- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.321
Selam canim evet denk gelemiyoruz maalesef esim iyi sukur iki hafta sonra terapiye baslanacak yurumeye yavas yavas baslicak bakalimmeehaba cnm bir denk gelemedik nasilsin esinnnasil
Bizde iyiyiz canim sukur esimde efede bende iyiyiz sizde iyiymissiniz ooh ne guzel sevindimbiz iyiyiz cnm sen nasılsın? Eşin ve efe nasıl oldular?
aaa aras apaşa neden suyu sevmez oldu?
kızlar bugun bende rondoyu uyıkıodum bıcagı cıkmıo rondonun aksı gbı fişte takılı unutmusum dalgınlıkla yıkarken calıstı parmagımı parcaladı
nasıl kanadı yaa anlatamm elım ayagım tıtredı bayılcak gbıydım korkudan esımı aradım durduramadım kanını
esım yag sur peceteye sımsıkı bastır dedı gelene kadar kanı durdu sukur
ama tansıyonum dustu harelade cok kotuydum ama kanı durdu dıye doktorada gtmedım orucum bısey yaparlar bozulmasın dıye parmagım uyusuktu ama sımdı ıyı harekt ettırbılıorum
ayyy saol cnm cok ucuz atlattımmayyy çok fena oldu içim çok geçmiş olsun cnm:
hay allahya..
oluyo öyle bazen..
ayynen benımde en korktugum seydı yaa basıma geldı allhım kımseye yasatmasın nasıl canım yandı ya uyustu bırden parmagımay aysegul gecmis olsub
en cok korktugum seyleeden biridir cok fena olmustur eminim uzuldum ya
saol cnm cok kötu olay ama allhtan parmagım kopmadı enazındangeçmiş olsun cnm
çok kötü olmuş gerçekten
saol cnm ya aynen allh korudu bulasık sungerı olmasaydı kopardı parmagımcanım çok geçmiş olsun çok fena oldum çok ucuz atlatmissin gene de
saol cnm hemde ne kötu oldum o acıyı hala dusununce yasıorum sıcaklık ve acı ayyyyySelam canim evet denk gelemiyoruz maalesef esim iyi sukur iki hafta sonra terapiye baslanacak yurumeye yavas yavas baslicak bakalim
Sen nasilsin canim cocuklar nasil iyidir ins.
Bizde iyiyiz canim sukur esimde efede bende iyiyiz sizde iyiymissiniz ooh ne guzel sevindim
Gecmis olsun canimm okurken ben bile kotu oldum kimbilir sen nasil olmussundur cok buyuk gecmis olsun
ay sorma canm ya artık çok sıkıldım bu ayrılıklardan.allahtan haftasonları gelebiliyıoİns cnm suan dırenıyo beyza ıyıyle kotu arası ıns ılerlemez..
Allah yardim eder ins orucluyken..gecen senede tutmustum ama bu sene nida buyudu tabi daha fazla ilgi istiyo:)
Eren havuz keyfi yapiyo demek biz voktandir giremedik havalar serinledi burdabezini cikar annesi o agirligi tasimasin bide cocuk mayo yada bez mayo bezler en iyisi:)
Nida da oyle malesefbu aralar rahatsizdi hepten gitti istah zorlamiyorum artik cok acikirsa elinde cubuk ekmek biseyler yiyo..
Keciboynuzu kullaniyomuydun sen? Biz tozunu kullanali daha iyi olmustu sanki hastaligida ondan cabuk toparladi diye dusunuyorum..
Evet gectı ama yorgunlugu ıkı gun yettı cnm oncesındekı temızlıgı bıraz abarttım ondan oldu zaten cogu:)
Orucunu tutabılmene sevındım cnm ıns sonuna kadar sorunsuz tutarsın Allahın ıznıyle..
Cnm bencede memeye guvenıyo sankı bıraktıran arkadasların oyle olmustu
Ins sızde sıkınyıdız atlatırsınız o donemı de ıstahı yerıne gelır kuzucugun..
Cnm nası gecıyo gunler elıfcık ıyıdır ıns onun keyfı yerındeymıs sukur anane dede kuzenler:)arıyomu babayı?
Sogol cnm ıns atlatıcaz kotu olmadan..
Tesekkur ederız ıltıfatlara dıger arkadaslar sıze de
Zaten 35 yas nekı genc kızız daha demı guldencım:)))
Sevındım cnm senın adına sen o kadar ugrastın begenmezlerse zaten o onların gorgusu..
Benım esımde gıdıyo yarın semınere 3 gun kalacak bız ne yapcaz bakalım gecen mısafır varken beyza goremeden uyudu yarısı gun basımın etını yedı babamı özledım ne zaman gelecek dıye
Ins sızınde uzun surmez ayrılıgınız..
