- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.681
Canım.masallah gene de bak yemeye başladı.az da olsa emmeyi bırakınca yiyecek merak etme aç aç duramaz ki sen uzme kendini Rabbim o sütü öyle güzel yaratmış ki herşey var onun içinde
O at da çok güzel songul de de var ama sevmedi mi.zeynepcik neden binmiyor acaba
Çok akıllı baksana kendini gezdiriyor demek masallah çok tatlılar ya
günaydın cnm evet sitede problem vardı herkesi gıcık etti... nasılsın efecik nasıl..
bal böcüğüne yemek ye demediğin sürece herşey yolunda teyzesisen napıosun süper erdem nasılll
Canım valla benimde sıkılırdi anneyi sonuçta ama elinden bişey geliyor da yapmiyor degilsin ki mucize süt anne sütü alıyor ordan her şeyi merak etmevalla cnm sıkılmıo dersem yalan sölemiş olurum nurayım yaaa... bazen sinirlenip dioyrum keseyim diye ama sonra kıyamıyorum sonuçta yiyecekleri rabbim nasip ederse bir ömür yiycek ama anne sütünü bi daha alma şansı yok deyip vazgeçiyorum. zaten inanmıyorum şu anki sütün faydası yok lafalarına filan da. olmasa rabbim emzirebilirseniz 2 yaşa kadar emzirin demezdi demek ki var bi hikmeti. hayırlısı bakalım devammmmm
günaydın herkeseee
Günaydın canim neyseki problem bugün çözülmus:)iyiyiz şükür cnm havalar yaz gibi hergün gezdiriyorum efeyi siz nasilsiniz cnm bal bocugu nasıl iştah sizmi halengünaydın cnm evet sitede problem vardı herkesi gıcık etti... nasılsın efecik nasıl..
bal böcüğüne yemek ye demediğin sürece herşey yolunda teyzesisen napıosun süper erdem nasılll
Günaydın cnmgünaydın herkeseee
Günaydın canim ins hasta olmazsınıznile zaten babası hasta olunca başlamıştım unca cnm hala devam ediyoruz..
günaydın cnm:
günaydın nurayım baksen elifime nilde kendini gezdirito bisikletle hatta zıplıyo resmen ay çok komik oluyo.
cnm benimde zeynepteki umudum emmeyi bırakınca yönünde bakalım inşşallah ozaman olacak ..
nil umarım hasta olmaz cnm çok korkuyorum açıkçası..
Günaydın canım dün hiç birimiz giremedik nasılsın efe nasıl
ben senin pankekini denedim pazartesi günü çok güzel oldu yegenlerim çok sevdi
dunde beni nin pizzasini yaptım eşim çok beğendi tepside hala pizza var ve dolapta hamuru duruyor beni kaç gün durabilir acaba dolapta
ya arkadaş listem profil fotom hepsi sıfırlanmış sizde de aynı mıydı
İyiyiz çok şükür canım dün bizde gezdik parka gittik bizimle beraber yurüdü elif çok yoruldu aRtik yalpalamaya başladı arabaya bindirdik bizde çok tatliydi havalar güzel gidiyor çocuklar artık disarda olmaktan keyif alıyorlarGünaydın canim neyseki problem bugün çözülmus:)iyiyiz şükür cnm havalar yaz gibi hergün gezdiriyorum efeyi siz nasilsiniz cnm bal bocugu nasıl iştah sizmi halen
Günaydın cnm
Günaydın canim ins hasta olmazsınız
Günaydın canim benim iyiyim cnm çok şükür efe m de iyi bol bol gezdiriyorum hava güzel ken
Afiyet olsun cnm çok güzel oluyor yumuşaçık
Siz nasilsiniz elif prenses nasıl
Dün bende kendime kıyak geçtim alışveriş yaptım yaz için iyi oldu kendime geldim efeyede yaz alışverisi yapmam lazim ama biraz daha bekleyinm
İyiyiz çok şükür canım dün bizde gezdik parka gittik bizimle beraber yurüdü elif çok yoruldu aRtik yalpalamaya başladı arabaya bindirdik bizde çok tatliydi havalar güzel gidiyor çocuklar artık disarda olmaktan keyif alıyorlar
Ohh gule gule giy canım nasılda iyi gelmiştir sana alışveriş yapmak
kız o bambaşka bi pasta olmuş afiyet olsun:) gerçek pasta ne ki... kedi dilini buldun muerdem paşa gece keyifsizdi
