- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.641
Bu arada rana nasil
cnm 15 günde bir gelecek ama cam,kapı,dolap,halılar aklına ne gelirse silecek
böylelikle bana normal temizlik kalacak
haftada 2 gün değil her hafta almaya maddi açıdan gücüm yetmez cnm
keşke öyle bi imkanım olsa
o zaman işim çok kolay olur
eşim kadının başında kv dursun diyor ama kv de her işe karışırsa kadın evden kaçar resmen
bilmiyorum nasıl olacak
bir de kadın bizim bankadan 4 şube müdürünün evine gidiyor temizliğe
onlar memnun olduğu için ben de almış olacağım.
tüm gün 100 tl ye gelecek
pahalı mı sizce?
bana uygun gibi geldi çünkü ankarada yarım gün 100 tl istiyorlardı
bu arada bizim paşamız tam cumhuriyet çocuğu oldu
29 ekim Cumhuriyet bayramında doğdu,
18 mart Çanakkale zaferinde yürüdü
iyi geceler kızlar, herkes mışıl mışıl uyuyordur inşallah bebişleriyle,
ben bu gecede nöbetteyim Kaan yine kustu 2 saat önce , hiç birşeyde yemedi tüm gün aç aç uyudu yavrum
sadece su içiyorishal hala devam ediyor ve malesef aşırı pişik oldu üstüne, altını açtığımı anladığı an ağlamaya başlıyor kendini öyle bir sıkıyor ki
akşam o kadar kötü oldum ki o ağlıyor bende onunla ağlıyorum,
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah
2012kasim annesiyim ve simdi yeni hamileyim kismetse 2014 kasim annesi de olucam
Bizde bugun gittik carrefour avmye dun yazmistimya buraya araba tamir olsun esim alsin erene ayakkabi alalim falan diye iste araba olmus gittik carrefoura once lcw.den erene ayakkabi aldik neyseki begendigim gibi bulduk ordan carrefouru gezdik ihtiyaclari aldik erense bebek arabasinda oturdu durdu rahatca alicaklarimi aldim ayy bisey diyimmi bu ay arabaya cok masraf yaptik maasin cogu gitti bide bugun alisveris yapinca iyice azcik bisey kaldi ama biz kadinlar iste alisveris yapinca mutlu oluyoruz bende rahatlamis hissediyorum kendimi ya ne komik.
Kizlar meraba ven geldimispartadayim oglusum kasim dogumlu ikinci de insallh oyle olucak hic planlamamistim ama kismet sizin bebisler nasil ve nasil zaman geciriyorsunyz merak ediyorum ben evdeyim calismiyorum ama yinede yetemiyorum evde cok sikilio nasil oynatsam gezdirsem yetmiyo siz neler yapiosunuz en buyuk derdimiz bu
Canım yoğurt tutmayinca dökme kaynat o.sütü böyle kesik.kesik oliyor sonrada suz içine de az tuz koy al sana taze lor çok lezzetli oluyor
güle güle giysin ayakkabısını eren
alışveriş biz.kadınların en.büyük.tutkusu ya
Hosgeldin canım Rabbim evladini sağlıkla kucağına almayı.nasip etsin valla bizdede var aynı.sorun ya berabrr oynamaz.yada kanepede yanımda kucağında oturacak
Ne.yapsam oyalayamiyorum bende.evdeki oyuncaklarindan sıkıldı.sanirim
ben hıc tas gıbı yapamamıstım valla
sen tutturmusun neguzel
kısın tutmuyosa dedğın gıbıdır canım
Hosbulduk kizlar iyi dilekte bulunan herkese de tesekur ederimcanim sorularina cvp veriyim hemen 29 yasindayim suslu oglumun adi (biz oyle diyoruz) yeni kiyafet giyip aynadan bakmaya bayiliyo uyku probkemimiz hicbitmedigi icin ben ona ayak uydurdum zombi gibi dolasiyoruz evde yemek yemez uyumaz nadil cocuk anlamiyorum ama o benim canim allh sabrini da verir ikinciyle birlikte insallh kafamda huniyle dolasmam bide benim bebis disari cikmak ister ama diger cocuklar yada park icin degil insanlara kendini sevditmeye bayilio gidip herkese gulumsuyo konusmaya calisiyo evde oyuncak falan peksevmiyo arti uogurt yapan arkadaslar ben acik suttenyapiyorum super oluyo kaymakli yogurt oluyo hatta
Oyun gurubu aradim bulamadim krese dedim cok kucuk dediler zaten kucuk sehir pek bi alternatif yok bendede pek komsu yok park bahce avm idare edicm artik
Ben çok yorgunum temizlik yaptım yatacam şimdi ama her yerim ağrıyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet 85 eminim hepinizin bebisleri cok tatlidir ilk bebeklerimiz ilk heycanlarimiz onlarla buyuyoruz uyku falan da sorun degil de hala emiyo kesicm mecburen ama kiyamiyorum minigim benim hala
iyi geceler kızlar, herkes mışıl mışıl uyuyordur inşallah bebişleriyle,
ben bu gecede nöbetteyim Kaan yine kustu 2 saat önce , hiç birşeyde yemedi tüm gün aç aç uyudu yavrum
sadece su içiyorishal hala devam ediyor ve malesef aşırı pişik oldu üstüne, altını açtığımı anladığı an ağlamaya başlıyor kendini öyle bir sıkıyor ki
akşam o kadar kötü oldum ki o ağlıyor bende onunla ağlıyorum,
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah
Günaydın kızlar.
