2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bu saate herkes gitti tabi
Isimi bitirdim bu seferde nette sorun vardi herhal sayfa acilmadi kac dak
Gecmiste yapamadim benimde yatma saatim geldi yarin bakarim ins
Herkese iyi geceler

iyi geceler kızlar, herkes mışıl mışıl uyuyordur inşallah bebişleriyle,
ben bu gecede nöbetteyim Kaan yine kustu 2 saat önce , hiç birşeyde yemedi tüm gün aç aç uyudu yavrum
sadece su içiyor ishal hala devam ediyor ve malesef aşırı pişik oldu üstüne, altını açtığımı anladığı an ağlamaya başlıyor kendini öyle bir sıkıyor ki
akşam o kadar kötü oldum ki o ağlıyor bende onunla ağlıyorum,
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah

Günaydın kızlar.
April hoşgeldin. Benim eşim de Ispartalı .
Nur temizliği n hayırlı olsun.
Fatma cnm eren yeni ayakkabılarını Güle güle giysin.
Gülcan kaan nasıl oldu?
Aklımda bunlar kalmış. Unuttuğum varsa affola

Bu arada rana nasil

Rana öksürük hafifledi canım dün yolda ışe giderken yazıp çıkıverdim ondan devamı gelmedi k,bakma
Herkese günaydın.
Biraz canım sıkkın benim 4marttan beri süt iznim yok tam gün çalışıyorum burda da hava çok güzel olduğu için ranayi öğleden sonraları bakıcıya götürüyoruz dün yine götürdük akşam almaya gittiğimizde rana bugün hiç uyumadi uyutamadim öğleden önce de iki saat uyuduğu içn uyumadi dedi neyse eve gittik ve gider gitmez rana uyumak istedi saç altı olmuş ranayi uyutsam kaçta kalkar bi daha yatar mi oyalayayim dedim evde baba da yok saat dokuza kadar resmen canım çıktı yapmadığı eziyet kalmadı çocuğumla hasret bile gideremiyorum ya çok kötü neyse akşam dokuzda yattı ama gece kaç kere kalktı saymadım daha ben yatmadan üç kere kalktı zaten sabah da altı buçukta kalktı şimdi ayağmda sallıyorum düzen alt üst bakıcıya kızgınim. Uyutamadim ne demek ya sizde uyumuyorsa gel biz de uyut demi okul tatildi dün burda kızı falan olunca uyumamiştir rana eminim çok canım sıkkın bu yorgunlukla ışe gidecem ve sabah bakıcıyi görmek falan da istemiyorum bilmiyorum belki Suçu yok kadınının ama elimde değil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

.100tl dip köşe için çok uygun canım inşallah istediğin gibi olur

bu arada bizim paşamız tam cumhuriyet çocuğu oldu
29 ekim Cumhuriyet bayramında doğdu,
18 mart Çanakkale zaferinde yürüdü

Hevin çok geçmiş olsun rabbim beterinden saklasin ilaçla geçecek inşallah
Yürümesine çok sevindim durdurabilene aşk olsun artık

oy kuzum kıyamam ona yaa inşallah iyileşir en kısa zamanda kuzum

ranacık annesini üzmüşmü napsın annesi düzenleri bozunca şaşıyorlar uyku falan kalmıyo

yeni katılan arkadaş süslü oğlun ve yeni bebişinle hoşgeldin aramıza

kızlar tek tek yazamıyorum kusura bakmayın hepinize günaydın

2012kasim annesiyim ve simdi yeni hamileyim kismetse 2014 kasim annesi de olucam

merhaba aramıza hoşgeldiniz..

ohhh rahatlamışsındır cnm
para harcamak iyidir ama bide ödemesi olmasa pöfff

cnm kıreş için çok erken evet oyun gurubunada bi arkadaşımız götürdü anlattıklarından sonra bende vazgeçtim belki 2. bebiş olunca bi kıreşe vere bilirsin yarımgün:

yada yardımcı olacak biri varsa anne kv gibi onada gerek yok..

aynen katılıyorum bende lor yapıyorum hattta geçendede yaptım süper oldu sonra nile lorlu yumurta yapıyorum alsana sabah kavaltısı.ç.

ben hıc tas gıbı yapamamıstım valla
sen tutturmusun neguzel
kısın tutmuyosa dedğın gıbıdır canım

bende sütü kendim alıp mayalıyorum
kızlar yoordun koyu olması için.
bi püf nokta daha yoğurdu
mayaladınız kapağını kapamadan önce bi havlu kağıt koyun üzerini kapatıp yoğurdu sarın havlu onun suyunu çekiyo..

benim kızımda yabancı falan hiç farketmez herkese gidiyo..

Oyun gurubu aradim bulamadim krese dedim cok kucuk dediler zaten kucuk sehir pek bi alternatif yok bendede pek komsu yok park bahce avm idare edicm artik

aynen öyle..

