2012 Kasım Annelerinin Tatlı Göbüşleri:)

yaaaa niye ana topiğe yazmıyorsunuz foto koyduk diye, ben geç gördüm amaaaa

Vee işte benim göbüşümm cumartesi günü çekildikk

canım çok tatlısın ya, göbişin çok güzel, şekli süper. kiloda almamışsın. çok beğendim. maşallah

kızlarrrrr Burcudan özendiğim gözlüklerimm ve pırtlayan göbüşümle karşınızdayım

antalya düden şelalesii (19+4) iken

Eki Görüntüle 446817

anammmm tatlı bir anne adayı daha. çok güzel bir foto, manzara mükemmel. göbişin çok güzel görünüyor. sende çok güzelsin, hiç kilo almamışsın. maşallah canım

Son düzenleme:

evett kabaran bişiler varr

evet yaa bol bol görücezzz işte ama merakta ediyoo insan

teşekkürler tatlım sizin güzelliğiniz mümkün olduğunca az kilo almak hedefimiz, çünkü ben evliğiliğin 2. yılında 8 kilo aldım nsıl oldu hiç anlamadım üstünede hamiş kaldım hemen kalamam diye düşünmüştük, 56 kilo ile evlendim 64 ile hamile kaldım ama boyum uzun pek göstermiyorumm dimii motive ediyom kendi kendimi

aaaa daha yeni gördüm vallahi ne güzel olmuşsunuz siz maşallah :))

vallahi senide yeni gördüm sizde süpesiniz yaaa çok güzel

çok tşekkür ederimm tatlımm sizin güzelliğinizz

iştee kırmızılı göbiş

Eklentiler

• $22.06.2012 e.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 68
canımmmm ne güzel olmuşsunuz siz öyle. maşallah

kırmızı çok yakışmış, rahat bir elbise belli oluyor. aklıma kırmızı soktun valla papuçlarına da bayıldım.

Tatlımmm çok teşekkür ederim canımmm....Sana da alalım kırmızılı elbise :)

maşallah canım göbişinde elbisende pek yakışmış

Canım saol teşekkür ederim..

ayy çok şirin olmuşsun tatlımmm.. kırmızılar çok yakışmışşşş :)

Saol canım teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
oy oyyyy ayakkabına elbisene bayıldım çok yakışmışşş göbişinizde çok şeker pırtlamışş pekte fitiz daha ne olsun yerim o göbüşüüü

sağol tatlımmm evet pırtladı dün düğüne gidiyorduk,eşime dedim gitmeden çek te kızlarla paylaşayım :))

maşallah canım, çok güzel görünüyorsun

bu elbiseler böyle gösteriyor canım. o yüzden karnın büyük çıkmış, hem ne sakıncası var ki :)))

e malum benim göğüsler de aldı başını gitti,90 oldum valla olsun memnunum halimden sağlıklı olsun da bebişlerimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…