kızlar günaydın.cuma günü size durumumu yazdım internet gitti şirkette bire daha giremedim kusura bakmayın. herkes iyidir umarım.haftasonlarıda hiç girmiyorum internete hafta arası bilgisayardan gına geliyor çünkü.bugün troid için başka bir doktora gidicem bakalım o ne diycek
gunaydın canım geçmiş olsun umarım guzel sonuclarla gelirsin
teşekkür ederim canım.inşallah öyle olur.özel hastaneler bazen abartıyorlar gibi geliyor o yüzden devlet hastanesinde bu bölümde uzman bir tanıdığımız var birde sonuçlarımı ona göstericem bakalım o ne tavsiye edicek.
günaydın canımmm
evet hem ptesi sendromu var hemde ağrım var biraz karnım sancılanıyor belim agrıyorinşAllah bebişim iyidir teyzesi
siz nasılsınız
günaydın güzel hatunlar ve masum şirin danacıklarıııınasılsınızzzz
evet özeller abartabiliyorlar para tuzakları iştee umarım iyi olur
haberleri okudumda cemyılmazdan doğum için para almamışlarrr dogum hediyeleriymiş mişşş garibanı soyarlar amaaa
bende de oluyor bazen kasıklarım dr bile gittim kerata hareketliydi:) seninkindede bişey yoktur sadece daracık yerde sıkılıyorlar düşünsene ne sıkıcı ortam
bende de oluyor bazen kasıklarım dr bile gittim kerata hareketliydi:) seninkindede bişey yoktur sadece daracık yerde sıkılıyorlar düşünsene ne sıkıcı ortam
ben bugün okumadım haberleri adam birde hastanenin bir katını kapattırmıştı bilseydi para almıcaklarını hastaneyi kapattırırdışaka bir yanada canım gerçekten dediğin gibi soyuyorlar garibanları o adama ne koycak doğum parası sanki dimi ama
günaydın arabadan geçmişi okudum şükür herkes iyi pzt sendromu dışında iyiyiz bizde :))
günaydın canımmm
evet hem ptesi sendromu var hemde ağrım var biraz karnım sancılanıyor belim agrıyorinşAllah bebişim iyidir teyzesi
siz nasılsınız
kızlar günaydın.cuma günü size durumumu yazdım internet gitti şirkette bire daha giremedim kusura bakmayın. herkes iyidir umarım.haftasonlarıda hiç girmiyorum internete hafta arası bilgisayardan gına geliyor çünkü.bugün troid için başka bir doktora gidicem bakalım o ne diycek
canım o ağrılar bendede oluyor doktorum normal dedi.birde benim kızım baş aşağı duruyormuş :18:
günaydın canımmm
siz nasılsınız
9 ay kapalı ortam off ne sıkıcıııhemde dediğin gibi darrr
canımsunnnn
evet yaa
saçmalık iştee
günaydın canımm.. ben çok zor uyandımm ... daha doğrusu uyuyamadım sıcaktan
günaydın güzel hatın ve sevgili danaçesi
iyiyizzz sen nasılsın bebişimm????
günaydın canım... inşallah büyük bir sorun çıkmaz canım. geçmiş olsun...
günaydın kızlar.. nasılsınız bugünn?? yine çok bunlatıcı ve sıcak bir hava var burda...neyseki dışarıyla işimiz olmuyor. Allah bu güneş altında çalışanlara yardım etsin...
Dün akşamdan beri kızım halay çekiyor sanki içerde... gece zaten sıcaktan uyuyamadım bi de kızım uyutmadı beni.. napıyo orda anlamıyorum. uyumuyo mu acaba? ya da teyzesi gibi deli yattığı için sağa sola dönüp mü duruyor, anlamadım :26:
günaydın canımm.. ben çok zor uyandımm ... daha doğrusu uyuyamadım sıcaktan
günaydın güzel hatın ve sevgili danaçesi
iyiyizzz sen nasılsın bebişimm????
günaydın canım... inşallah büyük bir sorun çıkmaz canım. geçmiş olsun...
günaydın kızlar.. nasılsınız bugünn?? yine çok bunlatıcı ve sıcak bir hava var burda...neyseki dışarıyla işimiz olmuyor. Allah bu güneş altında çalışanlara yardım etsin...
