- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.761
haklisin canum yoksa bizim oconde imkansix
sizim 25dk kaldi dimi
Sorma canim ya hem de ne perişan. Bi de esim tel unutmus kapiyi acti girdi onu görünce biraktim artik kendimi nasil agladim dolmusum iyice. Cok caresiz hissediyorum kendimi elimden hic bisey gelmiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ole aslinda bende dengeleyemedimBen daha baslamadim canim oruca ama sahura hic acikilmiyor ya esim bugun diyor cok yemek yapma iftarda az yiyelim sahurda bisey yiyemiyoruz yoksa diyor
tabi sinirlerim bozulduSorma canim ya hem de ne perişan. Bi de esim tel unutmus kapiyi acti girdi onu görünce biraktim artik kendimi nasil agladim dolmusum iyice. Cok caresiz hissediyorum kendimi elimden hic bisey gelmiyor
Son 15 dak:)
Bir yandan mutfagi halledıyorum ıftardan sonra ıs kalmasın
Ay uzuldum ya Allah dermansız dert vermesın cnm ıyı olacak ıns hersey..
Kendını yıpratma berracıgın sana ıhtıyacı var annesı..
Kızlar ben bugun cok kötü bi gun geçirdim. Buraya yazdiktan sonra uyuduk 4 gibi uyandı berra bi baktım ateşli. Hemen olctum ateşini inanir misiniz bilmem 40.8 di. Cok kötüydü ya yazarken bile aglamak geliyor icimden. Dr boyle acil durumlar icin novalgin vermisti ates dusurucu hemen ondan verdim uzerini çıkardım duşa girdik çıktık hala 40 larda elim ayagima dolaştı. Eşim tlfnunu evde unutmus. Babami aradim napayim diye. Islak bez koy yada bi daha banyo uaptir dedi. Berra kesinlikle islak bez koydurmuyor 10 dk sonra tekrar dusa soktum yok yine düşmüyor. O sirada eşim geldi acile götürdük yolda giderken terlemeye basladi zaten düştü atesi. Orada 37.7 çıktı. Acildeki dr a anlattim bugün dr a gittigimizi vs. Hayret bisey nasil ilac vermezler anlamıyorum dedi bogazinda enfeksiyon var dedi ve antibiyotik verdi. Bugun dr a ateşi cok yukselmiyor dedigimiz icin gerek gormemisti sanırım ams ben o atesi gördükten sonra antibiyotik kullanmaya razıyım. Rabbim bi daha yasatmasin
Kızlar ben bugun cok kötü bi gun geçirdim. Buraya yazdiktan sonra uyuduk 4 gibi uyandı berra bi baktım ateşli. Hemen olctum ateşini inanir misiniz bilmem 40.8 di. Cok kötüydü ya yazarken bile aglamak geliyor icimden. Dr boyle acil durumlar icin novalgin vermisti ates dusurucu hemen ondan verdim uzerini çıkardım duşa girdik çıktık hala 40 larda elim ayagima dolaştı. Eşim tlfnunu evde unutmus. Babami aradim napayim diye. Islak bez koy yada bi daha banyo uaptir dedi. Berra kesinlikle islak bez koydurmuyor 10 dk sonra tekrar dusa soktum yok yine düşmüyor. O sirada eşim geldi acile götürdük yolda giderken terlemeye basladi zaten düştü atesi. Orada 37.7 çıktı. Acildeki dr a anlattim bugün dr a gittigimizi vs. Hayret bisey nasil ilac vermezler anlamıyorum dedi bogazinda enfeksiyon var dedi ve antibiyotik verdi. Bugun dr a ateşi cok yukselmiyor dedigimiz icin gerek gormemisti sanırım ams ben o atesi gördükten sonra antibiyotik kullanmaya razıyım. Rabbim bi daha yasatmasin
Ii geceler herkese. ..ben geldim....babamiz da yoldayms geliuoms bende meryemi uyutuyorm sonra gidip onu alcam otogardan...cok mutluyum bugun gelmesini beklemyodk cunku.
Berracka gecmis olsun.....
