2012 kasım bebekleri büyüyor..

haklisin canum yoksa bizim oconde imkansix
sizim 25dk kaldi dimi

Son 15 dak:)
Bir yandan mutfagi halledıyorum ıftardan sonra ıs kalmasın

Ay uzuldum ya Allah dermansız dert vermesın cnm ıyı olacak ıns hersey..
Kendını yıpratma berracıgın sana ıhtıyacı var annesı..

Ben daha baslamadim canim oruca ama sahura hic acikilmiyor ya esim bugun diyor cok yemek yapma iftarda az yiyelim sahurda bisey yiyemiyoruz yoksa diyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ole aslinda bende dengeleyemedim
iftarda fazla kaciriyorum.birde uyumayica acikma firsati olmuyor oructan dolaho mecbir yiyorum
tabi sinirlerim bozuldu

evet evet zaten masa kalkana kaar olur 11

Ii geceler herkese. ..ben geldim....babamiz da yoldayms geliuoms bende meryemi uyutuyorm sonra gidip onu alcam otogardan...cok mutluyum bugun gelmesini beklemyodk cunku.

Berracka gecmis olsun.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Katreinur canım çok geçmiş olsun. Çok zor biliyorum. Defne en son hastalandiginda40 derece ateşi vardı. Gece hastaneye götürdüm acile eşim de yoktu. Sabaha kadar ateşi dusmemisti. Hastane de novalgin vermişti dr. Senin ne halde olduğunu çok iyi anlıyorum. Allah şifa versin

bı korku atlatmıssın canım gecmıs olsun
ınsanın elı ayağına dolasıyo neyapacağını bılemıyo ama neysekı esın gelmıste hemen gıtmıssınz acıle
e ben bu dr ların hangısı doğru bılemedımkı tamam sen atesı yukselmıyo dedın ama boğazını gordu sonucta

Cok cok gecmis olsun canim ayy insanin eli ayagina dolasirya bide yalnizsin okadar ates Allahim korumus yine ins.simdi iyidir.Rabbim bidaha yasatmasin ins. korusun butun yavrularimizi.

Gulden evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim Allahim odun eslerimizi biraz yumusatsin ins. benimkide seninki gibi yaa bakalim agustosta dogum gunum var hatirliycakmi hatta 19 temmuzda tanisma yildonumumuz ama tik olmaz eminim yani ha burayada yazdim.ins. esin aksam bi surpriz yapmistir.

Aysegul kiz bende seni Kuran biliyo saniyodum ya peki namazlarda ne okuyosun normal kisa dualarimi okuyodun.baslamak bitirmenin yarisidir canim ins.sende layigiyla bununda ustesinden gelirsin Allahim nasip etsin ogrenmeyi Rabbim yardim ediyo mutlaka ogrenmek isteyene.

güözün aydın cnm:

sağol cnm birazdan anlatıcam eşimin yaptığını..

Buranın saatıyle ıftar 22:00 de cnm orda coktan karanlık olmustur burda daha yenı batıyo gunes:)
Yatsı 23:13 ben 24:00 cıvarı yatıyorum yoksa dayanamam gece yiyıp tutmaya sahurda 4 de bitiyor..

ay çok geç gerçktenya:

kizlae bigun ansizin ciktim aras uyurken bende uyudum kaldim iki bucuk saat uyumusum
sinra kalktim yemrk yaptim derken iftar oldu

aysegulcum darisi basuma insalla bende tam anlamiyla bilmuyirum
aras az buyusun kursa gitmek istiyorim

songül hanımcım acaba menüde ne vardı bize sordunuz ama siz yazmadınız:
lütfen yani:

cnm çok sağol eşim bi çiçek almış bana birde yazı yazmış anlatırım ayrıntıları..
yok yok sende ayrı bi hamartlık var şekerim

günaydın cnm kıyamam ya offff neolacak sizinbu boğaz olayınızya ne yapıla bilir acaba
cnm bugün tekrar o dr götürsen dünkü olayı anlatsan
ve sürekli böyle oluyo desen 3 yaşından sonra müdale ediyolar galiba tam emin değilim ama
yazık yavruma kıyamam ya:

kızlar sevgili eşim bana orkide göndermiş akşam birde yazı yazmış facebooktan
herkezin facesi olmadığın için burdanda paylaşayım dedim..

