- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.661
merhaba aramıza hoşgeldiniz..
ohhh rahatlamışsındır cnm
para harcamak iyidir ama bide ödemesi olmasa pöfff
cnm kıreş için çok erken evet oyun gurubunada bi arkadaşımız götürdü anlattıklarından sonra bende vazgeçtim belki 2. bebiş olunca bi kıreşe vere bilirsin yarımgün:
yada yardımcı olacak biri varsa anne kv gibi onada gerek yok..
aynen katılıyorum bende lor yapıyorum hattta geçendede yaptım süper oldu sonra nile lorlu yumurta yapıyorum alsana sabah kavaltısı.ç.
bende sütü kendim alıp mayalıyorum
kızlar yoordun koyu olması için.
bi püf nokta daha yoğurdu
mayaladınız kapağını kapamadan önce bi havlu kağıt koyun üzerini kapatıp yoğurdu sarın havlu onun suyunu çekiyo..
benim kızımda yabancı falan hiç farketmez herkese gidiyo..
aynen öyle..
offf o temizlik banada lazımyaaa:
zaten artık kesmen lazım onun emdiği sütün hiç biözelliği yok diye biliyorum ben:
oyy kıyamam
aman cnm gerçi sen bilrsin ama sakın ıslak mendille silme herdefasında yıka
bide helin isal için aptamilin isal mamasıvar orda varmıdır bilmiyorum ama çok iyi geliyo anında kesiyo cnm:
bi bak istersen..
günaydın cnm.
bende kızıyorum çoğu zaman ama ne yapalım kendimiz bakamadığımız için hiç bişey istediğimiz gibi olmuyo cnm:
günaydın cnm nasıl erdem poaşam sen nasılsın?
kızlar günaydın..
AY BİZ ÇOK GÜZEL UYUDUK KIZIMLA AKŞAM BABA YATAK ODASINDA KALDI BİZ SALONDA UYUDUK..
MALUM BABA HASTA..
7.5 tl idi paketi kuzum öyle olunca çok pahalı geldi 3.5 falansa öğlen bakarım
Yasmin hazir tatli muhabbeti konusuluyorken sorayim
Irmikli tatlin varya kakaolu piknik biskuviyi bulamadim ben burda normal biskuviden olurmuki?
Ama onun özelligi o biskuvi sanirim
cnm ben piknik bisküvi bulamadığımda yine etinin koyu kahve bi büsküvisi var burçak gibi ama burçak değilll... o da aynı oluo. sert bi büsküvi olmalı çünkü en üste kırıp süzgeçten geçiriyorsun ya böyle tane tane süzgeçten geçmeli. eğer öyle bi büsküvi biliosan o da olur. pötibör olmuo mesela umuşak kalıo.
bende sana bişey sorayı nida bisiklete binio mu 3 tekerlekli mi aldınız ay erken değil mi ki:)
Pötibör olmaz diyosun yani o ayarda baska biskuvi bakayim o zaman
Bulmam lazim cunku bu tatliyi cok yapasim var:)
Pedala daha ayagi yetismiyokiama arkada benim surebilecegim bi kolu var gezmeye markete falan gidilebilir
Bisikletin etrafinda koruyucu kollari var kemeri falanda var baya guvenli yani:)
Kendi surebilecegi zaman butun fazlaliklar cikiyo uc teker bisiklet kaliyo geriye
ooh süpermiş güzel uyumanıza çok sevindim erdem paşanın da keyfi yerindeydi onunla oynamak için erkenden kalktım oynaştık gülüştük öyle geldim işe güzeldi :)
Günaydın kızlar
gülden ohh ne güzel uyumussunuz ya bugün rahatsın
herkese günaydın kızlarrr... nasılsınız... biz iyiyiz çok şükür... güzel güzel uyuduk oynaştık koklaştık babaannemizi halamıza bıraktık ananemize gittik sonra ben işe geldim... aramıza yeni bi arkadaş katılmış aprill hoşgeldin cnm allah bebişini sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin inş. topiğimizin 2. hamişide gelmiş oldu. bakalım 3. kim olcak:) buuarada ismini sölemedin mi ben mi kaçırdım bilemiyorum. süslü oğluşunun adı ne:)
betül cnm ne yağtın pasta yapabbildin mi? güldenim çok geçmiş olsun eşine inş. size geçmez. ay bi sürü şey vardı aklımda hepsini unuttum. birazdan dönüş yaparım öpüldünüz....
