geçmiş olsun canım. sen nerede oturuyorsun. ben izmir deyim çoğunlukla yemekelri çeşme suyuyla yapıyorum ama içmek için normla su kullanıyorum. kanda ki enfeksiyonun sebebi neymiş bişey demediler mi? sancın çıktı mı? bazı gebelerde son aylarda bulantı oluyomuş. benim ishal bugün geçti herhafta bi yokluyo sonra geçiyo belki cok su içmektende oluyodur 3 4 lt su içiyorum ben nerdeyse.
Bursadayim canim ben.burda da guya temiz diyolar sulara ama bende kirk yilda bir ictim boyle oldu.sanci cikmadi allahtan.kandaki enfeksiyon icin devlet hastanesinde uzmana gorunmem gerektigi soylendi.dun tanidigimiz iki doktora tekrar gorundum afedersiniz diski tesi falan yapildi.bisey cikmadi enfeksiyon die gorunen vucudun bebege karsi gosterdigi normal bi tepkiymis,lökositlerin yiksek olmasi normamis.asiri bi terleme vardi bide bende,midem kasildi kramplar falan mahvetti.benim ishalde yavastan gecio gibi ishal diyeti yapiorum iste.sabah tartildim 2 kilo vermisim:26:Cok sukur daha iyiyim sadece halsizligim var.son haftalar artik dikkat etmek lazim yedigimize ictigimize ve hareketlerimize.