Dünyanın en değerli varlığına.
4 yıl önce çıkmış olduğumuz şu mutluluk yolunun daha uzuz yılları kapsamasını yüce mevlamdan canı gönülden istiyorum. inşallah bütün bir ömür boyu beraberliğimiz daim olur.
Canım karıcığım seni o kadar çok sev...iyorum ki bunu ne anlatmaya kelimeler nede cümleler yeterli olur.
sana olan sevgimi çoğu zaman gösteremeyebilirim ama ne olur sevgimden bir an bile şüphe etme.
4 yıl önce sen girdin hayatıma.
girdin girmesine de biranda düzensiz olan hayatım düzene girdi
ani mutluluklarım son bulup daimi mutluluklarım ve heyecanlarım beni buldu.
hayattan çok zevk almazken bana hayatı sevdirdin.
evet canım karıcığım.
bazen seni üzüyor olabilirim.
seni bazen kırıyor olabilirim.
kesinlikle bunu seni mutsuz etmek için değil.
bilakis senin o güzel yüzünden tebessüm eksik olmasın istiyorum.
gözlerinin için hep parlasın istiyorum.
şu 4 yıl içerisinde seni ne kadar üzmüşsem seni ne kadar kırmışsam senden özür diliyorum.
seni bir ömür boyu mutlu etmek istiyorum.
bedeninde taşıdığın o koskoca kalbinin sevgi ile dolmasını istiyorum.
şundan emin olki sen beni o kadar çok mutlu ve mesut ediyorsunki.
4 yıl önce yüce mevlam seni bana hediye etti.
sende 2 yıl sonra dünyalar güzeli nilimizi ikimize hediye ettin. öncelikle Allah'a binlerce kez şükürler olsun.ikinizide bana bahşettiği için.
beni ziyadesi ile mutlu ettiğin için
kızımıza mükemmel bir şekilde annelik yaptığın için senden allah razı olsun.
Senin sayende kızımızın allah'ın izni ile güzel olacak geleceği daha da güzel olacak.
sen benim dünyadaki en değerli varlığımsın.evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun.
İnşallah sen ben kızımız ve ileride olacak çocuklarımızla hep beraber bir ömür boyu birlikteliğimizi süldürürüz.
seni her şeyden çok ama çok seviyorum.:

kocaman bi alkışşşş enişte baye:) eee gülden hanım sizde şu kadar insanın önünde özür dileyin eşinizden akşama kadar odun deyip durdunuz adamcağıza he he:) ohhh allah daim etsin cnm benim çok sevindim...

cnmmm çok zor bir gün geçirmişsin okurken devamında kötü şey okuycam diye çok korktum neyse ki korktuğum gibi olmadı şükürler olsun. rabbim bi daha yaşatmasın cnm inş. beterinden korusun

kızlar günaydın bu arada tabi:
yaseminim
haketti olafları o he he
çok sevdiği bi parfümvar bende onu almıştım verdim
ay o parfümü uzun zamandır kullanmıyodu nasıl mutlu oldu bundan daha çok başka bişey beni mutlu edemezdi dedi
pantolon ve gömleyi alamadım
ama zaten oda bana hediye almamış bi parfüm yeter dimi ama ha ha ha:

of çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun inşallah bu geceniz güzel geçmiştir.
gülden eşine alkışşşş tebrikler
yasmin bizim kaka sorunu başa döndü ananesine gün boyu karnını ve popsunu göstermiş acıyo diye ve bütün gün ıkınıp yaptım bitti diyip altını açtırmış ama tık yok inşallah bu gün yapar kuzum
songülüm ooh nasıl isterdim gündüz 2 buçuk saat uyumayı
funda defnee nasıl
wavs alpcik nasıl
Beni allah kabul etisn canım çok geçmiş iftar
akşam erdem babasına gitmiş kfayı eğmiş babaaa baaam babaaa baaam diyo(bam havuzda oynamak oluyo ) eşşek ses tonuda acıklı babasından oyun istiyo tabi dayanamadık hemen havuz kuruldu dolduruldu zevkle bam yaptırıldı :) paşanın keyfine diyecek yoktu
bu akşam misafirlerim var dün akşamdan karnıyarığımı yaptım patates çanağı yerine kırmızı ve yeşil biberi kavurdum onu yoğurtlıyacam akşamda pilav ve çorbayı hallettim mi tamam tatlı olarak dondurma demiştim ya kızlar kaymaklı olanı alıyorum ben meyve katıyorum üstüne sizce ananasmı güzel olur nektar mı çilekmi? önerilerinizi alayım :)
ay ne çok yazdım he :) :5

