evet..önceki sezeryan olduğu için...senin zorunlu sezeryandı dimi canım??
çok hoş..günaydın canım.. kız ismi bulmak gerçektenn çok zor...
elif gökçe aklıma geldi.
canım 36,37,en geç 38 de alınıyor bebek...Sağol canımcımm
Ben çalışıyorum malesef, iki hafta öncesine kadar çalışmıyordum ama tatile gidenler yüzünden beni de çalıştırmaya başladılar. Normalde bu son haftalarda çalışma saatlerimi azaltmaları gerekirken daha da uzattılar ya ne diyeyim
Canımm gökçe ismini çok severim, kuzenimin ismi olmasa ben de kızıma düşünürdüm. Dini bir isim olarak Nur koyabilirsin canım gökçeye en yakışan ikinci isimlerden biri bence. Hem gökçe ismini de tamamlar kısa olduğu için
Aaa sezeryan olunca 36. haftaya doğru alıyorlar değil mi canım? Allahım bir avazda kurtarsın inşallah
Allah kolaylık versin kızlar hamile hamile çalışanlara,hele bu sıcakta, ben de kıymetini bileyim evin....sağol canım, ohhh iyi çıkmış tahlillerin. bebişin aiçin aldıklarınıda güle güle kullan.
dün eşim bir cihaz almış, doktorların kullanabileceği cinsten, profesyoneller için yazıyordu üzerinde hemde dünya para. açtık baktık beceremedik, değiştir dedim. şimdi aradı basit ucuz bişi almış çok şükür :))))
akşam yemeğinden sonra bir deneme yaparım yada yarın. p.tesiden itibarende doktor için yapacağım ölçümleri.
selam canım, çok sağol. neyse iyiyim şoku atlattım artık ağlamıyorum :))) kendimi çok takdir ettim bu şeker olayı çıktıktan sonra neredeyse hiç yanlış bişi yemedim, bebeğim şu ana kadar min. etkilendi rahatsızlığımdan çok şükür.
ayyy arkadaşına üzüldüm ya, yazık nasıl sıkılmıştır şimdi. napalım canım ne olacağımız belli mi? Allahtan bebeğe bişi olmamış. tez zamanda kurtulur sıkıntılarından inş.
ahh canım benim, nasıl kıydılar sana? biz burdan kıyamıyoruz üzülüyoruz. o kadarda zor geçiyor hamileliğin. Allah görsün ama en çok eşine kızdım. bari o yardımcı olsaydı((
bebişinede kocaman maşallahoyyy doğum pozisyonuna mı gelmiş, ayyy heyecanlanıyorum valla
çalışıyorum canım ben c.tesileri, yarım gün allahtan.
amin canım. iyiyiz çok şükür. güle güle kullan bandını, hayrını gör inşallah.
enemmmmmmm cimcime gelmiş :)) iyiyiz sen nasılsın kuzum?
bende cok sevıorum elıf ısmını gokceyede yakısıo elıf gokceyı dusundum ılk olarak ama duyanlar melıh gokcek gıbı oluo dedıler
canımm bana özele şifreni at yapayım canımmm
tabi yeniden Son adet tarihin, bekklenen doğum tarihin ve bebeğin cinsiyetinide yaz tamam mıı
hayatbanagüzelimmm yoksun bugün nerelerdesinn canımmm :26:
seni özledik kuzummm
canım özel msj atamıyorum 100 msj atmam gerekıyomuşki öle sana msj atayım burdan yazsam bişey olurmu:?
bebikimmmmmmay yokluğumu farkeden sen olmuşsun kuzumm bizde çok özledikk sizii, cuma günü çok yoğundumm giremedim, haftasonuda kayınvalidemlere geldikk, kayınvalidemler oyun parkı aldılar torunlarına :) bir tane tam takım hastane çıkışı aldı, bir takım yelekli kapişonlu maviş gibi şyler aldı, eksiklerimizi tamamladık baya, haftasonu küvetimizi, kovamızı,maşrapamızı aldık, emzirme yastığı, tırnak makası, silikon kaşık 2 adet, kulak pamuğu bebek için, arabalı çoraplar :) ağız mendilli, ateş ölçer, hatırlayamadığım bazı eksikleri felanda :) baya bişiler almışız, sağolsun kayınvalideler almaz diyordumm şaşırttı beni :) birde örme hırka yapıyor çok tatlıı
cici annelerrr
hep soruyordunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-29.html#post25842826
bebeğimin cicileri burada ama çok değil
ayy maşallah şu 3 boyutluya girmeyi bende çok istiyorum.Cd vermeside çok güzel birhatıra olmuştur sizin için.bu arada geçen hafta 3 boyutluya girdik, oğlum aynı babası hık demiş burnundan düşmüş
cd verdi doktorumuz bize her gün izliyoruz
bu arada kızlar oğlum 1 kilo olmuş doktor çok iyi gelişmiş diyor ama bana fazla geldi biraz,
ki yememde çok değil anlamadık gitti
canııım bayıldım cicilerinize Allah sağlıkla güzel günlerde giymeyi nasip etsin.bol bol kirletsincici annelerrr
hep soruyordunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-29.html#post25842826
bebeğimin cicileri burada ama çok değil
hımmm canımm sen en iyisi 100 msjı doldır oyle yapalımmm cunku buradaki msjlar silinmiyorrr
canımmmm iyi olduuguna çok sevindimmm oh oh ne guzlll bebişin eksikler tamamlanmışş ne guzelll bizde eylulde başlıcaz alışverişlere inşAllahhh
ay heyecanlaaa gunlerin geçmesini bekliyorummm
Rabbim hayırlısıylaa sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin aminnnnn
kızlar tahmini de olsa bir doğum tarihimiz varya işte bizim o doğum tarihimize 99 gün kalmış2haneliye düştük yani maşallah şafak bekler gibi bebeğim benim seni görmeden özlüyorum aşkım bebişim benim sağlıkla gel inşallah
selam kızlarr
Nil çok geçmiş olsun canım, mide yanması bu aralar normalmiş, demin bana haftalık mailim gelmiş ordada bilgilerde yazıyordu,
şimdi daha iyi olmana sevindim
bu arada maşallah bebişlerinizin cicilerine, baya halletmişsiniz kızlar herşeyi,
bizde büyük eşyalarımızı aldık cuma günü bebek arabası puseti vs,
dünde yatağnı, yorganı, yatak örtüleri vs, dolabı ve alt değiştirme dolabını aldık,
arada tabi kıyafetlerde var tutamıyoruz eşimle kendimizi
ama eksiklerimizi daha çok, özellikle küçük eşyalar ama en çokta ihtiyaç olanlar,
onlarıda ramazandan sonra halledelim dedik bu ay biraz masraflı oldu
İyi sahurlar annislerr:)
günaydın arabadan geçmişi okudum şükür herkes iyi pzt sendromu dışında iyiyiz bizde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?