2012 kasım bebekleri büyüyor..

meehaba cnm bir denk gelemedik nasilsin esinnnasil
Selam canim evet denk gelemiyoruz maalesef esim iyi sukur iki hafta sonra terapiye baslanacak yurumeye yavas yavas baslicak bakalim

Sen nasilsin canim cocuklar nasil iyidir ins.

biz iyiyiz cnm sen nasılsın? Eşin ve efe nasıl oldular?

aaa aras apaşa neden suyu sevmez oldu?
Bizde iyiyiz canim sukur esimde efede bende iyiyiz sizde iyiymissiniz ooh ne guzel sevindim

Gecmis olsun canimm okurken ben bile kotu oldum kimbilir sen nasil olmussundur cok buyuk gecmis olsun

ayyy çok fena oldu içim çok geçmiş olsun cnm:
hay allahya..
oluyo öyle bazen..
ayyy saol cnm cok ucuz atlattımm
ay aysegul gecmis olsub
en cok korktugum seyleeden biridir cok fena olmustur eminim uzuldum ya
ayynen benımde en korktugum seydı yaa basıma geldı allhım kımseye yasatmasın nasıl canım yandı ya uyustu bırden parmagım
geçmiş olsun cnm
çok kötü olmuş gerçekten
saol cnm cok kötu olay ama allhtan parmagım kopmadı enazından
canım çok geçmiş olsun çok fena oldum çok ucuz atlatmissin gene de
saol cnm ya aynen allh korudu bulasık sungerı olmasaydı kopardı parmagım
saol cnm hemde ne kötu oldum o acıyı hala dusununce yasıorum sıcaklık ve acı ayyyyy
allh korudu

son 20dak
bız masalla parktan geldık kosusturdum ama
sukurler olsun ıyıyım allhımm sen buyuksun gercekten
sabrını verıosun rabbım bınlerce kez skurler olsun ..

afıyet olsun kızlar sımdıden herkese....

ay sorma canm ya artık çok sıkıldım bu ayrılıklardan.allahtan haftasonları gelebiliyıo

allah kavuştursun cnm
meryem ne yapıyor

günaydın cnm
insan çok kötü olur

günaydın cnm
sana da hayırlı ramazanlar
hadi geçmiş olsun
ben de ilk misafirlerimi atlattım cumartesi günü

haftasonu gelecek canm da sonraki hafta yıne yok uc hafta ayrıyız..izmire geldi bu arada..aslında bende izin alıp gelcektım çok özledm izmiri ama izin vermediler malesef alamadım kaldım burda

gecmıs olsun canım kotu olmus gercekten sımdı nasıl parmağın
alp tuğra ıcınde sağol buyuk bı korku atlattım

ayy ayşegül valla çok üzüldüm çok geçmiş olsun çok şükür ki iyisin aklıma rana 40 günlükken kestiğim küçük parmağım geldi bardak yıkarken içine parçası girmişti ayy yıkayamamıştım yavrumu 6 dikiş attılar insan kendine değil de yavruma bakamaycam diye üzülüyo
gecmıs olsun canım kotu olmus gercekten sımdı nasıl parmağın
alp tuğra ıcınde sağol buyuk bı korku atlattım
alp tuğra nerden düştüü ya yazmamışınız geçmiş olsun iyi değil mi

Günaydın kızlar

Gecmis olsun dilekleriniz icin cok sagolun. Biz yola çıktık Sahurdan sonra. Esim biraz daha iyi hissetti kendini. Bi de mecbur gitmemiz lazım izni bitti. Dün icin de rapor almıştı zaten. Inşallah kolay gecer yolculugumuz agrisi falan olmaz inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayşegül canim cok geçmiş olsun ay cok fena oldum okuyunca rabbim beterinden korusun inşallah.

Wavss size de gecmis olsun canım korkutmus seni paşa. Oluyo öyle seyler malesef istemesek de. Rabbim muhafaza etsin yavrularimizi tüm kötülüklerden

Teyzeleri berraya dua edin cok sıkıntılı 3 gundur. Dis diye tahmin ediyorum bi kac tanesi iyice kabarmis gibi ama emin degilim. 37 lerde atesi oluyor özellikle sabah namazinda ve aksam üzeri. Agzini gosterip acci diyor. Aşırı mizmiz. Bi suredir ara vermistik dislere tekrar mi başlıyoruz yoksa agzinda yara falan mi var anlayamadım. Dişin patlamasi bu kadar uzun sürer mi 3 gun oldu hala patlayan dis goremiyorum. Sadece bi azi cikarirken ateslenmisti oncekilerde. Digerlerinde gece sık sık uyanma olmuştu. Bakalım inşallah başka bisey değildir. Antibiyotiği yeni bitirdik çünkü

katreynurum umarmım gelmişsinizdir sorunsuz geçmiştir yolculuğunuz.

