2012 kasım bebekleri büyüyor..

Oh ne guzel cnm ana kiz uykunuzu almissiniz:)
Babanizda iyilesir ins biran önce..

7.5 tl idi paketi kuzum öyle olunca çok pahalı geldi 3.5 falansa öğlen bakarım

yok tatlım tatlının tamamı nerdeyse o fiyata ancak gelio haklısın. yakınlarda bi yerde a101 varsa bak istersen. yada dediğim gibi yalancı tavuk göğsünü deneyebilirsin istek alan bi tatlımdır kendileri...:)

Yasmin hazir tatli muhabbeti konusuluyorken sorayim
Irmikli tatlin varya kakaolu piknik biskuviyi bulamadim ben burda normal biskuviden olurmuki?
Ama onun özelligi o biskuvi sanirim

Yasmin hazir tatli muhabbeti konusuluyorken sorayim
Irmikli tatlin varya kakaolu piknik biskuviyi bulamadim ben burda normal biskuviden olurmuki?
Ama onun özelligi o biskuvi sanirim

cnm ben piknik bisküvi bulamadığımda yine etinin koyu kahve bi büsküvisi var burçak gibi ama burçak değilll... o da aynı oluo. sert bi büsküvi olmalı çünkü en üste kırıp süzgeçten geçiriyorsun ya böyle tane tane süzgeçten geçmeli. eğer öyle bi büsküvi biliosan o da olur. pötibör olmuo mesela umuşak kalıo.
bende sana bişey sorayı nida bisiklete binio mu 3 tekerlekli mi aldınız ay erken değil mi ki:)

Pötibör olmaz diyosun yani o ayarda baska biskuvi bakayim o zaman
Bulmam lazim cunku bu tatliyi cok yapasim var:)

Pedala daha ayagi yetismiyoki ama arkada benim surebilecegim bi kolu var gezmeye markete falan gidilebilir
Bisikletin etrafinda koruyucu kollari var kemeri falanda var baya guvenli yani:)
Kendi surebilecegi zaman butun fazlaliklar cikiyo uc teker bisiklet kaliyo geriye

cnm büsküvinin burçak gibi sert ve koyu renk olması önemli. çok güzel oluo bebişlerde sever inş.
ay ben o bisikleti çok sevdim:)

ooh süpermiş güzel uyumanıza çok sevindim erdem paşanın da keyfi yerindeydi onunla oynamak için erkenden kalktım oynaştık gülüştük öyle geldim işe güzeldi :)

ohhh keyifi yerinde yani erdem paşamın..

Günaydın kızlar
gülden ohh ne güzel uyumussunuz ya bugün rahatsın

aynen cnm en azından kalkmadım o iyidi :

günaydın şekerimm:

günaydın cnm:

evet bizzat test edildi cnm aynen katılıyorum..

Cnm ben butun markalardan yapiyorum tutuyo yalniz tam yagli olsun
Guldenin puf noktada iyiymis:) bu sefer tutturursun zaten bu kadar konusmaya

Bisiklet alindi:)
Istiycekti o kesin:)

güle güle kullanın cnm:

7.5 tl idi paketi kuzum öyle olunca çok pahalı geldi 3.5 falansa öğlen bakarım

yok artık odane ya:
sen yüzbire bak cnm:

Oh ne guzel cnm ana kiz uykunuzu almissiniz:)
Babanizda iyilesir ins biran önce..

ayu inşallah cnm ama nil uyansada akşam kalkmadığımızaz için uykuya dalmam daha kolay oldu oyüzden rahattım bu haftayı sanıyorum salonda geçirecez..e bakıcının kardeşinde bizimki akşam anlattım ona birlikte çantasını hazırladık çok keyifliydi
tabi ben çanta hazırlarken çorap çekmecesindeki çorapların hepsi yere indi o ayrı:
heheh:
bugün yin

yok tatlım tatlının tamamı nerdeyse o fiyata ancak gelio haklısın. yakınlarda bi yerde a101 varsa bak istersen. yada dediğim gibi yalancı tavuk göğsünü deneyebilirsin istek alan bi tatlımdır kendileri...:)

ayy oda denendi betül ve beğenildiç..

ay bende nile bu pleskulun bisikletini almıştım daha doğrusu babaannesi aldı ama o direksyonu fanan yok üzerini oturup zıplıyosun falan sesler çıkartıyo nil artık havaya bisikletle zıplıyo o ayrı ama seviyo bende normal bisiklet almak istiyorum..
ama beninin söylediği mantıklı alına bilir..

tekrar güle güle kullansın kuzum
sizin baçede varya daha rat olur bizdenerde kullansınki kuzular..

