2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay tam da benim merak ettigim birseydi
esimde posetle salamura edilmis yaprak getirdi olece buzdolabuna koydum
ama birsey yapmak lqzim

araya benim cevabida slklstirin kixlar

hmmm salamura yani tuzlu di mi. ama poşette.bişey yapmasan da kalıo diye biliyorum cnm. ama hava almamak kaydıyla. içim rahat etsin diyorusan bi bidona güzelce sıkı sıkı basabilirsin. ben yine de anneme sorup döneyim kesin olsun. salamura edilmiş ya yerinden oynatmak olur mu diye

hehe posette
sen teyzeye sor don yine bana canim

ben ılk ay dan ıtıbaren carsamba hapı bıtıo pazar adetım oluyor hıc sasmaz yani adetın devam etsede persembede tekrar baslıorum ılaca mıcrogynom mu senın kıde
ayy cok gecmısm olsun cnm cok korkmussundur emınım allah korumus
evet ya masal oburdu buara daha bı fazla masallhhh
aynen mama meyvıı sütt deyıp duruo e bukadar yerkende çişli bez le basedemz oldum :)
ayyy masallhhhh yaaa cok seker ama dılde usta annesııı

canım ben bu koye gttıgımde kv de yaparken gördum cok basıt sok oldum tabı
onceden oda yasemının anlattıgı gbı tuz ve suyla salamura yapıodu ama oda yenı öğrenmıs okadar basıt kı

topladıgın yaprakları tek tek her bırını tuzluyosun bolca ust uste tuzladıklarını legene dızıosun 1hafta kadar bekletıosun haslanmıs yaprak gbı sapsarı oluyor

okadr bıttı ıste hıc ugrasmıosun cok basıt ya tuz erıtyor yapragı 1haftada sonrda nekadar kullancaksn ve o halde ıstedgın kadarını buzluga posette atıosun

kızlar bugun bende rondoyu uyıkıodum bıcagı cıkmıo rondonun aksı gbı fişte takılı unutmusum dalgınlıkla yıkarken calıstı parmagımı parcaladı
nasıl kanadı yaa anlatamm elım ayagım tıtredı bayılcak gbıydım korkudan esımı aradım durduramadım kanını
esım yag sur peceteye sımsıkı bastır dedı gelene kadar kanı durdu sukur
ama tansıyonum dustu harelade cok kotuydum ama kanı durdu dıye doktorada gtmedım orucum bısey yaparlar bozulmasın dıye parmagım uyusuktu ama sımdı ıyı harekt ettırbılıorum

geçmiş olsun cnm
çok kötü olmuş gerçekten

ay aysegul gecmis olsub
en cok korktugum seyleeden biridir cok fena olmustur eminim uzuldum ya

Gecmiş olsun canım

Herkese selamlar cok sıcak ((((

Kuzum herşeye değersin 💝

canım çok geçmiş olsun çok fena oldum çok ucuz atlatmissin gene de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…