Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdır inş. Bu ne çalışma aşkı doğum izni kadar mesaimi yaptırıyorlar
bulemsuuuuuuuuuuu geçmiş olsun canım. okudum korktum valla. heralde yoruldun sen canım, tansiyonun oynadı. dikkat et kendine bak çok kızarım
bu arada tahmin listesi baya uzadı. güncel hali işyerimdeki pc de sabahtan buraya yapıştırırım. oğlanlar önde ama dediğin gibi, herkes seni çok seviyor etkilenmiş olabilirler.
demin eşime listeni gösterdim. pipiloşları gördü. dedim oğlanlara öyle yazıyorum dedi ki kızlara niye kukuş yazmıyorsun :))))
ohhhhhh gece ne güzelmiş burası, aysun yok, kafamı dinliyorum. ayyy ne o öyle car car car. gelin kızlar biz aysun yattıktan sonra buluşup konuşalım. :))))))))
Günaydın aysun aramızda dilek tut
Allahım sağlıklı imanlı hayırlı vefalı güzel evlatlar nasip etsin hem kız hem oğlandan ailemle eşimle sevdiklerimle bu güzel günleri görelim inşAllah aminnnnnnn
tuttummm![]()
günaydın fıstıklar aysun kuzucum sen bakma onlara ben seni çok seviyorum konuş kız burcu da çatlasın
dün gece annemdeydik 12 gibi geldik kocacımla gevezeliğimiz tuttu o bu derken çok geç uyudum şimdi muhteşem bir baş ağrısı ile kahvaltı yapıyorum bu gece arkadaşımın kına gecesi var oraya gidicem yarın da yoğunum hadi bakalım hayırlısı
ah canım hoşgeldin beysalım bu burcu kıskanıyor bizi kızzznasılsın kuzum dicem ama göruyorum maşAllah gece sende baya açılmışsın burcu gibi uyusaydın ya canımm şimdi çok yorgun hissediceksin kendinii afiyetler olsun
![]()
napıyım fıstığım annemde misafir vardı onlarla otururken zaman nasıl geçti anlamadık sonrada kocişle muhabbet derken baya oldu işte :) katlanacaz artık :)
ne konusuyorsunuz o kadar hayaller
bugün cumaaa hemencecik geçsinn
Cumanız mübarek olsun Rabbim bu güzel günün hürmetine bizlere eşlerimizle ailellerimizle sevdiklerimizle büyüteceğimiz hayırlı sağlıklı imanlı merhametli vefalı bizi sevip sayacak güzel evlatlar nasip etsin amiiiinnnnnnn![]()
amiiiinnnn
hayaller kuzucum işte ne konuşalım yeni evimiz bebeğimiz arabamız vs derken bayaa oldu saat
günaydınbugün içimde bi sevinçle başladım güne huzurluyum mutluyum çok çükür
sanırım bugü cuma onunda etkisi var..
burcu sana maşallah diyorum ama dikkat et kendiene çok yorulma bu aksam istirahat et....
aysun canım senide öpyüyorum günaydın günün güzel geçsin![]()
günaydın canım... daha önce randevu almış mıydın? beni de 5ine çağırdı ama herhangi bir testten bahsetmediler... ben de dün bol bol yürüdüm... çok yemiştim çünkü, anneciğim döktürmüştü yine
yok cnm işten ayrıldım eski aile hekimim iş yerimin oradaydı evimin oraya geçtik ondan sanırım dr'um yeni olunca tahlilleri yeni istedi.Aile hekimliğinde ebeler bebişlerin kalp atışlarını daalıyorlarmış ama bana daha nasip olmadı.Ultrasounda da hep ekranda atışını gördüm hiç sesini dinletmedilerOlsun sağsalim, sağlıklılar ya bu bize yeter cnm
![]()
HU HUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
anammmmmmmmmm biz hala kocişle çalışıyoruz, 2 saat kadar uyduk sonra çalışmaya başladık.
galiba sabahlayacağız bu gece![]()
bulemsuuuuuuuuuuu geçmiş olsun canım. okudum korktum valla. heralde yoruldun sen canım, tansiyonun oynadı. dikkat et kendine bak çok kızarım
bu arada tahmin listesi baya uzadı. güncel hali işyerimdeki pc de sabahtan buraya yapıştırırım. oğlanlar önde ama dediğin gibi, herkes seni çok seviyor etkilenmiş olabilirler.
demin eşime listeni gösterdim. pipiloşları gördü. dedim oğlanlara öyle yazıyorum dedi ki kızlara niye kukuş yazmıyorsun :))))
ohhhhhh gece ne güzelmiş burası, aysun yok, kafamı dinliyorum. ayyy ne o öyle car car car. gelin kızlar biz aysun yattıktan sonra buluşup konuşalım. :))))))))
günaydınnnnnn
ay bu gğn cuma cumaları çok severim tatilin habercisihaftasonu 2 gün yatıcaz kuzumla
bu gün havada çok güzel beyaz cicileri giydim göbek ve taç bandını taktımmm![]()
günaydınnnnnn
ay bu gğn cuma cumaları çok severim tatilin habercisihaftasonu 2 gün yatıcaz kuzumla
bu gün havada çok güzel beyaz cicileri giydim göbek ve taç bandını taktımmm![]()