2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar günaydın.cuma günü size durumumu yazdım internet gitti şirkette bire daha giremedim kusura bakmayın. herkes iyidir umarım.haftasonlarıda hiç girmiyorum internete hafta arası bilgisayardan gına geliyor çünkü.bugün troid için başka bir doktora gidicem bakalım o ne diycek

gunaydın canım geçmiş olsun umarım guzel sonuclarla gelirsin

gunaydın canım geçmiş olsun umarım guzel sonuclarla gelirsin

teşekkür ederim canım.inşallah öyle olur.özel hastaneler bazen abartıyorlar gibi geliyor o yüzden devlet hastanesinde bu bölümde uzman bir tanıdığımız var birde sonuçlarımı ona göstericem bakalım o ne tavsiye edicek.

evet özeller abartabiliyorlar para tuzakları iştee umarım iyi olur

haberleri okudumda cemyılmazdan doğum için para almamışlarrr dogum hediyeleriymiş mişşş garibanı soyarlar amaaa

bende de oluyor bazen kasıklarım dr bile gittim kerata hareketliydi:) seninkindede bişey yoktur sadece daracık yerde sıkılıyorlar düşünsene ne sıkıcı ortam

evet özeller abartabiliyorlar para tuzakları iştee umarım iyi olur

haberleri okudumda cemyılmazdan doğum için para almamışlarrr dogum hediyeleriymiş mişşş garibanı soyarlar amaaa

ben bugün okumadım haberleri adam birde hastanenin bir katını kapattırmıştı bilseydi para almıcaklarını hastaneyi kapattırırdı şaka bir yanada canım gerçekten dediğin gibi soyuyorlar garibanları o adama ne koycak doğum parası sanki dimi ama

bende de oluyor bazen kasıklarım dr bile gittim kerata hareketliydi:) seninkindede bişey yoktur sadece daracık yerde sıkılıyorlar düşünsene ne sıkıcı ortam

canım o ağrılar bendede oluyor doktorum normal dedi.birde benim kızım baş aşağı duruyormuş :18:

9 ay kapalı ortam off ne sıkıcııı hemde dediğin gibi darrr

canımsunnnn

evet yaa

saçmalık iştee

günaydın arabadan geçmişi okudum şükür herkes iyi pzt sendromu dışında iyiyiz bizde :))

günaydın canımm.. ben çok zor uyandımm ... daha doğrusu uyuyamadım sıcaktan

günaydın güzel hatın ve sevgili danaçesi

iyiyizzz sen nasılsın bebişimm????

günaydın canım... inşallah büyük bir sorun çıkmaz canım. geçmiş olsun...

günaydın kızlar.. nasılsınız bugünn?? yine çok bunlatıcı ve sıcak bir hava var burda... neyseki dışarıyla işimiz olmuyor. Allah bu güneş altında çalışanlara yardım etsin...

Dün akşamdan beri kızım halay çekiyor sanki içerde... gece zaten sıcaktan uyuyamadım bi de kızım uyutmadı beni.. napıyo orda anlamıyorum. uyumuyo mu acaba? ya da teyzesi gibi deli yattığı için sağa sola dönüp mü duruyor, anlamadım :26:

canım o ağrılar bendede oluyor doktorum normal dedi.birde benim kızım baş aşağı duruyormuş :18:

seninki çıkmaya hazırım her an diyor deseneee Ay Allah korusun zamanını dolduurup gelsinlerr

dün karnımı açtım yatıyordummm benimki bir tekme attı karnım cıktı indi kocişee hemen seslendim yavrum geldi ama göremediiii keçiiiiiii işteeee

Günaydın tatlımm.
Karın ağrısı normal herhalde canım benim de 2-3 haftadır ara ara karnımda ağrılar oluyor ama geçiyor. Bir de çalıştığımız için doğru düzgün dinlenemiyoruz ya ona bağlıyorum ben. Az kaldı neyseki

Canım geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin.

Günaydınlar,, nasılsınız bakalım güzel anneler???
Biz biraz hastayız, yaz günü soğuk almışım herhalde boğazım şiş, burnum akıyor, öksürüyorum ( umarım çok ilerlemeden atlatırım. Ve Bu halde İşe Gelmekten Nefret EDİYORUMMM

Günaydın güzel hamişler,

Nasılsınız? oğlumla biz iyiyiz arada yaramazlık yapıyor ama kıyamıyorum sitem etmeye ölürüm ben onun için yaaaa

canım tam olarak sorun ne bilmiyorum ama bende de hamilelikten sonra haşimato çıktı ve troid düzenleyici ilaç kullanıyorum bebeğe bir zararı olmuyor sadece ayarında tutmak gerekiyormuş

esramla danaçesi gelmişş hoşgelmişşşş

iyi sayılırız sen nasılsınnnn ptesi sendromu azcıkta ağrım varrrr tam oldum bugunnn

ah canımmm seninkii halay sekiyordurrrr cane cane canee iştee meyadaneeyyyy haydeeeeee:13:

amin canım inşallah.maşallah kızına annesi.alanları daralıyor git gide bizde hareketlerini çok net hissediyoruz ama bir kaç hafta sonra hareketleri çok kısıtlanıcak çok üzülüyorum yaaa

milanom gelmişşş güzel hemşomm

haklısın geçer herhalde canımmm nasılsınız kızışın nasıl annesii

günaydın canımmm hamd olsun sizi sormalııı

pipiloşlarr daha yaramazzzz

evet ya allah korusun zamanından önce gelmesinler.burası çok sıcak otursunlar şimdilik oturdukları yerde ayyy yazık kocişine üzülmüştür çok heyecanlanıyolar tekmelediklerinde babalar dimi

geçmiş olsun canım.dinlenmeden geçmez keşke rapor alsaydın tatlım

ay canım yaa geçmiş olsunnn...inşallah iyisindir şimdi....

anamm havuzluhan sezonunu ilk açan sen oldun heralde çok şey var mıydı? çeşit nasıl? fiyatlar nasıl??? çok merak ettim aldıklarınııı....

cici annelerrr

hep soruyordunuz

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-29.html#post25842826

bebeğimin cicileri burada ama çok değil

bakıyoree hemeneee

hoşbulduk canımmmmm

benim de çok uykum var yaaa

valla sorma yaaa... yemek yerken falan görsen, gülmemek için kendimi zor tutuyorum

amin canım inşallah.maşallah kızına annesi.alanları daralıyor git gide bizde hareketlerini çok net hissediyoruz ama bir kaç hafta sonra hareketleri çok kısıtlanıcak çok üzülüyorum yaaa

ayy evet yaa sabah benim de aklıma geldi. hareketler kısıtlanınca da bugünleri arıcaz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…