canım gecen hafta ben de 4 gün boyunca ishaldim onca muz yedim ama banamısın demedi. sonra burda okuduguma göre iyi geliyormuş ; bi tatlı kaşığı kadar kahvenin üstüne bikaç damla limon sıkı yuttum gerçektende kesti ishali. istersen kutur kendini rahatlarsın belki sanırım senin motor biraz arıza yapmış su içmeyi ihmal etme. ben ishal oldugum dönemde doktora gittim suyu falan gayet iyiydi ama bol su içtim. tabii aşırım sıvı almakta ishal nedeni ama almassan daha kötü bebek susuz kalmasın. su kahve olayını dene biraz mide bulandırıcı ama iyi gelir belki sanada.
ishal dediğin kaç defa tuvalete çıktın , dışkın sulu mu , pirinç yıkantı suyuna benziyor mu
ne kadar sürede kaç defa tuvalete çıktın
Kizlar kusura bakmayin gece aniden cikmak durumunda kaldim.dayanamdim artik gece acile gittik serum takildi mide bulantisi icin ilac yapildi.bide kanda enfeksiyon cikti.sonra eve geldik ama gecmedi.sabah yine gittik.artik afedersiniz ishal iyice su gibiydi.yine serum takildi ama enfeksiyon icin onemli bisey yok dendi.nst ye bagladiler.gebelerde ishal daha tehlikeliymis.mide bulantim hala devam edio.Geçmiş olsun aynı şeyi bende yaşadım ..
Acile gittim gıda zehirlenmesi dedi acil dr u ishalle serum takti bide bulantim için ilaç yapti ...
Ertesi gün dr'uma gittim anlattım zehirlendigimi ishalle atmissindir dedi bende acilde serum takıldı dedim iyi olmuş dedi serum takılması sıvı kaybı olmuştur dedi...
Umarım gitmişsinizdir dr'a gitmediysenizde endişe etmeyin atmışsiniz vücuttan zehri....
Ama su kahve olayini deniycem simdi.
Kizlar dikkat edin kendinize salgin varms nerden kaptim bilmiyorum ama o kadar yordu ki beni ne uyku ne bisey.ben hayatta icmem ama bi kere cesmeden ictim iste dun.sanirim ondan oldu.iyilesmek istiyorum