Gulden evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim Allahim odun eslerimizi biraz yumusatsin ins. benimkide seninki gibi yaa bakalim agustosta dogum gunum var hatirliycakmi hatta 19 temmuzda tanisma yildonumumuz ama tik olmaz eminim yani ha burayada yazdim.ins. esin aksam bi surpriz yapmistir.
Aysegul kiz bende seni Kuran biliyo saniyodum ya peki namazlarda ne okuyosun normal kisa dualarimi okuyodun.baslamak bitirmenin yarisidir canim ins.sende layigiyla bununda ustesinden gelirsin Allahim nasip etsin ogrenmeyi Rabbim yardim ediyo mutlaka ogrenmek isteyene.
Buranın saatıyle ıftar 22:00 de cnm orda coktan karanlık olmustur burda daha yenı batıyo gunes:)
Yatsı 23:13 ben 24:00 cıvarı yatıyorum yoksa dayanamam gece yiyıp tutmaya sahurda 4 de bitiyor..
kizlae bigun ansizin ciktim aras uyurken bende uyudum kaldim iki bucuk saat uyumusum
sinra kalktim yemrk yaptim derken iftar oldu
aysegulcum darisi basuma insalla bende tam anlamiyla bilmuyirum
aras az buyusun kursa gitmek istiyorim
Merhaba kizlar
Biz uyuduk uyandik cnm hıcbısey yapmak ıstemıyor bahce pıneklıyoruz:)
Gulden nıce senelere cnm esınle cocugunla (cocuklarınla) ıns:))
Esın yemıs azarı seneye unutmaz unutamaz artık ıns:)
Bızımde az kaldı hıcbır plan yok bakalım..
Aysegul ben sen kuran bılıyosun sanmıstım sevındım senın adına carcabuk ögrenırsın ıns zaten harflerı bırlestırmeye basladımmı gerısı cabuk gelır kolay gelsın cnm..
Lazanya nasıldı bakım?? Olduysa hamaratlara yazda bızde bakalım:)
Nuray gulden hamaratlık kendı capımızda ıste sızler gıbı butun kasım annelerı gıbı:)
Kv tr ye gıdecek onun ıcın 2 saatlıgıne bı gıttık geldık yoksa oruc oruc hıc can ıstemıyor..
Funda Allah kavustursun cnm yıne dusmussun yollara
Katreınur berraya cok gecmıs olsun ıns yukselmez atesı..
Ay cok gecmıs yapmıssınız bugun masallah aklımda bu kadar kaldı:)
Cvr hosgeldın cnm bızım bısıklet arkadan ıtmelılerden daha kendı suremıyo ama bıraz ıttırıyo artık bahcede
yuruse falan cıkınca ıyı oluyo bızım ıcın kendı surmeye baslayınca fazlalıklar cıkacak zaten uc teker bısıklet oluyo
Sadece ev ıcın dusunuyosan uc tekerlı kucuk bısey alabılırsın..
kızlar sevgili eşim bana orkide göndermiş akşam birde yazı yazmış facebooktan
herkezin facesi olmadığın için burdanda paylaşayım dedim..
Dünyanın en değerli varlığına.
4 yıl önce çıkmış olduğumuz şu mutluluk yolunun daha uzuz yılları kapsamasını yüce mevlamdan canı gönülden istiyorum. inşallah bütün bir ömür boyu beraberliğimiz daim olur.
Canım karıcığım seni o kadar çok sev...iyorum ki bunu ne anlatmaya kelimeler nede cümleler yeterli olur.
sana olan sevgimi çoğu zaman gösteremeyebilirim ama ne olur sevgimden bir an bile şüphe etme.
4 yıl önce sen girdin hayatıma.
girdin girmesine de biranda düzensiz olan hayatım düzene girdi
ani mutluluklarım son bulup daimi mutluluklarım ve heyecanlarım beni buldu.
hayattan çok zevk almazken bana hayatı sevdirdin.
evet canım karıcığım.
bazen seni üzüyor olabilirim.
seni bazen kırıyor olabilirim.
kesinlikle bunu seni mutsuz etmek için değil.
bilakis senin o güzel yüzünden tebessüm eksik olmasın istiyorum.
gözlerinin için hep parlasın istiyorum.
