Günaydın tatlımmm

Geri geldi kabuslarımız ben de garip garip rüyalar görüyorum malesef bir de normal yaşamımda da evham başladı, sürekli bi korku halindeyim ya kocama bişi olursa, ya işe gidip gelirken bebeğime bişi olursa gibi düşünceler geliyor aklıma, kurup duruyorum :18:
Doğum izni için de doldurman gerekmiyor tatlım, mesela ben haftaya cuma tam 32 haftalık olucam ve doktora gidip yazdırcam iznimi. Sen de çalışabilir raporunu 32. haftana girdiğin gün yazdırabilirsin canımın içi
Burcumm, o dizdeki ağrının aynısı bende de oluyor tatlım, biraz fazla yürüyeyim ayakta kalayım direk çekiyor arka tarafından. Bence ödemlerle alakalı yine bu ağrılarımız da
Ben B vitamini alıyorum sırf bu ağrılar yüzünden tatlım, çok dayanılmaz hale geldiğinde de minoset

(
Canımm çok geçmiş olsun, gerçekten de çok zor son 3 ay. Allahım dayanma gücü versin. Kramplar,ağrılar bir de yorgun olunca artıyor, sağolsun patronun seni şantiyelerden çıkarmadı kaç gündür

Ama haftaya izne ayrılıyordun sen değil mi? Bol bol dinlenirsin artık kuzumm
Canımm gezmek iyi gelir gerçekten, evde olunca düşünüp duruyorsun çünkü. Kaygananı da Allaha havale ediyorum, nasıl bir insandır halen çözebilmiş değilim ben
Arkadaşın için de her şeyin hayırlısı olsun inşallah kuzum, kolay değil iki çocukla... Allahım eşlerimize vicdan ve Allah korkusu versin, her şey buna bağlı bence....
Bebeğimmm kıyamam sana kocacığın mı üzdü seni bakiim

Yaa anlamıyorum ben bu eşleri neden böyle yapıyorlar? Bir de sonradan pişman olup dolanıyorlar ya peşimizde