Gunaydin kizlar mutlu gunler
Hevin cok gecmis olsun cnm bizim dis cikarken öyle pisik olmustu ins uzun surmez
Vee kaan yuruyormasallah annesi cok sevindim bi iyilessin artik kimse tutamaz kaani
Betul erdem de aynisini sana yapacak ins uzulme cnm bi anda oluyo zaten
Funda temizlik isine senin adina sevindim cnm biraz yukun hafifler en azindan
Fatma oh ne guzel gezilmis eren gule gule giysin ayakkabilarini
Alisveris konusunda butun bayanlar hemfikiriz sanirimterapi gibi geliyo
Ozcanan rana nin duzeni degismis kuzumun napsin cocuklardan uyumamistir
Ins bugun sikinti olmaz
cnm ben migrostan alışveriş yapmıyorum o nedenle bilemiyorum ben a101 den alıyorum kedi dilini dediğim gibi fiyatlarda. zaten tek pakaetini iççinden iki paket çıkıo bi paketi alt sıraya diğeri de üst sıaraya oluyo 9 kişiye filan yetio rahat rahat. creme olenin de paketi 2.75 filandı sanırım ondan 2 paket alıosun ancak yetio. 4 bardak sütle yapılıo ikiis toplam. daha doğrusu creme olenin arkasında 2,5 bardak süt dio ben 2 şer bardak kullandım daha kıvamlı oluo.
Cnm ben butun markalardan yapiyorum tutuyo yalniz tam yagli olsun
Guldenin puf noktada iyiymis:) bu sefer tutturursun zaten bu kadar konusmaya
Bisiklet alindi:)
Istiycekti o kesin:)
7.5 tl idi paketi kuzum öyle olunca çok pahalı geldi 3.5 falansa öğlen bakarım
Oh ne guzel cnm ana kiz uykunuzu almissiniz:)
Babanizda iyilesir ins biran önce..
yok tatlım tatlının tamamı nerdeyse o fiyata ancak gelio haklısın. yakınlarda bi yerde a101 varsa bak istersen. yada dediğim gibi yalancı tavuk göğsünü deneyebilirsin istek alan bi tatlımdır kendileri...:)
cnm ben piknik bisküvi bulamadığımda yine etinin koyu kahve bi büsküvisi var burçak gibi ama burçak değilll... o da aynı oluo. sert bi büsküvi olmalı çünkü en üste kırıp süzgeçten geçiriyorsun ya böyle tane tane süzgeçten geçmeli. eğer öyle bi büsküvi biliosan o da olur. pötibör olmuo mesela umuşak kalıo.
bende sana bişey sorayı nida bisiklete binio mu 3 tekerlekli mi aldınız ay erken değil mi ki:)
Pötibör olmaz diyosun yani o ayarda baska biskuvi bakayim o zaman
Bulmam lazim cunku bu tatliyi cok yapasim var:)
Pedala daha ayagi yetismiyokiama arkada benim surebilecegim bi kolu var gezmeye markete falan gidilebilir
Bisikletin etrafinda koruyucu kollari var kemeri falanda var baya guvenli yani:)
Kendi surebilecegi zaman butun fazlaliklar cikiyo uc teker bisiklet kaliyo geriye
Bu saatte burada ben:)
Aras i emzirmeye kalktim hemen buraya baktim cok sukur aculmis
dunden beri neler gecti kafamdan
bir gundesizleri.kk yi cok ozledim.iyiki varsik kk
ben uyumaya geri doner:)
Herkeze kocaman gunaydin
sizleri seviyorum
Bu saatte burada ben:)
Herkeze kocaman gunaydin
sizleri seviyorum
dimi..heyyy nereye kaçıosun günaydınnn.ayyy evet bende meraktaydım çok şükür açılmış
herkese günaydın kızlarrrrr.... hepinizi seviyorummm kk nın bi gün bile olmayışı tuhaf geldiiii....
