2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ay lavinyaaaaaaaaaaaaaaa senin az kaldı o zaman desene... ben kızımda 4,5 aylıkken görmüştüm.sakladı hep kendini...

valla pazartesi gidecem bakalım ne olacak canım ben de çok merak ediyorum ufaklığımı, prenses mi,prens mi? onun da fotosunu koyarım bakalım ne kadar büyümüş :)

ay lavinyaaaaaaaaaaaaaaa senin az kaldı o zaman desene... ben kızımda 4,5 aylıkken görmüştüm.sakladı hep kendini...

bakalım bizimkiler ne zaman gösterecekler kendilerini meraktan çatlamadan gösterirler umarım :18:

ekim annelerine bi baktımda satı 10 ocak olanlar cinsiyeti öğrenmişler bile.nasıl oluyor ya.yani ben bir ay sonra öğrenebilecek miyim.... şaşırdım...

evet canım. eğer bebiş uygun pozisyonda ise 12. haftada tespit edilebiliniyormuş. bide yanılmalar var tabi. doktorlar bazen benzetiyorlar. heralde en iyisi biraz daha beklemek kesin olarak öğrenmek. hayırlısı bakalım.

canım o damar olayı senin bünyenle alakalı aslında. benimde halam öyledir. özelede gitse devletede gitse kadının damarı için delik deşik ederler.özele gitsende çok farketmiyor aslında.geçen özelde kan aldırmıştım hcg için resmen öldüm.o ne acıydı. sağlık ocağındaki hemşire aldı.hiç anlamadım iğneyi.hatta söyledimde.eliniz hafif diye , oda 10 sene bebek hemişiresiydim ondandır dedi hatta.
sen yinede araştır uygun fiyatı olanda vardır mutlaka

bakalım ilk bebiş kızmı olacak erkek miii?
benimki kız gali,ba , belim kalınlaştı... ekşi yiyorum.tatlıdan nefret ediyorum. ikinci kızım gelio herhaldee

BEYSALcım seninde 2 haftan kalmış .kontrolun ne zaman.seninde pozisyon ve ultrason iyiyse belki görürsün 2 hafta sonra....

bakalım ilk bebiş kızmı olacak erkek miii?
benimki kız gali,ba , belim kalınlaştı... ekşi yiyorum.tatlıdan nefret ediyorum. ikinci kızım gelio herhaldee

ay o belirtiler bendede var yokssaaaa benimde mi ay hayırlısı olsun ....

arkadaşlar ben bir haftadır hiç birşey yiyemiyorum hep yorgun ve uykusuzum gün boyu uyusam uyuyabilirim.eskiden meyve yerdim şimdi onuda yiyemez oldum.acaba bütün hamilelik dönemi boyunca böylemi yaşıycaz ne yapmak gerekiyor acaba

valla pazartesi gidecem bakalım ne olacak canım ben de çok merak ediyorum ufaklığımı, prenses mi,prens mi? onun da fotosunu koyarım bakalım ne kadar büyümüş :)

yaa ben dün gittiğimde doktora sordum daha görünmez dedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğim ya gösterir mi acaba ? :26: zor gibi geliyo bana 14 haftada yada 16 haftada anca gösterir gibi geliyor

2 gündür bende oluyor. bebek bizden besleniyor ya bu aralar dişlerle ilgili problemler yaşamamız normal, endişe etme. bol yoğurt, peynir ve ayran yiyecez :)

Biz senle aynıyız ya günümüzde benim sat plandan 1 hafta erken çıktı . Ayın20 sinde linaya 2li teste gidecem ama iş yerine zekai tahir burak ın çayyolu şubesi de yakın oraya mı gitsem acaba

kizlar kizlar kizlar naber napiyosunuz eksi yiyenlere o kadar ozeniyorumki tursu nun t sini duydugum anda ogggg gelio :) erik cok severim onu bile eskisi gibi zevk alarak yiyemiyorum varsa yoksa cikolata kokluyum ben messt oluyorum nutella onumde lup lup:)))) haftalar bi turlu gecmio pofffff artik cinsiyet ogrenmek istiyorum:) sizler napiosunuz bakalim nasi geciyo hamilelikleriniz bnm midem cok cok bulanmio ama midem hep bi huysuz mutsuz gozlerimide mandalla tutuorum resmen o kdr halsizim:)

yaa ben dün gittiğimde doktora sordum daha görünmez dedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğim ya gösterir mi acaba ? :26: zor gibi geliyo bana 14 haftada yada 16 haftada anca gösterir gibi geliyor

tatlım zaten ultrasonun kalitesine bağlı çok iyi bir ultrasonsa bu haftalar görülebiliyor ve söyledikleri gibi bebek uygun pozisyondaysa :)

Kızlar mide bulantısından sürünüyorum bulantısı olan arkadaşlar sizler bulantınız için neler yapıyorsunuz doktorum ilaç verdi ama bana pek bi faydası olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…