2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet ya allah korusun zamanından önce gelmesinler.burası çok sıcak otursunlar şimdilik oturdukları yerde ayyy yazık kocişine üzülmüştür çok heyecanlanıyolar tekmelediklerinde babalar dimi

hemdee ne heyecan maşAllahh " kızımmm hadi vur birde baban için hadi aşkım " diyor ama yok bizimkinden ses çıkmıyorrr

bizimki üzüldü aşkım 1 ay sonra dahaa net oluyormuşş tekmeler dedimmm

durun daha hareketleri filan kısıtlanmasınnn benimkii daha cok hareket etmiyorrr

benim troidlerim çok yavaş çalışıyormuş doktorum öyle dedi bende bir bu işin uzmanına danışayım istedim bakalım bugün gidicem ne olcak belki ilaç falan verir

evet canım yaa birde telaşa kapılcaz acaba neden hareket etmiyor diye.

hemdee ne heyecan maşAllahh " kızımmm hadi vur birde baban için hadi aşkım " diyor ama yok bizimkinden ses çıkmıyorrr

bizimki üzüldü aşkım 1 ay sonra dahaa net oluyormuşş tekmeler dedimmm

benim kızımda bazen babası elini koyunca nasıl tekmeliyor bazende hadi babacım tekmele diye yalvarıyor tık yok bizimkinde

senin daha çoook var bebeğimmm...

bu arada kilo topicini hemen düzenliyorum :)
bu hafta cumartesi öğlene kadar mesaim vardı canım. bu ay bi daha yok

düzenle düzenleeeee

bende perşembe sabahı sana sonuclarımı vereceğimmmm o zamana kadar diyet yapayım diyorummmm

aa geçmiş olsun canımmm oh kurtulmuşşsunnnn

evet canım yaa birde telaşa kapılcaz acaba neden hareket etmiyor diye.

o zaman da sağlık ocağından çıkmayız heralde kalp atış sesini dinlemek içinn

düzenle düzenleeeee

bende perşembe sabahı sana sonuclarımı vereceğimmmm o zamana kadar diyet yapayım diyorummmm

aa geçmiş olsun canımmm oh kurtulmuşşsunnnn

ben de önümüzdeki pazartesi yazıcam, ben de mi dikkat etsem ne yapsam

gerçi senin dikkat edebileceğini düşünmüyorum nedense

bencede bizi görünce kapalıyız falan derler almazlar artık bizi içeriye

bebikimmm günaydınn,

evet kuzucuğumm eksikler baya tamamlandı, babaannesi aldı hayret

günaydın arabadan geçmişi okudum şükür herkes iyi pzt sendromu dışında iyiyiz bizde :))

günaydın cnm aynen pazt. sendromu yaşıyorum ve çok uykum var

günaydın tekrar geçmiş olsun kuzum beline dikkat et yat bol bol evde

günaydın esracımm , ay canım kıymam size

bende yien sahurdan sonra uyuyamadım bir türlü dalamadım anlıycan

yerim onuu bu bebeler çok hareketlii

bir gün buraya videosunu ekliycem ben, bu göbeğim nasıl dalgalanıyor, kereta uyandığımı hemen farkediyor, sağ salo döneyim ben oda kıpırdıyor pek bir hassas

hadiiii onun o ayağını hamm yaparımm mnik minik tekme atarmışş

günaydın cnmm benimi geçmiş olsunn,

artık işe gelmek zorluyor biizi allahım az daha güç derman sağlık versinde hayırlısı ile tamamlıyalım inş.

günaydın tatlımm, ayy yerim onun yaramazlıklarını nasıl kıyılır yaaaaaa

haşimato nedir :26:

ayy çok tatlıı pıtırcıkk bunları giyecek heee baksenn şuna

öpe öpe bitiririm ben bunuu

benim troidlerim çok yavaş çalışıyormuş doktorum öyle dedi bende bir bu işin uzmanına danışayım istedim bakalım bugün gidicem ne olcak belki ilaç falan verir

evet canım aynı şey bi ilaç veriyorlar gerekli görürse sürekli takip etmek zorunda kalıyorsun ayda bir kere ölçtürüp
yine de inş. onu da kullanmak zorunda kalmazsın ben pek ilaç kullanmasını sevmiyorum da

gunaydun şekercim ve pipiloşuuu aferim babanneye alsın torunu tabiii

saol canımmm daha azz bizimkinin eşyaları doğsa kıçı açık kalıcakkk kocişlede konustumm eylulde baslıcaz nasipsee

ilaç kullanmaktan bende nefret ediyorum canım ama bebişlerimizin sağlığı için ne gerekiyorsa yapıyoruz

bendeee düşünmüyorummm " umut fakirin ekmeği"umut edyorz işteee

Günaydın güzel anneler, tatlı bebişler. inşallah iyisiniz.

biz iyiyiz ama yorgunuz. h.sonu yoğun geçti, denize girdik, güneşlendik, gezdik, alışveriş yaptık, haliyle çok yorulduk.

şeker ölçümlerim düşük çıkıyor, bana çok moral oldu. sanırım insüline gerek kalmayacak. galiba yüklenen şekerler bünyeme fazla geliyor, normal insanlar gibiyim.

hatta bir ara makineden şüphelendim bozuk mu diye, kayınpederim şeker hastası onunki 300 çıkınca tamam sağlam makina dedim. çok şükür Allahım.

az önce ölçtüm tokluk şekerim 95 çıktı, gayet düşük.

günaydın canım, sıcaktan yapıyor olabilir. çok şükür hareketli olsunlarda.

günaydın canım. geçmiş olsun. umarım hemen iyileşirsin.

günaydın canım. hamilelikte tüm hormonlar alt üst oluyormuş, yaşadıklarımız normal aslında. ilaç almasak daha büyük zararlar olacak bebeğe. Allah beterinden saklasın. geçmiş olsun.

günaydın arabadan geçmişi okudum şükür herkes iyi pzt sendromu dışında iyiyiz bizde :))

günaydın canım.

geçmiş olsun canım. benimde arada bir oluyor ama yokmuş gibi davranıyorum :)))

günaydın canım, güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…