor neyse artık elini yüzüme sürüyor...dokunuyor..hopp bu seferde ona uyandımm...tam bi kısır döngüydüü gece yaşadıklarım...kızımı görmeme daah çok var..20sinde gidicez doktor amcamıza..şeker yüklemesi yapılacak aç gel dedi o yüzden...
kızlarrrrrr günaydınn biz geldikkoğluşumla yüzdükk pazar günü deniz süperdi, hava felaket sıcaktı
haftasonu bebek odası baktık çilekte bir tane beğendim bakalım kararsızım beyaz almak istiyordum bu biraz açık kahve gibi rengi, ama beşiği çok güzel yatak olabiliyor, fakat yatak olabilenler sallanmıyor siz ne diyorsunuz bu konuda ?????????
esracım gözün aydın kociş geliyormuşş
aysunn işle ilgili son gelişmeleri kaçırdım sanırım :44:
burcuu oh sende yüzmüşsünnnnnn
kızlar hepınıze gunaydın tesekkur ederım ya ben hstaneye gıttım ogun ama tahlıl ıstedı veremedım serum takım dedı taktırdım damarımı sıstı acıttılar bende yenıden taktrmadım yanı zehrlenme olup olmadıgı bellı olamadı sadece ıshalım var hafıf o da zannedersem sutten oldu suan ıyıyım bebısımızıde görduk zaten ıyıyız cok sukur
aysuncum sana cok gecmıs olsun ama bebegım tutunmustur ınsallah felan dedın doktora gösterdın de herhangı bı rıskten mı bahsettı bebıslerımız artık kocaman tabıkı de tutunmustur annesı
burcu yuzdun demek haftasonu benım gecen haftam baya yoğundu ya mısafırlerımz vardı gezdık ettık dun de karsı tarafa gectık avrupa yakasına orda karaburun mu ne varmıs denız gıttık ama gezme amaclı yuzmedık ayaklarımızı soktuk gecen hafta bıgunde 15 dk havuza gırmıstım oğlum denızle de havuzla da tanstı yanı:)))
esra gozun aydın canımoo ınsallah aysonu tayınınız cıkar ohh mıs mıss
hayatbana guzel tesekkur ederım cnm benım ıyıyım cok sukur
benim en buyuk hatam herhalde annemleri dinleyip ogretmen olmamaktı şimdi bolcaaa tatil yapıyordummm
günaydın canım, geceleri bende rahat yatamıyorum artık, kızım kıpraşıyor, rahat ettiremiyorum diye korkuyorum(
canım eşin ne yapsın merak etmiştir seni, dayanacağız artık 4 aydan az kaldı :))
günaydın canım, güzel geçmiş h.sonun sevindim. ben tam güneş tepedeyken girdim, daha iyi oldu, akşam serinlikte girince kasıklarımı üşütüyorum, dikkatli davrnadıktan sonra güneş rahatsız etmiyor.
evet bebek odası , ev işleri işine bende asıldım. karnım tam beni engellemeden ağır işlerimi kimseye muhtaç kalmadan tamamlamak istiyorum. mobilya işine girişicez bizde ama gezmekten fırsat bulamıyoruz :)))
çilek mobilya olabilir tabi, iyi marka ama netten baktım, dolapları küçük geldi sanki bana? 2 kapılı olsa bile içi baya geniş istiyorum, tıkış tepiş değilde ferah ferah olsun içi, çünkü uzun yıllar kullanacak mobilyalarını biraz daha büyüyünce anası gibi olursa yetmez o dolap
canım geçmiş olsun, bebek iyi ya çok şükür.
güzel bir şehirde yaşıyorum, yazları özel bir tatil yapmadan h.sonları deniz kaçamağı yapabiliyoruz. eşimde bol bol gezelim bebiş olunca bu kadar rahat olamayız diyor :)))
Ben bırakamayı düşünyorum, kurum değiştirmeyi....
Ne insanlığımız kaldı, ne kıymetimiz, öğrenciden ayrı, velide nayrı laf işitiyoruz, ne tembelliğimiz kaldı ne beleşten maaş aldığımız...
Ben 4 yıl fakülteyi bu hakaretleri hergün televizyondan, gazeteden okumak duymak için okumadım....
Neyse öfkeliyim bu konuda, hiç konuşturma beni....
ay canım evet namazlarınızda dua edin ne olur inşAllah hayırlı haberler alırızzz
arada azda olsa hisssdiyorum ama o kadar degıl canım ya bu ara hıc hareket yok zaten inşAllah iyidir stres oldu yavrum benımle yaa
ay gönderrrrr bende okutayımmmm durrr bana daha cok var ama adam benden kaçıyor yaa deli olcam
canım 1 hafta daha bekleyeyim diyorum inşAllah hareketlenr iyicee
Kızlar şimdi dinledim, kafein (çay-kahve-neskafe) fazla tüketildiğinde gebeliği önlüyormuş ve hamilelikte çok tüketim düşüğe sebep oluyormuş...
