Canım hemşomm hoşgeldin
Oooh ne güzel etmişsin valla, zaten senin belin de iyice çektirmeye başlamıştı sana. Hamilelikte dinlenmek en iyisi, ben bayramda bile dinlenemedim pek, cumartesi çalıştım, dün çalıştım sonra temizlik vs... bugün ayağımın üstüne basamıyorum. Normalde ben de bu hafta rapor alacaktım ve 7si gibi de izne ayrılacaktım ama iş yerimdeki arkadaş izne çıkamıyordu, üzerimde de hakkı çok olduğu için sıkayım dişimi dedim. Nasılsa bırakıcam işi.
Bu arada meleğine bin kere maşşallah tatlım benimmm, ne kadar büyümüş öyleeeAnnesi gibi uzun boylu olacak kesin
He hehh, hatırlıyorum da eskiden 40 cm 46 cm filan hayal gibiydi, milimlerle hesap yapıyorduk
![]()
Saolasin canım benim darısı sizlere ins en kisa zamanda evet belim rahatsız ediyordu gerçi evde daha cok hareket ediyorsun ama dinlenme imkanında var en azından is yerinde sürekli oturmaktan uyuşuyorum.yavas yavas hazırlık yapmaya başlıcam bakalım ins güzel gecer evde kalan zamanım.
Dediğin gibi canım uzun boylu olacak sanırım kizimda olgusum gibi ilk gittiğimde 8 mm di benimkide