- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.161
Bizde de ilk defa öksürük viks falan da sürdüm valla ışe yaramadı sağol canım düşünmen yeter
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay bugunde kimseden hayir yok ya sendemi ciktin kiz bi konusamadim kimseyle.:-(
Isikta yaniyor oh burdasin
Cikmistim canim son msji yazinca erenide banyo yaptik babasiyla simdi uyutuyorum ama azimliyim bu gece mutlaka birileriyle denk gelicem ins.
Ay hurdayim ben
kac defa girdim ciktim yahu
Bende en son cikinca erenle ilgilendim simdi rahatim uyuttum.Ayy konuya gelicek olursak ben 4 gun geciktim ya cok stresli bi haldeyim herzaman gununde olurdum gecen ay bosu bosuna stres yapmistim bu ay rahattim kesin olurum diyodum ama hala tik yok.:-(
Canım stres yapma aynı şeyi ben yaşadım dört gün önce dört gün geciktim test bile yaptım
Cok tirsiyorum ya cok stresliyim inanki yarin test yapmayi dusunuyorum ama nasil yapicam ona bile cesaret edemem.:-(
Ama sonuç çok şükür negatif testi sabah saat altıda yaptım öğlen hasta oldum
Çok ağladım ya o dört gün psikolojisi bozuluyo insanın ağrın falan var mi benim çok vardı en sonunda da geldi ama şimdi de çok fazla hiç halim yok
Korunmasiz bir iliski oldumu suhpeli bir durum varmi fatmacim
Songülum ben de spiral var ama insan artık tirsiyo valla her türlü koruma tam değil, bu arada sen adet oldun mu
Hemde ne bozulma ya cok sinirlerim bozuk esimede kizip duruyorum herseye.Ama sonuç çok şükür negatif testi sabah saat altıda yaptım öğlen hasta oldum
Çok ağladım ya o dört gün psikolojisi bozuluyo insanın ağrın falan var mi benim çok vardı en sonunda da geldi ama şimdi de çok fazla hiç halim yok
Yok olmadi ya dikkat ediyoruz ama ne bileyim.Korunmasiz bir iliski oldumu suhpeli bir durum varmi fatmacim
Ay o gunler nasil gecti kimbilie
Evet oylede benim hep gununde olurdu zaten eren 4bucuk aylikken olmustum ilkini.ama buraya yazinca olmaz dedigimiz seyler oluyoya bende ins.adet olurum.Fatmacim emziren annede duzensiz adet ve adet gecikmlerei cok normalmis
Gece gündüz kabus oluyor biliyorum zaten en çok ereni düşünüyorsundur eminim ama bu işlerde en büyük etken stres, bence testi yap negatif olduğunu görünce stres kalmayacak ve olacaksın bi de şubat 28 çekiyor bunu hesaba kattın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?