amin cnm bütün odun eşler inşallqah yontulup istediğimiz şekli alır

bak adam seni utandırdı
ne kadar güzel şeyler yazmış
maşallah nazar değmesin
benimki bana bunun myarısı kadar söz söylese ayaklarım yerden kesilirdi

defne iyi cnm dün yine sesini duyamadım kuzumun
erdem ilaçları bıraktı mı da kaka sorunu oldu peki?
çilek ve ananas süper olur bence

betülüm sağol :
erdem paşama kıyamam ya sende kayısı versen sürekli :
bu arada bende çilek ve ananas tercih ederdim şahsen:

ee okadar laftan sonra mecbur yazdı şekerim
anlamı pek kalmadıyani
ama tabi herkesin içinde özür dilemesi taktire şayan bi durum o ayrı he he:

defne iyi cnm dün yine sesini duyamadım kuzumun
erdem ilaçları bıraktı mı da kaka sorunu oldu peki?
çilek ve ananas süper olur bence
yok canım devam ediyoruz sıkıntı orada zaten devam ettiğimiz halde böyle

çilek ve ananas aynı andamı ??

cnm biraz önce aklıma geldi
berra sürekli boğazından hastalanıyor ya
benim bi arkadaşımın 3,5 yaşında oğlu var.geçenlerde kulağından ameliyat oldu.o da sürekli boğazından hastalanıyordu.her ay ateşi oluyordu ve her ay en az 10 gün antibiyotik kullanıyordu.sorun boğazında değilmiş.meğerse çocuğun kulağında enfeksiyon oluşmuş ama dr lar anlayamadığı için enfeksiyon iltihap haline dönüşmüş ve çoook uzun zaman tedavi edilmediği için malesef %40 işitme kaybı oluştu çocukta.kulaktan ameliyat ettiler.şimdi nisandan beri hiç hasta olmadı.arkadaşım "bu bizim için allahın bir lütfu.kaç aydır hastalıksız gidiyoruz" dedi.
bir de benim yıllar önce annem de sürekli bademcik tanısı ile her ay 10 tane penadur vuruluyordu.her ayın yarısı hasta geçiyordu.ona da bir dr tavsiye etmişlerdi.gitti.meğerse onunda burnundaki bir kemik sebep oluyormuş.yanlış bilmiyorsam kemik eğri imiş.o da boğaza alerji yapıyormuş.annem de 20 yıl önce burnundan ameliyat oldu(allah razı olsun o dr dan).ameliyat olduğundan beri boğazından hiç hasta olmadı.

sen de acaba bir kulak burun boğazcıya götürsen de kulakta ya da burunda bişey var mı bir baktırsan.belki berranın hasta olmasının sebebi de böyle bişey olabilir.

yok canım devam ediyoruz sıkıntı orada zaten devam ettiğimiz halde böyle

çilek ve ananas aynı andamı ??

belki ilaçlara vücut uyum sağlamış olabilir
bir toz ilaç vardı.
bağırsaktaki bakterileri (yararlı olanları) koruyup çoğaltıyordu.
belki ondan kullansan faydası olur cnm

evet cnm aynı anda
çok güzel olur bence

oy kuzum kıyamam yaa. kayısı bizde işe yaramadı demiştin ya cnm o yüzden bişey diyemiyorum ki bi daha denesen olmaz mı ki acaba. ne bileyim yaa çok çekio kuzular rabbim şafa versin. zeynepte bitti diodu bakıodum hiç bişey yok yavrum renkten renge giriodu resmen. buarada biz ilacı filan bıraktık cnm bugün dördüncü gün rabbim daim etsin inş. erdemime de şifa versin... dondurmaya gelince benim tercihim çilek olurdu çilksever olarak he he:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…