2012 kasım bebekleri büyüyor..

Valla ben pek alisamadim buyuk sehre aliskin biri olarak kalabaligi seviyorum burasi cok sakin yasam yeri olarakguzel ama(esine ayip olmasin) yinede ben cok sikiliyorum bu sessizlikten

Valla ben pek alisamadim buyuk sehre aliskin biri olarak kalabaligi seviyorum burasi cok sakin yasam yeri olarakguzel ama(esine ayip olmasin) yinede ben cok sikiliyorum bu sessizlikten

Bence de pek bi özelliği yok ama eşim çok Seviyo işte

Sen nerelisin canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

85 doğumlumusun canım
canım ınsallah uykusu duzene gırer uykusuzlık cok kotu gercekten
ozamn cok sevımlı bı oğlusun var neguzel

Yatıyorum ben kızlar berra uyuyali çok oldu ben de yatıp dinleneyim biraz. Opuldunuz hepiniz

Evet 85 eminim hepinizin bebisleri cok tatlidir ilk bebeklerimiz ilk heycanlarimiz onlarla buyuyoruz uyku falan da sorun degil de hala emiyo kesicm mecburen ama kiyamiyorum minigim benim hala

aprilcm ben mersinliyim ama daha çok ankaralı gibi hissediyorum kendimi:))ıspartada çok çok sevdiğim biarkadaşm vardı..ayy ne gezmştk ya bi piknik alanı vardıbayılmştım oraya adını unuttum da:))

katreinurcmm ohh yorulmşsun ama mis gibi olmuştr heryer....ellerine sağlık

bende tarif defteri yapmaya karar verdm de onlaruı yazıyodum off bitmiyo ya....

ikindin tam ders çalışmaya kaptrmıştım kendimi meryem uyandı yarm kaldı..hazır şimdi uyumuşken bi 10 dk gidip geliyorum:))

canım iyi olmuş ya ben de özelikle minaya birşeyler aldığımda çok mutlu oluyrm osevinince kendime aldığımdan daha mutlu oluyorum :)
Evet canim aynen bende oyle oluyorum.
Ben çok yorgunum temizlik yaptım yatacam şimdi ama her yerim ağrıyor

Eline saglik canim temizlik gibisi yok yat dinlen sen biran once iyi geceler sana.
Karadenizliyim ben canim bu arada sizler nerdesiniz kizlar hangi sehirler var bakalim
Bende bursaliyim ve bursada oturuyorum canim.
Evet 85 eminim hepinizin bebisleri cok tatlidir ilk bebeklerimiz ilk heycanlarimiz onlarla buyuyoruz uyku falan da sorun degil de hala emiyo kesicm mecburen ama kiyamiyorum minigim benim hala

Bende ramazan oncesi biraktiricam canim artik zamani geldi bende kiyamiyorum ama uykularimizi hayatimizi bi duzene koymamiz lazim artik.

Kizlaar bende ufak tefek is yaptim bi duzgun yazamadim buraya simdi cikayimda biraz kitap okuyayim ya sinava cok az kaldi kitap duruyo ay gozlerimede agirlik coktu sormayin yorulmusum bugun herkese iyi geceler opuldunuz.

ıyı geceler canım

ya banada yetistirmkten gbi gelio ama bilemiyorum yinede ama o kadin cocuk biseyler yaptikca öldururum seni falqn dedi
boyle sozlerle yetismis bir cocuk hircin agresif olmasi siddete yonelmesi normal gbi gelio
benim kizim cok sakin kensi halinde birbebektir masallh hic oyuncqkda oynamaz eline ne gecerse girgir kumanda sarj aleti falan bunlara bayilir mutfaktabenle hamur yogurur yardimci olur:) mizmizlanirsa meyve veririm oyalanir temizlik yapariz birlikte oyle yani daha cok eglencem o benim:)
bizede doktor aoc onerdi ister hazir yogurdunu al ister mayala die bize makro yakin bazen gelio bazen elmio die ben hep hazieini aldim cokda sevdik
ama deniycem tekrar kizlarda dio bazen tutmuo die ben sutcuden aldgimda hep tutturdum hazir alip yapinca tutmadi die bidaha yapmamistim
tekrar deniycem
buara rize ye gidiomussunuz ayy anca gordum arada kalmis kacirmisim cnm cayelinde kuzenim var engelli yurtta kalio
rize deyince o geldi aklima dugunumde getirmisti esim ben cok istiom die bidaha gormedik cok oLedim onu cok uzak yaaa
suslu oglunun dger ismi ne annesi:)ayy benim kizm masal oda bayilio aynaya gecip bakmaya bide aynada kensini.oper
ins duzene girer uykuniz yemeginiz burda keciboynuzu pekmezi kullnio arkaaslar iatah icin ise de yario bi dene istersen eczaneden al ama
Ben çok yorgunum temizlik yaptım yatacam şimdi ama her yerim ağrıyor

oohh temislik yapilmis olsun gecer o agri dimiama
yat dinlen cnm grsuruz sonra

esim nobetr yalnizim ee masalda gec kalkio artik sabhlari oyuzden uykum gelmedi
bi bakayim size dedim
ama telden gecmisi okuyup yazana kaar uykum geldi oyun indirmistim kasti iyice
hadi ben kactim kizlar iyi gecler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…