2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Aynen yaa,millette bi acaip,bende Allah izin verirde herşey yolunda giderse 1 tane istiyorum tabi zaman ne gösterir bilemeyiz.Artık 2.yi şöyle yaparsın,2.ye böyle edersin.Yaw ben belki 2.yi yapmak istemiyorum..

Bi arakayınvalidem "keşke ikizin olsa"dedi.Dedim anne çingene bedduası mı ediyorsun,bi daha deme lütfen dedim..Allah ikiz annelerinin yardımcısı olsun gerçekten zor,çevremde gördüklerimden biliyorum...

Ewet haklısın . Şimdi hangi kremi sürelim kafam karıştı benim

tatlım dediğim gibi ben şimdilik yağ karışımımı kullanıyorum, mustelayı da aldım organik doktoruma danışayım ona da başlayacağım. gündüzleri krem, akşamları yağ karışımı şeklinde devam edeceğim bakalım :)

eşimde 2 gündür çektiğim mide ağrısından dolayı kesinlikle 2. çocuğu düşünmüyorum dedi. soranlara da (özellikle kaynananm 2. çocuk tutkunu, eltim tek çocuk yapınca bize baskıya şimdiden başladı) ben istemiyorum derim dedi, zavallım tırstı

netten baktım ilk 3 ay istediğiniz gibi yatın sonra sola doğru yan yatın yazıyor

bende yüzüstü yatıyorum.ilk üç ay zararı yok. sonra göbek büyüyünce psikolojik olarak yatamıyorsun.acaba onu eziyormuyum diye.o zamanda tam yüz üstü yatmasanda yan yatmayla yüzüstü yatmanın ortasında bi yatış pozisyonu keşfediyoprsun. tabi aşağıda kalan bacak düz , üstte kalan bacak dizden bükülü.bükülen yerede bi yastık koyuyorsun. yatışın yüzüstü kadar rahat olmasada gebelik sonun a kadar bu seni idare ediyor.yastıkla sorun gidiyor.

Bende bir de doğuj korkusu var eşimde de var yani biz ailecek doğum korkusu yaşıyoruz şöyle dua ediyorum Allah ım hamilelik ilerlediği bir dönemde işteyken henüz .şöyle bir sancım olsa da bebek hemencecik gelse kaş ile göz arasında sağlıklıca hiç telaşım olmasa olduda bitti maşallah olsa

Bu mustelayı eczanede mi aktarda mı eczanedeyse tel açıyım akşam servisine getirsinler işe

mustela yı bana dr tavsiye etmişti cnm..başından kullandım..ama ırsimidir nedir çatlicaksa çatlıyo..çok çatlak oldu yinede..

bende hamile kalmadan evvel tek çocuk düşünüyordum ama şimdi tamamen değişti düşüncem. hamile kaldığımı öğrendiğim an eşime ilk lafım ikinciyide istiyorum oldu. kayınvalideme söyledim ikinciyide yapcaz diye. yazık kadına ya şaşırdı ben onada bakarım yap yap dedi. çok zorluk çekiyorum ama ben bu duyguyu sevdim. annelik çok güzel hem bebişim yalnız kalmasın. onunda bir dayanağı bir desteği olsun. hemde fazla uzatmıcam 3 yaşına gelmeden yapıcam Allah izin verise :)

merhaba kızlar, ben 2. bebeğimi bekliyorum Allah nasip ederse, kızım 6 yaşında o doğduğunda ve hamilelik süresince kesinlikle tek çocuk diyenlerdendik özellikle eşim tek çocuk diyordu çor k şükür şimdi kızım 6 yaşında anasınıfına gidiyor ve eşiiminde benimde düşüncemiz 2. çocuk Allah hepimizin yavrusuna ömür sağlık sıhhat versin ama içinizde öyle bir duygu oluyoki Allah esirgesin ya çocuğuma bişi olursa veya bize bişi olursa yavrumun hayatta tek başına kalmasını asla istemiyoruz hayatta kardeşim diyeceği biri olsun istiyoruz eminim tek çocuk diye düşünen arkadaşlar bundan birkaç sene sonra fikirlerini değiştirecekler çünkü etrafımdaki herkes böyle düşünüyor

evet kadınlarla ot toplamaya gıttık dedı ama bu işin içinde baska işler var emınım ortaya ckar bugun yarın

sakın olcnm ve fevri davranma sakın ve kötü düşünme egerkı aldatma varsa cıkar zaten kafanda kurup ne kendını nede bebegını uzme

Bende hamile kalana kadar tek çocuk yeter diyordum ama hamilelik güzel (annelik) güzel bir duygu :) şimdiden karar verdik yaşım 32 olduğu için bu bebeğimiz allah nasip ederse sağlıklı dünyaya gelirse 3 yıla yeni bebeşimizi yapmak istiyoruz. Allah hepimize sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etsin :)

canım benimde yaşım 32. bende yaş faktöründen dolayı 3 yaşına gelmeden yapayım diyorum :)) belki 3 yıl sonra bir topikte karşılaşırız :)

canım benimde yaşım 32. bende yaş faktöründen dolayı 3 yaşına gelmeden yapayım diyorum :)) belki 3 yıl sonra bir topikte karşılaşırız :)

inşallah diyelim :) allah bir kaza bela vermezse düşüncem o yönde :) umarım karşılaşırız .

içinizde en küçük benim heralde :))) aklıma tükürüm nie evlendiysem ama tartışmalar olmasa evlilik güzel bişi :) geçenlerde oglumun küçüklük giysilerini çıkardım ayyy meger ne özlemişim küçük bebegi çok tatlılar

Ben 27 yaşında evlendim,30 yaşında hamileyim şu an,senin şu avantajın var ilerde çocuklarınla arkadaş gibi,yaşıt gibi olacaksın.Biz de yaşlı ebeveynler olacağız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…