2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
senin zorunlu sezeryandı dimi canım??
evet..önceki sezeryan olduğu için...

günaydın canım.. kız ismi bulmak gerçektenn çok zor...
elif gökçe aklıma geldi.
çok hoş..

canım 36,37,en geç 38 de alınıyor bebek...

Allah kolaylık versin kızlar hamile hamile çalışanlara,hele bu sıcakta, ben de kıymetini bileyim evin....

bende cok sevıorum elıf ısmını gokceyede yakısıo elıf gokceyı dusundum ılk olarak ama duyanlar melıh gokcek gıbı oluo dedıler

milletin ağzını büzemezsin canım hiç beklemediğin bi isme bile kulp takarlar...ben kızıma nehir bilge koyacaktım nuri bilge ceylan dedi bi arkadaş o yüzden koymadım...şimdi oğlumun adını söylemeden önce yorum yapacaksanız kendınızze saklayın fikrimiz değişmeyecek beğenmedşysenız bıle ses etmeyın dıyom...kaynanam begenmemış heralde her buldugu fırsatta değiştirin o ismi diyo ...onaneyse sankı fikrini soran oldu....hiçte umrumda değil insanalrın beğenip beğenmemesi...sen içine sineni koy...elif ismi çok güzel herşeye yakışıyo....bi arkadaş gökçe nur demişti oda güzel....

iyi geceler herkese uyuyosunuz heralde iyi uykular hepinize bebişleri rüyanızda görün inşallah ben oğluşuma alışveriş yaptım bugün hastane çıkışı aldım 5li bi takım aldım 3 tane çıtçıtlı badi aldım arkadaşımda ayakkabı aldı hepsi çok güzeller çok tatlılar çanta alıcam ama alan varmı kızlar

hayatbanagüzelimmm yoksun bugün nerelerdesinn canımmm :26:

seni özledik kuzummm

bebikimmmmmm ay yokluğumu farkeden sen olmuşsun kuzumm bizde çok özledikk sizii, cuma günü çok yoğundumm giremedim, haftasonuda kayınvalidemlere geldikk, kayınvalidemler oyun parkı aldılar torunlarına :) bir tane tam takım hastane çıkışı aldı, bir takım yelekli kapişonlu maviş gibi şyler aldı, eksiklerimizi tamamladık baya, haftasonu küvetimizi, kovamızı,maşrapamızı aldık, emzirme yastığı, tırnak makası, silikon kaşık 2 adet, kulak pamuğu bebek için, arabalı çoraplar :) ağız mendilli, ateş ölçer, hatırlayamadığım bazı eksikleri felanda :) baya bişiler almışız, sağolsun kayınvalideler almaz diyordumm şaşırttı beni :) birde örme hırka yapıyor çok tatlıı

canım özel msj atamıyorum 100 msj atmam gerekıyomuşki öle sana msj atayım burdan yazsam bişey olurmu:?

hımmm canımm sen en iyisi 100 msjı doldır oyle yapalımmm cunku buradaki msjlar silinmiyorrr

canımmmm iyi olduuguna çok sevindimmm oh oh ne guzlll bebişin eksikler tamamlanmışş ne guzelll bizde eylulde başlıcaz alışverişlere inşAllahhh

ay heyecanlaaa gunlerin geçmesini bekliyorummm

Rabbim hayırlısıylaa sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin aminnnnn

Kızlar ben bugün bir mide ağrısı çektim gaza benzer bi ağrı,çok afedersiniz büyük wc ye çıktım rahatça geçer dedim,geçmedi,kahvaltımızı yaptık geçer dedim yine geçmedi,ağladım resmen sıkışma ve ağrı tam midemin üzerinde...

Ağladım resmen,nane limon bal tarçın yaptım da kendime geldim biraz,yatıp dinleneyim dedim o da kar etmedi,ayağa kalktıkça yürüyüp hareket ettikçe düzeldim bişey mi dokundu,bebiş mi sıkıştırdı anlayamadım yaa resmen kıvrandım 2 büklüm..

Çok şükür iyiyim şimdi geçti..

