gününüz aydın göbüşünüz mutlu olsun bugün de :))
bu yapılan ilk testlerde çıkan sonuçlarda cinsiyet belirlemede herhangi bir veri var mı?? 7. haftalarda yapılan testlerden bahsediyorum...
kızlar slmm, biz hasta olduk bebeşimle
boğazımız şişti, burunlarımız tıkandı, halsizlik v.s. dün rapor verdi doktor dinlendim evde, birde serum taktılar sıvı takviyesi ve vitamin
bu gün biraz daha iyiyiz bu arada bebeşimide gördüm moral oldu, ay kollarıı bacakları kafası çok tatlıydı çok büyümüşş dün gitmiştim bizim cetvelle aynı gidiyoruz günü günü 6+4 tü.
boyuda 36,79 mm olmuşş, yavrum suyun içinde döndü teyzeleriisanırım canlanmış artıkk :)
canım ılk zamanda cok yükske olan degerımız artık baya düşüyormus 2 lı test zamanında fark o yanı
bunu yeni öğrendim canım teşekkür ederim :)
Maşallah canım Allah nazarlardan korusun
Bu arada çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize. bolca C vitamini alıp, ıhlamur çayı iç ki annesi çabucak düzelesiniz.
dün mü gittin canım doktora? 10+4'te yani?
maşallah boyunuzz epey uzamışbizde 11+5de gidicezz çok merak ediyorum yavrumuu:18:
sizeee çok geçmiş olsun canım...dikkat et kendine ve kuzunaa
canım geçmiş olsun. ay ne güzel hareketinide görmüşsün. boyuda güzel. maşallah canım.
aynen katılıyorum.ama herşeyide biliyoruz ya.işte neler olup bitiyor
arada merak olsa daha iyi olurdu diyorum bazen... ama sonra yok yok böyle çok iyiyiz diyorum...
bu arada senin ikili test zamanında çok yaklaşmış.ilk sensin galiba ikiliye girecek olan..bendede bi heyecan başladı. nerde yaptırmayı düşünüyorsun
bende geçen hafta gördüm ya elini ayağını seni anlayabiliyorum bizimkisi ayaklarını karnına çekmiş el sallıyordu :)
kızlar içinizde kilo alan var mı ? ben hiç almamışım daha :26:
genelde kahverengi akıntılarda hemen progesteron veriyorlar.ilaç neden vermedi anlamış değilim. vardır herhalde bir bildiği. ama genelde lekelenenlere veriliyor.başka bir dr a gidip danış istersen, bu durum ihmale gelmez.bolca uzan , dinlen, uzanma ayakta durma, uzun sattlerce oturma ve uzun yolculuklara çıkma mümkün oldukça.maydanoz naneden uzak durmaya çalış.ve başka bir dr a git.geçmiş olsun
progestan gecırır cn korkma ama iş falan yapma yat dınlen
Kızlarr test sonuçlarımız için bugün doktora gittik biz :) büyümüşüz bayağı 2 cm olmuş boyu, tam haftasında dedi doktor ve ayrıca hiç bir sıkıntı yok dedi :) 2'li test için gün verdi. Siz hiç araştırma yaptınızmı İstanbul'da hangi hastane ne kadar istiyor ve yoğunlukları nedir ? Hiç bilgisi olan varmı ?
ben malasef aldım canım :18: 11.haftamın içindeyim 1.5 kilo net fazla varkızlar içinizde kilo alan var mı ? ben hiç almamışım daha :26:
Kızlarr test sonuçlarımız için bugün doktora gittik biz :) büyümüşüz bayağı 2 cm olmuş boyu, tam haftasında dedi doktor ve ayrıca hiç bir sıkıntı yok dedi :) 2'li test için gün verdi. Siz hiç araştırma yaptınızmı İstanbul'da hangi hastane ne kadar istiyor ve yoğunlukları nedir ? Hiç bilgisi olan varmı ?
ben malasef aldım canım :18: 11.haftamın içindeyim 1.5 kilo net fazla var
maşallahh maşallahhgözün aydın canım. bende 21 nisanda gidicem 11+5de 2'li test için. 2'li test için ekstra ücret alınmıyor diye biliyorum ama çok kesin bilgi sahibi değilim ne yazıkki
canım ben izmirdeyim. özel hastane 2 li test için ücret almıyormuş. 3 lüde alıyorlarmış. gittiğimde soracam fiyatını, eğer doktor gerekli görürse fiyat makulse orada yaptırıcam.
ben 2 kiloya yakın verdim. eğer bulantılarım geçmezse vermeye devam edeceğim maalesef.
teşekkür ederizz :)
Ben diğer forum konularında araştırdım. 75 ile 150 arasında bir fiyat söylüyorlar daha hastane aramadım bakalım, yavaş yavaş hastaneleri arıyacağım.