oy oy oy songül hanımada bak seen :)uyu bakalımBu saatte burada ben:)
Herkeze kocaman gunaydin
sizleri seviyorum
ooooo inşallah olmassınız umca varsa başla canım sende iç nilede içirgünaydın cnm sormaya bende gelir gelmez burayı açtım:
özlendiniz evet iyiki varsın kk:
kızllar herkese günnaydın umarım keyifler iyidir:
biz sanki hasta oluyoruz nille ikimiz akşam nil bayağı hapşurdu benimde burnum tıkandı hafiften buazım acıyo pöf ya hasta olmak istemiyorummm:
günaydın bal böcüğü nasıheyyy nereye kaçıosun günaydınnn.ayyy evet bende meraktaydım çok şükür açılmış
herkese günaydın kızlarrrrr.... hepinizi seviyorummm kk nın bi gün bile olmayışı tuhaf geldiiii....
dimi..
nasılsın bakalım zeynebim nasıl..
günaydın cnm kk olmayınca ollmuyo..
Canım günaydın elife aylar önce almıştık bisiklet oturup kalkıyordu şimdi ayakları pedala uzanmasada yere koyarak ittiriyor kendini bizimki üç tekerlekli ama öyle korunaklı falan değil evde biniyor zaten kendi biniyor bazen inerken düşüyor öyle öyle alıştıcnm ben piknik bisküvi bulamadığımda yine etinin koyu kahve bi büsküvisi var burçak gibi ama burçak değilll... o da aynı oluo. sert bi büsküvi olmalı çünkü en üste kırıp süzgeçten geçiriyorsun ya böyle tane tane süzgeçten geçmeli. eğer öyle bi büsküvi biliosan o da olur. pötibör olmuo mesela umuşak kalıo.
Günaydın canım geçmiş olsun nilime de sana da ins hasta olmazsınızgünaydın cnm sormaya bende gelir gelmez burayı açtım:
özlendiniz evet iyiki varsın kk:
kızllar herkese günnaydın umarım keyifler iyidir:
biz sanki hasta oluyoruz nille ikimiz akşam nil bayağı hapşurdu benimde burnum tıkandı hafiften buazım acıyo pöf ya hasta olmak istemiyorummm:
Evet ya bütün gün bocaladim bende ne kadar çok alismisim burayada sizlere de aman burası kapanmasinheyyy nereye kaçıosun günaydınnn.ayyy evet bende meraktaydım çok şükür açılmış
oy oy oy songül hanımada bak seen :)uyu bakalım
ooooo inşallah olmassınız umca varsa başla canım sende iç nilede içir
günaydın bal böcüğü nası
olmadı valla:)
günaydın kızlar erdem paşa dün gece uyumadı doğru dürüst sabah keyfi yerindeydi ama baba da bende perttim :)bide bugün miting var curda yağpmur yolları kapamışlar of berbaet bi sabah :)
dimi..
nasılsın bakalım zeynebim nasıl..
günaydın cnm kk olmayınca ollmuyo..
