2012 kasım bebekleri büyüyor..

aaa ama 60 60 tokat tokat tı güldenim yahuuu:)
nurayım hhoşgeldin cnm inş. dediğin gibi olur ve yarını çok üzülmede atlatırız. ii olmanıza da çok sevindim. ben daha hiç kereviz yemedim buarada
funda cnm çok ısrar ettiyse defne belki ondan gönderememiştir kv.

kıyamamya pardon tatlım sen şimdi artık hep birşey gördüğünde tokat hatırlayacaksın hemen
fundanın kv için birtek benmi kötü düşünüyorumyahu uuuuu ay galiba benim içimkötü ıh bak kızdım kendme şimdi:):):).)

hahahaha ne kötülüğü kız
valla niye göndermedi bilmiyorum tek söylediği defne gitmeyeceğim dedi ben de göndermedim oldu

cnm bu aralar defne eve bile gelmek istemiyor kv den
çünkü kv defne ağlamasın diye her istediğini yapıyor
mesela biraz önce aradığımda saatlerdir suyla oynadığıı söyledi.bende kapat,ağlasa da açma,ısraf yazık günah dedim ama malesef
defne de bu durumu çok iyi kullanıyor
kv için defne ağlamasın yeterki
ya kakasını bile yıkatmamış dün.düşün yani o derece kullanıyor

ayyy şu kv yada annelerin aman ağlamasınlar diye her dediklerini yapmalarına çok gıcık oluyorumyaa:
benim kvde bizde ya geçen akşam yemek yiyecez nil tutturdu ben makarna istiyorumdiye hayır dedim şimdi makarna yok annecim çorbamızı yiyelim makarnayı yarın yeriz nil ağlıyo kv kalktı hemen yapacakmış hayırdedim
yapılmayacak nevar yapsaymışızda falan filan söylendi bayağa yapılmayacak dedim yapmadık ve sonuç nil çorbasını yedi.
geçen akşamda yine uyuyacaz uyku rutinlerimizi yaptık nil budefada legolarla oynuyacam diye başladı annecim legolar bizimle uyuyabilir ama bu saate oynuyamazsın dedim o ağladı kv geldi yiene baktım legoları alıyo çok sinirlendimve bıraktım nili çıktım odadan benimyanıma gelme ben bugece babanla yada babaannenle uyudedim
neyse aradan 5 dakika geçti nilgeldi önce anlattım sonra özür diledi gidip yattık legolarda yerde kutularında üzerlerini örttük bizimle uyudular.
baktım akşam bizimkinde tutturma falanyok ama ben ona izinversem bunun arkası gelecek:

her dediğinin yapılacağını biliolar cnm ve bunu çok ii ullanıorlar malesef. zeynepte geçen haftalarda benimle uykuya gitmek istemiyordu. hadi uykuya dediğim anda ablam sallasın anenem uyutsun deyip birisine sığınıyordu. bir iki sesim çıkmadı sonra baktı ki ben pes etmiycem. bu hafta hep kendi el sallayarak ii geceler deyip yatmaya gidio. valla onlara bırakırsak yandık. artık gece de gündüz de ayakta sallamıyoruz zeynebi. yanına yatıyoruz uyuyor çok şükür. zor oldu ama alıştı. ve ben kv geldiğinde bu düzenin malesef bozulacağını düşünüyorum çünkü kv sallamayı sevio. inş. korktuğum başıma gelmez

malesef cnm bizim ki kimseyi dinlemiyor
bir de bize kızıyor "ben akşama kadar gık demiyorum,bi kere ağlatmıyorum.siz ağlatıyorsunuz" diye
iyi de her dediğini yaparsan sonu yok bunun
şimdi heristediğini ağlayarak kv ye yaptırıyor
dün akşam mesela yemek masasının üstüne çıkacağım diye ağladı ve çıktı.ben defne bana bak bakıyım,çabuk iniyorsun dedim.masadan indi ama hemen kv nin kucağına gitti

aynen cnm ve kv nin bu davranışının önüne geçemiyoruz
eşimde ben de yapma desek de yapıyor malesef ve defne bunu çok güzel kullanıyor
mesela defneye ketçap yedirmiyorum ben ama defne kv ye ketçap aldırıp yiyor
ve ben ne kadar dersem deyim kv bu huyundan vazgeçmeyecek

aynen yaseminim öyle oluyo
bizdede bizim bakıcımız çok seviyodu ayakta sallanmayı zaten o alıştırmıştı ama allahtan nilde pek alışmadı.
çok şükür.
ama çok sinir oluyorum bu heristeklerinin yapılmasına..

valla istediğini yapanı bulunca ipleri çok güzel ellerine geçirio bu kuzular:) işte evdeki annelerinmiz işte bu nedenle çok şanslı

valla istediğini yapanı bulunca ipleri çok güzel ellerine geçirio bu kuzular:) işte evdeki annelerinmiz işte bu nedenle çok şanslı
Ama baba faktorunu unutuyorsunuz kozlar
elif bana yaptiramayacagi herseyi babaaa diyerek babasina gidip yaptırıyor bu sefer baba ile papaz oluyoruz benim bi tanecik kızım var diyor esim Kıyamam aglamasina

valla ben bu konuda şanslıyım çünkü eşim benim hayır dediğim bişeye evet demiyor

ay süper dadının bu haftaki prgramında 3 yaşında ikiz bebişler vardı ama çokta kavgalar vardı birde kadın yine 8 aylıkta hamileydi :
allah kolaylık verdin nediyeyim işi zordu yani ama ikiz çocuklarıvar 3 yaşında ve 3. çocuk yolda çok büyük cesaret tebrik etmek lazım..

açıkçası kadını ben de tebrik ederim
defnenin kreşinde de bi veli var
29 aylık oğlu var 8 aylık ikizlere hamile
ikizler de erkekmiş
bir de eşi
4 erkekle uğraşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…