şu 4 yıl içerisinde seni ne kadar üzmüşsem seni ne kadar kırmışsam senden özür diliyorum.
seni bir ömür boyu mutlu etmek istiyorum.
bedeninde taşıdığın o koskoca kalbinin sevgi ile dolmasını istiyorum.
şundan emin olki sen beni o kadar çok mutlu ve mesut ediyorsunki.
4 yıl önce yüce mevlam seni bana hediye etti.
sende 2 yıl sonra dünyalar güzeli nilimizi ikimize hediye ettin. öncelikle Allah'a binlerce kez şükürler olsun.ikinizide bana bahşettiği için.
beni ziyadesi ile mutlu ettiğin için
kızımıza mükemmel bir şekilde annelik yaptığın için senden allah razı olsun.
Senin sayende kızımızın allah'ın izni ile güzel olacak geleceği daha da güzel olacak.
sen benim dünyadaki en değerli varlığımsın.evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun.
İnşallah sen ben kızımız ve ileride olacak çocuklarımızla hep beraber bir ömür boyu birlikteliğimizi süldürürüz.
seni her şeyden çok ama çok seviyorum.:
amin cnm bütün odun eşler inşallqah yontulup istediğimiz şekli alırGulden evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim Allahim odun eslerimizi biraz yumusatsin ins. benimkide seninki gibi yaa bakalim agustosta dogum gunum var hatirliycakmi hatta 19 temmuzda tanisma yildonumumuz ama tik olmaz eminim yani ha burayada yazdim.ins. esin aksam bi surpriz yapmistir.
Aysegul kiz bende seni Kuran biliyo saniyodum ya peki namazlarda ne okuyosun normal kisa dualarimi okuyodun.baslamak bitirmenin yarisidir canim ins.sende layigiyla bununda ustesinden gelirsin Allahim nasip etsin ogrenmeyi Rabbim yardim ediyo mutlaka ogrenmek isteyene.
kızlar sevgili eşim bana orkide göndermiş akşam birde yazı yazmış facebooktan
herkezin facesi olmadığın için burdanda paylaşayım dedim..
Dünyanın en değerli varlığına.
4 yıl önce çıkmış olduğumuz şu mutluluk yolunun daha uzuz yılları kapsamasını yüce mevlamdan canı gönülden istiyorum. inşallah bütün bir ömür boyu beraberliğimiz daim olur.
Canım karıcığım seni o kadar çok sev...iyorum ki bunu ne anlatmaya kelimeler nede cümleler yeterli olur.
sana olan sevgimi çoğu zaman gösteremeyebilirim ama ne olur sevgimden bir an bile şüphe etme.
4 yıl önce sen girdin hayatıma.
girdin girmesine de biranda düzensiz olan hayatım düzene girdi
ani mutluluklarım son bulup daimi mutluluklarım ve heyecanlarım beni buldu.
hayattan çok zevk almazken bana hayatı sevdirdin.
evet canım karıcığım.
bazen seni üzüyor olabilirim.
seni bazen kırıyor olabilirim.
kesinlikle bunu seni mutsuz etmek için değil.
bilakis senin o güzel yüzünden tebessüm eksik olmasın istiyorum.
gözlerinin için hep parlasın istiyorum.
şu 4 yıl içerisinde seni ne kadar üzmüşsem seni ne kadar kırmışsam senden özür diliyorum.
seni bir ömür boyu mutlu etmek istiyorum.
bedeninde taşıdığın o koskoca kalbinin sevgi ile dolmasını istiyorum.
şundan emin olki sen beni o kadar çok mutlu ve mesut ediyorsunki.
4 yıl önce yüce mevlam seni bana hediye etti.
sende 2 yıl sonra dünyalar güzeli nilimizi ikimize hediye ettin. öncelikle Allah'a binlerce kez şükürler olsun.ikinizide bana bahşettiği için.
beni ziyadesi ile mutlu ettiğin için
kızımıza mükemmel bir şekilde annelik yaptığın için senden allah razı olsun.
Senin sayende kızımızın allah'ın izni ile güzel olacak geleceği daha da güzel olacak.
sen benim dünyadaki en değerli varlığımsın.evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun.