Bu saatte burada ben:)
Aras i emzirmeye kalktim hemen buraya baktim cok sukur aculmis
dunden beri neler gecti kafamdan
bir gundesizleri.kk yi cok ozledim.iyiki varsik kk
ben uyumaya geri doner:)
Herkeze kocaman gunaydin
sizleri seviyorum

Son düzenleme:
Herkeze kocaman gunaydin
sizleri seviyorum

günaydın cnm sormaya bende gelir gelmez burayı açtım:
özlendiniz evet iyiki varsın kk:

kızllar herkese günnaydın umarım keyifler iyidir:
biz sanki hasta oluyoruz nille ikimiz akşam nil bayağı hapşurdu benimde burnum tıkandı hafiften buazım acıyo pöf ya hasta olmak istemiyorummm:

Herkeze kocaman gunaydin
sizleri seviyorum

heyyy nereye kaçıosun günaydınnn.ayyy evet bende meraktaydım çok şükür açılmış
herkese günaydın kızlarrrrr.... hepinizi seviyorummm kk nın bi gün bile olmayışı tuhaf geldiiii....

Herkeze kocaman gunaydin
sizleri seviyorum
oy oy oy songül hanımada bak seen :)uyu bakalım

ooooo inşallah olmassınız umca varsa başla canım sende iç nilede içir

herkese günaydın kızlarrrrr.... hepinizi seviyorummm kk nın bi gün bile olmayışı tuhaf geldiiii....
günaydın bal böcüğü nası
dimi..
nasılsın bakalım zeynebim nasıl..
günaydın cnm kk olmayınca ollmuyo..

olmadı valla:)

günaydın kızlar erdem paşa dün gece uyumadı doğru dürüst sabah keyfi yerindeydi ama baba da bende perttim :)bide bugün miting var curda yağpmur yolları kapamışlar of berbaet bi sabah :)

Günaydın herkesee keyifler nasıl
Bizim iyi şükür dün bi giremedim kk ya sinir oldum resmen neyse bugün girebildim şükür

Canım günaydın elife aylar önce almıştık bisiklet oturup kalkıyordu şimdi ayakları pedala uzanmasada yere koyarak ittiriyor kendini bizimki üç tekerlekli ama öyle korunaklı falan değil evde biniyor zaten kendi biniyor bazen inerken düşüyor öyle öyle alıştı
Günaydın canım geçmiş olsun nilime de sana da ins hasta olmazsınız
Evet ya bütün gün bocaladim bende ne kadar çok alismisim burayada sizlere de aman burası kapanmasin
iyiki varsiniz arkadaşlarım iyiki varsin kk

Günaydın canım kötü başlamış umarım güzel geçer bugün

dimi..
nasılsın bakalım zeynebim nasıl..
günaydın cnm kk olmayınca ollmuyo..

iyiyiz çok şükür teyzesi. dün tüm günü iki köfte ve iki kaşık yoğurtla tamamladık buna şükür tabi. ama hala bi yeme düzenimizin olmayışı canımı sıkmıo değil doğru düzgün meyve yemio hatta nerdeyse hiç yemio. kahvaltı desen eser yok zaten. gerisi de canı isterse offf. bazen çok canım sıkılıo güldenim yaaa... tek umudum emmeyi bırakınca yemesi. onuda iki yaştan önce göremiycem... az kaldı nilime de dikkat et annesi ilerlemesin hapşırmaları inş.

nile zaten babası hasta olunca başlamıştım unca cnm hala devam ediyoruz..

Bizim iyi şükür dün bi giremedim kk ya sinir oldum resmen neyse bugün girebildim şükür

günaydın cnm:

günaydın nurayım baksen elifime nilde kendini gezdirito bisikletle hatta zıplıyo resmen ay çok komik oluyo.

cnm benimde zeynepteki umudum emmeyi bırakınca yönünde bakalım inşşallah ozaman olacak ..
nil umarım hasta olmaz cnm çok korkuyorum açıkçası..

günaydın tatlım evet çok alışmışız buraya...
bizde de at var cnm teyzesi almıştı doğum gününde kuzuma, ama o gün bindiğiyle kaldı. bisiklete biner mi ki acaba. bakalım istanbula gidip gelelim dönüşte alırız belki... hem biraz daha büyümüş olur....elifm nasıl oyy nasıl güzel ya maşallah

Günaydın canım dün hiç birimiz giremedik nasılsın efe nasıl
ben senin pankekini denedim pazartesi günü çok güzel oldu yegenlerim çok sevdi

dunde beni nin pizzasini yaptım eşim çok beğendi tepside hala pizza var ve dolapta hamuru duruyor beni kaç gün durabilir acaba dolapta

günaydın cnm evet sitede problem vardı herkesi gıcık etti... nasılsın efecik nasıl..

bal böcüğüne yemek ye demediğin sürece herşey yolunda teyzesi sen napıosun süper erdem nasılll

Canım.masallah gene de bak yemeye başladı.az da olsa emmeyi bırakınca yiyecek merak etme aç aç duramaz ki sen uzme kendini Rabbim o sütü öyle güzel yaratmış ki herşey var onun içinde
O at da çok güzel songul de de var ama sevmedi mi.zeynepcik neden binmiyor acaba

Çok akıllı baksana kendini gezdiriyor demek masallah çok tatlılar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…