- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.281
ay gerçekten cnm yaa parmağını sallıyarak olmaş olmaş uzun zamandır diodu ama kötü babayla birleştirince kötü oldu gerçekten babamız için...
yerim onun acıkan göbüşünü... ay benim ki dün babasını şok etti. bişey istedi babası da olmaz dedi. babasına işaret parmağını salladı olmaş olmaş kötü baba dedi. ayy biz şok . üzüldü babamız tabi. dedim ki bişeyleri birleştirmeyi öğrenio. normal bunlar dedim ama sanki birisi öğretiomuş gibi oldu bi an.
Kizlar ben birazdan eltimle akrabanin bahcesinden yaprak toplamaya gidicem
Buyuk ıhtımal salamura yapıcam cunku hepsını sarıp koyamam
Sız nasıl yapıyosunuz yada nasıl yapılırsa bozulmadan kalır bılgınız varmı??
Özellıkle yasmın sen tokatlısın bılgın vardır dıye dusunuyorum :)
Burda kavanozun ıcıne bıraz kola koyup yapıyolar pısırınce tadı falan degısık degıl ama nasıl olur bılmıyorum benımde oyle bır sısem var ama daha denemedım duruyo kolayı sevmeyen bırı olarak kolasız yapmak ıstıyorum:)
ben kavanoza kuru kuru basıyorum ama onunda rıskı var azcık ıslak bıyer kalırsa curuyo yoksa seneye kadar durabılıyo
Cvplarınızı beklıyorum:))
kizlar sizinkiee babalari gelince ne tepki veeiyor
aras hemen kendini yere atip emeklemeye basliuor cok komik oluyor
Burda kavanozun ıcıne bıraz kola koyup yapıyolar pısırınce tadı falan degısık degıl ama nasıl olur bılmıyorum benımde oyle bır sısem var ama daha denemedım duruyo kolayı sevmeyen bırı olarak kolasız yapmak ıstıyorum:)
ben kavanoza kuru kuru basıyorum ama onunda rıskı var azcık ıslak bıyer kalırsa curuyo yoksa seneye kadar durabılıyo
ogretmis gibi sanki dimi zili
cnm önemli olan tuzuunu ayarlayabilmek. kaynar tuzlu suya basıyoruz dizilmiş yaprağı. biraz beklio. yaprak iice sararıo. daha sonra 5 lt pet şişeler var ya hani sıvı yağ bidonu gibi.ona aralarına biraz tuz koyarak sıkıca basıyoruz. ama önemli olan sıkıca basılmış olamsı tatlım. bi de bidonun en üstüne içindekilerin yükselmesini engelleyecek taş gibi ya da çalı gibi bişey koyuyoruz cnm. serin yerde de saklıyoruz.
kapı sesını duyunca kapıya gıdıyo babası kollarını acıp gel dıyo ılk bıraz utanır gıbı yapıyo sonra kosuyo bırsure omzuna yatıp oyle duruyo hep aynı ama:)
aras ınkıde ılgıncmıs
Bak sen balbocugunebızımkının parmagıda kalkıyo arada:)
Nıda babası gelınce sevılmek ıcın yapmadıgı kalmıyo önce beyza babasının kucagına atladıgı ıcın
baba baba deyısı varkı sormayın babasıda ıkısını bırden alıyo kucagına:) sonra elınden tutuyo bahceye cıkacakmıs cıkmazsa basıyo cıglıgı:)
Arasta bebek oluyo desene cok tatlı bunlar yaa:))
guldenım sızın yaklasmın evlılık yıldonumu bızımde 11 ınde aklında bı surprız varmı calayım senden:))
yerim onun acıkan göbüşünü... ay benim ki dün babasını şok etti. bişey istedi babası da olmaz dedi. babasına işaret parmağını salladı olmaş olmaş kötü baba dedi. ayy biz şok . üzüldü babamız tabi. dedim ki bişeyleri birleştirmeyi öğrenio. normal bunlar dedim ama sanki birisi öğretiomuş gibi oldu bi an.
kizlar sizinkiee babalari gelince ne tepki veeiyor
olur cnm neden olmasın :)ay hemde ne minik obur fundamya he he he
yiye bilirsin teyzesi ama biliyosun herşey karşılıklıdır:
:):)
ha ha ha
aaa ciddimisin çok şaşırdımyerim onun acıkan göbüşünü... ay benim ki dün babasını şok etti. bişey istedi babası da olmaz dedi. babasına işaret parmağını salladı olmaş olmaş kötü baba dedi. ayy biz şok . üzüldü babamız tabi. dedim ki bişeyleri birleştirmeyi öğrenio. normal bunlar dedim ama sanki birisi öğretiomuş gibi oldu bi an.
cnm biz bu konuda örnek değilizkizlar sizinkiee babalari gelince ne tepki veeiyor
iyi bari çabuk unutmuşsağolun kızlar
korkmammı bı cığlıkla gıttım zaten yanına oda ağlıyoda cok ağlamadı ama korktu tabı yavrum bıraz gectkten sonra yıne atına bınmek ıstedı :))
cnm bizde tuzla ve suyla basarlarKizlar ben birazdan eltimle akrabanin bahcesinden yaprak toplamaya gidicem
aycanlandirdim da ne sekerlwr yavrucaklar
alp utaniyor demek he kuzum
arasta hersabah babasi uyaninca kucaginda tum evi turlatiyor ofa ne demekse
ne zamandir burasi sakindi
oruc cenemizemi vurdu ne haha
songulde cevap bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?