selam canım. benim doğum şeklimde tam belli değil. ama doktor normal doğuma şuan için uygun dedi. çatı muayenesini 39. haftamda yapacakmış, o zamana kadar muallakta yani. benim için doğum şeklinin pek önemi yok. herşeyin hayırlısı canım.
evet istiyorum ama eşim izin vermez. sürekli oturda otur diyor zaten. haftaya alırım artık. izne ayrılıyorum ya rahat rahat hazırlık yaparım. hem eşimde yokkken istediğim gibi çalışırım evde
günaydın canım. dinlene dinlene her işimizi yaparız inşallah. evet rüyam çok ilginçti. hepimiz kolayca doğururuz inşallah.
bende diyorum nerde bu yazı. çok duygusal yazıymış, eşimin aynen böyle hissedeceğine eminim ama katı baba olamaz o. dün gece rüyasında kızımızın onu hiç sevmediğini görmüş, sabah sabah beni sevmeyecek mi diye bana soruyor, saçmalama dedim senden iyi babayı nerden bulacak, neyseki rahatladı biraz :)))
1 kilo bir günde alınmaz verilmez bence. şişiyoruz canım artık. yarın yine kaybolabilir. ben hedefimi aşmayacağım sanırım. 10 kilo hedeflemiştim. 7 kilosunu aldım. en son doktor çok sıkı diyet yapacaksın dedi. 3 kiloyu geçemicem bu durumda.
iyiyiz canım, sen nasılsın? özledik seni. canım geveze arkadaşım. iki dakika susmaz kafamızı şişirirdin. ahhh nerde o günler