- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.621
canım cevap yazdım görmedin :)Nereye kayboldunuz yaaa gidiyom ben ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım minamla biz iyiyiz siz nasılsınız berracık nasıl?
canım cevap yazdım görmedin :)
Valla ben pek alisamadim buyuk sehre aliskin biri olarak kalabaligi seviyorum burasi cok sakin yasam yeri olarakguzel ama(esine ayip olmasin) yinede ben cok sikiliyorum bu sessizlikten
wavs nasılsın canım uzun zamandır konuşamıyorum seninle ?
Hosbulduk kizlar iyi dilekte bulunan herkese de tesekur ederimcanim sorularina cvp veriyim hemen 29 yasindayim suslu oglumun adi (biz oyle diyoruz) yeni kiyafet giyip aynadan bakmaya bayiliyo uyku probkemimiz hicbitmedigi icin ben ona ayak uydurdum zombi gibi dolasiyoruz evde yemek yemez uyumaz nadil cocuk anlamiyorum ama o benim canim allh sabrini da verir ikinciyle birlikte insallh kafamda huniyle dolasmam bide benim bebis disari cikmak ister ama diger cocuklar yada park icin degil insanlara kendini sevditmeye bayilio gidip herkese gulumsuyo konusmaya calisiyo evde oyuncak falan peksevmiyo arti uogurt yapan arkadaslar ben acik suttenyapiyorum super oluyo kaymakli yogurt oluyo hatta
Biz de iyiyiz canım yorgunum biraz size bakmadan yatamadim geçmişe de bakamadım herkes iyidir inş
Yatıyorum ben kızlar berra uyuyali çok oldu ben de yatıp dinleneyim biraz. Opuldunuz hepiniz
Evet 85 eminim hepinizin bebisleri cok tatlidir ilk bebeklerimiz ilk heycanlarimiz onlarla buyuyoruz uyku falan da sorun degil de hala emiyo kesicm mecburen ama kiyamiyorum minigim benim hala
Evet canim aynen bende oyle oluyorum.canım iyi olmuş ya ben de özelikle minaya birşeyler aldığımda çok mutlu oluyrm osevinince kendime aldığımdan daha mutlu oluyorum :)
Eline saglik canim temizlik gibisi yok yat dinlen sen biran once iyi geceler sana.Ben çok yorgunum temizlik yaptım yatacam şimdi ama her yerim ağrıyor
Bende bursaliyim ve bursada oturuyorum canim.Karadenizliyim ben canim bu arada sizler nerdesiniz kizlar hangi sehirler var bakalim
Evet 85 eminim hepinizin bebisleri cok tatlidir ilk bebeklerimiz ilk heycanlarimiz onlarla buyuyoruz uyku falan da sorun degil de hala emiyo kesicm mecburen ama kiyamiyorum minigim benim hala
Evet canim aynen bende oyle oluyorum.
Eline saglik canim temizlik gibisi yok yat dinlen sen biran once iyi geceler sana.
Bende bursaliyim ve bursada oturuyorum canim.
Bende ramazan oncesi biraktiricam canim artik zamani geldi bende kiyamiyorum ama uykularimizi hayatimizi bi duzene koymamiz lazim artik.
Kizlaar bende ufak tefek is yaptim bi duzgun yazamadim buraya simdi cikayimda biraz kitap okuyayim ya sinava cok az kaldi kitap duruyo ay gozlerimede agirlik coktu sormayin yorulmusum bugun herkese iyi geceler opuldunuz.
ya banada yetistirmkten gbi gelio ama bilemiyorum yinede ama o kadin cocuk biseyler yaptikca öldururum seni falqn dediBugunde ikinci bebislerden konusulmus hadi hayirlisi bakalim ama tabi herkes burda buyutucek ikincileride yok oyle baska topiklere kacmak.ama varya ikincilerde cogumuzun ayni zamanda olur bak gorursunuz.
Reces canim sevindim yardimci gelicekmis sana ins.gonlune gore biri olurda sende artik rahatlarsin bide temizlikle ugrasmak zorunda kalmassin.
Aysegul masallah masala ya gercekten bazi cocuklar cok hircin denk geliyo goruyorum arada ama yanlismi yetistiriliyolar yoksa cocuklarmi oyle kesin bisey diyemem ama bence yetistirmeden oyle oluyo cunku cocuklar hamur gibi ne sekil verirsen oyle oluyolar agac yasken egilir sonucta bilemiyorum kimsenin gunahinida almak istemem ama benim tespitim oyle.
benim kizim cok sakin kensi halinde birbebektir masallh hic oyuncqkda oynamaz eline ne gecerse girgir kumanda sarj aleti falan bunlara bayilir mutfaktabenle hamur yogurur yardimci olur:) mizmizlanirsa meyve veririm oyalanir temizlik yapariz birlikte oyle yani daha cok eglencem o benim:)Kizlar meraba ven geldimispartadayim oglusum kasim dogumlu ikinci de insallh oyle olucak hic planlamamistim ama kismet sizin bebisler nasil ve nasil zaman geciriyorsunyz merak ediyorum ben evdeyim calismiyorum ama yinede yetemiyorum evde cok sikilio nasil oynatsam gezdirsem yetmiyo siz neler yapiosunuz en buyuk derdimiz bu
bizede doktor aoc onerdi ister hazir yogurdunu al ister mayala die bize makro yakin bazen gelio bazen elmio die ben hep hazieini aldim cokda sevdikcanım hanımlara para yük gibi geliyo heralde aarcadıkça rahatlıyor :)
hoşgeldin canım malum artık hızlarına yeişilmiyor ben de kızım enerjisini atamıyor diye 1 saat anaokulunun oyun saatine götürmeyi planlayıp vazgeçmiştim artık havalar ısınsın ergün park:)
canım bu iyi fikir gerçekten benim de içim yana yana döktüklerim oldu gerçi ben hep kavanoz mama miktarınca mayaladım taze olsun diye az ama üzüldüm tutmadığında..
ayşegül canım ben AOÇ sütü ile AOÇ yoğurdundan mayalıyorum tutuyor ve lezzetli de oluyor...
suslu oglunun dger ismi ne annesi:)ayy benim kizm masal oda bayilio aynaya gecip bakmaya bide aynada kensini.operHosbulduk kizlar iyi dilekte bulunan herkese de tesekur ederimcanim sorularina cvp veriyim hemen 29 yasindayim suslu oglumun adi (biz oyle diyoruz) yeni kiyafet giyip aynadan bakmaya bayiliyo uyku probkemimiz hicbitmedigi icin ben ona ayak uydurdum zombi gibi dolasiyoruz evde yemek yemez uyumaz nadil cocuk anlamiyorum ama o benim canim allh sabrini da verir ikinciyle birlikte insallh kafamda huniyle dolasmam bide benim bebis disari cikmak ister ama diger cocuklar yada park icin degil insanlara kendini sevditmeye bayilio gidip herkese gulumsuyo konusmaya calisiyo evde oyuncak falan peksevmiyo arti uogurt yapan arkadaslar ben acik suttenyapiyorum super oluyo kaymakli yogurt oluyo hatta
oohh temislik yapilmis olsun gecer o agri dimiamaBen çok yorgunum temizlik yaptım yatacam şimdi ama her yerim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?