2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bizde de ilk defa öksürük viks falan da sürdüm valla ışe yaramadı sağol canım düşünmen yeter

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Guzin abla geldi:)
Bekliyorim cnm burada
telden girdim sen yazna kadar burdayim

malum pazar ya cnm tenha oluyir buralar

Ay hurdayim ben
kac defa girdim ciktim yahu

Bende en son cikinca erenle ilgilendim simdi rahatim uyuttum.Ayy konuya gelicek olursak ben 4 gun geciktim ya cok stresli bi haldeyim herzaman gununde olurdum gecen ay bosu bosuna stres yapmistim bu ay rahattim kesin olurum diyodum ama hala tik yok.:-(

Canım stres yapma aynı şeyi ben yaşadım dört gün önce dört gün geciktim test bile yaptım

Ama sonuç çok şükür negatif testi sabah saat altıda yaptım öğlen hasta oldum
Çok ağladım ya o dört gün psikolojisi bozuluyo insanın ağrın falan var mi benim çok vardı en sonunda da geldi ama şimdi de çok fazla hiç halim yok

Korunmasiz bir iliski oldumu suhpeli bir durum varmi fatmacim

Canım stres yapma aynı şeyi ben yaşadım dört gün önce dört gün geciktim test bile yaptım

Cok tirsiyorum ya cok stresliyim inanki yarin test yapmayi dusunuyorum ama nasil yapicam ona bile cesaret edemem.:-(

Ay o gunler nasil gecti kimbilie

Gece gündüz kabus oluyor biliyorum zaten en çok ereni düşünüyorsundur eminim ama bu işlerde en büyük etken stres, bence testi yap negatif olduğunu görünce stres kalmayacak ve olacaksın bi de şubat 28 çekiyor bunu hesaba kattın mi

Hemde ne bozulma ya cok sinirlerim bozuk esimede kizip duruyorum herseye.
Korunmasiz bir iliski oldumu suhpeli bir durum varmi fatmacim
Yok olmadi ya dikkat ediyoruz ama ne bileyim.

Ay o gunler nasil gecti kimbilie

Ben artık kabullenmiştim ya son akşam anneme falan söylemeyecektim ilk altı ay, plan yapıyordum habire ışte aralarında tam iki ay olacak diye teselli ettim kendimi
Ama karar aldım mart aylarında uzak duracam ya rana da mart ayında oldu mart kedisi gibiyiz valla tirsiyorum bu aydan

Fatmacim emziren annede duzensiz adet ve adet gecikmlerei cok normalmis
Evet oylede benim hep gununde olurdu zaten eren 4bucuk aylikken olmustum ilkini.ama buraya yazinca olmaz dedigimiz seyler oluyoya bende ins.adet olurum.

İnsanin aklina hersey geliyo ya cok sinir bozucu bisey.evet ben gecen ay 11.de olmustum bu ay iki gun gecikmeli 13.de olmam lazimdi ama yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…