Özellikle tüp bebek isteyenler daha çok dikkat etmeliymiş....
Günde 5 fincandan fazla tüketilen kafein zararlıymış, arkadaşlarınızı uyarın mutlaka....
Normal izin canım, öğretmenim ben:)))
aminnn aminnn canım benimmm.
günaydın canımmmm :)
allah razı olsunnn...
Ohhh ne güzel işlerini bitirmişsin... Biz de bi taşınsak ta evim bir düzene girse artık.
Canım yaaa bebek mi durmuyor neden uyuyamadın?
Geçen hafta ben hiç uyuyamamıştım.. Artık kızım geceleri çok hareket etmiyor teyzesi... Sabah uyandırıyor sadece o kadar :)
günaydın canımm...
Canım çileğin mobailyaları hem güzel hem kaliteli. Ilk doğduğunda nerde yatırmayı planlıyosun? Eğer odasına yatırmaya karar verdiğinde bir yaşında falan olucaksa sallanmasına gerek yok diye düşünüyorum.
Evett kocişimm sevgilimm geliyooo :):):):)
ay canımmmm o kadar guzel yazmışsın ki canımızdan kıymetli değil seninkide zormuş gerçekten darısı basıma devlet işinin sınava girdim ama çalısmayınca iyi geçmedi tabi 2 sene sonrakine inşallahBir evimiz olsun bir katkım olsun diye hep sabrettim ama guucum kalmadı sanırım eşimde bosver haftasonu doktordan sonra çık dedi hayırlısı olsun canımm
saol bitanem iyiki varsınızzz
Evet son 3 gun var bugunu ve cumayı saymazsak inşallahhhh tutunur ikisideee bebekleri olur hayırlısıylaaCuma günü doktora gidecekler allahım kısmeyi evlatsız bırakmasın
o kadar hissediyosan o bile yeter canım.. yani sıfır değil en azından....
ayy göndercem şimdi...
ya bizim daha çok kaçmamız gerekirken onlar kaçıyo yaaa hayret bişey...ama bu sefer hiç kusura bakmasın, kaçmasına fırsat vermicem
5 fincanbir fincana kadar izin var sadece.. o bile zararlı yaaa.....
bir de kahve içen kadınların bebekleri sinirli olurmuş.
ohh ne güzelll...
yok yaaa öğretmenlik zor iş... bir sürü çocuğun vebali üstünde... en iyisi yine memurluk
tatlım bak şu
Eki Görüntüle 460535 aynen bu bu gördüğün beşik yatak oluyor, 6-7 yaşına kadar yatabiliyormuş, ama stokta son olduğu için o çekmeceler çamaşırlık yok sadece beşik ve dolap var. ayrıca çilekteki çoğu mobilya buda dahil sitikırlı, bu üstündekileri çıkarabiliyorsun :) dolapta aynen bu, içindeki uyku seti dahil cibinlikte var
sola yatıyorum bebek rahat ediyor ama bu seferde benim kas ağrılarım oluyor esram yaa, sırt üstü ve sağa dönnüktee kızım yatırmıyor...eklem ağrılarım olmaya başladı, kramp girdi pazar sabah bacagıma...sanırım magnezyuma başlamam gerekecek...
hayırlı haberlerini getirirsin inşallahh bebeğim yaaa
canımm ögretmenlik guzel yaaa
veliler ögrenciler not için peşinden kosuyorben matematiği cok severim guzelde anlatırım tam ban göre kar yagdı tatil 19 mayıs 23 nisan 29 ekim 15 tatil yaz tatili ohh superrr ben şurda 15 gunluk ıznımı alamıorum
mutlaka zorlu yanları var olsunda her iştede var o zorluklar
sola yatıyorum bebek rahat ediyor ama bu seferde benim kas ağrılarım oluyor esram yaa, sırt üstü ve sağa dönnüktee kızım yatırmıyor...eklem ağrılarım olmaya başladı, kramp girdi pazar sabah bacagıma...sanırım magnezyuma başlamam gerekecek...
hayırlı haberlerini getirirsin inşallahh bebeğim yaaa
valla bilemiyorum.. ben bildiğimi anlatma özürlü olduğum için bana cazip gelmyior :) tek cazip yanı tatilleri işte...
senin işinle kıyaslanamaz tabii... inşallah kpss ye asılırsın iyice. girersin bi devlet kurumuna.bebek fırsat verirse tabii :)
evet canım ya birde o var dimi bebişimiz olucak o zaman napalım uyudugu zamanlarda calısmaya calıscazz ben en iyisi şimdiden baslayayım ancak biterrrr
benım birde uzmanlık sınavım var ekim sonu gibi o zaman 36 haftalık olucak 6 saatlik yol tehlikeli dimi yolculuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?