- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.741
canım ben zaten haftada iki gün calisiyordum yaz tatili girince de tatile cikiyorum yani sizin gibi yoğun değil çalışmıyor gibiyim hem artık gittigimiz yerde çalışmayacağınıselam tatlım nasılsın defne nasıl. kv sorun yapıyormu ramazan diye.
haha aynen canım ya cok zor iş cok , canım ben senide çalışıyor biliyordum ya:44:
slm kızlarrr
bugun kuran ogrrenmeye basladım
eskı komsum hafızdı dahada 27yasında ustelık mukemmelde bırıydı
aklıma geldı bana ogretırmısın demıstım onceden butun aprtmana ben ogrettım nerdeyse tabıkı seve sve demıstı ben masal kucuk dıye gtmıyodum
neyse bgun basladım sıfırdan hıcbısey bılmıyorum cunku
kapandıgımı goruncede cok sevındı gozlerı doldu ramazan sonuna kadar gecersın ıns kurana dedı
hafataıcı gtcek hergun 1saaat kadar
masalda bugun onun ogluyla oynadı hıc sorun olmadı bız calıstık
allhım ıns en kısa zmanda ogrenırım
bgunde masal uyuyunca calıstım yıne :)
canım ben zaten haftada iki gün calisiyordum yaz tatili girince de tatile cikiyorum yani sizin gibi yoğun değil çalışmıyor gibiyim hem artık gittigimiz yerde çalışmayacağını
Masallah canım Allah muvaffak etsin ins
kotlar feda olsun sana şekerim
hangini istersensenin olsun he he
slm kızlarrr
bugun kuran ogrrenmeye basladım
eskı komsum hafızdı dahada 27yasında ustelık mukemmelde bırıydı
aklıma geldı bana ogretırmısın demıstım onceden butun aprtmana ben ogrettım nerdeyse tabıkı seve sve demıstı ben masal kucuk dıye gtmıyodum
neyse bgun basladım sıfırdan hıcbısey bılmıyorum cunku
kapandıgımı goruncede cok sevındı gozlerı doldu ramazan sonuna kadar gecersın ıns kurana dedı
hafataıcı gtcek hergun 1saaat kadar
masalda bugun onun ogluyla oynadı hıc sorun olmadı bız calıstık
allhım ıns en kısa zmanda ogrenırım
bgunde masal uyuyunca calıstım yıne :)
Iftara son bır saat bende enerjı bıttı:)
Sız coktan actınız afıyet olsun Allah kabul etsın...
Ay canim kacta aciyorsunuz orucunuzu. Yatsi kacta oluyor ki orada hic yatmiyor musun yoksa sahura kadar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Buranın saatıyle ıftar 22:00 de cnm orda coktan karanlık olmustur burda daha yenı batıyo gunes:)
Yatsı 23:13 ben 24:00 cıvarı yatıyorum yoksa dayanamam gece yiyıp tutmaya sahurda 4 de bitiyor..
Buranın saatıyle ıftar 22:00 de cnm orda coktan karanlık olmustur burda daha yenı batıyo gunes:)
Yatsı 23:13 ben 24:00 cıvarı yatıyorum yoksa dayanamam gece yiyıp tutmaya sahurda 4 de bitiyor..
Hımm anladım canim allah kolaylik versin. Burada imsak 3 u gecerek o yüzden dedim yatmaya vakit kalmaz diye
merhaba cnm
biz esimle oturuyoruz ezandan sonra yatiyoruz
En iyisi aslinda canim biz de öyle yapmak istiyorduk ama dayanamiyoruz esim uyudu bile
merhaba cnm
biz esimle oturuyoruz ezandan sonra yatiyoruz
Kızlar ben bugun cok kötü bi gun geçirdim. Buraya yazdiktan sonra uyuduk 4 gibi uyandı berra bi baktım ateşli. Hemen olctum ateşini inanir misiniz bilmem 40.8 di. Cok kötüydü ya yazarken bile aglamak geliyor icimden. Dr boyle acil durumlar icin novalgin vermisti ates dusurucu hemen ondan verdim uzerini çıkardım duşa girdik çıktık hala 40 larda elim ayagima dolaştı. Eşim tlfnunu evde unutmus. Babami aradim napayim diye. Islak bez koy yada bi daha banyo uaptir dedi. Berra kesinlikle islak bez koydurmuyor 10 dk sonra tekrar dusa soktum yok yine düşmüyor. O sirada eşim geldi acile götürdük yolda giderken terlemeye basladi zaten düştü atesi. Orada 37.7 çıktı. Acildeki dr a anlattim bugün dr a gittigimizi vs. Hayret bisey nasil ilac vermezler anlamıyorum dedi bogazinda enfeksiyon var dedi ve antibiyotik verdi. Bugun dr a ateşi cok yukselmiyor dedigimiz icin gerek gormemisti sanırım ams ben o atesi gördükten sonra antibiyotik kullanmaya razıyım. Rabbim bi daha yasatmasin
Senin rutin öyle zaten songulcum sabah gec kalkiyosun:)
Ben sahurda yatarsam 3,5 saat sonra yine kalkiyorum zaten bu uykuda bana yetmeezzz:)
canim esim 11 den sonra geliyor zaten cocuklarla iynuyor vb derken saat gec oluyor o saaten sonra yat kalk zor oluyor
bizde oturuyoruz arasta gec kalkiyor gec uatinca
nasil sahura acikiyormusnuz
ah canim cok cok gecmis olsun cok yuksek bir ates bu ay nebyapmak lazim ki
bir yilda 5 yen fazla oldigunda ameliyat sartmis az buyuse bademcikleri alinir
kuzumda sende perisan oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?