ekim annelerine bi baktımda satı 10 ocak olanlar cinsiyeti öğrenmişler bile.nasıl oluyor ya.yani ben bir ay sonra öğrenebilecek miyim.... şaşırdım...
ultrason cihazının kalitesine göre artık 3. ayda yani 12. haftada cinsiyeti görebiliyorlar canım :)
ay lavinyaaaaaaaaaaaaaaa senin az kaldı o zaman desene... ben kızımda 4,5 aylıkken görmüştüm.sakladı hep kendini...
ay lavinyaaaaaaaaaaaaaaa senin az kaldı o zaman desene... ben kızımda 4,5 aylıkken görmüştüm.sakladı hep kendini...
ekim annelerine bi baktımda satı 10 ocak olanlar cinsiyeti öğrenmişler bile.nasıl oluyor ya.yani ben bir ay sonra öğrenebilecek miyim.... şaşırdım...
ya bende devlet hastanesi çözümünü düşünüyorum ama bende damarlar çok ince ve iç tarafta, hal böyle olunca 20 günde anca iyileşiyor damarlarım, ve devlet hastanesindeki hemşireler sağolsunlar resmen "ver odunu" şeklindeler :)
Onun için önce özel araştırıyorum canım. Durumum fena sayılmaz ama hastanelerin beni (bizi) yolunacak mecbur kalan müşteri pozisyonunda görmeleri benim sinirimi bozuyor.
bakalım bizimkiler ne zaman gösterecekler kendilerini meraktan çatlamadan gösterirler umarım :18:
bakalım ilk bebiş kızmı olacak erkek miii?
benimki kız gali,ba , belim kalınlaştı... ekşi yiyorum.tatlıdan nefret ediyorum. ikinci kızım gelio herhaldee
aranızda diş eti kanaması problemi yaşayan var mı? Öğlen fırçalarken oldu bende
valla pazartesi gidecem bakalım ne olacak canım ben de çok merak ediyorum ufaklığımı, prenses mi,prens mi? onun da fotosunu koyarım bakalım ne kadar büyümüş :)
2 gündür bende oluyor. bebek bizden besleniyor ya bu aralar dişlerle ilgili problemler yaşamamız normal, endişe etme. bol yoğurt, peynir ve ayran yiyecez :)
Biz senle aynıyız ya günümüzde benim sat plandan 1 hafta erken çıktı . Ayın20 sinde linaya 2li teste gidecem ama iş yerine zekai tahir burak ın çayyolu şubesi de yakın oraya mı gitsem acaba
yaa ben dün gittiğimde doktora sordum daha görünmez dedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğim ya gösterir mi acaba ? :26: zor gibi geliyo bana 14 haftada yada 16 haftada anca gösterir gibi geliyor
a-a çanakkalede mi bende çanakkaledeyim kız beklerim :)
:)) dalyandayız bilir misin bakiym :))
kızlar ikimiz almışsınız, kiminiz vermişsiniz, bende de mide bulantısı olduğu için alamdım, mide bulantısı olmayanlar almış anlaşılan, ay kız mı erkek mi belli olsa hemencik bişiler alıcam yaa çatlıyorum çok tatlı şeyler var limangoda
yarım kg verdimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?