2012 kasım bebekleri büyüyor..

valla cnm sıkılmıo dersem yalan sölemiş olurum nurayım yaaa... bazen sinirlenip dioyrum keseyim diye ama sonra kıyamıyorum sonuçta yiyecekleri rabbim nasip ederse bir ömür yiycek ama anne sütünü bi daha alma şansı yok deyip vazgeçiyorum. zaten inanmıyorum şu anki sütün faydası yok lafalarına filan da. olmasa rabbim emzirebilirseniz 2 yaşa kadar emzirin demezdi demek ki var bi hikmeti. hayırlısı bakalım devammmmm

günaydın cnm evet sitede problem vardı herkesi gıcık etti... nasılsın efecik nasıl..

bal böcüğüne yemek ye demediğin sürece herşey yolunda teyzesi sen napıosun süper erdem nasılll

erdem paşa gece keyifsizdi
sabah iyiydi dün yaptım çakma tiramusuyu ama kreması hazır tiramusu kremasıydı 3 dk çırpılandan süper oldu :) muzda kattım arasına deneme başarılı oldu cuma akşamı gerçek pastayı yapıcam :)

Canım valla benimde sıkılırdi anneyi sonuçta ama elinden bişey geliyor da yapmiyor degilsin ki mucize süt anne sütü alıyor ordan her şeyi merak etme
günaydın herkeseee

Günaydın canım nasılsınız bakalım

günaydın cnm evet sitede problem vardı herkesi gıcık etti... nasılsın efecik nasıl..

bal böcüğüne yemek ye demediğin sürece herşey yolunda teyzesi sen napıosun süper erdem nasılll
Günaydın canim neyseki problem bugün çözülmus:)iyiyiz şükür cnm havalar yaz gibi hergün gezdiriyorum efeyi siz nasilsiniz cnm bal bocugu nasıl iştah sizmi halen

günaydın herkeseee
Günaydın cnm
Günaydın canim ins hasta olmazsınız

Günaydın canim benim iyiyim cnm çok şükür efe m de iyi bol bol gezdiriyorum hava güzel ken

Afiyet olsun cnm çok güzel oluyor yumuşaçık

Siz nasilsiniz elif prenses nasıl

Dün bende kendime kıyak geçtim alışveriş yaptım yaz için iyi oldu kendime geldim efeyede yaz alışverisi yapmam lazim ama biraz daha bekleyinm

Maglum yaz geliyor benimde size avusturyanin meşhur güzel bir dondurmali tatlısı var onu yazayım birazdan yapın bol bol

İyiyiz çok şükür canım dün bizde gezdik parka gittik bizimle beraber yurüdü elif çok yoruldu aRtik yalpalamaya başladı arabaya bindirdik bizde çok tatliydi havalar güzel gidiyor çocuklar artık disarda olmaktan keyif alıyorlar

Aynen canim efe sürekli dışarı istiyor yorulana kadar geziyor sonra kucak istiyor ooh elifimde dışarı demek çok seviyor bundan sonra bol bol gezeriz artık

günaydın hanımlar,
görüyorum ki herkes iyi, biz de iyiyiz kızımla. şimdi o oyun oynuyor ben de ders çalışmaya çalışıyorum :)
öpüldünüz..

kız o bambaşka bi pasta olmuş afiyet olsun:) gerçek pasta ne ki... kedi dilini buldun mu

Canım valla benimde sıkılırdi anneyi sonuçta ama elinden bişey geliyor da yapmiyor degilsin ki mucize süt anne sütü alıyor ordan her şeyi merak etme

Günaydın canım nasılsınız bakalım
ay size de burdan sürekli dert yanıyorum cnm kusura bakmayaın yaa...

bizim iştah sorunumuz bitmiycek cnm sanırım neyse alıştım diyorum yine dert yanıyorummm...ohhh burda da hava çok güzeldi dün bugün biraz serin...

günaydın herkeseee

günaydın tatllım nasılsın meryemcik nasıl

günaydın hanımlar,
görüyorum ki herkes iyi, biz de iyiyiz kızımla. şimdi o oyun oynuyor ben de ders çalışmaya çalışıyorum :)
öpüldünüz..
Günaydın canimm iyi olmanıza sevindim iyi çalışmalar sana:)

Bizim bebisler emdiği için bence iştahsizlar efede sürekli eğilip meme istiyor düzelirler üzülme cnm

Günaydın canimm iyi olmanıza sevindim iyi çalışmalar sana:)

Bizim bebisler emdiği için bence iştahsizlar efede sürekli eğilip meme istiyor düzelirler üzülme cnm

inş. dediğin gibidir cnm benim de tek umuduğum emmeyi bıraktığında yemesi. buna şükür tabi. rabbim başka dert vermesin hiç kimseye...

bende yapıcam inşallah bu cuma:
ay kaç dilim çıkıyo şekerim normalde acaba:

bu bebişlerin zekaları süper gerçekten allahım nazarlardan korusun..

günaydın herkeseee

günaydın cnm:

ya arkadaş listem profil fotom hepsi sıfırlanmış sizde de aynı mıydı

ay bilmiyorum cnm ben bakmadım arkadaş listemem..

nasıl yaptın bizim tariflemi anlamadım bende:

Dün bende kendime kıyak geçtim alışveriş yaptım yaz için iyi oldu kendime geldim efeyede yaz alışverisi yapmam lazim ama biraz daha bekleyinm

ohhh alışveriş yapılmış güle güle kullan cnm benimde acil ihtiyacımvar alışverişe..

Maglum yaz geliyor benimde size avusturyanin meşhur güzel bir dondurmali tatlısı var onu yazayım birazdan yapın bol bol

yaz cnm yyaz onuda yapalım..
günaydın hanımlar,
öpüldünüz..

günaydın cnm iyi çalışmalar..

Aynen canim çok iyi geldi hepsinide beğenerek aldım kadınların vazgeçilmez tutkusu alışveriş benimde tutkunum -
ayy gğle güle giy cnm bende istanbula gitmeyi iple çekiyorum ordan yapcam alışverş inş. hem kuzuma hem kendime:)

günaydın hanımlar,
öpüldünüz..

günaydın cnm aferin minaya annesii üzmüo demekki annesi ders çalşıo

ayy geldi listem sonunda:)))9ya meryem çok mız mız bugün neden hiç anlamadım yaaa.....bu arada günler sizinle çabuk geçiyo dün çok sıkıcıydı bakalım off inşallah bi daha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…