bence ilk resimdeki çok tatlı
günaydın canım
aminnn...daha nice yıllara inş canım biizm tanışma nişanlanma ve evlilik yıldönümüz aynı eşimle oda bu sene bayramın 1. gününe denk geliyor
marketlerde şivrilik paketleri dolu canım veya eşin akşam işten geldikten sonra yani bugun fener alayı yapan çocuklara dağıtsın
canım bazı insanların kanaması gele gele 9 ayı tamamladığını duydum kötü olanı düşünme bol bol dinlen içinde kuskun varsa doktoruna telefon aç yada muayene olmak için git[/QU
canım eşimi aradım gelıyo doktora gıdecegız bakalım ne olacak dua edın bol bol lutfen buna cok ıhtıyacım var...
günaydın canım
aminnn...daha nice yıllara inş canım biizm tanışma nişanlanma ve evlilik yıldönümüz aynı eşimle oda bu sene bayramın 1. gününe denk geliyor
marketlerde şivrilik paketleri dolu canım veya eşin akşam işten geldikten sonra yani bugun fener alayı yapan çocuklara dağıtsın
canım bazı insanların kanaması gele gele 9 ayı tamamladığını duydum kötü olanı düşünme bol bol dinlen içinde kuskun varsa doktoruna telefon aç yada muayene olmak için git[/QU
canım eşimi aradım gelıyo doktora gıdecegız bakalım ne olacak dua edın bol bol lutfen buna cok ıhtıyacım var...
Allahım bebeğinizi size bağışlasın Allah korusun canım iyi düşün inşAllah iyi olcak bizi merakta bırakma
erkek kıyafetleri kız kıyafetleri kadar cicili değil
evet canım yaaa çok az çeşit var onlarda
su mübarek günün yüzü hurmetine hayırlı haberlerle gel inşşşşcanım eşimi aradım gelıyo doktora gıdecegız bakalım ne olacak dua edın bol bol lutfen buna cok ıhtıyacım var...
Günaydın herkese, kızlar birşey soracağım size. Hiç aile hekiminiz sizi arayıp sağlık ocağına kontrole gitmeniz gerektiğini söyledi mi? Dün beni aradılar yarın 9:30 ile 12:30 arasında uygun olduğunuz saatte doktor ... hanım sizi bekliyor dediler, şaşırdım:) Ben evlendikten kısa süre sonra hamile kalmıştım, ikametgah değişimi sırasında aile hekimimi de değiştirmek için yeni oturduğum yerde eşimin aile hekimine kayıt olmak için sağlık ocağına gitmiştim. Doktor ben seni kabul edemem çok yoğunum demişti, hamile olduğumu söyleyince tamam o zaman deyip beni tüm prosedürlerden muaf tutup sadece T.C. kimlik numaram ile kendi kaydına almıştı. Demek ki hamile olanları kayıt ediyor, takip etmek için. Sağlık ocaklarında alet edavat yok sanırım (him muayene olmaya gitmedim,bilmiyorum), bu durumda ne yapacaklar çok merak ettim. Neyse bakalım evin iki adım ötesinde, birazdan gideceğim bakalım ne yapacaklar :) Hepinize güzel bir gün diliyorum, çalışanlara da güzel mesailer:)
tek tembel hekim benim aile hekimim galiba daha hamile olduğumdan haberleri bile yok oysa ayda bir kapı kapı geziyor sözde 2 senedir bizim eve gelen giden yok
bende gıcıklık olsun diye sadece aşımı olmaya gideceğim
slm kızlar cok kotuyum az once tuvalete gittigimde ic camasırım yıne kan olmustu sınırden oturdum agladım ne olacak boyle ya...sanırım bu cocukta düsecek.gitmesini istemiyorum benı bıraksın ıstemıyorum cok korkuyorum yavruma bırsey olacak dıye ne yapsam ne etsem bılemıyorum agır bırseyde yapmadım dıkkatte edıyorum ama olmuyo yıne sonuc aynı...
