kızlar salı günü öğleden sonra kan vermiştim 3'lü test için, dün çıktı ve doktorum aradı. 1/3500 değer dedi. 2'li testin iyiydi senin sonuç kaçtı dedi.<1/10000 dedim. ha tamam o zaman sorun yok gayet iyi dedi. 2 haziran cumartesi de ayrıntılı ultrasonumu yapacak. ben de hiç internetten falan bakmadım 3'lü test değerlerine çünkü kuzenimin bebeğinde yanıldı ve oldukça sorunlu geçirdi o dönemi... zaten önemli olan 2'li test ve 3'lü test yanılma payı olduğu için kaldırılıyor. anlamıyorum neden yapıyoruz bunları, seçme şansım olsaydı valla yaptırmayacaktım.. neyse dua edelim hepimiz için iyi olsun, sorun çıkmasın inşallah...
ben dün patron hiç benle ilgisi olmayan toplantıya çağırdı 3 saat tuttu beni fenalaştım
yaa hiç sormaaa bende şans yok anacım :84::84::84: kocişimin göbeğinin altında kasık bölgesine yakın bir lekelenme olduydu büyümüş baya mantarmışş eşimde zaten huylu sana bulaşırr dedi ve bişi olmadı başarısız yaniiiiii
ayy canım nasıl fenalaştın yaaa çıksaydın sen de iyi değilim deseydin.... uyuz adam yaaa
ayyyy yavrum yaaa emekliye mi ayrıldın sennnnn... neyse boşver eşinin sağlığı yerinde olsun da gerisi hikaye... 6 ay kaldı yavrum. yapacak bişey yok... ondan sonra hele bi bahane bulsun
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
bu sabah çok güzel kahvaltı ettik bebeğimle keyiflendimm
nasılsınızzzzz ?
keyfimin kahyası istemedi erken gelmek bizde süslendik kızımla yada oğlumlaaa
günaydın kızlar...herkesin kandili mübarek olsun...allahım isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin...hepimizin sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı güzel ahlaklı bir çocuğu olsun..bugün her zamankinden daha çok dua zamanı..bende bugün rüyamda bebişi emziriyordum...
kızımın wc eğitimine başladım yavaştan...off bir halletseydim bebek doğmadan önce..çişimiz tamam gibi arada bir kaçırsada..ama kakamız çoğunlıkla beze...:26:
Rüyamda bende kuzenimin oğlu olduda 2 aylık onu gördüm buyumuş 1 yasında filan onu yürütmeye çalısıyordum tontişş tatlı bir bebektibırakıyordum elinden pat diye düşüyordu yere top gibiydi yavrumm çok tatlıydı ama yaaa
evet yaa bu güzelliğimle bu yaşımda emekli etti kocişim beniiii
aynen canım tontişim iyileşir inşAllah
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
bu sabah çok güzel kahvaltı ettik bebeğimle keyiflendimm
nasılsınızzzzz ?
bence senin oğluşun olucak canım... içimden öyle geliyor
ayy maşallah maşallahhh halledersin canım inşallah... yazın çok rahat verirsin eğitimini.... teyzem oğluna kakasını wc ye alıştırdı. görsen her wc ye gidişlerinde "kakamız tuvaleteeeee çişimiz tuvaleteee" diye pepenin şarkısını söyleye söyleye götürdü... baya da etkisi oldu...çok çabuk kaptı gerçekten...
bak ilk mesajını okudum oğlu olucak dedim rüyana da erkek bebek girmiş
amin canım inşallah... ciddi bişey yok ya ona da şükür.
afiyet olsun canım... biz de çok güzel kahvaltı ettik, ananemiz kek yapmış onu yiyoruz şimdi çayla
annesinbirtanesi nerdeee, beysal da yokk
kızlar salı günü öğleden sonra kan vermiştim 3'lü test için, dün çıktı ve doktorum aradı. 1/3500 değer dedi. 2'li testin iyiydi senin sonuç kaçtı dedi.<1/10000 dedim. ha tamam o zaman sorun yok gayet iyi dedi. 2 haziran cumartesi de ayrıntılı ultrasonumu yapacak. ben de hiç internetten falan bakmadım 3'lü test değerlerine çünkü kuzenimin bebeğinde yanıldı ve oldukça sorunlu geçirdi o dönemi... zaten önemli olan 2'li test ve 3'lü test yanılma payı olduğu için kaldırılıyor. anlamıyorum neden yapıyoruz bunları, seçme şansım olsaydı valla yaptırmayacaktım.. neyse dua edelim hepimiz için iyi olsun, sorun çıkmasın inşallah...
Kızlar acilllll cevap
Geçenlerde yürüyüş yaparken bi marketin önünde papaz erikler duruyordu bi tane göz hakkıdır diye aldım tozunu bacağıma sildim..Buraya kadar herşey normal di mi..
