2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın kızlar Nasılsıniz? Dün çok yoğun geçti. Cuma akşam işten çıkınca hemen eve gittim. Ilk önce çatlak kurabiyeyi pişirdin. Sonra evi süpürup sildim. Sonra gittim defneyi aldım. Evde muhallebi yedirip yatırdım. 11 gibi Defne uyudu. Ben ağlayan pasta ve sini köftesi yaptım. Lavaboları sildim. Saat 2 buçuk gibi yattım ama 4 te ben hala uyaniktim. Sabah 8 buçuk kalktım. Mantar çorbası yapacaktım. Özel istek üzerine tarhana çorbası yaptım. Salata malzeme lerini yikadim. Et çıkardım buzluktan. O sırada Defne uyandı. Ona kahvaltı yaptırdım. Evi bir daha supurdum. O sırada kV kaynım ve eşim geldi. Kv börek, vişne komposto,enginar ve barbunya pisirmis. Salon camları silinmemisti ben defneyi uyuturken sağolsun kv camları sildi. Sonra eti koydum salatayı yaparken misafir geldi. Önce çay istediler. Çay içilir pilavı yaptım. Sofrayi hazırladım. Çok begendiler.

selam kılzarr iyi pazarlar herkese

dün telefonum geldi. gecikmiş doğum günü hediyem:)) dediğiniz uygulamayı indirip girdim ama giriş yapamadım.

ben de temizlik yapmaya çalışıyorum. dün mutfak dolaplarının yarısını sildim. gece de eşimle mutfak oturma odası ve holün halılarını sildik. cam silemiyorum malum 11. katta oturuyoruz silsem de öylesine oluyor. oturma odasının balkona bakıyor orayı silcem inşallah. yavaş yavaş bişeyler yapmaya çalışcam artık.

funda atlatmışsın misafirleri sevindim canım. sini köftesi nasıl oldu. beğendin mi çok merak ediyorum.

ben de dün nurayın patates pizzasını bugün de yaseminin pizzasını yaptım. çok güzel oldu sağolun kızlar. daha önce de sibelin gözlemesini yapmıştım. o da çok güzel oldu.

gule gule kullan canım tlf nunu
ayy 11. kat mı :18: cam sılmeyı gectım asağı bakabılıyomusun ben bakamam kesın
bende temzlık yapıcam alp tuğrayı uyuttum
optum yıne gorusuzru canım

herkese iyi pazarlar kızlar..bnm moralm çok bozuk sabah eşimi yolladım..her defasında alıştım diyorum ama yok alışılmıyo...15 gün kızımla başbaşayız.oofff cnm çok sıkılıyoo

Cok sevindim canim guzel gecmesine cok yoruldun ama degdi sanirim merak ediyodum zaten seni
Oo hamarat kv. sasirtti desene bi ilerleme var.artik dinlen canim sende yarin yine tempo basliyo.

herkese iyi pazarlar kızlar..bnm moralm çok bozuk sabah eşimi yolladım..her defasında alıştım diyorum ama yok alışılmıyo...15 gün kızımla başbaşayız.oofff cnm çok sıkılıyoo

Zor olmali canim az gibi gorunsede iki hafta Allah yardimcin olsun.en azindan biz variz bak yalniz degilsin.

Hayirli olsun hediyen canim gule gule kullan.Su camlarida bosver ya taa kacinci kat ben ikinci kattayim burasi bile biraz yuksek duruyo. hem kim gorucek 11. katin camlarini.

Sibelcim burdamisin ya isigin yaniyo ama burdaysan elmaa cik. kiz bisey konuscam cok dertliyim bende azcik konusalim.

funda geçmiş olsun tatlım atlattın çok şükür hmede beğenlmiş ohh ne güzel..kv de alkış nazar değmesin devamı hep gelsin diyelm değil mi ama:))

guzel gecmesıne sevındım canım yaptklrında beğenılmıs oh ne guzel
kv de bıseyler yapmıs sasırdım sağolsun camlarıda sılmıs

Mobil uygulama supermiş ya artık rahatça girebilirim nasılsınız hanımlar iyi pazarlar benim kız hasta öksürüyo ve bu beni cook üzüyor garibim gece öksürmekten uyuyamadi
Neyse ben biraz geçmiş yapayım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fatma komşuna ben de üzüldüm Allah rahmet eylesin ama emin ol Allah yardım eder dua edelim biz de

fatmacım hayır dır neoldu
bızede anlatabılırsın canım
Anlatirimda kimseyle karsilasamiyorumki canim buraya yazipta cikmak istemiyorum cvp alamiycam ozaman cunku.:-(
Gecmis olsun canim kiyamamya yavrum cokmu oksuruyo gecer ins.
Fatma komşuna ben de üzüldüm Allah rahmet eylesin ama emin ol Allah yardım eder dua edelim biz de

Amin canim ins. onlar icinde hayirlisi olur.

Anlatirimda kimseyle karsilasamiyorumki canim buraya yazipta cikmak istemiyorum cvp alamiycam ozaman cunku.:-(

Gecmis olsun canim kiyamamya yavrum cokmu oksuruyo gecer ins.

Amin canim ins. onlar icinde hayirlisi olur.

Evet canım çok fena ya songüle sordum limon su dedi ama bizim cadı içmiyo ki sürekli ilgi istiyo yarın onu bırakıp nasıl gidecem ışe bilmiyorum

Bendede hastayken hic oksuruk olmaz ya tek tuk oho yaparim okadar neyseki erende oyle daha dogrusu pek hasta olmadigi icin yardimci olamiycam canim hic aklima gelmiyo oyle karisimlar kizlar olsaydi onlar tavsiyede bulunuardi benim kladik ictigim ihlamur.
Oyle birakip ise gitmeside cok kotu bi durum ya Allah yardimcin olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…