Bu arada dün eminönü havuzlu han a gittik,bebişime bi sürü ciciler aldık 4 koca poşetle geldik eve,kendime gecelik bile aldım valla.
İşte hayırlısıyla bir dolap ve beşik kaldı,neredeyse bütün ıvır zıvırlarını aldık
battaniyeler,havlu,pijamalar,tulumlar,biberonlar,emzik,tırnak makası,burun temizleyicisi,çoraplar,önlükler,şapkalar,badiler,yan yatış yastığı vs.vs daha da aklıma gelmeyen çeyizciklerDeli gibi yürüdük yine

Ağırlaşmadan gidip alalım dedik işte..Çok güzel bebek şekerleri,süsleri var kızlar tanesi 1 tl den başlıyor bilginize...

selam kızlarr

Nil çok geçmiş olsun canım, mide yanması bu aralar normalmiş, demin bana haftalık mailim gelmiş ordada bilgilerde yazıyordu,
şimdi daha iyi olmana sevindim

bu arada maşallah bebişlerinizin cicilerine, baya halletmişsiniz kızlar herşeyi,
bizde büyük eşyalarımızı aldık cuma günü bebek arabası puseti vs,
dünde yatağnı, yorganı, yatak örtüleri vs, dolabı ve alt değiştirme dolabını aldık,
arada tabi kıyafetlerde var tutamıyoruz eşimle kendimizi
ama eksiklerimizi daha çok, özellikle küçük eşyalar ama en çokta ihtiyaç olanlar,
onlarıda ramazandan sonra halledelim dedik bu ay biraz masraflı oldu

bu arada geçen hafta 3 boyutluya girdik, oğlum aynı babası hık demiş burnundan düşmüş
cd verdi doktorumuz bize her gün izliyoruz

bu arada kızlar oğlum 1 kilo olmuş doktor çok iyi gelişmiş diyor ama bana fazla geldi biraz,
ki yememde çok değil anlamadık gitti

ayy maşallah şu 3 boyutluya girmeyi bende çok istiyorum.Cd vermeside çok güzel birhatıra olmuştur sizin için.
bende oyle fazla yemek yemiyorum ama benimde kızım biraz tonton haftasına göre.demekki azda yesek hepsi bebeğimize gidiyor.
cici annelerrr

hep soruyordunuz

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-29.html#post25842826

bebeğimin cicileri burada ama çok değil
canııım bayıldım cicilerinize Allah sağlıkla güzel günlerde giymeyi nasip etsin.bol bol kirletsin
benimde hemen hemen sizinki kadar eşyalarım.benim annemde ördü bişeyler yelek,ceket örüyor daha çok kış bebeği olacagı için çok ihtiyacımız olacak.bizde eylül sonu ekim başı gibi düşünüyoruz alışverişi.KIZLAR BU ARADA; AGUSTOS'a girdik...
EYLÜL; rahat geçer serinleriz
EKİM alışweriş,eksiklerimiz falan zaman geçer derkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn
bi bakcaz KASIM olmuş bebeklerimiz nasipse kucağımızda olcak ...
YA ŞAKA GİBİ NASILDA GEÇTİ BEN 6 HAFTALIKKEN ÖGRENMİŞTİM BEBEĞİMİ...

tmm cnm doldurunca yaparız tşklr ugraştırdım senide

kızlar tahmini de olsa bir doğum tarihimiz varya işte bizim o doğum tarihimize 99 gün kalmış 2haneliye düştük yani maşallah şafak bekler gibi bebeğim benim seni görmeden özlüyorum aşkım bebişim benim sağlıkla gel inşallah

amın cnm benım benım kaç gunum kaldıı ya 29 ekım doğum tarıhımız normal 6 kasım ama malum beım sezeryan 29 ekımde olucak

Sabah topiğe gelecek olan arkadaşarım hepınıze gunaydınlar 3 gun annemde yazlıktaydık oku oku bıtmedı özledım sohpetınızı ılk fırsatta gelıcem ılk ış sohpete öptum cok cok

Çok sağol canım,sorma yaa resmen nefesimi kesti.Yanma değil de ağrıydı.Allahtan eşim evdeydi de kahvaltımı falan hazırladı,topladı,temizlik vs.yaptık birlikte hareket ettikçe daha da iyi hissettim kendimi kramp gibiydi..

Güle güle kullansın inşallah bebişin,bizde aldık bi sürü ıvır zıvır çok ciciler amaa yaa..

günaydın arabadan geçmişi okudum şükür herkes iyi pzt sendromu dışında iyiyiz bizde :))

günaydın canımmm

evet hem ptesi sendromu var hemde ağrım var biraz karnım sancılanıyor belim agrıyor inşAllah bebişim iyidir teyzesi

siz nasılsınız

günaydın güzel hatunlar ve masum şirin danacıklarıııı nasılsınızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…