bugün iş arkadaşımın ikizi oldu eşim keşke bizimde olsaydıda bir kerede biterdi dedi ben de ona dedimki ikinciyi de mi istiyorsun? o da aman yok yok dedi güldü ben yırttım arkadaşlar allah sağlık versinde ama benim eşimin psikolojisi durmadan bana bişey olacak diye bir korkuyla yaşıyor bana çaktırmasa da onun etkisi de var
Ewet haklısın . Şimdi hangi kremi sürelim kafam karıştı benim
bugün iş arkadaşımın ikizi oldu eşim keşke bizimde olsaydıda bir kerede biterdi dedi ben de ona dedimki ikinciyi de mi istiyorsun? o da aman yok yok dedi güldü ben yırttım arkadaşlar allah sağlık versinde ama benim eşimin psikolojisi durmadan bana bişey olacak diye bir korkuyla yaşıyor bana çaktırmasa da onun etkisi de var
netten baktım ilk 3 ay istediğiniz gibi yatın sonra sola doğru yan yatın yazıyor
Aynen yaa,millette bi acaip,bende Allah izin verirde herşey yolunda giderse 1 tane istiyorum tabi zaman ne gösterir bilemeyiz.Artık 2.yi şöyle yaparsın,2.ye böyle edersin.Yaw ben belki 2.yi yapmak istemiyorum..
Bi arakayınvalidem "keşke ikizin olsa"dedi.Dedim anne çingene bedduası mı ediyorsun,bi daha deme lütfen dedim..Allah ikiz annelerinin yardımcısı olsun gerçekten zor,çevremde gördüklerimden biliyorum...
tatlım dediğim gibi ben şimdilik yağ karışımımı kullanıyorum, mustelayı da aldım organik doktoruma danışayım ona da başlayacağım. gündüzleri krem, akşamları yağ karışımı şeklinde devam edeceğim bakalım :)
ben banyodan sonra kakao yağı, zeytin yağı ve nar çekirdeği yağı karıştırdım onu kullanıyorum. erken diye her gün kullanmıyorum sadece duş aldığım zmn duştan sonra kullanıyorum. mustela diye organik bir krem aldım, hamileliğin ilk ayından itibaren kullanılıyo ama henüz başlamadım. doktoruma pazartesi danışayım ona göre başlayacağım :)
Aynen yaa,millette bi acaip,bende Allah izin verirde herşey yolunda giderse 1 tane istiyorum tabi zaman ne gösterir bilemeyiz.Artık 2.yi şöyle yaparsın,2.ye böyle edersin.Yaw ben belki 2.yi yapmak istemiyorum..
Bi arakayınvalidem "keşke ikizin olsa"dedi.Dedim anne çingene bedduası mı ediyorsun,bi daha deme lütfen dedim..Allah ikiz annelerinin yardımcısı olsun gerçekten zor,çevremde gördüklerimden biliyorum...
evet kadınlarla ot toplamaya gıttık dedı ama bu işin içinde baska işler var emınım ortaya ckar bugun yarın
Bende hamile kalana kadar tek çocuk yeter diyordum ama hamilelik güzel (annelik) güzel bir duygu :) şimdiden karar verdik yaşım 32 olduğu için bu bebeğimiz allah nasip ederse sağlıklı dünyaya gelirse 3 yıla yeni bebeşimizi yapmak istiyoruz. Allah hepimize sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etsin :)
Bu mustelayı eczanede mi aktarda mı eczanedeyse tel açıyım akşam servisine getirsinler işe
canım benimde yaşım 32. bende yaş faktöründen dolayı 3 yaşına gelmeden yapayım diyorum :)) belki 3 yıl sonra bir topikte karşılaşırız :)
mustela yı bana dr tavsiye etmişti cnm..başından kullandım..ama ırsimidir nedir çatlicaksa çatlıyo..çok çatlak oldu yinede..
içinizde en küçük benim heralde :))) aklıma tükürüm nie evlendiysem ama tartışmalar olmasa evlilik güzel bişi :) geçenlerde oglumun küçüklük giysilerini çıkardım ayyy meger ne özlemişim küçük bebegi çok tatlılar
kaç doğumluusun canım kaç yıllık evlisin
içinizde en küçük benim heralde :))) aklıma tükürüm nie evlendiysem ama tartışmalar olmasa evlilik güzel bişi :) geçenlerde oglumun küçüklük giysilerini çıkardım ayyy meger ne özlemişim küçük bebegi çok tatlılar
1988 dogumluyum cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?