sabah iyiydi dün yaptım çakma tiramusuyu ama kreması hazır tiramusu kremasıydı 3 dk çırpılandan süper oldu :) muzda kattım arasına deneme başarılı oldu cuma akşamı gerçek pastayı yapıcam :)
ay size de burdan sürekli dert yanıyorum cnm kusura bakmayaın yaa...Canım valla benimde sıkılırdi anneyi sonuçta ama elinden bişey geliyor da yapmiyor degilsin ki mucize süt anne sütü alıyor ordan her şeyi merak etme
Günaydın canım nasılsınız bakalım
bizim iştah sorunumuz bitmiycek cnm sanırım neyse alıştım diyorum yine dert yanıyorummm...ohhh burda da hava çok güzeldi dün bugün biraz serin...Günaydın canim neyseki problem bugün çözülmus:)iyiyiz şükür cnm havalar yaz gibi hergün gezdiriyorum efeyi siz nasilsiniz cnm bal bocugu nasıl iştah sizmi halen
Günaydın cnm
Günaydın canim ins hasta olmazsınız
Günaydın canim benim iyiyim cnm çok şükür efe m de iyi bol bol gezdiriyorum hava güzel ken
Afiyet olsun cnm çok güzel oluyor yumuşaçık
Siz nasilsiniz elif prenses nasıl
günaydın herkeseee
Günaydın canimm iyi olmanıza sevindim iyi çalışmalar sana:)günaydın hanımlar,
görüyorum ki herkes iyi, biz de iyiyiz kızımla. şimdi o oyun oynuyor ben de ders çalışmaya çalışıyorum :)
öpüldünüz..
kız o bambaşka bi pasta olmuş afiyet olsun:) gerçek pasta ne ki... kedi dilini buldun mu
ay size de burdan sürekli dert yanıyorum cnm kusura bakmayaın yaa...
bizim iştah sorunumuz bitmiycek cnm sanırım neyse alıştım diyorum yine dert yanıyorummm...ohhh burda da hava çok güzeldi dün bugün biraz serin...
günaydın tatllım nasılsın meryemcik nasıl
Günaydın canimm iyi olmanıza sevindim iyi çalışmalar sana:)
Bizim bebisler emdiği için bence iştahsizlar efede sürekli eğilip meme istiyor düzelirler üzülme cnm
Günaydın canım dün hiç birimiz giremedik nasılsın efe nasıl
ben senin pankekini denedim pazartesi günü çok güzel oldu yegenlerim çok sevdi
dunde beni nin pizzasini yaptım eşim çok beğendi tepside hala pizza var ve dolapta hamuru duruyor beni kaç gün durabilir acaba dolapta
Canım.masallah gene de bak yemeye başladı.az da olsa emmeyi bırakınca yiyecek merak etme aç aç duramaz ki sen uzme kendini Rabbim o sütü öyle güzel yaratmış ki herşey var onun içinde
O at da çok güzel songul de de var ama sevmedi mi.zeynepcik neden binmiyor acaba
Çok akıllı baksana kendini gezdiriyor demek masallah çok tatlılar ya
günaydın herkeseee
ya arkadaş listem profil fotom hepsi sıfırlanmış sizde de aynı mıydı
erdem paşa gece keyifsizdi
sabah iyiydi dün yaptım çakma tiramusuyu ama kreması hazır tiramusu kremasıydı 3 dk çırpılandan süper oldu :) muzda kattım arasına deneme başarılı oldu cuma akşamı gerçek pastayı yapıcam :)
Dün bende kendime kıyak geçtim alışveriş yaptım yaz için iyi oldu kendime geldim efeyede yaz alışverisi yapmam lazim ama biraz daha bekleyinm
Maglum yaz geliyor benimde size avusturyanin meşhur güzel bir dondurmali tatlısı var onu yazayım birazdan yapın bol bol
günaydın hanımlar,
görüyorum ki herkes iyi, biz de iyiyiz kızımla. şimdi o oyun oynuyor ben de ders çalışmaya çalışıyorum :)
öpüldünüz..
ayy gğle güle giy cnm bende istanbula gitmeyi iple çekiyorum ordan yapcam alışverş inş. hem kuzuma hem kendime:)Aynen canim çok iyi geldi hepsinide beğenerek aldım kadınların vazgeçilmez tutkusu alışveriş benimde tutkunum -
günaydın hanımlar,
öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?