evet ya allah korusun zamanından önce gelmesinler.burası çok sıcak otursunlar şimdilik oturdukları yerdeayyy yazık kocişine üzülmüştür çok heyecanlanıyolar tekmelediklerinde babalar dimi
ay canım yaa geçmiş olsunnn...inşallah iyisindir şimdi....
anamm havuzluhan sezonunu ilk açan sen oldun heraldeçok şey var mıydı? çeşit nasıl? fiyatlar nasıl??? çok merak ettim aldıklarınııı....
bakıyoree hemeneee
hoşbulduk canımmmmm
benim de çok uykum var yaaa
valla sorma yaaa... yemek yerken falan görsen, gülmemek için kendimi zor tutuyorum
ayy evet yaa sabah benim de aklıma geldi. hareketler kısıtlanınca da bugünleri arıcaz :26:
Günaydın güzel hamişler,
Nasılsınız? oğlumla biz iyiyiz arada yaramazlık yapıyor ama kıyamıyorum sitem etmeye ölürüm ben onun için yaaaa
canım tam olarak sorun ne bilmiyorum ama bende de hamilelikten sonra haşimato çıktı ve troid düzenleyici ilaç kullanıyorum bebeğe bir zararı olmuyor sadece ayarında tutmak gerekiyormuş
durun daha hareketleri filan kısıtlanmasınnnbenimkii daha cok hareket etmiyorrr
ay canım yaa geçmiş olsunnn...inşallah iyisindir şimdi....
anamm havuzluhan sezonunu ilk açan sen oldun heraldeçok şey var mıydı? çeşit nasıl? fiyatlar nasıl??? çok merak ettim aldıklarınııı....
bakıyoree hemeneee
hoşbulduk canımmmmm
benim de çok uykum var yaaa
valla sorma yaaa... yemek yerken falan görsen, gülmemek için kendimi zor tutuyorum
ayy evet yaa sabah benim de aklıma geldi. hareketler kısıtlanınca da bugünleri arıcaz :26:
hemdee ne heyecan maşAllahh" kızımmm hadi vur birde baban için hadi aşkım " diyor ama yok bizimkinden ses çıkmıyorrr
bizimki üzüldü aşkım 1 ay sonra dahaa net oluyormuşş tekmeler dedimmm
senin daha çoook var bebeğimmm...
bu arada kilo topicini hemen düzenliyorum :)
bu hafta cumartesi öğlene kadar mesaim vardı canım. bu ay bi daha yok
benim kızımda bazen babası elini koyunca nasıl tekmeliyor bazende hadi babacım tekmele diye yalvarıyor tık yok bizimkinde
durun daha hareketleri filan kısıtlanmasınnnbenimkii daha cok hareket etmiyorrr
bıdışlarını yerim ben onlarınnnnnnnnyaramaz bebiklerrrr
evet canım yaabirde telaşa kapılcaz acaba neden hareket etmiyor diye.
düzenle düzenleeeee
bende perşembe sabahı sana sonuclarımı vereceğimmmmo zamana kadar diyet yapayım diyorummmm
aa geçmiş olsun canımmm oh kurtulmuşşsunnnn
o zaman da sağlık ocağından çıkmayız heralde kalp atış sesini dinlemek içinn
ben de önümüzdeki pazartesi yazıcam, ben de mi dikkat etsem ne yapsam
gerçi senin dikkat edebileceğini düşünmüyorum nedense
hımmm canımm sen en iyisi 100 msjı doldır oyle yapalımmm cunku buradaki msjlar silinmiyorrr
canımmmm iyi olduuguna çok sevindimmm oh oh ne guzlll bebişin eksikler tamamlanmışş ne guzelll bizde eylulde başlıcaz alışverişlere inşAllahhh
ay heyecanlaaa gunlerin geçmesini bekliyorummm
Rabbim hayırlısıylaa sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin aminnnnn
günaydın arabadan geçmişi okudum şükür herkes iyi pzt sendromu dışında iyiyiz bizde :))
günaydın canımmm
evet hem ptesi sendromu var hemde ağrım var biraz karnım sancılanıyor belim agrıyorinşAllah bebişim iyidir teyzesi
siz nasılsınız
günaydın güzel hatunlar ve masum şirin danacıklarıııınasılsınızzzz
günaydın canımm.. ben çok zor uyandımm ... daha doğrusu uyuyamadım sıcaktan
günaydın güzel hatın ve sevgili danaçesi
iyiyizzz sen nasılsın bebişimm????
günaydın canım... inşallah büyük bir sorun çıkmaz canım. geçmiş olsun...
günaydın kızlar.. nasılsınız bugünn?? yine çok bunlatıcı ve sıcak bir hava var burda...neyseki dışarıyla işimiz olmuyor. Allah bu güneş altında çalışanlara yardım etsin...
Dün akşamdan beri kızım halay çekiyor sanki içerde... gece zaten sıcaktan uyuyamadım bi de kızım uyutmadı beni.. napıyo orda anlamıyorum. uyumuyo mu acaba? ya da teyzesi gibi deli yattığı için sağa sola dönüp mü duruyor, anlamadım :26:
seninki çıkmaya hazırım her an diyor deseneeeAy Allah korusun zamanını dolduurup gelsinlerr
dün karnımı açtım yatıyordummm benimki bir tekme attı karnım cıktı indi kocişee hemen seslendim yavrum geldi ama göremediiii keçiiiiiii işteeee
Günaydın tatlımm.
