Ayy ne guzel dusunmussun yaa.. Harika bi hatira olur senden yavruna...kızlar ben ben bebişim olduğunu öğrendiğimde 4 haftalıktı. o günden beri günlük tutuyorum, bazen kızım bazen oğlum diyorum
nasip olursa ona bırakacağım kıymetli bir hediye olarak saklayacağım günlüğünü.
baştan beri yazdıklarımı okudumda gözyaşlarımı tutamadım
anne olduğumu hissettim sanki
tatlim cok saol aminnnn cumlamizin insallahmerveomer canım çoook geçmiş oslun anneciğine Allah korusun hepsini
canımm hoşgeldin hayırlı olsun prensesin çok sevindimmmm darısı bizlerin başınaaatopikte kızların sayısı artıyor sonunda
Günaydın Kızlar,Güzel bir gün sizlerle olsun inşallah.Dün başlayan mübarek üç aylar sizlere ve tüm müslüman alemine hayırlara vesile olsun dilerim.
Dün bebişimi gördüm ve cinsiyetini de öğrendik.Bir prensesimiz olacak inşallah.Rabb'im isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.Anne adaylarımıza da hayırlı doğumlar versin inşallah.Çok mutluyum arkadaşlar paylaşmak istedim.
lavinyacım haftada 1 gün perşembe öğleden sonra ev ziyaretleri yapıyor sağlık ocağına gitsek bile baska dr bakmıyor boş dönüyoruz
ve hemriresinin evleri dolaşması gerekiyor en azından 6 ayda bir ebe ziyaretleri yapılır benim bildiğim evlere ama bizim mahalle unutulmuş mahalle sanki ne gelen var ne giden eltimle aramızda 1 cadde var ama onların ebesi 6 ayda bir geliyor kızmam bu sebebden değilse ayağıma dr gelsin demiyorum
günaydın lavinyam nasılsın iyisin değil mi
biz ankarada öyle bir şey görmediğimizden bilmiyorum. aile hekimimde eltim ama hiç bahsetmedi bu durumdan, galiba ben ne zaman istesem geldiğimden sorun olmuyor...
iyiyim canım toparlanıyorum pazartesi akşam oğlumu görünce daha iyi oldum. arkasından okuyorum bol bol napayım hayat devam ediyor bir şekilde... sen nasılsın bebişin nasıl?
Olmaz mi. Babami kaybedince daha iyi anladim. Amin canim cumlemizin...geçmiş olsun tabi çok zor, Allah onları başımızdan eksik etmesin
günaydın kızlar ben geldimmmmmmmmmmm
belim ağrıyor canım onun dışında hamd olsun bu cumartesi inşAllah sonuclar çıkarsa doktora gidicez
hadi bakalım canım 2'li test sonuçların mı? ben uzak kaldım konulardan...
belim ağrıyor canım onun dışında hamd olsun bu cumartesi inşAllah sonuclar çıkarsa doktora gidicez
canım sizin muhtemel doğum tarihiniz ne zaman?
Bel agrisi bende de var canim yaa deli ediyo bazen. Ne zamana kadar cekcez acaba bi bilgin var mi?
evet canım inşAllah temiz çıkar :26:
çıkar korkma sen.. kalbini ferah tut ben de dün 3'lü için kan verdim bugün çıkacak bakalım ne diyecek doktor?
yok canım son dönemlerde bel sırt agrıısı iyice artıyormuşş
Oy oy oyyy harikaa. Ben artik hem kiza hem erkege hayal kuruyorum ki hayal kirikligi yasamayim diye. Ama catliycammm bi kesinlesseydi cicilerini alsaydim kendi gelmeden cicilerini sever avunurum kuzumunnn
tatlım oğluşumuza da çok cici şeyler var :) bebikini üzmeee herşeyi bir anne eli güzelleştirebilir :)
Eki Görüntüle 425577
oyy en minnak bebiş seninki sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?