İnşallah sen ben kızımız ve ileride olacak çocuklarımızla hep beraber bir ömür boyu birlikteliğimizi süldürürüz.
seni her şeyden çok ama çok seviyorum.:
defne iyi cnm dün yine sesini duyamadım kuzumunof çok üzüldüm yaçok geçmiş olsun inşallah bu geceniz güzel geçmiştir.
gülden eşine alkışşşş tebrikler
yasmin bizim kaka sorunu başa döndü ananesine gün boyu karnını ve popsunu göstermiş acıyo diye ve bütün gün ıkınıp yaptım bitti diyip altını açtırmış ama tık yok inşallah bu gün yapar kuzum
songülüm ooh nasıl isterdim gündüz 2 buçuk saat uyumayı
funda defnee nasıl
wavs alpcik nasıl
Beni allah kabul etisn canım çok geçmiş iftar
akşam erdem babasına gitmiş kfayı eğmiş babaaa baaam babaaa baaam diyo(bam havuzda oynamak oluyo ) eşşek ses tonuda acıklı babasından oyun istiyo tabi dayanamadık hemen havuz kuruldu dolduruldu zevkle bam yaptırıldı :) paşanın keyfine diyecek yoktu
bu akşam misafirlerim var dün akşamdan karnıyarığımı yaptım patates çanağı yerine kırmızı ve yeşil biberi kavurdum onu yoğurtlıyacam akşamda pilav ve çorbayı hallettim mi tamam tatlı olarak dondurma demiştim ya kızlar kaymaklı olanı alıyorum ben meyve katıyorum üstüne sizce ananasmı güzel olur nektar mı çilekmi? önerilerinizi alayım :)
ay ne çok yazdım he :):5
of çok üzüldüm yaçok geçmiş olsun inşallah bu geceniz güzel geçmiştir.
yasmin bizim kaka sorunu başa döndü ananesine gün boyu karnını ve popsunu göstermiş acıyo diye ve bütün gün ıkınıp yaptım bitti diyip altını açtırmış ama tık yok inşallah bu gün yapar kuzum
funda defnee nasıl
wavs alpcik nasıl
akşam erdem babasına gitmiş kfayı eğmiş babaaa baaam babaaa baaam diyo(bam havuzda oynamak oluyo ) eşşek ses tonuda acıklı babasından oyun istiyo tabi dayanamadık hemen havuz kuruldu dolduruldu zevkle bam yaptırıldı :) paşanın keyfine diyecek yoktu
bu akşam misafirlerim var dün akşamdan karnıyarığımı yaptım patates çanağı yerine kırmızı ve yeşil biberi kavurdum onu yoğurtlıyacam akşamda pilav ve çorbayı hallettim mi tamam tatlı olarak dondurma demiştim ya kızlar kaymaklı olanı alıyorum ben meyve katıyorum üstüne sizce ananasmı güzel olur nektar mı çilekmi? önerilerinizi alayım :)
amin cnm bütün odun eşler inşallqah yontulup istediğimiz şekli alır
bak adam seni utandırdı
ne kadar güzel şeyler yazmış
maşallah nazar değmesin
benimki bana bunun myarısı kadar söz söylese ayaklarım yerden kesilirdi
yok canım devam ediyoruz sıkıntı orada zaten devam ettiğimiz halde böyledefne iyi cnm dün yine sesini duyamadım kuzumun
erdem ilaçları bıraktı mı da kaka sorunu oldu peki?
çilek ve ananas süper olur bence
betülüm sağol :
erdem paşama kıyamam ya sende kayısı versen sürekli :
bu arada bende çilek ve ananas tercih ederdim şahsen:
ee okadar laftan sonra mecbur yazdı şekerim
anlamı pek kalmadıyani
ama tabi herkesin içinde özür dilemesi taktire şayan bi durum o ayrı he he:
yok canım devam ediyoruz sıkıntı orada zaten devam ettiğimiz halde böyle
çilek ve ananas aynı andamı ??
of çok üzüldüm yaçok geçmiş olsun inşallah bu geceniz güzel geçmiştir.
funda defnee nasıl
wavs alpcik nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?