2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bende geçen hafta gördüm ya elini ayağını seni anlayabiliyorum bizimkisi ayaklarını karnına çekmiş el sallıyordu :)

Maşallah canım Allah nazarlardan korusun
Bu arada çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize. bolca C vitamini alıp, ıhlamur çayı iç ki annesi çabucak düzelesiniz.

sağol cnm Allah hepimizinkini nazarlandan korusun, c vitamini alıyorum meyve yiyorum ama, ıhlamur günde bir bardak dedi doktor, bir anca düzelmek istiyorum kızlar yaa

dün mü gittin canım doktora? 10+4'te yani?
maşallah boyunuzz epey uzamış bizde 11+5de gidicezz çok merak ediyorum yavrumuu:18:
sizeee çok geçmiş olsun canım...dikkat et kendine ve kuzunaa

evet dün gittim boğazım şişince, burnumda akıyordu, evet baştan popoya boyu artık öyle ölçüyorlar , öok sağol cnm inş. geçecekk, ya böyle iki kolunu hareket ettirdiii çok güzeldi anlatamam yavrum benim dedimm ekranda görünce, artık bir bebişe benziyor ya garp oluyor insan

canım geçmiş olsun. ay ne güzel hareketinide görmüşsün. boyuda güzel. maşallah canım.

çok sağol canım, inş. geçecekk, daha önce 4 gün felan geriden geliyordu şmdi tam gününe yetişmişş bu arada kızlar hiççç kilo almamışımm, inş. bebeğime bakabiliyorumdur :26:

ben özel hastaneye gidiyorum, dr. 2 haftasonra tekrar gel dedi. bebeğim kafa tası kemik yapısına felanda bakarız dedi.

bende geçen hafta gördüm ya elini ayağını seni anlayabiliyorum bizimkisi ayaklarını karnına çekmiş el sallıyordu :)

çokk tatlı dimi ? kuzucuklarımız güzel güzel büyüsün inş.

kızlar içinizde kilo alan var mı ? ben hiç almamışım daha :26:

2 haftaya önceye kadar 1-1,5 kilo fazla çıkıyordum kilo aldım diyordum ama iştahımın azalmasıyla 10 gündür tartıda 500 gr fazla çıkıyorum bu da çok önemli değil diye düşünüyorum. sanırım ilk dönemlerde aşırı iştah artışından mide ve bağırsaklar, çok su içmekten de mesane fazlaca doluydu şu an normal gidiyorum :)

Kızlarr test sonuçlarımız için bugün doktora gittik biz :) büyümüşüz bayağı 2 cm olmuş boyu, tam haftasında dedi doktor ve ayrıca hiç bir sıkıntı yok dedi :) 2'li test için gün verdi. Siz hiç araştırma yaptınızmı İstanbul'da hangi hastane ne kadar istiyor ve yoğunlukları nedir ? Hiç bilgisi olan varmı ?

ben 54 le balşlamıştım.şuan 1 kilo aldım.55 oldum. 8+5 teyim. zaten ilk 3 ayı 1 kiloyla kapatmak istiyorum.ama iştahım çok açıldı.özellikle sabahları hamur işleri, ve sebze yemeklerine iyice dadandım...az yemeye sık yemeye çalışıyorum.10 mayısa kadar hiç kilo almadan düzenli beslenerek devam etmem gerekiyor. bendede o ilk karnımın şişliği sabahları özellikle azaldı.akşama füze gibi oluyor.gaz hala ve süratle devam etmekte.ne yesem gaz oluyor.

benim sorunum wc. günde 2-2,5 lt içiorum.ama 5 ten sonra içmiyorumki gece rahat uyuyayım gece 2 kere kalkıyorum.ve çok fazla idrar yapıyorum. vucut gündüz su toplayıp gecemı bırakıyor anlamadım....göğüslerim büyüdü.yani kilo aldığım yer belli, belim kalınlaştı ve göğüsler büyüdü...

progestan gecırır cn korkma ama iş falan yapma yat dınlen

canım ben izmirdeyim. özel hastane 2 li test için ücret almıyormuş. 3 lüde alıyorlarmış. gittiğimde soracam fiyatını, eğer doktor gerekli görürse fiyat makulse orada yaptırıcam.

