- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.301
ay kaçırdım mı ki neye cevap beklior... kız yetişemiyorum bugün
ay tam da benim merak ettigim birseydi
esimde posetle salamura edilmis yaprak getirdi olece buzdolabuna koydum
ama birsey yapmak lqzim
araya benim cevabida slklstirin kixlar
cok uzun amaaa....
wavsum düşünmek lazım bu işi..
hmmm salamura yani tuzlu di mi. ama poşette.bişey yapmasan da kalıo diye biliyorum cnm. ama hava almamak kaydıyla. içim rahat etsin diyorusan bi bidona güzelce sıkı sıkı basabilirsin. ben yine de anneme sorup döneyim kesin olsun. salamura edilmiş ya yerinden oynatmak olur mu diye
wavsum düşünmek lazım bu işi..
ne yi ki dusunceksinuz
songülüm evlilik yıl dönümümüz ya bizim onda eşlere ne yapalım dioruz..
ben ılk ay dan ıtıbaren carsamba hapı bıtıo pazar adetım oluyor hıc sasmaz yani adetın devam etsede persembede tekrar baslıorum ılaca mıcrogynom mu senın kıdeKatreinur canim cok gecmis olsun esine uzuldum ya Allahim bu mubarek ayda esinede diger tum hastalarada sifa versin ins.
Sibelcim esin nereye gitti bi yazip kaciyon kiz hic bilgi vermiyon bize.
Fatoos seninki belli canim emdigi icin bisey yiyip icmiyo bende biraktirali 1ayi gecti ama benim kolay oldu zaten istahli ve sutte iciyodu ama benimkide ilk zamanlar sute zor alismisti simdi sutunu gorunce besigine kosuyo icip uyuyo orda.ama bizde oglusumla beraber yatiyoduk gece uykulari zordu cok emiyodu simdi bikere uyaniyo gece.
Fundacim iftarinizin guzel gecmesine sevindim canim emeklerine degmis neyseki.
Betul ben senin menuyude cok begendim kiz corba tarifinede bakicam bende hic yapmadim o corbadan.
Aysegul erenin bezi mecburuyetten kaldi biseferlik oldu artik.Ya bende basladim dk.hapinada benim ilk ay oldugu icin hapi birakinca adet olurmuyum acaba onu merak ediyorum bakalim ama daha zaman var.
Yasemin senin oructa final yapmis ama belki en azindan sevap kazanmissindir artik orasini Allah bilir.
ayy cok gecmısm olsun cnm cok korkmussundur emınım allah korumusbenı kecı b o kullanyorum canım
dılekefem efe ye masallah ozaman ısathı yerındeymıs bırazcık bızdede olur ınsallah
guldencım sevındım nılın dısı ıcın ,gelsın nıl kuzum tabı alp tuğraya ornek olur
kızlar bugun buyuk bır korku atlattım
oğlen alp tuğrayı evın onune cıkardım atınıda aldık ata bınıyodu evın yan tarafındada merdıven var asağı ınmek ıcın bı anlık dalgınlıkla ordan asağı dustu yavrum daha doğrusu atıyla uctu resmen
dusus anını gormedım,merdıvenın yanı cımenlık yuzustu oraya dusmus atıda asağı gıtmıs bayağ Allahım korudu yavrumu yuzunde ve kolıunda cızıkler var dıkenler vardı dustğu yerde
bu bana buyuk bı ders oldu bundan sonra bı ana bıle ayırmam gozumden
evet ya masal oburdu buara daha bı fazla masallhhhyasemin bak zaten zeynebime hastayım konuşmaya bitiyorum onu yerim tatlım ve patratez demekkkk:
maşallah kuzuma benim..
ay evet biraz fazla oldu ama alamadımki önünden
ay siz yesin diye urşıyosunuz bende yemesin diye uraşıcam
artık karnı acıkınca beni mutfağa götürüyo anne mama mama
acık diyoooo:
wavsum çok geçmiş olsun cnm allahım betrinden korusun ama
oucağı varsa oluyo
yetertki kötüsünden korusun allahım..
ayyy masallhhhh yaaa cok seker ama dılde usta annesıııyerim onun acıkan göbüşünü... ay benim ki dün babasını şok etti. bişey istedi babası da olmaz dedi. babasına işaret parmağını salladı olmaş olmaş kötü baba dedi. ayy biz şok . üzüldü babamız tabi. dedim ki bişeyleri birleştirmeyi öğrenio. normal bunlar dedim ama sanki birisi öğretiomuş gibi oldu bi an.
Kizlar ben birazdan eltimle akrabanin bahcesinden yaprak toplamaya gidicem
Buyuk ıhtımal salamura yapıcam cunku hepsını sarıp koyamam
Sız nasıl yapıyosunuz yada nasıl yapılırsa bozulmadan kalır bılgınız varmı??
Özellıkle yasmın sen tokatlısın bılgın vardır dıye dusunuyorum :)
Burda kavanozun ıcıne bıraz kola koyup yapıyolar pısırınce tadı falan degısık degıl ama nasıl olur bılmıyorum benımde oyle bır sısem var ama daha denemedım duruyo kolayı sevmeyen bırı olarak kolasız yapmak ıstıyorum:)
ben kavanoza kuru kuru basıyorum ama onunda rıskı var azcık ıslak bıyer kalırsa curuyo yoksa seneye kadar durabılıyo
Cvplarınızı beklıyorum:))
kapı sesını duyunca kapıya gıdıyo babası kollarını acıp gel dıyo ılk bıraz utanır gıbı yapıyo sonra kosuyo bırsure omzuna yatıp oyle duruyo hep aynı ama:)
aras ınkıde ılgıncmıs
geçmiş olsun cnmkızlar bugun bende rondoyu uyıkıodum bıcagı cıkmıo rondonun aksı gbı fişte takılı unutmusum dalgınlıkla yıkarken calıstı parmagımı parcaladı
nasıl kanadı yaa anlatamm elım ayagım tıtredı bayılcak gbıydım korkudan esımı aradım durduramadım kanını
esım yag sur peceteye sımsıkı bastır dedı gelene kadar kanı durdu sukur
ama tansıyonum dustu harelade cok kotuydum ama kanı durdu dıye doktorada gtmedım orucum bısey yaparlar bozulmasın dıye parmagım uyusuktu ama sımdı ıyı harekt ettırbılıorum
kızlar bugun bende rondoyu uyıkıodum bıcagı cıkmıo rondonun aksı gbı fişte takılı unutmusum dalgınlıkla yıkarken calıstı parmagımı parcaladı
nasıl kanadı yaa anlatamm elım ayagım tıtredı bayılcak gbıydım korkudan esımı aradım durduramadım kanını
ama tansıyonum dustu harelade cok kotuydum ama kanı durdu dıye doktorada gtmedım orucum bısey yaparlar bozulmasın dıye parmagım uyusuktu ama sımdı ıyı harekt ettırbılıorum
kızlar bugun bende rondoyu uyıkıodum bıcagı cıkmıo rondonun aksı gbı fişte takılı unutmusum dalgınlıkla yıkarken calıstı parmagımı parcaladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?