2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

senin yaşının küçük olduğu belli oluyor canım :) napalım olan olmuş. önemli olan bundan sonra hata yapmamak. sen o bebeğe dikkat et. kendini de geliştir. ne olur ne olmaz.

Senin avantajların var ama.... Diğer arkadaşında dediği gibi çocukların büyüdüğünde arkadaş gibi olacaksınız ne güzell.. Ben ananesi gibi durucam yanında :) Şimdi düşünüyorum da keşke kariyer derdine evliliği ertelemeyip zamanında çocuk sahibi olmayı düşünseydim diye ama çevremde 36-37 yaşında olup hala evlenmeyenler olunca buna da şükür diyorum :)

senin yaşının küçük olduğu belli oluyor canım :) napalım olan olmuş. önemli olan bundan sonra hata yapmamak. sen o bebeğe dikkat et. kendini de geliştir. ne olur ne olmaz.

kendini geliştir derken cnm beyin yaşım küçükmü demek istiyon yanii

herşey zamanında güzel tabi ama kısmet meselesi bunlar. ben geç evlendim doğal olarakta geç çocuk sahibi oluyorum. pişman değilim çünkü tam gönlüme göre birini buldum hemde işimi gücümü oturttum.

kendini geliştir derken cnm beyin yaşım küçükmü demek istiyon yanii

canım ya ne haddime. kendini geliştir derken iş anlamında. sıkıntılarını anlattın hepimiz üzüldük ama biz sadece üzülürüz. en çok fayda yine kendinden. işini sağlamlaştır daha iyi yerlere gel. daha çok kazan. daha iyi imkanlara kavuş. çünkü hayat bu. başımıza ne gelecek belli olmaz. iki çocuğun olacak inşallah. kendine para ayır. hepsini kocana verme. çocuklarına sakla. yalnış anlama beni lütfen.

her insan kendi kaderini yaşarmış benden büyükler var ama yaşaki neler göresin die boşa dememişlerr hayata inat yinede gülüpp geçiyorum herşeye bu çocukluksa evet çocugum daha çocuklar kadar saf temizi varmı bu dünyada

bak burda haklısın ben kocamdan gizli para biriktiremiyorum cnm yaa (( hemen bi eksimiz olsa atlıyom hemen kapatıyom borç harc kendimi hiç düşünmüyom

güzelkız

bende 88liyim ama kendimi hiç çocuk yada küçük hissetmiyorum hatta arkadaşlarım eşim ne kadar olgun oldugumdan bahseder bence yaşla değil kişilikle alakalı her yaşta renkli heyecanlı saf duygular yaşayabiliyorsan ne mutlu sana

bak burda haklısın ben kocamdan gizli para biriktiremiyorum cnm yaa (( hemen bi eksimiz olsa atlıyom hemen kapatıyom borç harc kendimi hiç düşünmüyom

bak şimdi. ben eşler arasında gizli saklı para mevzunu hiç sevmem. şahsen eşime yapamam ama senin durumun çok farklı. çünkü sen kullanılıyorsun. ve senin bir çocuğun daha var. kendine hakim olmayı öğren. atlama hemen bir borca. öteki evladını düşün yapma bunu. alışırsın bir kere başla gerisi gelir.

banada cıvıl cıvıl güler yüzlü derler hepp herşeyi yerine göre ayarlarım tabii cnmm çokta küçük deilim yani 24 olmuş yaşım ben 30 yaşına kadar çocuk faslını bitirrim inşalah

ewt cnm çok haklısınn kendimi ve çocumu düşünmek zorundayımm bide bebegim oldundaa kocamın maaşı yetmicek zor günler geçiricem belkide haşlım bile olmicakk çogu zaman o zaman nie çalışıyomki ben boşa çalışıyom

uykum var benim ya şu yağmurlu havalar içimi bayıyor benim

valla iş yerinde zorla tutuyorlar beni yoksa yatıp uyuyabilirim günler ve saatlerce öle uykucu bişi oldum çıktım

yaa bizim göbişlerin resimleri konusu yine kaynadı. kızlar lütfen bana cevap verin. göbeğiniz mi çıkmadı yoksa resim mi koymak istemiyorsunuz?

valla iş yerinde zorla tutuyorlar beni yoksa yatıp uyuyabilirim günler ve saatlerce öle uykucu bişi oldum çıktım
valla bende evde esım varken uyuyabılıyorum ama bugune sım gececı o yuzdne ıstsem de yatamam benım 23 aylık bı oglus var cunku ama dun 12 saat uyudum aksam 7 de yattım yemek yemeden sabah 7 kalktım
yaa bizim göbişlerin resimleri konusu yine kaynadı. kızlar lütfen bana cevap verin. göbeğiniz mi çıkmadı yoksa resim mi koymak istemiyorsunuz?

benım henuz cıkmadı göbüşüm zaten onceden olan bı gobegım vardı yeni yeni sertlesıyor sankı:26:

ben normalde gün içinde hiç yatmam işten geldim akşam 8 de bir yatmışım soluksuz gece 11 e kadar kociş uyandırdı zorlaa neymş meyve yemeliymişiimmmm delüüüüü

Ben 27 yaşında evlendim,30 yaşında hamileyim şu an,senin şu avantajın var ilerde çocuklarınla arkadaş gibi,yaşıt gibi olacaksın.Biz de yaşlı ebeveynler olacağız :))

ewet önceden kadınlar 30 unda jübile yaparlardı hatta annem 30 da hamile sand kendini ne yani kocaman kadın karnımı gere gere nasıl dolaşırım diyordu onu hiç unutmam aramızda 22-23 yaş farkvar bana diyorki kariyerde yaptım çocukta diyor şimdi 52 sinde anne aneolacak ya biz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…