Ben çok yorgunum temizlik yaptım yatacam şimdi ama her yerim ağrıyor

offf o temizlik banada lazımyaaa:

Evet 85 eminim hepinizin bebisleri cok tatlidir ilk bebeklerimiz ilk heycanlarimiz onlarla buyuyoruz uyku falan da sorun degil de hala emiyo kesicm mecburen ama kiyamiyorum minigim benim hala

zaten artık kesmen lazım onun emdiği sütün hiç biözelliği yok diye biliyorum ben:

oyy kıyamam
aman cnm gerçi sen bilrsin ama sakın ıslak mendille silme herdefasında yıka
bide helin isal için aptamilin isal mamasıvar orda varmıdır bilmiyorum ama çok iyi geliyo anında kesiyo cnm:
bi bak istersen..

günaydın cnm.

bende kızıyorum çoğu zaman ama ne yapalım kendimiz bakamadığımız için hiç bişey istediğimiz gibi olmuyo cnm:

günaydın cnm nasıl erdem poaşam sen nasılsın?

kızlar günaydın..
AY BİZ ÇOK GÜZEL UYUDUK KIZIMLA AKŞAM BABA YATAK ODASINDA KALDI BİZ SALONDA UYUDUK..

MALUM BABA HASTA..

ooh süpermiş güzel uyumanıza çok sevindim erdem paşanın da keyfi yerindeydi onunla oynamak için erkenden kalktım oynaştık gülüştük öyle geldim işe güzeldi :)

herkese günaydın kızlarrr... nasılsınız... biz iyiyiz çok şükür... güzel güzel uyuduk oynaştık koklaştık babaannemizi halamıza bıraktık ananemize gittik sonra ben işe geldim... aramıza yeni bi arkadaş katılmış aprill hoşgeldin cnm allah bebişini sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin inş. topiğimizin 2. hamişide gelmiş oldu. bakalım 3. kim olcak:) buuarada ismini sölemedin mi ben mi kaçırdım bilemiyorum. süslü oğluşunun adı ne:)
betül cnm ne yağtın pasta yapabbildin mi? güldenim çok geçmiş olsun eşine inş. size geçmez. ay bi sürü şey vardı aklımda hepsini unuttum. birazdan dönüş yaparım öpüldünüz....

Gunaydin kizlar mutlu gunler

Hevin cok gecmis olsun cnm bizim dis cikarken öyle pisik olmustu ins uzun surmez
Vee kaan yuruyor masallah annesi cok sevindim bi iyilessin artik kimse tutamaz kaani

Betul erdem de aynisini sana yapacak ins uzulme cnm bi anda oluyo zaten

Funda temizlik isine senin adina sevindim cnm biraz yukun hafifler en azindan

Fatma oh ne guzel gezilmis eren gule gule giysin ayakkabilarini
Alisveris konusunda butun bayanlar hemfikiriz sanirim terapi gibi geliyo

Ozcanan rana nin duzeni degismis kuzumun napsin cocuklardan uyumamistir
Ins bugun sikinti olmaz

Son düzenleme:

yok daha yapmadım canım ama dün kedi diline baktım azıcık gözüküyo ve pahalı geldi bana alternatif birşeyde deneyebilirim

Evet cnm ya bugunlerde tam baba asigi babamizinda degme keyfine:)

Bisiklet bakmaya gittik alip geldik beyza cok begendi ustunden inmek istemedi hello kitti li olunca:)
Nidaya da aldik uc tekerlilerden beyzaninkini görunce rahat vermiycegini dusunduk cunku bugunlerde beyzanin yeni bi esyasini gordugu an aliyo ve kaciyo alamazsa agliyo:)

hangi markanınkini almıştın yasmin ben migrosta buldum oda yabancı bir firma idi

yok daha yapmadım canım ama dün kedi diline baktım azıcık gözüküyo ve pahalı geldi bana alternatif birşeyde deneyebilirim

cnm yanlış hatırlamıosam a101 de 3.5 tl filandı. sen bilirsin tabi. bak yalancı tavuk göğsünüde önerebilrim evdeki malzemelerle yapılabilecek lezzetli bir tatlı üstüne çikolata sosu almam gerek o da bimde filan var 2.5 tl filan cnm:) tercih senin betülm

hangi markanınkini almıştın yasmin ben migrosta buldum oda yabancı bir firma idi

cnm ben migrostan alışveriş yapmıyorum o nedenle bilemiyorum ben a101 den alıyorum kedi dilini dediğim gibi fiyatlarda. zaten tek pakaetini iççinden iki paket çıkıo bi paketi alt sıraya diğeri de üst sıaraya oluyo 9 kişiye filan yetio rahat rahat. creme olenin de paketi 2.75 filandı sanırım ondan 2 paket alıosun ancak yetio. 4 bardak sütle yapılıo ikiis toplam. daha doğrusu creme olenin arkasında 2,5 bardak süt dio ben 2 şer bardak kullandım daha kıvamlı oluo.

Cnm ben butun markalardan yapiyorum tutuyo yalniz tam yagli olsun
Guldenin puf noktada iyiymis:) bu sefer tutturursun zaten bu kadar konusmaya

Bisiklet alindi:)
Istiycekti o kesin:)

7.5 tl idi paketi kuzum öyle olunca çok pahalı geldi 3.5 falansa öğlen bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…