günaydın bal böcüğü nası
günaydın kızlar erdem paşa dün gece uyumadı doğru dürüst sabah keyfi yerindeydi ama baba da bende perttim :)bide bugün miting var curda yağpmur yolları kapamışlar of berbaet bi sabah :)
Günaydın herkesee keyifler nasıl
Bizim iyi şükür dün bi giremedim kk ya sinir oldum resmen neyse bugün girebildim şükür
Canım günaydın elife aylar önce almıştık bisiklet oturup kalkıyordu şimdi ayakları pedala uzanmasada yere koyarak ittiriyor kendini bizimki üç tekerlekli ama öyle korunaklı falan değil evde biniyor zaten kendi biniyor bazen inerken düşüyor öyle öyle alıştı
Günaydın canım geçmiş olsun nilime de sana da ins hasta olmazsınız
Evet ya bütün gün bocaladim bende ne kadar çok alismisim burayada sizlere de aman burası kapanmasin
iyiki varsiniz arkadaşlarım iyiki varsin kk
Günaydın canım kötü başlamış umarım güzel geçer bugün
iyiyiz çok şükür teyzesi. dün tüm günü iki köfte ve iki kaşık yoğurtla tamamladıkbuna şükür tabi. ama hala bi yeme düzenimizin olmayışı canımı sıkmıo değil doğru düzgün meyve yemio hatta nerdeyse hiç yemio. kahvaltı desen eser yok zaten. gerisi de canı isterse offf. bazen çok canım sıkılıo güldenim yaaa... tek umudum emmeyi bırakınca yemesi. onuda iki yaştan önce göremiycem... az kaldı nilime de dikkat et annesi ilerlemesin hapşırmaları inş.
Canım günaydın elife aylar önce almıştık bisiklet oturup kalkıyordu şimdi ayakları pedala uzanmasada yere koyarak ittiriyor kendini bizimki üç tekerlekli ama öyle korunaklı falan değil evde biniyor zaten kendi biniyor bazen inerken düşüyor öyle öyle alıştı
Günaydın canım geçmiş olsun nilime de sana da ins hasta olmazsınız
Evet ya bütün gün bocaladim bende ne kadar çok alismisim burayada sizlere de aman burası kapanmasin
iyiki varsiniz arkadaşlarım iyiki varsin kk
Günaydın canım kötü başlamış umarım güzel geçer bugün
Günaydın herkesee keyifler nasıl
Bizim iyi şükür dün bi giremedim kk ya sinir oldum resmen neyse bugün girebildim şükür
günaydın cnm evet sitede problem vardı herkesi gıcık etti... nasılsın efecik nasıl..Günaydın herkesee keyifler nasıl
günaydın bal böcüğü nası
Canım.masallah gene de bak yemeye başladı.az da olsa emmeyi bırakınca yiyecek merak etme aç aç duramaz ki sen uzme kendini Rabbim o sütü öyle güzel yaratmış ki herşey var onun içindeiyiyiz çok şükür teyzesi. dün tüm günü iki köfte ve iki kaşık yoğurtla tamamladıkbuna şükür tabi. ama hala bi yeme düzenimizin olmayışı canımı sıkmıo değil doğru düzgün meyve yemio hatta nerdeyse hiç yemio. kahvaltı desen eser yok zaten. gerisi de canı isterse offf. bazen çok canım sıkılıo güldenim yaaa... tek umudum emmeyi bırakınca yemesi. onuda iki yaştan önce göremiycem... az kaldı nilime de dikkat et annesi ilerlemesin hapşırmaları inş.
O at da çok güzel songul de de var ama sevmedi mi.zeynepcik neden binmiyor acabagünaydın tatlım evet çok alışmışız buraya...
bizde de at var cnm teyzesi almıştı doğum gününde kuzuma, ama o gün bindiğiyle kaldı. bisiklete biner mi ki acaba. bakalım istanbula gidip gelelim dönüşte alırız belki... hem biraz daha büyümüş olur....elifm nasıl oyy nasıl güzel ya maşallah
nile zaten babası hasta olunca başlamıştım unca cnm hala devam ediyoruz..
günaydın cnm:
günaydın nurayım baksen elifime nilde kendini gezdirito bisikletle hatta zıplıyo resmen ay çok komik oluyo.
cnm benimde zeynepteki umudum emmeyi bırakınca yönünde bakalım inşşallah ozaman olacak ..
nil umarım hasta olmaz cnm çok korkuyorum açıkçası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?