April hoşgeldin. Benim eşim de Ispartalı .
Nur temizliği n hayırlı olsun.
Fatma cnm eren yeni ayakkabılarını Güle güle giysin.
Gülcan kaan nasıl oldu?
Aklımda bunlar kalmış. Unuttuğum varsa affola
Rana öksürük hafifledi canım dün yolda ışe giderken yazıp çıkıverdim ondan devamı gelmedi k,bakma
Herkese günaydın.
Biraz canım sıkkın benim 4marttan beri süt iznim yok tam gün çalışıyorum burda da hava çok güzel olduğu için ranayi öğleden sonraları bakıcıya götürüyoruz dün yine götürdük akşam almaya gittiğimizde rana bugün hiç uyumadi uyutamadim öğleden önce de iki saat uyuduğu içn uyumadi dedi neyse eve gittik ve gider gitmez rana uyumak istedi saç altı olmuş ranayi uyutsam kaçta kalkar bi daha yatar mi oyalayayim dedim evde baba da yok saat dokuza kadar resmen canım çıktı yapmadığı eziyet kalmadı çocuğumla hasret bile gideremiyorum ya çok kötü neyse akşam dokuzda yattı ama gece kaç kere kalktı saymadım daha ben yatmadan üç kere kalktı zaten sabah da altı buçukta kalktı şimdi ayağmda sallıyorum düzen alt üst bakıcıya kızgınim. Uyutamadim ne demek ya sizde uyumuyorsa gel biz de uyut demi okul tatildi dün burda kızı falan olunca uyumamiştir rana eminim çok canım sıkkın bu yorgunlukla ışe gidecem ve sabah bakıcıyi görmek falan da istemiyorum bilmiyorum belki Suçu yok kadınının ama elimde değil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oy kuzum kıyamam ona yaainşallah iyileşir en kısa zamanda kuzum
ranacık annesini üzmüşmü napsın annesi düzenleri bozunca şaşıyorlar uyku falan kalmıyo
yeni katılan arkadaş süslü oğlun ve yeni bebişinle hoşgeldin aramıza
kızlar tek tek yazamıyorum kusura bakmayın hepinize günaydın
ooh süpermiş güzel uyumanıza çok sevindim erdem paşanın da keyfi yerindeydi onunla oynamak için erkenden kalktım oynaştık gülüştük öyle geldim işe güzeldi :)merhaba aramıza hoşgeldiniz..
ohhh rahatlamışsındır cnm
para harcamak iyidir ama bide ödemesi olmasa pöfff
cnm kıreş için çok erken evet oyun gurubunada bi arkadaşımız götürdü anlattıklarından sonra bende vazgeçtim belki 2. bebiş olunca bi kıreşe vere bilirsin yarımgün:
yada yardımcı olacak biri varsa anne kv gibi onada gerek yok..
aynen katılıyorum bende lor yapıyorum hattta geçendede yaptım süper oldu sonra nile lorlu yumurta yapıyorum alsana sabah kavaltısı.ç.
bende sütü kendim alıp mayalıyorum
kızlar yoordun koyu olması için.
bi püf nokta daha yoğurdu
mayaladınız kapağını kapamadan önce bi havlu kağıt koyun üzerini kapatıp yoğurdu sarın havlu onun suyunu çekiyo..
