ben haftaya cuma doktora gideceğim çalışabilir raporu alacağım. yani 32+4 te rapor almış olacağım. tabi güzelce dinlenip gitmekte fayda var, şu halimle hayatta çalışabilir raporu vermez. ekim ortasına kadar çalışmayı düşünüyorum. heralde hayal ediyorum((
her sinemanın koltuğu rahatsız olmuyor be canım, iyi hissediyorsan kendini git bence, hangi filme gitmeyi düşünüyorsunuz?
hadi hayırlısı olsun canım,çalışkan anne seni :))
evet bu koltuklar da rahat yastıklı falan hatta ama çok oturunca sırtıma acaip bi ağrı giriyo
İlyas Salman'ın"lal gece"filmiymiş öyle dediler bakalım...
bizde cok gider-dik :) artık uzun bi süre zor :)
"evim sensin"i cok izlemek istiodukneyse artık evde internetten izlicez :)
aynen canım bebişleri büyütüp babaannelerine anneannelerine atıp gideriz artık
artık bebiş uyuyunca başbaşa izlersiniz eşinle netten
biz onu da çok yaparız kocişle geçeriz yatağa alırız laptopu güzel güzel filmler izleriz,dvd den izlemekten daha zevkli o şekilde izlemek bence
doğuştan fanatik zavallı.
ya bende sabah patates yedim..karnım hafiif hafif ağrıyo ondan mı aceba?
fuar dedinde..
kızlar istanbulun kızları..
17-20 ocakta anne bebek fuarı var ifm de orda buluşsak mı?bebeklerde büyümüş olur....deli gibi gezer alışveriş yaparız...
ya bizde ekimden hazirana kadar tiyatroya giderdik..
hepte ünlülerin olduu güzel müzikal tadında oyunlardı..
sorma canım yaa zaten hastane çıkışımız bile kartal yuvasından alınacak allahtan bende beşiktaşlıyım da sorun yok :))
ya evet patates mahfediyo yaa özellikle böreklerde,yemeklerin içinde falan olunca ayy.ama süt iyi geldi..
fuara mutlaka gitmeye çalışalım allah izin verise ne hoş olur yaa,bebişlerimizle birlikte gideriz..