Arkadaşlarım,ailelerim vs.hamile kadın habersiz bişey alırsa elini ilk nereye sürerse orasında leke olur dedileeeerrr
Denenmiş örnekleri varmış ta ondan söylüyorlar bunu..
Ay acaba oğluşumun bacağında leke çıkar mı?
Manyak bi meraka girdim şimdi
kızlarrrrrrr........... içime doğan oldu.. erkek dedi doktor kesinmiş. pipisini de gösterdi. her ne kadar ben anlamasam darabbim sağlık versin de hazrlamışm kendimi kıza. şimdi adapte olamıyorum. suclu hissediyorum kendimi ya cok kötü bi hiiisss:26::26: :26:
kızlar bu sabah hastaneye gittim uyuz bı doktora denk geldım(devlet hastanesı tabı)ense kalınlıgına 1.4 dedı baskada bısey demedı.normalmı oluyo bu şimdi???bıde kan verdım 15gun sonra sonuc cıkacakmıs tabı cınsıyetınıde söylemedı erkenmıs...
günaydın güzel hamişler nasılsınız bakalım inşş bulantısız bir güne uyanırsınız
bizim burda bugun bayram senliği var erkenden uyandık mesaimiz var 8 den sonra kapı kapı gezip şeker isteyeceğiz:118:
hepinizin regaip kandili mübarek olsun kalbinizde ki iyi niyetleriniz kabul olsun inşşş:97:
moosun seni merak etmezmiyiz nere kayboldu bu dedim içimden ama işi bitince gelirde dedim bizi bırakmaz o dedim yanlış mı demişim
dün resil oldum kızlarrrr yemekleri yapamadım:104: tüp bitti eşim gelmeden tüpüde değiştiremedim çünkü beni bekle dedi
akşam 8,30 da tüp geldi hemen bir patates salatası bir makarna ve tüp bitmeden yaptığım patlıcan yemeğini sofraya koyduk
ha birde son anda buzluktaki taze bamya yemeğinide pişirdim düdüklü tencerede
20 dk sofrayı hazır ettim ama:82:
patates ve makarnaya keytıldan su kaynattım değilse 30 dk bulurdu sofranın olması
ama elim ayağım karıştı ne yapsam diye:96:
eltimin kızı derseniz hiç durmadı karnı şişmiş bebeğin :100:benim sıpam o varken beni tepikledi durduama rahatsız oldu ondan ben anladım ne kadar kıskanç olacak bu çocuk
eltimin kızı görünce ben ne yapacağım dedim içimden gözüm korktu acıkcası malum kısa girerken doğacak ve bu sene olan kıs gibi bir kış olursa ne yaparız bilemiyorum rabbim yardımcımız olsun :97:
bebişimi sabah kadarda hissetmedim :96:mübarek uykumda onun yüzünden kaçtı zati kendimi dinleyip duruyorum karnıma bakıyorum ufffffffff....
sonra eşim elini karnıma koydu bu gene toplandı babasının eli altında bende rahatladım:109:
ama şimdi kızlarla gezeceğim inş sıpam rahatsız olmaz aklım bebişimde:111:
Günaydın güzel annelerr, Regaip kandilimiz mübarek olsun
Bu hayırlı günde inşallah hepimizin duaları kabul olsun, Allahım bizlere sağlık, hayırlı bol kazançlar, bol şans ve en önemlisi sağlıklı, sıhhatli, hayırlı, imanlı evlatlar nasip etsin, yuvalarımızın mutluluğu hep daim olsun
Kızlarr bugün gece boyu rüyamda bebeğimle uğraştım,hastanede gördüm kendimi doktor ultrasonda bakıyordu ve kızın olacak diyordu. Öncesinde hiç cinsiyetini gösteren bir rüya görmemiştim. Sonra da doğmuş kucağımda tutuyorum, küçücük ağzı burnu olan, boncuk gözlü, siyah saçlı bir kızmış, öptüm kokladım mis gibiydiBugün babamızla doktora gidicez sonuçları göstermeye, doktorumuz inşallah cinsiyete de bakar da, müjdeli haberlerle gelirim sizlere :81:
kandılınız mubarek olsun kızlar bugun daha cok dua zamanı
günaydın kızlar dün dedıgınız gıbı doktora gıttım allaha sükür bebisim cok ıyıymıs oyle güzeldı kı bakmaya doyamadım.kanamanın sebebı yınecift rahımlı olmammıs.bır rahımde bebek var dıgerı ıse bos oldugu ıcın adet görür gibi kanama olurmus...oyle dedı doktor. umarım oyledır düsen cocugumdada aynı boyle olmustu bu yuzden cok korkuyorum aynı seylerı yasacagım dıye..bu mübarek günde allah hepimizin bebeginin kucagına almayı nasip etsın herkesın regaip kandılı mübarek olsunnnnn bol bol dua edelım bırbırımıze....
