kızlarrrrr Burcudan özendiğim gözlüklerimm ve pırtlayan göbüşümle karşınızdayım
antalya düden şelalesii (19+4) iken
Eki Görüntüle 446817
amandaaa efendimm bu ne güzellikkk maşallahhh..fit bi annişşşş
teşekkür ederizz teyzesi...dombilii dombili olduk kızçemle...şu simgedeki hatun gibiyimm demii
ooo oğluş büyümüş de büyümüşş :) ayakta çekseydin çok daha belirgin olurdu oturunca yayvan gibi duruyor ama sadece kilolar göbekte toplanmış belli :)
Ayyy manzara süper ama benim hayatım daha güzelllkızlarrrrr Burcudan özendiğim gözlüklerimm ve pırtlayan göbüşümle karşınızdayım
Eki Görüntüle 446817
evet canım benim göbişte toplantı pırtladı, yanda çekerim siz isteyin
evet canım benim göbişte toplantı pırtladı, yanda çekerim siz isteyin
Wuuuhuuuuu yavyummmmsiyah elbisenle şoook şekşi bi hamiş olmuşsunnnn Maşallah tatlımm nazar değmesin
Ayyy manzara süper ama benim hayatım daha güzelllKoocaman bir maşşalah güzel anneciğe Bu arada gözlükler ve dudaklar süpper, kıyafetle de çok uyumlu,, 10 üzerinden 100
göbek deliğin dışarı doğru fırladı mı senin?? hani böyle açıldı mı baya
göbek deliğin dışarı doğru fırladı mı senin?? hani böyle açıldı mı baya
Vee işte benim göbüşümm cumartesi günü çekildikk
kızlarrrrr Burcudan özendiğim gözlüklerimm ve pırtlayan göbüşümle karşınızdayım
Eki Görüntüle 446817
oo maşallahcanım büyümüş bebiş :) Yediğin bebeğe gidiyor demekki sende hiç fazlalık yok valla
Maşallah tatlım yaa
Sende fitsin vallahi, Ben resim çekmeye korkuyorum valla... Ben yayıldım iyice
Kocişe diyorum resim çek diye oda ne zaman yemek yersem o zaman çekiyor deli
Maşallah tatlım yaa
Sende fitsin vallahi, Ben resim çekmeye korkuyorum valla... Ben yayıldım iyice
Kocişe diyorum resim çek diye oda ne zaman yemek yersem o zaman çekiyor deli
ayy maşallahhh pembiş pembiş pekte yakışmışşfit anne seniiiii benim miniş kertiğim bu karında mı şmdi yerim onu
teşekkürler canımmaslında 65,6 kiloyum gıı ama göbüşte toplanmış. sabah çektir
Evvet cici annesiii burda minişimizzzAyyy çok merak ediyorum bebeğimi şimdiden nasıl olacak acaba yüzü, göz rengi, ten rengi,,, benim gibi sarışınımsı mı olacak yoksa babası taraf gibi buğday tenli mi??? Yarıladık çok şükür,, kucağımıza almaya az kaldı Tipini de görürüz inşallah ayrıntılıda
Wuuuhuuuuu yavyummmmsiyah elbisenle şoook şekşi bi hamiş olmuşsunnnn Maşallah tatlımm nazar değmesin
Ayyy manzara süper ama benim hayatım daha güzelllKoocaman bir maşşalah güzel anneciğe Bu arada gözlükler ve dudaklar süpper, kıyafetle de çok uyumlu,, 10 üzerinden 100
maşallah maşallah baya belli olmuş senin paşakızlarrrrr Burcudan özendiğim gözlüklerimm ve pırtlayan göbüşümle karşınızdayım
Eki Görüntüle 446817
canım sende baya kabarmışsınVee işte benim göbüşümm cumartesi günü çekildikk
daha durun o göbek deliği dışarı fırlayacak içerdeki yaramaz eliyle oynayacakBenim fırladıııı böyle küççücük, minicik kaldı göbüş deliğimmm
göbek deliğimde açılma var sanki büyüdükçe oda gerilmeyle açılır tatlım, şifon elbiselerde belli oluyor göbek deliğim
ayy bi tanemmmsizin kucuğunla güzelliğinizzz o
gözlükler yeni kreasyonumdan100 puan aldım yaşasınnn
benim normalde göbek değiliğimin içi gözükmez küçücüktür boğum kısmı görünmez ama şimdi genişledi içindeki henüz dışarı kadar çıkmadı ama bakınca dibinde boğum kısmı ögrünüyor
cici annesi onu yerrrrrrr kıtır kıtırrayy dimii ikinizden de alır bir parça :) güzel olanları alsın bebeğin inş., bende çok merak ediyorumm ,
evet az kaldı heyecanlanıyorum bende az kaldı diyinceateş basıyor tipini göremeyiz kız hiç alakası olmuyor oradaki ile orda pek bişiye benzemiyorlar ama br doğuyorlar melekk melekk
sağol şekerimmmmmmmm benimmmmmm
ayyy bana diyene bakkkkk asıl seksi kız burdaa hanımlarrrrrrrrrrr
maşallah canım cidden çok güzel çıkmış seninde göbüşinbacaklarından göğüslerinden falan pek almamışsın
maşallahhh yavrummm mirayım..çok tatlı olmuşş göbüşünnn kızzz
maşallah maşallah baya belli olmuş senin paşa
canım sende baya kabarmışsınseninde kalçan yok neden acaba:26:
daha durun o göbek deliği dışarı fırlayacak içerdeki yaramaz eliyle oynayacak
esra hamileyken göbek deliğim dışarı fırlıyordu elimle yerine koyuyordum hopp gene çıkıyordu dışarıesra yapıyordu bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?