ben 2 kiloya yakın verdim. eğer bulantılarım geçmezse vermeye devam edeceğim maalesef.

ben malasef aldım canım :18: 11.haftamın içindeyim 1.5 kilo net fazla var

maşallahh maşallahh gözün aydın canım. bende 21 nisanda gidicem 11+5de 2'li test için. 2'li test için ekstra ücret alınmıyor diye biliyorum ama çok kesin bilgi sahibi değilim ne yazıkki

teşekkür ederizz :)

Ben diğer forum konularında araştırdım. 75 ile 150 arasında bir fiyat söylüyorlar daha hastane aramadım bakalım, yavaş yavaş hastaneleri arıyacağım.

hastanenin 1 tanesi (isim vermiyim endileri kaybetmişler çünki) 350 tl istedi 2'li test için.. Şoktayım

teşekkür ederizz :)

Ben diğer forum konularında araştırdım. 75 ile 150 arasında bir fiyat söylüyorlar daha hastane aramadım bakalım, yavaş yavaş hastaneleri arıyacağım.

anladım canım...hadi bakalım hayırlısı olsun...bizde 21'inde gittiğimizde öğrencez...söyleriz size fiyatını...yeterki sağlıklı sonuçlar alalım hepimiz...herşey feda bebişlerimizee

çanakkalede evimiz var balıkesire yakın yazları gideriz o kadar yaklaşabildim :)

a-a çanakkalede mi bende çanakkaledeyim kız beklerim :)

kızlar ikimiz almışsınız, kiminiz vermişsiniz, bende de mide bulantısı olduğu için alamdım, mide bulantısı olmayanlar almış anlaşılan , ay kız mı erkek mi belli olsa hemencik bişiler alıcam yaa çatlıyorum çok tatlı şeyler var limangoda

hastanenin 1 tanesi (isim vermiyim endileri kaybetmişler çünki) 350 tl istedi 2'li test için.. Şoktayım

araştırma hastaneleri ücretsiz yapıyor canım.sonuçta 3 güne çıkıyor.sonuçlar iyiyse (ki inş herkesinki iyi çıkar) evine mutlu mesut dönüyorsun.eğer ters giden bişeyler olursada genelde istanbulda kanuni sultan süleyman hastanesine yönlendiriyorlar.perinotoloji bölümü seni bekletmeden gerekli tetkikleri yapıyor.beş kuruş vermiyorsun.beklemiyorsunda öyle ,çünkü seni sevk ediyor ilk gittiğin araştırma hastanesi...amniosentez kordosentez ne gerekiyorsa ücretsiz yapılıyor.aynı gün alınan örnekler özel bir laboratuvara veriliyor hastane tarafından...sonuçlar çıkıncada laboratuvar arıyor seni.çıktı diye . alıp kanuni S.S. hastanesine götürüyorsun, sıra beklemeden ...
eskisi gibi değil hastaneler artık. öyle saatlerce beklemiyorsun.ufak bi sorun oluncada çok ilgileniliyor, araştırılıyor...
eğer durumunuz kısıtlıysa araştırma hastaneleri iyi bir alternatif.

ekim annelerine bi baktımda satı 10 ocak olanlar cinsiyeti öğrenmişler bile.nasıl oluyor ya.yani ben bir ay sonra öğrenebilecek miyim.... şaşırdım...

çok söylemişler yahu. neredeyse doğum parası. izmirde devlete bağlı kadın doğum hastanesi var. o da ücret almıyor. istersen özele gitme.

ya bende devlet hastanesi çözümünü düşünüyorum ama bende damarlar çok ince ve iç tarafta, hal böyle olunca 20 günde anca iyileşiyor damarlarım, ve devlet hastanesindeki hemşireler sağolsunlar resmen "ver odunu" şeklindeler :)
Onun için önce özel araştırıyorum canım. Durumum fena sayılmaz ama hastanelerin beni (bizi) yolunacak mecbur kalan müşteri pozisyonunda görmeleri benim sinirimi bozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…