Gunaydinnnnnn hepinize ve kandiliniz mubarek olsun bu gece birbirimize dua edelim kizlar ve bos gecirmeyelim... Ben bugun baya erkenciyim neden bilmiyorum. Bugun bi arkadasim dogum yapiyo biz de hastaneye gitcez bakalim beni bile heeyecan sariyo galiba hamilelikle alakaliRabbim bize de o gunleri nasip etsin. aminnn
Canlarım ve sevgili bebişleri günaydın,
Kandiliniz mübarek olsun... Rabbim bu güzel günün hürmetine ailelerimizle, eşlerimizle hep birlikte büyüteceğimiz hayırlı sağlıklı imanlı vefalı ahlaklı annesine babasına sadık vatana millete bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin amin... Yuvalarımızı sağlık, huzur iman bereket sadakar hayırlı imanlı sağlıklı evlatlarla dolu kılsın amin...Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden... Dualarda buluşalım inşAllah
Beni dün merak etmediniz kırıldım sizeee :100::100::100:
canım bugün tembellik yapmak istedim 8.30 servisiyle geldim azcık süslendik bugün işçilere eğitim vericez de :97::97::97: saol canım meraklandıgın içiinnn
ya canım doktora gittik 3 hafta once ufacıktı önlem allalım diye uyuz doktor krem sprey hap verdi çocuk onları kulllandı baya yayıldı bunlara nasıl doktor diyorlar şaşıyorummmm
iyiyiz kuzu sen nasssıınnnnn
kandilin mubarek olsun dualarında aysun bacını ve burdaki bacılarını eksik etme
bence senin oğluşun olucak canım... içimden öyle geliyor
ayy maşallah maşallahhh halledersin canım inşallah... yazın çok rahat verirsin eğitimini.... teyzem oğluna kakasını wc ye alıştırdı. görsen her wc ye gidişlerinde "kakamız tuvaleteeeee çişimiz tuvaleteee" diye pepenin şarkısını söyleye söyleye götürdü... baya da etkisi oldu...çok çabuk kaptı gerçekten...
bak ilk mesajını okudum oğlu olucak dedim rüyana da erkek bebek girmiş
canım kendini sıkma...bu testler kesin değer ifade etmiyor... seçme şansın var tabi ki... doktor sormak zorunda istiyor musun yaptırmak diye... ben istemedim. senin doktorun sormadı mı?
bi arkadaşım down sahibi çocuk dünyaya getireceğini sandı 9 ay boyunca bu testler yüzünden, perişan oldu kızcağız...bebek nur topu gibi sağlıklı doğdu...
canım inşAllah temiz çıkar ya testler yanılabiliyor Rabbim sağlıklı eylesin evlatlarımızı
gözünaydın canım stres oluyo ınsana sonucları beklemek almak ama secme sansımız var bence ben ıkısınıde yaptırmadım mesela gıttıgım bı doktor 2 sınden bırnı mutlaka ıstıyoruz demesıne ragmen kendı doktorum bana bıraktı ben sadece ayrıntılıya gırcem o kadar
tercih tabi ki canım benim doktor hiç sormadan istedi bende itiraz etmedim.
geçmiş olsun canım. düşük olasılık görünüyor. bende istemiyorum artık test. bakalım ne dicek doktor(
bende istemiyordum ama yaptı. içim rahat çok şükür 2'li temiz çıktığı için. önemli olanda 2'li test zaten. 3'lüye ben güvenmiyorum..
Günaydın ... Mübarek 3 Ayların habercisi Regaip Kandilimiz mübarek olsun Rabbim birbirimiz için ettiğimiz duaları kabul etsin kızlar....bu mübarek gecenin yüzüsuyu hürmetine hamiş kardeşlerimizin istekleri kabul olsun ....aminn
gözünaydın canım stres oluyo ınsana sonucları beklemek almak ama secme sansımız var bence ben ıkısınıde yaptırmadım mesela gıttıgım bı doktor 2 sınden bırnı mutlaka ıstıyoruz demesıne ragmen kendı doktorum bana bıraktı ben sadece ayrıntılıya gırcem o kadar
Kızlar hepınıze günaydın Kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarınızı geri çevirmesin hayırlı kandiller
günaydın kızlar...herkesin kandili mübarek olsun...allahım isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin...hepimizin sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı güzel ahlaklı bir çocuğu olsun..bugün her zamankinden daha çok dua zamanı..bende bugün rüyamda bebişi emziriyordum...
kızımın wc eğitimine başladım yavaştan...off bir halletseydim bebek doğmadan önce..çişimiz tamam gibi arada bir kaçırsada..ama kakamız çoğunlıkla beze...:26:
kızlar hepiinizin kandili mübarek olsun.Rabbim hepimizi sağlıklı hayırlı evlatlara kavuştursun inş.
amin canım inşallah... ciddi bişey yok ya ona da şükür.
afiyet olsun canım... biz de çok güzel kahvaltı ettik, ananemiz kek yapmış onu yiyoruz şimdi çayla
annesinbirtanesi nerdeee, beysal da yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?