Dün akşamdan beri kızım halay çekiyor sanki içerde... gece zaten sıcaktan uyuyamadım bi de kızım uyutmadı beni.. napıyo orda anlamıyorum. uyumuyo mu acaba? ya da teyzesi gibi deli yattığı için sağa sola dönüp mü duruyor, anlamadım :26:
Günaydın tatlımm.
Karın ağrısı normal herhalde canım benim de 2-3 haftadır ara ara karnımda ağrılar oluyor ama geçiyor. Bir de çalıştığımız için doğru düzgün dinlenemiyoruz ya ona bağlıyorum ben. Az kaldı neyseki
Canım geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Günaydınlar,, nasılsınız bakalım güzel anneler???
Biz biraz hastayız, yaz günü soğuk almışım herhalde boğazım şiş, burnum akıyor, öksürüyorum( umarım çok ilerlemeden atlatırım. Ve Bu halde İşe Gelmekten Nefret EDİYORUMMM
Günaydın güzel hamişler,
Nasılsınız? oğlumla biz iyiyiz arada yaramazlık yapıyor ama kıyamıyorum sitem etmeye ölürüm ben onun için yaaaa
canım tam olarak sorun ne bilmiyorum ama bende de hamilelikten sonra haşimato çıktı ve troid düzenleyici ilaç kullanıyorum bebeğe bir zararı olmuyor sadece ayarında tutmak gerekiyormuş
seninki çıkmaya hazırım her an diyor deseneeeAy Allah korusun zamanını dolduurup gelsinlerr
dün karnımı açtım yatıyordummm benimki bir tekme attı karnım cıktı indi kocişee hemen seslendim yavrum geldi ama göremediiii keçiiiiiii işteeee
Günaydın tatlımm.
Karın ağrısı normal herhalde canım benim de 2-3 haftadır ara ara karnımda ağrılar oluyor ama geçiyor. Bir de çalıştığımız için doğru düzgün dinlenemiyoruz ya ona bağlıyorum ben. Az kaldı neyseki
Canım geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Günaydınlar,, nasılsınız bakalım güzel anneler???
Biz biraz hastayız, yaz günü soğuk almışım herhalde boğazım şiş, burnum akıyor, öksürüyorum( umarım çok ilerlemeden atlatırım. Ve Bu halde İşe Gelmekten Nefret EDİYORUMMM
Kızlar ben bugün bir mide ağrısı çektim gaza benzer bi ağrı,çok afedersiniz büyük wc ye çıktım rahatça geçer dedim,geçmedi,kahvaltımızı yaptık geçer dedim yine geçmedi,ağladım resmen sıkışma ve ağrı tam midemin üzerinde...
Ağladım resmen,nane limon bal tarçın yaptım da kendime geldim biraz,yatıp dinleneyim dedim o da kar etmedi,ayağa kalktıkça yürüyüp hareket ettikçe düzeldim bişey mi dokundu,bebiş mi sıkıştırdı anlayamadım yaa resmen kıvrandım 2 büklüm..
Çok şükür iyiyim şimdi geçti..
Bu arada dün eminönü havuzlu han a gittik,bebişime bi sürü ciciler aldık 4 koca poşetle geldik eve,kendime gecelik bile aldım valla.
İşte hayırlısıyla bir dolap ve beşik kaldı,neredeyse bütün ıvır zıvırlarını aldık
battaniyeler,havlu,pijamalar,tulumlar,biberonlar,emzik,tırnak makası,burun temizleyicisi,çoraplar,önlükler,şapkalar,badiler,yan yatış yastığı vs.vs daha da aklıma gelmeyen çeyizciklerDeli gibi yürüdük yine
Ağırlaşmadan gidip alalım dedik işte..Çok güzel bebek şekerleri,süsleri var kızlar tanesi 1 tl den başlıyor bilginize...
cici annelerrr
hep soruyordunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-29.html#post25842826
bebeğimin cicileri burada ama çok değil
esramla danaçesi gelmişş hoşgelmişşşş
iyi sayılırız sen nasılsınnnn ptesi sendromu azcıkta ağrım varrrr tam oldum bugunnn
ah canımmm seninkii halay sekiyordurrrr cane cane canee iştee meyadaneeyyyyhaydeeeeee:13:
amin canım inşallah.maşallah kızına annesi.alanları daralıyor git gide bizde hareketlerini çok net hissediyoruz ama bir kaç hafta sonra hareketleri çok kısıtlanıcak çok üzülüyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?