esram kot elbisede çok tatlı onuda alabilirsin
benimkinin cinsiyeti belli değil daha canım beklemedeyim
Kizlar gunaydin. Ben gune birazkotu basladim. Dun annem gelmisti esimin dedesine gecmis olsun demeye. Bugun sabah cok kotu bi sanciyla uyanmis hemen acile gittik neyseki agrisi gecti midem ve belim agriyo demisti. Doktor tas tan suphelendi ama galiba degil ultrason sonucuna gore birazdan da kan tahlili sonucunu alcaz. Cok korktum ama yaaa Allah im annelerimze uzun omurler versin. Benim annemin cani pektir doktor nedir bilnez pek cok sukur onu ilk kez oyle gordum ya korktum biraz ama rabbim beterinden saklasin dermansiz dert vermesin
Kizlar gunaydin. Ben gune birazkotu basladim. Dun annem gelmisti esimin dedesine gecmis olsun demeye. Bugun sabah cok kotu bi sanciyla uyanmis hemen acile gittik neyseki agrisi gecti midem ve belim agriyo demisti. Doktor tas tan suphelendi ama galiba degil ultrason sonucuna gore birazdan da kan tahlili sonucunu alcaz. Cok korktum ama yaaa Allah im annelerimze uzun omurler versin. Benim annemin cani pektir doktor nedir bilnez pek cok sukur onu ilk kez oyle gordum ya korktum biraz ama rabbim beterinden saklasin dermansiz dert vermesin
Günaydın Kızlar,Güzel bir gün sizlerle olsun inşallah.Dün başlayan mübarek üç aylar sizlere ve tüm müslüman alemine hayırlara vesile olsun dilerim.
Dün bebişimi gördüm ve cinsiyetini de öğrendik.Bir prensesimiz olacak inşallah.Rabb'im isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.Anne adaylarımıza da hayırlı doğumlar versin inşallah.Çok mutluyum arkadaşlar paylaşmak istedim.
Günaydın Kızlar,Güzel bir gün sizlerle olsun inşallah.Dün başlayan mübarek üç aylar sizlere ve tüm müslüman alemine hayırlara vesile olsun dilerim.
Dün bebişimi gördüm ve cinsiyetini de öğrendik.Bir prensesimiz olacak inşallah.Rabb'im isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.Anne adaylarımıza da hayırlı doğumlar versin inşallah.Çok mutluyum arkadaşlar paylaşmak istedim.
lavinyacım haftada 1 gün perşembe öğleden sonra ev ziyaretleri yapıyor sağlık ocağına gitsek bile baska dr bakmıyor boş dönüyoruztatlım bakanlık aile hekimlerine gebelik takibini zorunlu kılıyor. genel kan testlerini idrar testlerini orada ücretsiz yaptırabiliyorsun..
tatlım o kadar hastaya bakarken eve gelmeleri çok zor, yatalak br hasta olursa geliyorlar benim dedem yürüyemiyordu saolsun doktoru eve geliyordu. bu arada sağlık bakanlığı zorunlu kılıyor ilk trimestirde gebeliği aile hekimine bildirmek gerekiyor..
sakin ol canım, dinlen bol bol. dua et.. Allah bebeğinle seni ayırmasın inşallah..
herkeslere günaydın:)
merveomer canım çoook geçmiş oslun anneciğine Allah korusun hepsini
canımm hoşgeldin hayırlı olsun prensesin çok sevindimmmm darısı bizlerin başınaaatopikte kızların sayısı artıyor sonunda
hayırlı olsun canım ne güzel bir haber...
Allah hayırlı evlat eylesin kızını
lavinyacım haftada 1 gün perşembe öğleden sonra ev ziyaretleri yapıyor sağlık ocağına gitsek bile baska dr bakmıyor boş dönüyoruz
ve hemriresinin evleri dolaşması gerekiyor en azından 6 ayda bir ebe ziyaretleri yapılır benim bildiğim evlere ama bizim mahalle unutulmuş mahalle sanki ne gelen var ne giden eltimle aramızda 1 cadde var ama onların ebesi 6 ayda bir geliyor kızmam bu sebebden değilse ayağıma dr gelsin demiyorum
Ayyy bayildim buna Esraaaa kizim olcak mi acaba ben de alsamm:26:
Canim cok saol doktor daha incelemedi ama ultrason kagidini okudum tas yok yaziyo sukur. Usutmeden olabilir demisti tek oyle olsun. Saglik herseyyyElbiseye baktım da tükenmişti canım... kotu aldım bile
çok şekerr yaaa yer annesi onu yerrrrrr, bunun içinde bebeğimi düşünemiyorum yaaaa
canım geçmiş olsun, inşallah taş yoktur canım.. annemde de vardı babamda da ama ikisi de gayet sağlıklı.. çok dikkat ettiler beslenme ve sporlarına... geçmiş olsun tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?