çanakkalede evimiz var balıkesire yakın yazları gideriz o kadar yaklaşabildim :)
2 haftaya önceye kadar 1-1,5 kilo fazla çıkıyordum kilo aldım diyordum ama iştahımın azalmasıyla 10 gündür tartıda 500 gr fazla çıkıyorum bu da çok önemli değil diye düşünüyorum. sanırım ilk dönemlerde aşırı iştah artışından mide ve bağırsaklar, çok su içmekten de mesane fazlaca doluydu şu an normal gidiyorum :)
ben 54 le balşlamıştım.şuan 1 kilo aldım.55 oldum. 8+5 teyim. zaten ilk 3 ayı 1 kiloyla kapatmak istiyorum.ama iştahım çok açıldı.özellikle sabahları hamur işleri, ve sebze yemeklerine iyice dadandım...az yemeye sık yemeye çalışıyorum.10 mayısa kadar hiç kilo almadan düzenli beslenerek devam etmem gerekiyor. bendede o ilk karnımın şişliği sabahları özellikle azaldı.akşama füze gibi oluyor.gaz hala ve süratle devam etmekte.ne yesem gaz oluyor.
benim sorunum wc. günde 2-2,5 lt içiorum.ama 5 ten sonra içmiyorumki gece rahat uyuyayım gece 2 kere kalkıyorum.ve çok fazla idrar yapıyorum. vucut gündüz su toplayıp gecemı bırakıyor anlamadım....göğüslerim büyüdü.yani kilo aldığım yer belli, belim kalınlaştı ve göğüsler büyüdü...
canım ben izmirdeyim. özel hastane 2 li test için ücret almıyormuş. 3 lüde alıyorlarmış. gittiğimde soracam fiyatını, eğer doktor gerekli görürse fiyat makulse orada yaptırıcam.
ben 2 kiloya yakın verdim. eğer bulantılarım geçmezse vermeye devam edeceğim maalesef.
ben malasef aldım canım :18: 11.haftamın içindeyim 1.5 kilo net fazla var
maşallahh maşallahhgözün aydın canım. bende 21 nisanda gidicem 11+5de 2'li test için. 2'li test için ekstra ücret alınmıyor diye biliyorum ama çok kesin bilgi sahibi değilim ne yazıkki
hastanenin 1 tanesi (isim vermiyim endileri kaybetmişler çünki) 350 tl istedi 2'li test için.. Şoktayım
hastanenin 1 tanesi (isim vermiyim endileri kaybetmişler çünki) 350 tl istedi 2'li test için.. Şoktayım
araştırma hastaneleri ücretsiz yapıyor canım.sonuçta 3 güne çıkıyor.sonuçlar iyiyse (ki inş herkesinki iyi çıkar) evine mutlu mesut dönüyorsun.eğer ters giden bişeyler olursada genelde istanbulda kanuni sultan süleyman hastanesine yönlendiriyorlar.perinotoloji bölümü seni bekletmeden gerekli tetkikleri yapıyor.beş kuruş vermiyorsun.beklemiyorsunda öyle ,çünkü seni sevk ediyor ilk gittiğin araştırma hastanesi...amniosentez kordosentez ne gerekiyorsa ücretsiz yapılıyor.aynı gün alınan örnekler özel bir laboratuvara veriliyor hastane tarafından...sonuçlar çıkıncada laboratuvar arıyor seni.çıktı diye . alıp kanuni S.S. hastanesine götürüyorsun, sıra beklemeden ...
eskisi gibi değil hastaneler artık. öyle saatlerce beklemiyorsun.ufak bi sorun oluncada çok ilgileniliyor, araştırılıyor...
eğer durumunuz kısıtlıysa araştırma hastaneleri iyi bir alternatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?