Iste hamarat hatun hem ıs hem ıftara mısafır masallah sana
Menude super
allah kavuştursun cnm
meryem ne yapıyor
günaydın cnm
insan çok kötü olur
günaydın cnm
sana da hayırlı ramazanlar
hadi geçmiş olsun
ben de ilk misafirlerimi atlattım cumartesi günü
wavs canım alp düşmüş geçmiş olsun Allah beterinden saklasın bi saniye gözden ayırmaya gelmiyor çok hareketliler yaraamazlar
kızlar bugun bende rondoyu uyıkıodum bıcagı cıkmıo rondonun aksı gbı fişte takılı unutmusum dalgınlıkla yıkarken calıstı parmagımı parcaladı
nasıl kanadı yaa anlatamm elım ayagım tıtredı bayılcak gbıydım korkudan esımı aradım durduramadım kanını
ama tansıyonum dustu harelade cok kotuydum ama kanı durdu dıye doktorada gtmedım orucum bısey yaparlar bozulmasın dıye parmagım uyusuktu ama sımdı ıyı harekt ettırbılıorum
Canim gecmis olsun nasil korkmustur yavrum kimbilir rabbim beterinden korusun
ayy ayşegül valla çok üzüldüm çok geçmiş olsun çok şükür ki iyisin aklıma rana 40 günlükken kestiğim küçük parmağım geldi bardak yıkarken içine parçası girmişti ayy yıkayamamıştım yavrumu 6 dikiş attılar insan kendine değil de yavruma bakamaycam diye üzülüyokızlar bugun bende rondoyu uyıkıodum bıcagı cıkmıo rondonun aksı gbı fişte takılı unutmusum dalgınlıkla yıkarken calıstı parmagımı parcaladı
alp tuğra nerden düştüü ya yazmamışınız geçmiş olsun iyi değil migecmıs olsun canım kotu olmus gercekten sımdı nasıl parmağın
alp tuğra ıcınde sağol buyuk bı korku atlattım
katreynurum umarmım gelmişsinizdir sorunsuz geçmiştir yolculuğunuz.
berram içinde diştir muhtemelen cnm :
ins antibiyotiksiz atlatırsınız..
ayşegül nasıl oldu permağın cnm?
wavsum iyi dimi alp bişeyiyok.
fatma girmemmişsin cnm
cvr sende yoksun uzun zamandır cnm bitmedimi daha tatil..
ay 2 gün sonra evlilik yıl dönümümüz ve aklımda iç bişey yok.. helinim çok güzel yazı yazmış eşine
ay ben 2 kelimeyi bi araya getiremiyorumya nakedar beceriksizim.
betülüm nasıl geçti misafirler.
yaseminim hala yokmu bal böcüğümde bişeyler yapamadımı hala?
plesebu yoksun sende bayağadır?
mdcr ,
funda, beni, sibel, songül, nuray,
günaydın kızlar..
ayyy pilim bitti galiba uyukmumvarrr akşam iyidim ama şuanda uykumvarrrr..
kuzum biz hala teadaviye yani ilaç kullanmaya devam ediyoruz düne kadar iyiydi dün çığlık atmış yapmaya çalışıp aama yapamamış umarım tekrar olmazgünaydın cnmmm ne oldu ki erkenden geceuyumadın mı akşamda zor olur şimdi... kuzumu sormuşsun yapamadı yine teyzesi bende akşam fitil verdim mecburen yaptı rahat rahat uyudu kuzum . ama inan çok cnm sıkılıo artık iice bunaldım rabbim beterinden korusun şükürler olsun halimize ama nereye kadar böyle fitille lavmanla gidecek bilmiyorum ki
herkese günaydın buarada kızlar... ayşegülll içim bayıldı okurken resmen çok geçmiş olsun cnm yaaa.masal gördü mü o halini
katreinur geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin inş.yolculuk kaç saatti sorunsuz geçmştir inş.
wavs cnm alp nasıl oldu herşey yolundadır inş.
betülll sizin kabızlık son buldu di mi cnm çok şükür. nasıl şimdi. yaaa bu kendini sıkma yapmama isteğini nasıl yendiniz daha doğrusu yenebildiniz mi
canım misafirler iyiydi ama akşam ben fenalaştım ramazan başlangıcından beri birşey yiyemiyrum sadece su ve komposto üstünede 2 akşam misafir olunca dün midem istifa etti artık bulantıdan duramadım bugün niyetlenicektim ama eşim halimi görünce niyetlenme dedi ki gece kalktım ama yiyemedim bulantıdan yine o yüzden bugün oruçsuzum ççok üzüldümkatreynurum umarmım gelmişsinizdir sorunsuz geçmiştir yolculuğunuz.
fatma girmemmişsin cnm
ay 2 gün sonra evlilik yıl dönümümüz ve aklımda iç bişey yok.. helinim çok güzel yazı yazmış eşine
mdcr ,
günaydın kızlar..
keşke sen de gelebilseydin cnmay sorma canm ya artık çok sıkıldım bu ayrılıklardan.allahtan haftasonları gelebiliyıo
haftasonu gelecek canm da sonraki hafta yıne yok uc hafta ayrıyız..izmire geldi bu arada..aslında bende izin alıp gelcektım çok özledm izmiri ama izin vermediler malesef alamadım kaldım burda
hayırlı yolculuklar cnmGünaydın kızlar
Gecmis olsun dilekleriniz icin cok sagolun. Biz yola çıktık Sahurdan sonra. Esim biraz daha iyi hissetti kendini. Bi de mecbur gitmemiz lazım izni bitti. Dün icin de rapor almıştı zaten. Inşallah kolay gecer yolculugumuz agrisi falan olmaz inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın cnm şyi sayılırımkatreynurum umarmım gelmişsinizdir sorunsuz geçmiştir yolculuğunuz.
fatma girmemmişsin cnm
mdcr ,
günaydın kızlar..
geçmiş olsun cnmkuzum biz hala teadaviye yani ilaç kullanmaya devam ediyoruz düne kadar iyiydi dün çığlık atmış yapmaya çalışıp aama yapamamış umarım tekrar olmaz
canım misafirler iyiydi ama akşam ben fenalaştım ramazan başlangıcından beri birşey yiyemiyrum sadece su ve komposto üstünede 2 akşam misafir olunca dün midem istifa etti artık bulantıdan duramadım bugün niyetlenicektim ama eşim halimi görünce niyetlenme dedi ki gece kalktım ama yiyemedim bulantıdan yine o yüzden bugün oruçsuzum ççok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?