benim kızımda yabancı falan hiç farketmez herkese gidiyo..
aynen öyle..
offf o temizlik banada lazımyaaa:
zaten artık kesmen lazım onun emdiği sütün hiç biözelliği yok diye biliyorum ben:
oyy kıyamam
aman cnm gerçi sen bilrsin ama sakın ıslak mendille silme herdefasında yıka
bide helin isal için aptamilin isal mamasıvar orda varmıdır bilmiyorum ama çok iyi geliyo anında kesiyo cnm:
bi bak istersen..
günaydın cnm.
bende kızıyorum çoğu zaman ama ne yapalım kendimiz bakamadığımız için hiç bişey istediğimiz gibi olmuyo cnm:
günaydın cnm nasıl erdem poaşam sen nasılsın?
kızlar günaydın..
AY BİZ ÇOK GÜZEL UYUDUK KIZIMLA AKŞAM BABA YATAK ODASINDA KALDI BİZ SALONDA UYUDUK..
MALUM BABA HASTA..
Günaydın kızlar
gülden ohh ne güzel uyumussunuz ya bugün rahatsın
herkese günaydın kızlarrr... nasılsınız... biz iyiyiz çok şükür... güzel güzel uyuduk oynaştık koklaştık babaannemizi halamıza bıraktık ananemize gittik sonra ben işe geldim... aramıza yeni bi arkadaş katılmış aprill hoşgeldin cnm allah bebişini sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin inş. topiğimizin 2. hamişide gelmiş oldu. bakalım 3. kim olcak:) buuarada ismini sölemedin mi ben mi kaçırdım bilemiyorum. süslü oğluşunun adı ne:)
betül cnm ne yağtın pasta yapabbildin mi? güldenim çok geçmiş olsun eşine inş. size geçmez. ay bi sürü şey vardı aklımda hepsini unuttum. birazdan dönüş yaparım öpüldünüz....
Oyle canim once saglik sukretmek lazim bunada sukur.
Evet canim napalim biraz daha zaman gecsin belki hastaneye gideriz doktorumuza.
Bizimkide tam babaci oldu ya.oo beyzeya bisikletmi alicaniz hadi bakalim gule gule kullanir ins.nidayada artik yaza kucuklerden alirsiniz oda ister simdi.
Sukur canim sagligimiz yerinde hersey yolunda.
İns.dikkat etmeye calisicam canim zor olucak ama eren cok kucakci degilde yinede insan surekli aliyo kucagina iste anneyiz.
yok daha yapmadım canım ama dün kedi diline baktım azıcık gözüküyo ve pahalı geldi bana alternatif birşeyde deneyebilirim
hangi markanınkini almıştın yasmin ben migrosta buldum oda yabancı bir firma idi
bikez denedim tutturamadim acaba bunlardan olmuomu die bidaha denemedim doktorda ataturk orman ciftliginin kini kullan deyince onu kullndim ev tipi yogurt cam kasede olan dedi onu.kullndim tafi ayni benim yaptigim gbi oluo icime sinmisti
ama tabiki kendim.yapmak isterim hangi.marka gunluk sutten yapion canim onu alip tekrar deneyeyim
yukardda yazdigim gbi canim denwdim tutmayinca bidaha yapmmastim sen.hangi marka kullnion gunluk sutu turkiyede var olan biseyse bide onla deneyeyim
aldinizmi.bisiklet nida da ister artik :)
kesin ondandir sekerim :)
ins canim ben.univ giderken harclik olsun die gidiodum ev temizligine suandada biliorum fiyatlar oyle cnm uygun yani daha azi da olmaz yazik olur tum gun sonucta derin temizlik bide oyuzden normal canim fiyati
cok iyi olur defneye sana vakit kalir
oncelikle gecmis olsun tekrardan ins bian once iylesir cok sevindin yurumesine de ayy hayirli olsun
iste boyle birgunde yurunur demistir cocuk bugunu beklemis annesi sende nie uzuldunki:)
masallhh onaaa
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
cnm yanlış hatırlamıosam a101 de 3.5 tl filandı. sen bilirsin tabi. bak yalancı tavuk göğsünüde önerebilrim evdeki malzemelerle yapılabilecek lezzetli bir tatlı üstüne çikolata sosu almam gerek o da bimde filan var 2.5 tl filan cnm:) tercih senin betülm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?