berram içinde diştir muhtemelen cnm :

ins antibiyotiksiz atlatırsınız..
ayşegül nasıl oldu permağın cnm?
wavsum iyi dimi alp bişeyiyok.
fatma girmemmişsin cnm
cvr sende yoksun uzun zamandır cnm bitmedimi daha tatil..
ay 2 gün sonra evlilik yıl dönümümüz ve aklımda iç bişey yok.. helinim çok güzel yazı yazmış eşine
ay ben 2 kelimeyi bi araya getiremiyorumya nakedar beceriksizim.
betülüm nasıl geçti misafirler.
yaseminim hala yokmu bal böcüğümde bişeyler yapamadımı hala?
plesebu yoksun sende bayağadır?

mdcr ,

funda, beni, sibel, songül, nuray,

günaydın kızlar..
ayyy pilim bitti galiba uyukmumvarrr akşam iyidim ama şuanda uykumvarrrr..

günaydın cnmmm ne oldu ki erkenden geceuyumadın mı akşamda zor olur şimdi... kuzumu sormuşsun yapamadı yine teyzesi bende akşam fitil verdim mecburen yaptı rahat rahat uyudu kuzum . ama inan çok cnm sıkılıo artık iice bunaldım rabbim beterinden korusun şükürler olsun halimize ama nereye kadar böyle fitille lavmanla gidecek bilmiyorum ki
herkese günaydın buarada kızlar... ayşegülll içim bayıldı okurken resmen çok geçmiş olsun cnm yaaa.masal gördü mü o halini
katreinur geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin inş.yolculuk kaç saatti sorunsuz geçmştir inş.
wavs cnm alp nasıl oldu herşey yolundadır inş.
betülll sizin kabızlık son buldu di mi cnm çok şükür. nasıl şimdi. yaaa bu kendini sıkma yapmama isteğini nasıl yendiniz daha doğrusu yenebildiniz mi

günaydın yaseminim ayy kıyamam bal böcüğüme yaaa:
ay ins artık bi çözüm bulur dr bu durumaya..

cnm akşam yemek yedik ortalığı toparladım sonra annem dün pazardan vişneyle çilek almıştı
nile doğal meyve suyu yapmak için onları temizleyip yıkayıp kaynattmaya koydum :
sonra onları sıcak sıcak kavonozlara doldurup ağzlarını kapattım niloşa doğal meyve suyu yaptım anlıyacağın..

ben yatığımda saat 12yi geçiyodu herhalde
ee sonra savura kalktım geri yattımderken nilde 5 buçukta kalktı yanıma geliyo annee anneee diye bide görsen sanki hiç uyumamış..,

kuzum biz hala teadaviye yani ilaç kullanmaya devam ediyoruz düne kadar iyiydi dün çığlık atmış yapmaya çalışıp aama yapamamış umarım tekrar olmaz

canım misafirler iyiydi ama akşam ben fenalaştım ramazan başlangıcından beri birşey yiyemiyrum sadece su ve komposto üstünede 2 akşam misafir olunca dün midem istifa etti artık bulantıdan duramadım bugün niyetlenicektim ama eşim halimi görünce niyetlenme dedi ki gece kalktım ama yiyemedim bulantıdan yine o yüzden bugün oruçsuzum ççok üzüldüm

betülüm misafirleride üst üste alıyosun tabi yoruluyosun tatlımya:
ara ver biraz .
hem çalışıp hem misafir ağrlamak hiç kolay değil yani..

keşke sen de gelebilseydin cnm

hayırlı yolculuklar cnm
berraya da geçmiş olsun cnm

günaydın cnm şyi sayılırım

geçmiş olsun cnm
ben de iyi değilim
bugün bende niyetli değilim
çok öksürüyorum üstüne bir de mide bulantısı beni mahvetti
dün de sahura kalktım.tam ezandan sonra yatarken içtiğim sular atıştırdıklarımı çıkardım hem de yatak odasına

günaydın kızlar
dün akşam çok korktum
işten gidince kv iftarı burada yapalım dedi.ben de tamam dedim.iftara 1 saat vardı.defneyi de alıp klima almaya gittik avm ye
giderken defnenin sürekli sevdiği sokak köpeğine kemik götürdük
giderken göremedik dönüşte verelim dedik
dönüşte köpek bizi görünce hemen yanımıza geldi
kemikleri verdik yemeye başladı
defne de kucağımdan indi ama ben defneyi uyardım yanına gitmemesi için
defne uzaktan bakıyordu
o sırada eşim bişey gösterdi ona bakarken defne uzakta kalan bi kemiği eline aldı köpeğe yaklaştırmak için
benim hayır dememe kalmadı köpek geldi defneye bir hırladı
ne kadar korktuğumu anlatamam
defne de çok krktu
hemen kucağıma aldım ama bir türlü sakinleşmedi sürekli ağladı
eve gittik ama tam 45 dakika ağladı
zor sakinleştirdim
allah korudu resmen ya
köpek ısırabilirdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…