Karın ağrısı normal herhalde canım benim de 2-3 haftadır ara ara karnımda ağrılar oluyor ama geçiyor. Bir de çalıştığımız için doğru düzgün dinlenemiyoruz ya ona bağlıyorum ben. Az kaldı neyseki
Canım geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Günaydınlar,, nasılsınız bakalım güzel anneler???
Biz biraz hastayız, yaz günü soğuk almışım herhalde boğazım şiş, burnum akıyor, öksürüyorum( umarım çok ilerlemeden atlatırım. Ve Bu halde İşe Gelmekten Nefret EDİYORUMMM
Günaydın güzel hamişler,
Nasılsınız? oğlumla biz iyiyiz arada yaramazlık yapıyor ama kıyamıyorum sitem etmeye ölürüm ben onun için yaaaa
canım tam olarak sorun ne bilmiyorum ama bende de hamilelikten sonra haşimato çıktı ve troid düzenleyici ilaç kullanıyorum bebeğe bir zararı olmuyor sadece ayarında tutmak gerekiyormuş
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-29.html#post25851444
bebişimizin azıcıkkk olan eşyalarıııı
moonsun
canım esra-kar denilen arkadaş daha önce hiç bilgilerini vermemişki yaaa :26:
ben mi göremiyorum yoksa?
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
benim troidlerim çok yavaş çalışıyormuş doktorum öyle dedi bende bir bu işin uzmanına danışayım istedim bakalım bugün gidicem ne olcak belki ilaç falan verir
bebikimmm günaydınn,
evet kuzucuğumm eksikler baya tamamlandı, babaannesi aldı hayret
günaydın cm aynen pazt. sendromu yaşıyorum ve çok uykum var
günaydın tekrargeçmiş olsun kuzum beline dikkat et yat bol bol evde
günaydın esracımm , ay canım kıymam size
bende yien sahurdan sonra uyuyamadım bir türlü dalamadım anlıycan
yerim onuu bu bebeler çok hareketlii
bir gün buraya videosunu ekliycem ben, bu göbeğim nasıl dalgalanıyor, kereta uyandığımı hemen farkediyor, sağ salo döneyim ben oda kıpırdıyor pek bir hassas
hadiiii onun o ayağını hamm yaparımmmnik minik tekme atarmışş
günaydın cnmm benimi geçmiş olsunn,
artık işe gelmek zorluyor biiziallahım az daha güç derman sağlık versinde hayırlısı ile tamamlıyalım inş.
günaydın tatlımm, ayy yerim onun yaramazlıklarını nasıl kıyılır yaaaaaa
haşimato nedir :26:
ayy çok tatlıı pıtırcıkk bunları giyecek heee baksenn şuna
öpe öpe bitiririm ben bunuu
evet canım aynı şey bi ilaç veriyorlar gerekli görürse sürekli takip etmek zorunda kalıyorsun ayda bir kere ölçtürüp
yine de inş. Onu da kullanmak zorunda kalmazsın ben pek ilaç kullanmasını sevmiyorum da
o zaman da sağlık ocağından çıkmayız heralde kalp atış sesini dinlemek içinn
ben de önümüzdeki pazartesi yazıcam, ben de mi dikkat etsem ne yapsam
gerçi senin dikkat edebileceğini düşünmüyorum nedense
günaydın canımm.. ben çok zor uyandımm ... daha doğrusu uyuyamadım sıcaktan
günaydın güzel hatın ve sevgili danaçesi
Dün akşamdan beri kızım halay çekiyor sanki içerde... gece zaten sıcaktan uyuyamadım bi de kızım uyutmadı beni.. napıyo orda anlamıyorum. uyumuyo mu acaba? ya da teyzesi gibi deli yattığı için sağa sola dönüp mü duruyor, anlamadım :26:[/COLOR]
Günaydın tatlımm.
Karın ağrısı normal herhalde canım benim de 2-3 haftadır ara ara karnımda ağrılar oluyor ama geçiyor. Bir de çalıştığımız için doğru düzgün dinlenemiyoruz ya ona bağlıyorum ben. Az kaldı neyseki
Canım geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Günaydınlar,, nasılsınız bakalım güzel anneler???
Biz biraz hastayız, yaz günü soğuk almışım herhalde boğazım şiş, burnum akıyor, öksürüyorum( umarım çok ilerlemeden atlatırım. Ve Bu halde İşe Gelmekten Nefret EDİYORUMMM
Günaydın güzel hamişler,
günaydın arabadan geçmişi okudum şükür herkes iyi pzt sendromu dışında iyiyiz bizde :))
günaydın canımmm
evet hem ptesi sendromu var hemde ağrım var biraz karnım sancılanıyor belim agrıyorinşAllah bebişim iyidir teyzesi
siz nasılsınız
günaydın güzel hatunlar ve masum şirin danacıklarıııınasılsınızzzz
kızlar günaydın.cuma günü size durumumu yazdım internet gitti şirkette bire daha giremedim kusura bakmayın. herkes iyidir umarım.haftasonlarıda hiç girmiyorum internete hafta arası bilgisayardan gına geliyor çünkü.bugün troid için başka bir doktora gidicem bakalım o ne diycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?